Καλώς ήλθατε-Welcome-welkom-mirë se vini- welkomma- ahlan wa sahlan- bari galoust- xos gelmissiniz -i bisimila - akwaba - ongi etorri - Шчыра запрашаем - swagata - amrehba sisswène - ani kié - dobro došli - degemer mad - добре дошъл - kyo tzo pa eit - benvinguts - bonavinuta - dobrodošli - vítejte - velkommen - welkom - bonvenon - tere tulemast -gabitê - vælkomin - tervetuloa - welkom - bienvenue - wolkom - binvignut - benvido -herzlich willkommen - eguahé porá - mikouabô - bienvéni - baroukh haba / brouha aba-a - swaagat / aap ka swaagat hein - üdvözlöm - velkomin - nnoo / i biala - selamat datang -fáilte - benvenuto - yôkoso - amrehva ysswène / l'aaslama - chum reap suor (formal) / suor sdei (casual) -murakaza neza - 환영합니다 - nodé - bi xer hati - gnindi ton hap - gratus mihi venis - laipni lūdzam -

Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

Το Plan B του Βαρουφάκη: Υποκλοπή ΑΦΜ, hacking και παράλληλο τραπεζικό σύστημα – Όλα θα γίνονταν με το... "πάτημα ενός κουμπιού"!

Το Plan B του Βαρουφάκη: Υποκλοπή ΑΦΜ, hacking και παράλληλο τραπεζικό σύστημα – Όλα θα γίνονταν με το... `πάτημα ενός κουμπιού`!
- Παράλληλο τραπεζικό σύστημα αρχικά μέσα στα πλαίσια του ευρώ περιελάμβανε το plan B του Γιάνη Βαρουφάκη
- Θα έβαζε παιδικό του φίλο που έχει διορίσει στο υπουργείο Οικονομικών να κλέψει τα... ΑΦΜ!
- Στόχος να παρακαμφθεί η... "ελεγχόμενη από τις Βρυξέλλες" Κατερίνα Σαββαΐδου!
- Θα δημιουργούσαν μυστικούς λογαριασμούς για κάθε φορολογούμενο!
- Το σχέδιο αποκάλυψε ο ίδιος ο πρώην υπουργός σε στελέχη hedge funds
- "Θα το αρνηθώ, θα το διαψεύσω" είπε όταν τον ρώτησαν πως θα αντιδράσει αν διαρρεύσει το σχέδιο Β!
- Ο Τσίπρας μου είχε δώσει εντολή να το εκπονήσω από τον Δεκέμβριο

Υποκλοπές ΑΦΜ, χασκαρίσματα, ένας φίλος του Γιάνη Βαρουφάκη, μυστικοί λογαριασμοί για κάθε φορολογούμενο, λειτουργία τραπεζών με ευρώ αλλά που μπορούσε εν μια νυκτί να γίνει με... δραχμή. Αυτά και άλλα πολλά, άκρως απίστευτα και εξωπραγματικά, περιλαμβάνονταν στο σχέδιο B του Γιάνη Βαρουφάκη, όπως τουλάχιστον φέρεται να το αποκάλυψε ο ίδιος στις 16 Ιουλίου σε στελέχη ξένων hedge funds, στα πλαίσια διεθνούς forum.

Το plan Β του πρώην "τσάρου" της ελληνικής οικονομίας, του ανθρώπου που είχε πέντε μήνες στα χέρια του τις οικονομικές τύχες της χώρας με τα γνωστά αποτελέσματα, περιλαμβάνει πολλά και διάφορα. Αρκετά μάλλον... μη νόμιμα, όπως η υποκλοπή ΑΦΜ και το χακάρισμα της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων. Σύμφωνα με τον Γιάνη Βαρουφάκη, το plan B του, είχε καταρτιστεί με εντολή του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Το plan Β του κ. Βαρουφάκη αποκαλύπτει η Καθημερινή της Κυριακής. Μάλλον, το αποκάλυψε ο ίδιος ο πρώην υπουργός σε στελέχη ξένων hedge funds, στα πλαίσια διεθνούς forum που έγινε στις 16 Ιουλίου. Είπε πως την εντολή από τον Αλέξη Τσίπρα για να καταρτίσει το σχέδιο Β την είχε λάβει τον περασμένο Δεκέμβριο. Δεν περιελάμβανε επιλογή Grexit αλλά δεν το απέκλεισε κιόλας.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης σχεδίαζε να δημιουργήσει ένα παράλληλο τραπεζικό σύστημα "που θα ήταν μεν προσδιορισμένο σε ευρώ, αλλά σε μια νυκτί θα μπορούσε να μετατραπεί σε δραχμή".

Αν και ενημερώθηκε ότι όσα θα λέγονταν στο φόρουμ καταγράφονταν, ο Γιάνης Βαρουφάκης δεν δίστασε να αποκαλύψει λεπτομέρειες του σχεδίου του. Κι όταν τον ρώτησαν πως θα αντιδράσει αν όλα αυτά φτάσουν στο φως τη δημοσιότητας, η απάντηση... απλή: "θα το αρνηθώ, θα τα διαψεύσω" φέρεται να είπε.

Το plan Β του κυρίου Βαρουφάκη, λοιπόν, προέβλεπε: υποκλοπή των ΑΦΜ από έναν παιδικό του φίλο, καθηγητή στο Κολούμπια των ΗΠΑ, που έχει διορίσει στο υπουργείο Οικονομικών για να παρακάμψει την γγ Δημοσίων Εσόδων Κατερίνα Σαββαΐδου και hacking στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας. Γιατί θεωρούσε την κα Σαββαΐδου ελεγχόμενη από τις Βρυξέλλες και την τρόικα!

Και αφού έπαιρναν τον έλεγχο του σάιτ της Γενικής Γραμματείας Εσόδων, ο Γιάνης Βαρουφάκης και οι... φίλοι του θα δημιουργούσαν μυστικούς λογαριασμούς συνδεδεμένους με κάθε ΑΦΜ! "Σχεδιάζαμε να δημιουργήσουμε μυστικούς λογαριασμούς, συνδεδεμένους με κάθε ΑΦΜ, χωρίς να το πούμε σε κανέναν, υπό άκρα μυστικότητα. Με το πάτημα ενός κουμπιού θα μας επιτρεπόταν να διανείμουμε pin σε κάθε φορολογούμενο" είπε σε εκείνη την τηλεδιάσκεψη ο Γιάνης Βαρουφάκης. Έτσι, είπε, ο πολίτης ή η επιχείρηση θα μπορούσαν να κάνουν πληρωμές και θα δημιουργούνταν ένα παράλληλο τραπεζικό σύστημα όσο οι τράπεζες θα ήταν κλειστές και τα ΑΤΜ δεν θα λειτουργούσαν!

Όπως είπε ο Γιάνης Βαρουφάκης, ήδη από τον Δεκέμβριο και πριν ο Αλέξης Τσίπρας γίνει πρωθυπουργός του είχε δώσει το "πράσινο φως" για ένα plan B.

Έλεγχος κεφαλαίων ή Έλεγχος μαζών;


Εδώ και 3 εβδομάδες περίπου, οι Έλληνες ήρθαν αντιμέτωποι με ένα καινούργιο οικονομικό φαινόμενο τα capital controls. Δεν θεωρώ πως θέλει ειδική επεξήγηση του τι σημαίνει, αφού καθημερινά το ζούμε. Εν ολίγοις τα capital controls συμβαίνουν για να ελέγξουν την οικονομική σταθερότητα και την αποφυγή έλλειψης ρευστότητας.
Σωστό; Λάθος θα πω εγώ.
Εάν πραγματικά η κυβέρνηση και ο κάθε υπεύθυνος ήθελε να διατηρήσει την ρευστότητα δεν θα γινόταν αυτό με τις συντάξεις και τους μισθούς. Θα μπορούσαν να απαγορευτούν οι αναλήψεις από λογαριασμούς καταθέσεων και όχι μισθοδοσίας.
Θα μου πείτε πως το λες αυτό; Πώς να πληρωθούν οι συντάξεις και οι μισθοί χωρίς δάνειο; Απαντώ λοιπόν με μια ερώτηση. Πως εδώ και 1 χρόνο πληρώνονται οι μισθοί και οι συντάξεις χωρίς δάνειό;
Γιατί λοιπόν έκλεισαν τώρα οι τράπεζες; Γιατί οι τηλεοράσεις έβαζαν ψευδή βίντεο από άλλες χώρες και άλλες εποχές με παππούδες να λιποθυμούν και γιαγιάδες να προφυλάσσουν τα ΑΤΜ;
Αυτός ο έλεγχος των τραπεζών δεν είναι τίποτα άλλο από ένα ακόμη παιχνίδι του μυαλού και ελέγχου των μαζών.
Ας εξηγήσουμε με λίγα λόγια τι είναι το Μass control.
Ο έλεγχος μαζών είχε εμφανιστεί από τα αρχαία χρόνια. Θα αναφέρω σαν παράδειγμα τον μύθο του Παν, ο οποίος ήταν στρατηγός του Διόνυσου. Ο Παν είχε να αντιμετωπίσει έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο, ήξερε πως η μάχη ήταν χαμένη. Γι αυτό τον λόγο είπε στους στρατιώτες του να απλωθούν σε όλη την κοιλάδα και να φωνάξουν με όλη τους τη δύναμη. Οι αντίπαλοι νόμιζαν πως ήταν χιλιάδες λόγω της ηχώ και τράπηκαν σε φυγή. (Πολύαινος ¨Στρατηγήματα¨).
Ο άνθρωπος, ο οποίος έθεσε τα θεμέλια για να το προσεγγίσουμε επιστημονικά ήταν ο Σίγκμουντ Φρόυντ. Με το βιβλίο του ΄Η ψυχολογία των μαζών και η ανάλυση του εγώ¨ αναλύει τα βασικά χαρακτηριστικά της ψυχολογίας των κοινωνιών και πως αυτές είναι χειραγωγήσιμες. Ο άνθρωπος ενστικτωδώς είναι βίαιος, συνεπώς πρέπει να τον ελέγξεις, αυτό επιτυγχάνεται μέσω του φόβου και των επιθυμιών του.
Τις σημειώσεις του αυτές μελέτησε ενδελεχώς ο ανιψιός του Έντουαρντ Μπερνέζ, ο οποίος έκανε την χειραγώγηση πραγματική επιστήμη. Είναι αυτός που οι καπνοβιομηχανίες είχαν προσλάβει για να καταφέρει την γυναίκα να καπνίσει. Συνεπώς, ο Μπερνέζ που γνώριζε από τον θείο του πως το ασυνείδητο είναι αυτό που επηρεάζεται καλύτερα και εκεί πρέπει να επικεντρωθεί, συνέδεσε το τσιγάρο με τον φεμινισμό και την γυναικεία απελευθέρωση. Σε αυτό το μοτίβο κινήθηκαν τα Μ.Μ.Ε. με την προβολή των διαφημίσεων, την σεξουαλική απελευθέρωση και γενικά οτιδήποτε ήθελαν να επιβάλουν για κάποιο λόγο. Ο λόγος αυτός είχε πάντα στόχο οικονομικά οφέλη.
Ο Μπερνέζ έγινε ο πιο περιζήτητος άνθρωπος την εποχή εκείνη, ακόμη και από τα κόμματα τα οποία ήθελαν να κυβερνήσουν. Αυτός καθόρισε στην Αμερική το πώς θέλουν να είναι ένας πρόεδρος. Ο ίδιος δίδασκε πως αν ο άνθρωπος καταναλώνει όσο γίνεται, ακόμη και πράγματα που δεν χρειάζεται μπορεί να ελεγχθεί ευκολότερα. Είχε ως αρχή την φράση «καπιταλισμός = δημοκρατία».
Αν λοιπόν κάποιος δεν έχει πολλά χρήματα για να αποκτήσει όσα επιθυμεί, μπορεί κάλλιστα να δανειστεί. Να λοιπόν ο ρόλος των τραπεζών. Ο Μπερνέζ ανέφερε πως όποιος έχει αυτό που ο λαός επιθυμεί, τον κάνει ότι θέλει.
Έχετε αναλογιστεί γιατί ο κόσμος ενώ ζει εδώ και 5 χρόνια κρίση δεν έχει ξεσηκωθεί;
Για τον λόγο, ότι πριν αρχίσει η κρίση την ακούγαμε να έρχεται από παντού από πολιτικούς και Μ.Μ.Ε.. 2 χρόνια περίπου πριν είχε αρχίσει η δήθεν ενημέρωση για την κρίση. Είχε λοιπόν μπει καλά στη συνείδησή μας και όταν επήλθε ήμασταν προετοιμασμένοι. Είναι σύνηθες πριν να επέλθει κάποια αλλαγή, ή νέα μέτρα, πρώτα μας ενημερώνουν να περιμένουμε τα χειρότερα και όταν τελικά μας δίνουν κάτι πιο ελαφρύ, αλλά επώδυνο δεν αντιδρούμε, αρκεί που γλιτώσαμε τα χειρότερα.
Το ίδιο συμβαίνει και σε διάφορους πολέμους με τον φόβο της τρομοκρατίας που πιπιλάνε το μυαλό μας. Πολλοί από εμάς αντιλαμβανόμαστε πως δεν είναι δίκαιος ένας πόλεμος ότι γίνεται για το συμφέρον, για οικονομικούς λόγους, ωστόσο το κοιτάμε απαθείς.
Το 2010 το χρέος μας εκτοξεύτηκε μια ακόμη φορά για να σώσουμε τις τράπεζες. Δανειστήκαμε χρήματα για να σώσουμε το τραπεζικό σύστημα. Αυτή τη φορά έγινε προσπάθεια να παραβλεφθεί αυτό. Και τι έγινε; Οι τράπεζες που κατέχουν αυτό που όλοι επιθυμούν το εκμεταλλεύτηκαν. Απέκλεισαν τον κόσμο από το αγαθό που προσφέρουν. Ο κόσμος όντας μη προετοιμασμένος και εμπιστευόμενος πάντα τις τράπεζες έγινε υποχείριό τους.
Συνεπώς, όλη αυτή η τρομοκρατία ήταν ένα ακόμη παιχνίδι ικανών δημοσιοσχετιστών. Δικό μας καθήκον είναι να μην κοιμόμαστε, οφείλουμε στον εαυτό και στα παιδιά μας να μην μας παίζουν στα δάχτυλα διάφοροι. Οφείλουμε να μορφωνόμαστε και δεν εννοώ μόνον ακαδημαϊκά. Άλλωστε είδαμε αυτές τις ημέρες πόσοι μεταπτυχιακοί, διδακτορικοί και δεν συμμαζεύεται έλεγαν ανοησίες σε σημείο ντροπιαστικό. Επαναλάμβαναν συνεχώς λόγια άλλων, σε διάφορες ερωτήσεις, προφανώς λόγω συμφερόντων, χωρίς να φαίνεται αυθεντική σκέψη και έρευνα.
Το μυαλό είναι το δυνατότερο όπλο, ας μη φοβόμαστε να το χρησιμοποιούμε.
Βασιλική Μαυρογονάτου, Οικονομολόγος – Ειδική Παιδαγωγός

Οι δημόσιοι υπάλληλοι που συνέχιζαν, παρά το μνημόνιο, να παίρνουν 7.000 ευρώ τον μήνα!


Κακουργηματική δίωξη άσκησε η Εισαγγελέας Διαφθοράς κατά της ηγεσίας και  στελεχών του Οργανισμού Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας, καθώς ο φορέας, που ανήκει στο υπουργείο Ανάπτυξης, δεν εφάρμοσε τους μνημονιακούς νόμους
για περικοπές σε μισθούς και επιδόματα..

Όπως καταλαβαίνει λοιπόν κανείς, οι μειώσεις μισθών και η κατάργηση των προκλητικών επιδομάτων δεν αφορούσε τα συγκεκριμένα στελέχη που συνέχιζαν να απολαμβάνουν τους παχυλούς μισθούς τους και επιδόματα οπως το επίδομα κυλικείου.
Η δίωξη ασκήθηκε μετά την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης από τον εισαγγελέα Ιωάννη Σέβη, για το αδίκημα της απιστίας στην υπηρεσία κατά του Δημοσίου ιδιαίτερα μεγάλης αξίας κατά συναυτουργία και κατ” εξακολούθηση και στρέφεται κατά του προέδρου, των μελών του ΔΣ και τους γενικούς Διευθυντές του ΟΒΙ.
Σύμφωνα με την δικογραφία που σχηματίστηκε, από την εισαγγελική έρευνα φαίνεται να προέκυψε πως είτε δεν εφαρμόστηκαν καθόλου, ή δεν εφαρμόστηκαν ορθά, οι περικοπές που ορίζονταν στους μνημονιακούς νόμους του 2010 και του 2012, με αποτέλεσμα να προκληθεί ζημία ύψους περίπου 4,5 εκατομμυρίων ευρώ.
Για την υπόθεση είχε συνταχθεί απόρρητη έκθεση, το 2013, σύμφωνα με την οποία εκτός από 15 μισθούς, οι εργαζόμενοι στον ΟΒΙ έπαιρναν και σειρά επιδομάτων, μεταξύ αυτών ακόμη και επίδομα κυλικείου. Μάλιστα, στην έκθεση αναφέρεται πως οι 97 υπάλληλοι του Οργανισμού έχουν μισθούς που ξεπερνούν ακόμη και τις 7.000 ευρώ το μήνα.
Ο Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας είναι φορέας που έχει αρμοδιότητα να κατοχυρώνει και εκδίδει άδειες ευρεσιτεχνίας και βιομηχανικά σχέδια.

ΣΚΑΝΔΑΛΟ! Αυτοί είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι που συνέχιζαν, παρά το μνημόνιο, να παίρνουν 7.000 ευρώ τον μήνα!

.
- See more at: http://www.newsone.gr/paraxena/131305-skandalo-aytoi-einai-oi-demosioi-ypalleloi-poy-synechizan-para-to-mnemonio-na-pair#sthash.QIa1K4d9.dpuf

tweeter

Our Banner

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ

Καλώς ήλθατε-Welcome-welkom-mirë se vini- welkomma- ahlan wa sahlan- bari galoust- xos gelmissiniz -i bisimila - akwaba - ongi etorri - Шчыра запрашаем - swagata - amrehba sisswène - ani kié - dobro došli - degemer mad - добре дошъл - - benvinguts - bonavinuta - dobrodošli - vítejte - velkommen - welkom - bonvenon - tere tulemast -gabitê - vælkomin - tervetuloa - welkom - bienvenue - wolkom - binvignut - benvido -herzlich willkommen - eguahé porá - mikouabô - bienvéni - / brouha aba-a - aap ka swaagat hein - üdvözlöm - velkomin - nnoo / i biala - selamat datang -fáilte - benvenuto - - amrehva ysswène / l'aaslama - chum reap suor (formal) / suor sdei (casual) -murakaza neza - - nodé - bi xer hati - gnindi ton hap - gratus mihi venis - laipni lūdzam - benvegnûi - boyeyi bolamu - sveiki atvykę - welkum - wëllkom - dobredojde - tonga soa -selamat datang - swagatham - merħba -haere mai - miawezon -tavtai morilogtun (Тавтай морилогтун) - ne y waoongo - namaste - velkommen - benvenguts - khosh âmadid (formal) / khoshumadi (informal) -witaj (sing.) / witajcie (pl.) -bem-vindo - mishto-avilian tú - bine ai venit (sing.) / bine aţi venit (pl.) - добро пожаловать - afio mai, susu mai ma maliu mai - benènnidu / beni benìu - fàilte - dobrodošli - karibu - wauya (plural: mauya) - bhali karay aaya -aayuboovan - vitame vás / vitajte - dobrodošel (to a man) - zupinje z te videtite - bienvenido - karibu - välkommen - härzliche wöikomme -maligayang pagdating - maeva / manava - nal-varravu -rahim itegez - swagatham -ยินดีต้อนรับ - malo e lelei - hosgeldiniz - gazhasa oetiśkom - laskavo prosymo -khush amdeed - hush kelibsiz - chào mừng - bénvnou (bénvnowe) / wilicome -croeso -bel bonjou - dalal ak diam - ékouabô / ékabô

(Ιf you want, you can use our website translator)