Καλώς ήλθατε-Welcome-welkom-mirë se vini- welkomma- ahlan wa sahlan- bari galoust- xos gelmissiniz -i bisimila - akwaba - ongi etorri - Шчыра запрашаем - swagata - amrehba sisswène - ani kié - dobro došli - degemer mad - добре дошъл - kyo tzo pa eit - benvinguts - bonavinuta - dobrodošli - vítejte - velkommen - welkom - bonvenon - tere tulemast -gabitê - vælkomin - tervetuloa - welkom - bienvenue - wolkom - binvignut - benvido -herzlich willkommen - eguahé porá - mikouabô - bienvéni - baroukh haba / brouha aba-a - swaagat / aap ka swaagat hein - üdvözlöm - velkomin - nnoo / i biala - selamat datang -fáilte - benvenuto - yôkoso - amrehva ysswène / l'aaslama - chum reap suor (formal) / suor sdei (casual) -murakaza neza - 환영합니다 - nodé - bi xer hati - gnindi ton hap - gratus mihi venis - laipni lūdzam -

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!!!!

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!!!!

Αποστολή προς Πατέρα, πρόεδρο του Παναθηναϊκού,

ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ, ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΕ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ(ΠΕΣΕΪΡΟ), ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΟΥΣ(ΤΕΝ ΚΑΤΕ), ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΜΑΓΟΥΣ(ΝΙΟΠΛΙΑΣ)!!!!!!! ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ! ΔΙΩΞΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΚΕΙ. ΠΑΡΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο,ΤΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ(π.χ.ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ, ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ, ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ, ΒΥΝΤΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ)! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ, ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΤΑΕΙ! ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ! ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΚΑΛΑ!


Πέρασε στο κυπελλο η ομάδα της.....Σπιναλόγκας

A tragic love story sims 2 [part 2]

Τελικά δεν έγερνε το.....Υποβρύχιο

αλλά ο Υπουργος και έτσι υψώθηκε η Ελληνική Σημαία στο "Παπανικολής" !!!!



Η απάντηση της ΑΝΕΑΕΔ στον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης

Σκληρη αλλα ψύχραιμη απάντηση Αποστράτων στον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης

Οι απόστρατοι απαντούν στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θόδωρο Πάγκαλο ο οποίος χαρακτήρισε τους ένστολους ως αντιαπαραγωγικούς.Η ΑΝΕΑΕΔ απαντά με μία ψύχραιμη αλλά σκληρή ανακοίνωση καλύπτοντας έτσι την εκκωφαντική σιωπή από τη πλευρά της στρατιωτικής ηγεσίας.

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Πέραν των γνωστών του δηλώσεων περί αναδιάρθρωσης του χρέους, ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης κ. Πάγκαλος προέβη σε δηλώσεις περί μη παραγωγικότητας των ΕΔ και των σωμάτων Ασφαλείας.

Η αλήθεια βέβαια είναι πως ο κ. Πάγκαλος αυτό που είπε, είχε να κάνει με την καθαρά οικονομική διάσταση του θέματος, που αφορά στη μη παραγωγή οικονομικών αγαθών από τους εργαζόμενους στο Δημόσιο Τομέα, κάτι που ως ένα βαθμό είναι οικονομικά αληθές.
Πέραν όμως αυτού θα έπρεπε να λεχθεί ότι σ’ όλες τις χώρες του προηγμένου κόσμου, οι ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις και η εσωτερική ασφάλεια είναι παράγοντες που απαιτούνται για την οικονομική ανάπτυξη.
Η αναπτυξιακή πολιτική, που τα 40 τελευταία χρόνια την ευαγγελίζονται στο σύνολό τους οι Πολιτικοί και Πολιτειακοί παράγοντες της χώρας μας, σε καμία περίπτωση δεν εξασφαλίσθηκε από τις επιλογές τους για το έμψυχο δυναμικό των ΕΔ, ιδιαίτερα αν συγκρίνει κανείς τα τεράστια ποσά που αναλώθηκαν για οπλικά συστήματα, με τις συνθήκες εργασίας των στρατιωτικών σε στρατόπεδα και Πλοία, που σε πάρα πολλές περιπτώσεις θα μπορούσαν να χαρακτηρισθούν τριτοκοσμικές και άθλιες.
Αυτό που βλέπει ο Ελληνικός Λαός τα τελευταία 40 χρόνια μεταξύ άλλων είναι διαφθορά, νόμους περί μη ευθύνης Υπουργών, διάλυση κάθε παραγωγικού ελληνικού πόρου, ανεξέλεγκτη φοροδιαφυγή, ελλείμματα και πρόσφατα: εξασφαλισμένη φτώχεια και υποτέλεια για την Ελλάδα και τους Έλληνες!
Τις απόψεις του ο Ελληνικός Λαός για τους εκπροσώπους του στην περιφέρεια θα τις εκφράσει σε λίγες μέρες. Ανεξάρτητα από τον τρόπο που θα κάνει τις επιλογές του, εκείνο που θα πρέπει να μας προβληματίσει όλους μας, είναι το ποσοστό της ενδεχόμενης αποχής και ιδιαίτερα από τους νέους. Ας ελπίσουμε και ας ευχηθούμε όλοι η απαξίωση του πολιτικού συστήματος να μην γίνει ακόμη πιο έντονη.

Ο απόλυτος εξευτελισμός: Εισβολή του ΔΝΤ στο 251 ΓΝΑ και αρπαγή προσωπικών στοιχείων ασθενών

Πόσο πιο χαμηλά θα φτάσει ο εξευτελισμός της χώρας και των Ενόπλων Δυνάμεων; Για πόσο η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας θα ανέχεται την διακόρευση τον Όπλων από τους ξένους της τρόϊκας και του Μνημονίου; Φτάσαμε στο σημείο σήμερα να κάνουν "έφοδο" σε στρατιωτική μονάδα, όπως είναι το 251 ΓΝΑ (Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας) οι ξένοι του ΔΝΤ και να παίρνουν προσωπικά δεδομένα ασθενών, λογιστικά βιβλία στοιχεία για τα αποθέματα φαρμάκων κλπ! Πληροφορίες από έγκυρες πηγές του ΓΕΑ αναφέρουν ότι ο Α/ΓΕΑ αντέδρασε έντονα για την ενέργεια αυτή, αλλά κανείς άλλος δεν τόλμησε να βγάλει ούτε "κιχ".

Έκπληκτοι οι αξιωματικοί είδαν την σύγχρονη Γκεστάπο να εισβάλει στο χώρο του νοσοκομείου και να ζητούν σε απότομο ύφος να ελέγξουν τα αποθέματα φαρμάκων, το ταμείο, τις δαπάνες, στοιχεία για τους νοσηλευόμενους (!), στοιχεία για το προσωπικό που εργάζεται στο ΓΝΑ κλπ.


Προς στιγμή υπήρξε η σκέψη να τους πετάξουν απο το παράθυρο, αλλά οι εντολές ήταν σαφείς: "Συνεργαστείτε".

Όπως πριν από 69 χρόνια οι συνεργάτες των Γερμανών Ναζί, έτσι και σήμερα οι συγχρονοι συνεργάτες της τρόϊκας είχαν δώσει έγκριση για να τεθούν όλα τα στοιχεία του ΓΝΑ και τα προσωπικά δεδομένα των ασθενών στους ελεγκτές του ΔΝΤ.


Πήραν τα βιβλία, άνοιξαν υπολογιστές αποθήκευσαν αυτά που τους ενδιέφεραν και αποχώρησαν! Σημειώνεται ότι το σύνολο των στοιχείων που ζήτησαν και έλαβαν, δεδομένου ότι πρόκειται για στρατιωτική μονάδα και δεδομένου ότι όλα τα στοιχεία των ασθενών καλύπτονται από τη νομοθεσί περί προσωπικών δεδομένων, η όλη διαδικασία είναι 100% παράνομη.


Κάποτε κάποιοι θα αυτοκτονούσαν ενώπιον τέτοιου εξευτελισμού. Τώρα ούτε μια παραίτηση.
..

από το Kranosgr

Βρείτε όλους τους υποψηφίους των Περιφερειών και των Δήμων της χώρας.

Σαν διευκόλυνση των φίλων αναγνωστών μας, σας παραθέτουμε το λινκ που μας απέστειλε το "WWW.AFTODIOIKISI.GR" με το παρακάτω σχόλιο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ "WWW.AFTODIOIKISI.GR" ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 92 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΚΑΙ 1314 ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. "ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ" ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΕ ΑΤΤΙΚΗ, ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΘΕΣ/ΝΙΚΗ, ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, ΑΧΑΡΝΕΣ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑ

http://www.aftodioikisi.gr/controlItem.aspx?id=8720

Εδώ θα βρείτε όλους τους υποψηφίους σε όλες τις περιφέρειες της χώρας αλλά και όλους τους υποψηφίους όλων των Δήμων της χώρας μας.

Ευχόμαστε σε όλους καλή ψήφο και καλή λευτεριά στην πατρίδα μας.....
http://koukfamily.blogspot.com/2010/11/blog-post_252.html

«Μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσε να δοθεί…»

Γερμανός αξιωματικός αποδίδει τιμές στον Ελληνα διοικητή του Ρούπελ.

Με τον Σωκράτη Αριστοτέλους
Σωτήρα Αμμοχώστου

Ο μεγάλος Γερμανός συγγραφέας Έρχαρτ Κέστνερ έκανε την εξής εξομολόγηση. «Στα 1952 πήγα για πρώτη φορά μετά το πόλεμο, στην Αθήνα. Η γερμανική πρεσβεία, όταν άκουσε πως είχα πρόθεση να πάω στη Κρήτη, μου συνέστησε, επειδή ήταν πολύ νωρίς ακόμα και….
οι πληγές από τη γερμανική κατοχή ανεπούλωτες, να λέω πως είμαι Ελβετός. Αλλά εγώ τους ήξερα τους Κρήτες. Από την πρώτη στιγμή είπα πως ήμουν Γερμανός και όχι μόνο δεν κακόπαθα, αλλά ξανάζησα παντού όπου πέρασα τη θρυλική κρητική φιλοξενία.

»Ένα σούρουπο, καθώς ο ήλιος βασίλευε, πλησίασα το γερμανικό νεκροταφείο, έρημο με μόνο σύντροφο τις τελευταίες ηλιαχτίδες.
Έκανα όμως λάθος. Υπήρχε εκεί και μια ζωντανή ψυχή, ήταν μια μαυροφορεμένη γυναίκα. Με μεγάλη μου έκπληξη την είδα ν’ ανάβει κεριά στους τάφους των Γερμανών νεκρών του πολέμου και να πηγαίνει μεθοδικά από μνήμα σε μνήμα. Την πλησίασα και τη ρώτησα. Είστε από εδώ; Μάλιστα. Και τότε γιατί το κάνετε αυτό; Οι άνθρωποι αυτοί σκότωσαν τους Κρητικούς».
Και γράφει ο Κέστνερ. «Η απάντηση, μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσε να δοθεί». Απαντά η γυναίκα.

«Παιδί μου, από τη προφορά σου φαίνεσαι ξένος και δεν θα γνωρίζεις τι συνέβη εδώ στα 41 με 44. Ο άντρας μου σκοτώθηκε στη μάχη της Κρήτης κι έμεινα με το μονάκριβο γιο μου. Μου τον πήραν οι Γερμανοί όμηρο στα 1943 και πέθανε σε στρατόπεδο συγκεντρώσεως, στο Σαξενχάουζεν. Δεν ξέρω πού είναι θαμμένο το παιδί μου.
Ξέρω όμως πως όλα τούτα ήταν τα παιδιά μιας κάποιας μάνας, σαν κι εμένα. Και ανάβω στη μνήμη τους, επειδή οι μάνες τους δεν μπορούν να ‘ρθουν εδώ κάτω. Σίγουρα μια άλλη μάνα θα ανάβει το καντήλι στη μνήμη του γιού μου»…

Σωστά έγραψε ο Γερμανός, ότι «Μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσε να δοθεί η απάντηση αυτή».
Λέμε εμείς. Ναι, στην Ελλάδα την ταλαιπορημένη και απ’ όλους αδικημένη.

πηγή sigmalive.com/
από το Greek National Pride

Οι 3 σταθμοί στη ζωή του άντρα…

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ…

ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ…

ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΣ…



Chosen as the best video of the year!!‏

Στο μνημειο...

...Lincoln στην Ουασινγκτον ο Φιντελ Καστρο.

Διαφήμιση σιγαρέττων

Ενοικιαστήριο !!!!

Εχασε στο Ιλλινοις...

...ο Αλεξης Γιαννουλιας με 2% περιπου.Κριμα!!!

Ελα στο Θειο (1950)

Πρωταγωνιστουν:Ν.Σταυριδης,Μ.Φωτοπουλος,Σ.Γιουλη,Γ.Ιωαννιδης,Ν.Βασταρδης,

Θ.Τζενεραλης,Σ.Βρανα. Σεναριο/Σκηνοθεσια: Ν.Τσιφορος

Λημνος

Home Alone

tweeter

Our Banner

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ

Καλώς ήλθατε-Welcome-welkom-mirë se vini- welkomma- ahlan wa sahlan- bari galoust- xos gelmissiniz -i bisimila - akwaba - ongi etorri - Шчыра запрашаем - swagata - amrehba sisswène - ani kié - dobro došli - degemer mad - добре дошъл - - benvinguts - bonavinuta - dobrodošli - vítejte - velkommen - welkom - bonvenon - tere tulemast -gabitê - vælkomin - tervetuloa - welkom - bienvenue - wolkom - binvignut - benvido -herzlich willkommen - eguahé porá - mikouabô - bienvéni - / brouha aba-a - aap ka swaagat hein - üdvözlöm - velkomin - nnoo / i biala - selamat datang -fáilte - benvenuto - - amrehva ysswène / l'aaslama - chum reap suor (formal) / suor sdei (casual) -murakaza neza - - nodé - bi xer hati - gnindi ton hap - gratus mihi venis - laipni lūdzam - benvegnûi - boyeyi bolamu - sveiki atvykę - welkum - wëllkom - dobredojde - tonga soa -selamat datang - swagatham - merħba -haere mai - miawezon -tavtai morilogtun (Тавтай морилогтун) - ne y waoongo - namaste - velkommen - benvenguts - khosh âmadid (formal) / khoshumadi (informal) -witaj (sing.) / witajcie (pl.) -bem-vindo - mishto-avilian tú - bine ai venit (sing.) / bine aţi venit (pl.) - добро пожаловать - afio mai, susu mai ma maliu mai - benènnidu / beni benìu - fàilte - dobrodošli - karibu - wauya (plural: mauya) - bhali karay aaya -aayuboovan - vitame vás / vitajte - dobrodošel (to a man) - zupinje z te videtite - bienvenido - karibu - välkommen - härzliche wöikomme -maligayang pagdating - maeva / manava - nal-varravu -rahim itegez - swagatham -ยินดีต้อนรับ - malo e lelei - hosgeldiniz - gazhasa oetiśkom - laskavo prosymo -khush amdeed - hush kelibsiz - chào mừng - bénvnou (bénvnowe) / wilicome -croeso -bel bonjou - dalal ak diam - ékouabô / ékabô

(Ιf you want, you can use our website translator)