Την κατάργηση του εισιτηρίου των 25 ευρώ στα νοσοκομεία προανήγγειλε σήμερα, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.
Εξετάζεται η κατάργηση του εισιτηρίου ώστε να ελαφρυνθούν οι πολίτες, σημείωσε ο υπουργός Υγείας.

«Ζήτησα συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα»

«Μίλησα με τον συνεργάτη του κ. Τσίπρα, Νίκο Παππά και ζήτησα να συναντηθώ με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ώστε να μην κάνει η Αξιωματική Αντιπολίτευση ένα μεγάλο λάθος», υποστήριξε νωρίτερα ο υπουργός Υγείας.
Ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε πως από το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ του απάντησαν πως το κόμμα του κ. Τσίπρα εμμένει στις προτάσεις που παρουσιάστηκαν στη χθεσινή συνέντευξη για τα φάρμακα και ως εκ τούτου δεν θα πραγματοποιηθεί το ραντεβού που ζήτησε ο κ. Γεωργιάδης.

«Έχω αδυναμία στον Γιάννη Στουρνάρα»

Εν τω μεταξύ, ο κ. Γεωργιάδης υπερασπίστηκε τον κ. Στουρνάρα, λέγοντας: «Έχω μια αδυναμία στον Γιάννη Στουρνάρα».
Ο υπουργός Υγείας ανέφερε στον Γιώργο Παπαδάκη «έχω βρεθεί σε 100 εκπομπές όπου συζητάμε ότι δεν έχουμε καταφέρει να πατάξουμε τη φοροδιαφυγή». Και κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών. «Δεν είπε για το μισθωτό και τον συνταξιούχο. Ο Στουρνάρας είπε για τους Έλληνες στο σύνολό τους». Και υποστήριξε ότι ποτέ μέχρι σήμερα δεν δήλωσε κάτι για να βολευθεί.
«Το δίδυμο Στουρνάρα-Σταικούρα και ο πρωθυπουργός πήραν μία Ελλάδα στο χείλος του γκρεμού και σήμερα την έχουν στον πυρήνα της Ευρωζώνης», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Και υποστήριξε ότι «ο κ. Στουρνάρας γίνεται εύκολα ο σάκος του μποξ. Ο Γιάννης Στουρνάρας κάνει μία πολύ δύσκολη δουλειά».
Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε τέλος ότι υπάρχουν εποχές για ευκαιρίες και εποχές για υπομονή. «Σήμερα, είναι εποχή για υπομονή», ανέφερε.