Καλώς ήλθατε-Welcome-welkom-mirë se vini- welkomma- ahlan wa sahlan- bari galoust- xos gelmissiniz -i bisimila - akwaba - ongi etorri - Шчыра запрашаем - swagata - amrehba sisswène - ani kié - dobro došli - degemer mad - добре дошъл - kyo tzo pa eit - benvinguts - bonavinuta - dobrodošli - vítejte - velkommen - welkom - bonvenon - tere tulemast -gabitê - vælkomin - tervetuloa - welkom - bienvenue - wolkom - binvignut - benvido -herzlich willkommen - eguahé porá - mikouabô - bienvéni - baroukh haba / brouha aba-a - swaagat / aap ka swaagat hein - üdvözlöm - velkomin - nnoo / i biala - selamat datang -fáilte - benvenuto - yôkoso - amrehva ysswène / l'aaslama - chum reap suor (formal) / suor sdei (casual) -murakaza neza - 환영합니다 - nodé - bi xer hati - gnindi ton hap - gratus mihi venis - laipni lūdzam -

Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Βάλε κι’ εσύ το χεράκι σου στη διάσωση της Πολιτιστικής κληρονομιάς της ΚΥΠΡΟΥ…


Υπογράψτε τώρα για να σωθεί ότι προλάβουμε πλέον από την πολιτιστική μας κληρονομιά, την οποία έχει ρημάξει ο Τούρκος εισβολέας.
Προωθείστε το και σε φίλους σας
Συμπληρώνετε την αίτηση  στο παρακάτω link και κλικάρετε SUBMIT.
 http://www.cyprusculturaldestruction.com/different_languages/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC
Η λεηλασία, η καταστροφή και η βεβήλωση της Κυπριακής θρησκευτικής  και πολιτιστικής κληρονομιάς  στις κατεχόμενες
περιοχές της Κύπρου από την Τουρκία έχει επιφέρει η συνεχιζόμενη κατοχή του περισσότερο από το ένα τρίτο του εδάφους του νησιού και έχει οδηγήσει σε ανυπολόγιστες ζημίες.
Δυστυχώς, κάθε είδους προσπάθεια που αναλαμβάνεται από τον Οργανισμό των Ηνωμένων  Εθνών  για την  Εκπαίδευση, την Επιστήμη και τον Πολιτισμό (UNESCO)  για την προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς της Κύπρου ήταν ανεπιτυχής. Αυτό οφείλεται στην απροθυμία του Τουρκικού στρατού κατοχής για να συμμορφωθούν με τις διεθνείς συμβάσεις.
Μια αναλυτική έκθεση σχετικά με την κατάσταση των μνημείων στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου, η οποία εκπονήθηκε το 1975 από την Καναδή εκπρόσωπο της UNESCO στην Κύπρο, J. Dalibard, δεν δόθηκε στη δημοσιότητα, ως αποτέλεσμα Τουρκικής παρέμβασης.
Διάφορα έγγραφα επιβεβαιώνουν ότι κατά την τουρκική στρατιωτική εισβολή και κατά τα επόμενα τριάντα έξι χρόνια της κατοχής, μια πληθώρα αρχαιολογικών και θρησκευτικών μνημείων έχουν υποστεί βλάβη. Η καταστροφή των ιστορικών μνημείων και η βεβήλωση των θρησκευτικών χώρων είναι σημαντικά ζητήματα για το λαό της Κύπρου. Αυτά τα μνημεία και οι θρησκευτικοί τόποι αντιπροσωπεύουν ένα σημαντικό μέρος της μεγάλης πολιτιστικής και θρησκευτικής κληρονομιάς της Κύπρου. Για χρόνια, η κυβέρνηση της Δημοκρατίας της Κύπρου και η Εκκλησία της Κύπρου έχουν δοκιμάσει, μέσα  από διάφορα φόρουμ, για τη διάδοση πληροφοριών σχετικά με την καταστροφή της πολιτιστικής περιουσίας τους και να επαναπατρίσουν τα κλεμμένα έργα τέχνης τα οποία ελήφθησαν από τις θρησκευτικές τοποθεσίες στο βόρειο τμήμα της Κύπρου .

Ψηφίζεται σήμερα με την διαδικασία του κατεπείγοντος το πολυνομοσχέδιο - ποιοι φεύγουν, ποιοι έρχονται - σαρωτικές αλλαγές

Το «πράσινο φως» στις απολύσεις υπαλλήλων του Δημοσίου ανάβει το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών που αναμένεται να ψηφιστεί στη Βουλή σήμερα, Κυριακή των Βαΐων. Στις διατάξεις που κατατέθηκαν από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης προβλέπεται ότι θα απολύονται οι εργαζόμενοι των νομικών προσώπων ιδιωτικού δικαίου που θα καταργούνται.



Όπως γράφει σε ρεπορτάζ του Νίκου Τσίτσα το ethnos.gr, το σχέδιο νόμου φέρνει σαρωτικές αλλαγές στον κρατικό μηχανισμό καθώς προβλέπει την επιτάχυνση των πειθαρχικών διαδικασιών που πλέον θα πρέπει να ολοκληρώνονται σε πρώτο βαθμό εντός δύο μηνών, ενώ όσοι υπάλληλοι τιμωρούνται με οριστική παύση ή υποβιβασμό θα μπορούν να καταθέσουν ένσταση μόνο στο Συμβούλιο της Επικρατείας, ξεπερνώντας το στάδιο του Δευτεροβάθμιου Πειθαρχικού. Ορόσημο για την υλοποίηση των απολύσεων αλλά και της ολοκλήρωσης των πειθαρχικών διαδικασιών θα είναι ο μήνας Ιούνιος, οπότε και αναμένεται η άφιξη των εκπροσώπων της τρόικας.


Σε έναν μήνα θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί οι υποχρεωτικές απομακρύνσεις 1.800 υπαλλήλων, ενώ τον Ιούνιο θα γίνουν ισάριθμες προσλήψεις από επιτυχόντες του ΑΣΕΠ. Παράλληλα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η εκδίκαση 400-500 από τις 2.000 υποθέσεις που βρίσκονται ήδη στα πειθαρχικά συμβούλια. Από τον Σεπτέμβριο θα ισχύσει η αύξηση του εβδομαδιαίου ωραρίου στους καθηγητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κατά 2 ώρες.
Η ρύθμιση για τις απολύσεις αφορά τους υπαλλήλους φορέων του ευρύτερου δημόσιου τομέα που καταργούνται και εργάζονται με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, οι οποίοι με την απομάκρυνσή τους θα αποζημιώνονται.
Η κυβέρνηση ήδη προετοιμάζει τη λίστα των νομικών προσώπων ιδιωτικού δικαίου που θα καταργηθούν, η οποία αναμένεται να ανακοινωθεί πιθανότατα και αύριο. Επικεφαλής της κυβερνητικής ομάδας που επεξεργάζεται τη λίστα των φορέων έχει τεθεί ο υπουργός Επικρατείας Δ. Σταμάτης.
Σε συνεργασία με τον υπουργό Α. Μανιτάκη και τον υφυπουργό Μ. Βολουδάκη αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του υπουργικού συμβουλίου, επιταχύνουν τη διαδικασία κατάργησης φορέων που θα περιληφθούν σε νομοσχέδιο του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης το οποίο θα κατατεθεί αμέσως μετά το Πάσχα.
Το κυβερνητικό επιτελείο εντάσσει στο σχέδιο των απολύσεων και απομακρύνεις υπαλλήλων από υπό ιδιωτικοποίηση ΔΕΚΟ (ΔΕΠΑ, ΔΕΣΦΑ, ΕΥΑΘ κτλ.) με κατάργηση οργανικών θέσεων, ακόμα και ειδικοτήτων (π.χ. καθαρίστριες, κλητήρες κτλ.) από τους υφιστάμενους οργανισμούς.
Την επόμενη βδομάδα αναμένεται να κοινοποιηθεί και η διαδικασία για την καταγραφή των ικανοτήτων του προσωπικού στο Δημόσιο με την αποστολή 206.000 ερωτηματολογίων σε ισάριθμους υπαλλήλους υπουργείων και φορέων της κεντρικής διοίκησης.
Μετά τη συλλογή των ερωτηματολογίων στα οποία θα περιγράφονται οι θέσεις εργασίας και τα καθήκοντα των υπαλλήλων θα εφαρμοστούν τα σχέδια στελέχωσης των οργανισμών απ΄ όπου θα προκύψουν 12.500 πλεονάζοντες υπάλληλοι οι οποίοι θα τεθούν σε διαθεσιμότητα μέχρι τα τέλη Ιουλίου.
Συμβασιούχοι
Την ερχόμενη εβδομάδα θα επανεξεταστεί η ρύθμιση του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης που αποσύρθηκε από το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών σχετικά με τους συμβασιούχους που έχει λήξει η σύμβασή τους και συνεχίζουν να εργάζονται στο Δημόσιο επί χρόνια με προσωρινές διαταγές των δικαστηρίων και με ασφαλιστικά μέτρα. Αυτήν τη φορά τη διάταξη θα προετοιμάσει το υπουργείο Δικαιοσύνης.
Σε κάθε περίπτωση δεν θα αμφισβητηθεί η ισχύς των δικαστικών αποφάσεων αλλά θα τεθεί αυστηρό χρονοδιάγραμμα προκειμένου να ολοκληρωθεί η δικαστική διαδικασία εντός 6 μηνών με στόχο να μη συνεχίζεται επ' αόριστον η απασχόληση συμβασιούχων που έχουν λήξει οι συμβάσεις τους μέσω δικαστικών αποφάσεων. Σύμφωνα με εκτιμήσεις του υπ. Διοικητικής Μεταρρύθμισης, εάν υπάρξει επίσπευση των δικαστικών αποφάσεων, θα απομακρυνθούν από το Δημόσιο περισσότεροι από 4.000 υπάλληλοι. Με αυτόν τον τρόπο αναμένει το αρμόδιο υπουργείο να επιτευχθεί ο στόχος των απομακρύνσεων που έχει συμφωνηθεί με την τρόικα για 4.000 υπαλλήλους μέχρι τα τέλη του έτους.
ΝΕΑ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ
Σε διαθεσιμότητα 12.500 υπάλληλοι μέχρι τα τέλη Ιουλίου
Μέχρι τα τέλη Ιουλίου έχει προγραμματιστεί από την κυβέρνηση να τεθούν σε εφαρμογή τα σχέδια στελέχωσης των υπουργείων αλλά και φορέων της γενικής κυβέρνησης που έχουν αξιολογηθεί και έχουν καταρτιστεί νέα οργανογράμματα. Η διαδικασία όπως έχει σχεδιαστεί από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης προβλέπει:
1. Την αποστολή την ερχόμενη εβδομάδα του εγχειριδίου για την περιγραφή των θέσεων εργασίας αλλά και των ικανοτήτων του προσωπικού σε όλα τα υπουργεία και τους φορείς που έχουν αξιολογηθεί. Το εγχειρίδιο που έχει καταρτιστεί από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης περιλαμβάνει τα ερωτηματολόγια που θα συμπληρώσουν 206.000 υπάλληλοι στα οποία θα περιγράφουν τα καθήκοντα της εργασίας τους.
2. Με βάση τα συμπληρωμένα ερωτηματολόγια που θα ολοκληρωθούν με ευθύνη των προϊσταμένων κάθε μονάδας μέχρι το τέλος Μαΐου και θα αποσταλούν στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, θα τοποθετηθούν οι υπάλληλοι στα νέα οργανογράμματα που έχουν καταρτιστεί στα υπουργεία μέχρι το τέλος Ιουνίου.
3. Από την τοποθέτηση των υπαλλήλων στα νέα οργανογράμματα αναμένεται να προκύψουν 12.500 υπάλληλοι ως πλεονάζον προσωπικό, μέχρι τις αρχές του Ιουλίου. Οι εργαζόμενοι θα τεθούν σε καθεστώς διαθεσιμότητας για έναν χρόνο, λαμβάνοντας το 75% των αποδοχών τους με στόχο να μετακινηθούν σε άλλη θέση στο Δημόσιο. Σε περίπτωση που δεν βρεθεί θέση για τη μετακίνησή τους για το επόμενο δωδεκάμηνο, τότε θα απολυθούν.
Από το σύνολο των υπουργείων αναμένεται να τεθούν σε διαθεσιμότητα περίπου 3.000 υπάλληλοι, ενώ οι υπόλοιποι 9.500 υπάλληλοι θα προέλθουν από φορείς του Δημοσίου (δήμοι, ΝΠΔΔ, ΝΠΙΔ) που έχουν τεθεί σε διαδικασία αξιολόγησης για τη δημιουργία νέων οργανογραμμάτων.
ΕΚΚΡΕΜΕΙ Η ΕΚΔΙΚΑΣΗ 2.000 ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ
Εντός 2 μηνών θα ολοκληρώνονται οι πειθαρχικές διαδικασίες
Με υψηλές ταχύτητες θα τρέξουν τα νέα πειθαρχικά όργανα που αποτελούνται πλέον από δικαστικούς λειτουργούς, αφού στο νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών προβλέπεται ότι θα πρέπει να ολοκληρώνουν την εκδίκαση των πειθαρχικών υποθέσεων εντός 2 μηνών.
Αυτή την περίοδο εκκρεμούν στα πρωτοβάθμια πειθαρχικά αλλά και στο δευτεροβάθμιο όργανο η εκδίκαση 2.000 υποθέσεων από τις οποίες αναμένεται να έχουν εκδοθεί τελεσίδικες αποφάσεις μέχρι τα τέλη του Ιουνίου σε περισσότερες από 400 υποθέσεις για υπαλλήλους που κατηγορούνται για σοβαρά πειθαρχικά αδικήματα.
Οι υπάλληλοι που τιμωρούνται με υποβιβασμό ή οριστική αργία από τα πρωτοβάθμια πειθαρχικά όργανα θα έχουν τη δυνατότητα κατάθεσης ένστασης μόνο στο ΣτΕ, ξεπερνώντας το στάδιο του Δευτεροβάθμιου Πειθαρχικού στο οποίο θα μπορούν να καταθέτουν ενστάσεις οι υπάλληλοι που έχουν καταδικαστεί από τα πρωτοβάθμια όργανα με τις υπόλοιπες ποινές (εκτός της αργίας και του υποβιβασμού) που προβλέπει το Πειθαρχικό Δίκαιο.
Επανέρχεται η δυνατότητα να καταθέτουν ένσταση στις αποφάσεις των πειθαρχικών συμβουλίων ο γενικός επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, οι υπουργοί, οι γενικοί γραμματείς αλλά και οι πειθαρχικοί προϊστάμενοι.
Για την καταπολέμηση της διαφθοράς σε όλα τα επίπεδα του δημόσιου βίου (κράτος, πολιτικοί, κόμματα κ.τ.λ.) συστήνεται ειδική θέση στο γραφείο του πρωθυπουργού, πενταετούς θητείας για τον συντονισμό των ενεργειών όλων των φορέων που δραστηριοποιούνται σε αυτόν τον τομέα.
Ο Εθνικός Συντονιστής για την καταπολέμηση της διαφθοράς, θα ορίζεται από τον πρωθυπουργό και θα προεδρεύει ενός συντονιστικού οργάνου που θα συμμετέχουν οι επικεφαλής των κρατικών ελεγκτικών μηχανισμών. Στόχος του Εθνικού Συντονιστή είναι ο έλεγχος και ο συντονισμός όλων των διαδικασιών για την πρόληψη και πάταξη φαινομένων κακοδιοίκησης και διαφθοράς.

Όλα για το επίδομα τέκνων

Έρχεται στο τέλος Ιουνίου η πρώτη δόση από τα νέα επιδόματα τέκνων που από φέτος θα λαμβάνουν όλοι ανεξαιρέτως οι γονείς με παιδιά έως 18 ετών ή έως 24 ετών εφόσον σπουδάζουν ή έχουν ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω ανάλογα με το εισόδημά τους.
Το ποσό της πρώτης δόσης φτάνει μέχρι και 2.450 ευρώ (4.900 ευρώ ετήσιο ποσό) για πολύτεκνους με χαμηλό (έως 13.000 ευρώ) εισόδημα, που έχουν έως πέντε παιδιά, ενώ για δικαιούχους με υψηλότερο εισόδημα...
το ποσό της πρώτης δόσης φτάνει στα 1.250 ευρώ.
Για οικογένεια με ένα παιδί και εισόδημα 10.000 ευρώ η πρώτη δόση είναι 240 ευρώ (480 ευρώ ετήσιο ποσό).
Για την καταβολή των επιδομάτων απαραίτητη προϋπόθεση είναι η υποβολή φορολογικής δήλωσης και μόνο ηλεκτρονικά, όπως προβλέπει η νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση η οποία και ενεργοποιεί μέσα στις επόμενες μέρες τη διαδικασία για τη χορήγηση των επιδομάτων.

Οι 20+2 φορείς που έχουν μπει στην «κόκκινη ζώνη» κατάργησης

Γράφουν και σβήνουν μέχρι και την τελευταία στιγμή τα αρμόδια στελέχη του κυβερνητικού επιτελείου τα νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου που θα καταργηθούν και θα απολυθούν οι εργαζόμενοί τους αμέσως μετά το Πάσχα. Η ανακοίνωση της τελικής κατάστασης με τους φορείς αναμένεται να πραγματοποιηθεί στα μέσα της Μεγάλης Εβδομάδας, πιθανότατα τη Μεγάλη Τρίτη ή τη Μεγάλη Τετάρτη. 

Στα χέρια του κυβερνητικού επιτελείου έχει περιέλθει λίστα-φωτιά που αφορά την κατάργηση 20+2 φορέων του Δημοσίου, η οποία στηρίζεται σε μελέτη σκοπιμότητας και βιωσιμότητας των οργανισμών, που έχουν πραγματοποιήσει ιδιωτικές εταιρείες. Σύμφωνα με πληροφορίες, η λίστα που αποκαλύπτει σήμερα το Έθνος της Κυριακής, καθώς και οι μελέτες σκοπιμότητας και βιωσιμότητας των οργανισμών θα αποτελέσουν τον βασικό άξονα πάνω στον οποίο θα κινηθεί η τελική απόφαση για την κατάργηση των φορέων.
Κυβερνητικοί παράγοντες επισημαίνουν πάντως ότι μέχρι την τελευταία στιγμή δεν αποκλείονται εκπλήξεις, ακόμα και πλήρης ανατροπή των δεδομένων με την ένταξη και μεγάλων φορέων που θα τεθούν προς κατάργηση, καθώς ο υπουργός Επικρατείας Δ. Σταμάτης βρίσκεται σε συνεχή επαφή με υπουργούς προκειμένου να υπάρξει η μεγαλύτερη δυνατή συναίνεση.
Οι ίδιοι κύκλοι επισημαίνουν ότι τα περισσότερα νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου που αξιολογούνται ότι δεν επιτελούν κρατικό σκοπό και πρέπει να καταργηθούν δεν απασχολούν μεγάλο αριθμό υπαλλήλων. Επισημαίνουν ότι η κυβέρνηση προτίθεται να προχωρήσει και στην κατάργηση οργανικών θέσεων ακόμα και διοικητικών μονάδων σε ΔΕΚΟ και σε εταιρείες του ευρύτερου δημόσιου τομέα που βρίσκονται υπό ιδιωτικοποίηση. Για τους υπαλλήλους που υπηρετούν στις συγκεκριμένες θέσεις θα καταγγελθεί η σύμβασή τους και θα απολυθούν αμέσως. 
Από τη Δευτέρα αναμένεται να γίνει το οριστικό ξεκαθάρισμα των φορέων που θα καταργηθούν, καθώς η κυβέρνηση φέρεται αποφασισμένη να προχωρήσει στις απολύσεις περίπου 2.000 υπαλλήλων μέχρι τα τέλη Μαΐου, προκειμένου να αξιοποιήσει αμέσως τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει 2.000 προσλήψεις από επιτυχόντες παλαιότερων διαγωνισμών του ΑΣΕΠ.
Κυβερνητικοί κύκλοι επισημαίνουν πως θεωρείται σχεδόν βέβαιον ότι μαζί με τους φορείς του ευρύτερου δημόσιου τομέα που θα καταργηθούν, θα ανακοινωθούν και καταργήσεις οργανικών θέσεων ακόμα και ειδικοτήτων ή δομών σε φορείς που βρίσκονται υπό ιδιωτικοποίηση.
Δεξαμενή απομακρύνσεων. Όπως αναφέρουν κυβερνητικοί αξιωματούχοι, μια μεγάλη δεξαμενή υποχρεωτικών απομακρύνσεων θα προέλθει από καταργούμενες θέσεις στην ΕΥΑΘ, στους οργανισμούς μικρών λιμανιών και μαρινών, στα περιφερειακά αεροδρόμια, αλλά και σε ΔΕΠΑ και ΔΕΣΦΑ, στον Οργανισμό Διεξαγωγής Ιπποδρομιών, αλλά και από την ΕΥΔΑΠ, τον ΟΛΠ και τον ΟΛΘ, τα ΕΛΠΕ ή τη ΛΑΡΚΟ. 
Σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζεται το ενδεχόμενο να καταργηθούν ειδικότητες όπως προσωπικό καθαριότητας ή κλητήρες που κρίνεται ότι μπορούν να αντικατασταθούν από εξωτερικούς συνεργάτες, μειώνοντας το μισθολογικό κόστος των φορέων. 
Σε περιπτώσεις συγχωνεύσεων οργανισμών προβλέπεται ότι οι υπάλληλοι με σχέση εργασίας αορίστου χρόνου ιδιωτικού δικαίου που θα κριθούν ως πλεονάζοντες θα απολυθούν μετά την καταγγελία της σύμβασής τους. Η τελική απόφαση για την κατάργηση φορέων, των οργανικών θέσεων αλλά και των δομών του ευρύτερου δημόσιου τομέα που θα καταργηθούν θα έχει ως αιτιολογική βάση τη μη εξυπηρέτηση των σκοπών του Δημοσίου.
Ο αρμόδιος υπουργός Α. Μανιτάκης σε πρόσφατη εγκύκλιό του για τη συμπλήρωση του Μητρώου των Φορέων του Δημοσίου άφησε ανοιχτό το παράθυρο να μετατραπούν νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου σε φορείς ιδιωτικού δικαίου, εάν διαπιστωθεί ότι δεν εξυπηρετούν σκοπούς που εντάσσονται στον σκληρό πυρήνα του κράτους. 
Με την αλλαγή του νομικού καθεστώτος θα τεθούν σε διαδικασία αξιολόγησης προκειμένου να κριθεί εάν θα συνεχίσουν τη λειτουργία τους, θέτοντας τους υπαλλήλους τους στην «κόκκινη γραμμή» της απόλυσης. 
Οι φορείς που έχουν μπει στην «κόκκινη ζώνη» της κατάργησης είναι:
1. Εθνικό Ινστιτούτο Εργασίας και Ανθρώπινου Δυναμικού
2. Ελληνικό Κέντρο Ευρωπαϊκών Μελετών
3. Κέντρο Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών
4. Εθνικό Ίδρυμα Μελετών Θ. Κολοκοτρώνης ο «Γέρος του Μοριά» 
5. Ινστιτούτο Αμυντικών Αναλύσεων 
6. Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογίας Εθνικής Άμυνας
7. Διεθνής Ακαδημία Ελευθερίας
8. Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία
9. Κέντρο Διεθνούς και Ευρωπαϊκού Δικαίου
10. Ελληνικό Ινστιτούτο Διεθνούς και Αλλοδαπού Δικαίου
11. Ινστιτούτο Δημοσίου Διεθνούς Δικαίου και Διεθνών Σχέσεων
12. Ινστιτούτο Αιγαίου και Δικαίου της Θάλασσας
13. Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας
14. Γραφείο Ευρέσεως Ναυτικής Συνεργασίας
15. Ταμείο Χρηματοδοτήσεων Δικαστικών Κτιρίων
16. Ανώνυμη Εταιρεία της Διώρυγας της Κορίνθου
17. Ανώνυμη Εταιρεία «Ενοποίηση Αρχαιολογικών Χώρων και Αναπλάσεις»
18. ΑΕΜΥ ΑΕ (Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας)
19. Οργανισμός Ανέγερσης Νέου Μουσείου Ακρόπολης
20. Εταιρεία Διανομής Αερίου ΑΕ
Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων βρίσκονται επίσης η κατάργηση της Μονάδας Οργάνωσης της Διαχείρισης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων (ΜΟΔ ΑΕ) και η κατάργηση του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων.
Πηγή: Έθνος της Κυριακής

tweeter

Our Banner

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ

Καλώς ήλθατε-Welcome-welkom-mirë se vini- welkomma- ahlan wa sahlan- bari galoust- xos gelmissiniz -i bisimila - akwaba - ongi etorri - Шчыра запрашаем - swagata - amrehba sisswène - ani kié - dobro došli - degemer mad - добре дошъл - - benvinguts - bonavinuta - dobrodošli - vítejte - velkommen - welkom - bonvenon - tere tulemast -gabitê - vælkomin - tervetuloa - welkom - bienvenue - wolkom - binvignut - benvido -herzlich willkommen - eguahé porá - mikouabô - bienvéni - / brouha aba-a - aap ka swaagat hein - üdvözlöm - velkomin - nnoo / i biala - selamat datang -fáilte - benvenuto - - amrehva ysswène / l'aaslama - chum reap suor (formal) / suor sdei (casual) -murakaza neza - - nodé - bi xer hati - gnindi ton hap - gratus mihi venis - laipni lūdzam - benvegnûi - boyeyi bolamu - sveiki atvykę - welkum - wëllkom - dobredojde - tonga soa -selamat datang - swagatham - merħba -haere mai - miawezon -tavtai morilogtun (Тавтай морилогтун) - ne y waoongo - namaste - velkommen - benvenguts - khosh âmadid (formal) / khoshumadi (informal) -witaj (sing.) / witajcie (pl.) -bem-vindo - mishto-avilian tú - bine ai venit (sing.) / bine aţi venit (pl.) - добро пожаловать - afio mai, susu mai ma maliu mai - benènnidu / beni benìu - fàilte - dobrodošli - karibu - wauya (plural: mauya) - bhali karay aaya -aayuboovan - vitame vás / vitajte - dobrodošel (to a man) - zupinje z te videtite - bienvenido - karibu - välkommen - härzliche wöikomme -maligayang pagdating - maeva / manava - nal-varravu -rahim itegez - swagatham -ยินดีต้อนรับ - malo e lelei - hosgeldiniz - gazhasa oetiśkom - laskavo prosymo -khush amdeed - hush kelibsiz - chào mừng - bénvnou (bénvnowe) / wilicome -croeso -bel bonjou - dalal ak diam - ékouabô / ékabô

(Ιf you want, you can use our website translator)