Καλώς ήλθατε-Welcome-welkom-mirë se vini- welkomma- ahlan wa sahlan- bari galoust- xos gelmissiniz -i bisimila - akwaba - ongi etorri - Шчыра запрашаем - swagata - amrehba sisswène - ani kié - dobro došli - degemer mad - добре дошъл - kyo tzo pa eit - benvinguts - bonavinuta - dobrodošli - vítejte - velkommen - welkom - bonvenon - tere tulemast -gabitê - vælkomin - tervetuloa - welkom - bienvenue - wolkom - binvignut - benvido -herzlich willkommen - eguahé porá - mikouabô - bienvéni - baroukh haba / brouha aba-a - swaagat / aap ka swaagat hein - üdvözlöm - velkomin - nnoo / i biala - selamat datang -fáilte - benvenuto - yôkoso - amrehva ysswène / l'aaslama - chum reap suor (formal) / suor sdei (casual) -murakaza neza - 환영합니다 - nodé - bi xer hati - gnindi ton hap - gratus mihi venis - laipni lūdzam -

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

wow!‏


Eλέγξτε τον πάτο από το γάλα που αγοράζετε!!!

Ξέρετε ότι αν το γάλα στο χάρτινο μπουκάλι δεν πουληθεί στην καθορισμένη χρονική διάρκεια επιστρέφει στη βιομηχανία για να ανα-παστεριωθεί και να ξαναγυρίσει στο σουπερμάρκετ; Απίστευτο; Ο νόμος επιτρέπει τις μεγάλες βιομηχανίες να επαναλάβουν τη διαδικασία έως 5 φορές, κάτι που αφήνει το γάλα χωρίς γεύση και τελικά χωρίς ποιότητα και διατροφική αξία. Όταν το γάλα φτάνει στο σουπερμάρκετ για την πώληση, φέρνει έναν αριθμό στο κάτω μέρος της συσκευασίας του. Αυτό το νούμερο είναι από το 1 έως το 5. Αρκεί να αγοράζετε γάλα που φέρει έως τον αριθμό 3, δηλαδή γάλα που έχει ανα-παστεριωθεί 2 φορές. Σας συμβουλεύουμε να μην αγοράζετε γάλα με αριθμό 4 ή 5 γιατί η ποιότητά του έχει καταστραφεί. Αν αγοράζετε κασόνι με μπουκάλια γάλα, ο ίδιος αριθμός αναγράφεται στο κάτω μέρος του, 1 έως 5. Αν έχει τον αριθμό 1 σημαίνει ότι βγαίνει από το εργοστάσιο για πρώτη φορά, αλλά αν έχει τον αριθμό 4
σημαίνει ότι έχει ήδη γυρίσει πίσω στη βιομηχανία 3 φορές.
Την επόμενη φορά που θα αγοράσετε γάλα, κοιτάχτε στον πάτο του μπουκαλιού. Μην αγοράσετε γάλατα με αριθμό 4 ή 5, ούτε ακόμα και με 3, αν είστε λεπτομερείς στις αγορές σας.

ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΤΗΣ ΟΥΕΦΑ !!!!

Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2009

Η ΟΥΕΦΑ ζητά διευκρινήσεις από τον ΑΠΟΕΛ για το σύνθημα "Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ"

Η ΟΥΕΦΑ με επιστολή της ζητά διευκρινήσεις από το ΔΣ του ΑΠΟΕΛ για πανό που αναρτήθηκε στον αγώνα με την Τσέλσι και με το οποίο αναγραφόταν το σύνθημα "Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ" (!!!!!).

Στη ΦΙΦΑ και την ΟΥΕΦΑ προωθεί καταγγελία κατά του ΑΠΟΕΛ η τ/κ οργάνωση «Εμπάργκο» (έχει έδρα της το Λονδίνο) με αφορμή πανό που, όπως λέει η οργάνωση, αναρτήθηκε στις εξέδρες του ΓΣΠ με το σύνθημα «Η Κύπρος είναι ελληνική» στον αγώνα της κυπριακής ομάδας με την Τσέλσι. Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα τής «Εμπάργκο» η ΟΥΕΦΑ ζήτησε φωτογραφικά ντοκουμέντα για να εξετάσει κατά πόσο η ανάρτηση ενός τέτοιου πανό συνιστά ρατσιστική ενέργεια εκ μέρους του ΑΠΟΕΛ. Ο πρόεδρος της «Εμπάργκο», Φεβζί Χουσεΐν, κάλεσε τα 2.500 μέλη της οργάνωσης να προσυπογράψουν επιστολή προς τη ΦΙΦΑ και την ΟΥΕΦΑ και δήλωσε ότι η προσπάθεια των Ε/Κ να πολιτικοποιήσουν έναν ποδοσφαιρικό αγώνα και «μάλιστα με τέτοιο ρατσιστικό τρόπο» δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητη. ....»»»»

Διερωτάται δε πώς είναι δυνατόν οι παρατηρητές της ΟΥΕΦΑ να μην πρόσεξαν το γιγαντιαίων διαστάσεων πανό (80 μέτρα) και το σύνθημα που ήταν γραμμένο σε έξι (9 γλώσσες) γλώσσες σημειώνοντας ότι ήδη έχουν θέσει (μέσω του λόρδου Μαγγίνις) το θέμα στη Βουλή των Λόρδων. «Τέτοιες ενέργειες δεν είναι μόνο ρατσιστικές αλλά και αντιπαραγωγικές μεσούσης της διαπραγματευτικής διαδικασίας» τόνισε ο Χουσεΐν

Η ΟΥΕΦΑ με επιστολή της ζητά διευκρινήσεις από το ΔΣ του ΑΠΟΕΛ για πανό που αναρτήθηκε στον αγώνα με την Τσέλσι και με το οποίο αναγραφόταν το σύνθημα "Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ" (!!!!!).
Την σχετική πληροφορία φέρνει στην επιφάνεια η εφημερίδα Πολίτης. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η καταγγελία έγινε μετά από Τουρκικές παρεμβάσεις...

ΒΕΒΑΙΑ το γεγονός και μόνο ότι η ευρωπαική ομοσπονδία ποδοσφαίρου ζητά εξηγήσεις για το.. αυτονόητο ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ να προκαλέσει την αντίδραση όχι μόνο της ΚΟΠ αλλά και της πολιτείας. Με άλλα λόγια η ΟΥΕΦΑ.. προκαλεί τον κόσμο μόνο και μόνο γιατί μπήκε σε αυτή τη διαδικασία.
*** ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ κύριοι η ΟΥΕΦΑ όταν στους αγώνες της Άρσεναλ σε κάθε εντός έδρας αγώνα υπάρχουν στην κερκίδα των κανονιέρηδων σημαίες του ψευδοκράτους;;;

*** ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΟΥΕΦΑ όταν στους αγώνες Ανόρθωση- Τραπεζούντα και ΑΠΟΕΛ- Τραπεζούντα στο βόρειο πέταλο οι Τουρκοκύπριοι ανέμιζαν 2-3 χιλιάδες κωλοσημαίες;;;;;
--------------------
Τα συγχαρητήρια μας στους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ για το πανό που ανάρτησαν, σε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι, και έτσι έδειξαν σε όλη τη Ευρώπη ότι η Κύπρος ήταν, είναι και θα παραμείνει Ελληνική! Καθώς και σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα ή μερίδα οπαδών συνεχίζουν να προασπίζονται την Ελληνικότητα της Κύπρου, με την ανάρτηση σχετικών πανό κ.ο.κ., στην δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε, με τα σχέδια ξεπουλήματος να καραδοκούν!

Επίσης θα θέλαμε να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας, και σε μια άλλη ενέργεια των οργανωμένων οπαδών του ΑΠΟΕΛ, που έδωσαν διαφωτιστικό ενημερωτικό έντυπο στους Άγγλους οπαδούς της CHEALSE, σχετικά με το εθνικό μας πρόβλημα.

Σύμφωνα με το σχετικό email που μας έχει σταλεί:

"Η αρχή έγινε στον εντός έδρας αγώνα με την Τσέλσι, όπου διανεμήθηκε το έντυπο στα αγγλικά και θα ακολουθήσει η διανομή του στα πορτογαλικά και τα ισπανικά με Πόρτο και Ατλέτικο Μαδρίτης αντίστοιχα.

Στο παρόν έντυπο αφού γίνεται μια σύντομη αναφορά στην ιστορία του σωματείου αλλά και του Πανελληνίου Συνδέσμου Φιλάθλων ΑΠΟΕΛ, το υπόλοιπο αναλώνεται ως επί το πλείστον στους Αγώνες που έδωσε το σωματείο μας τόσο στον Εθνικοαπελευθερωτικό Αγώνα της ΕΟΚΑ, όσο και κατά την τουρκική εισβολή.

Τέλος, αναφερόμαστε εκτεταμένα στο κυρίως θέμα που θέλουμε να προβάλουμε, το οποίο είναι η τουρκική εισβολή και η παράνομη κατοχή της πατρίδας μας από την Τουρκία. Στους δύσκολους και χαλεπούς καιρούς που διανύει η ιδιαίτερή μας πατρίδα, είναι το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάναμε για τη διαφώτιση της διεθνούς κοινότητας όσον αφορά το εθνικό μας πρόβλημα.

Τελειώνοντας, ασπαζόμενοι την αξιοπρεπή και εθνικώς ορθή γραμμή σας στο Κυπριακό, παρακαλούμε όπως αναφερθείτε στην ιστοσελίδα σας για την ενέργεια μας αυτή προωθώντας έτσι την όλη μας προσπάθεια.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Με εκτίμηση,
Γραμματέας ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ."

Όσο για την ΟΥΕΦΑ τι να πει κανείς;;; Που ήταν όταν οι μόγγολοι οπαδοί της Τραπεζούντας στα παιχνίδια εναντίον της Ανόρθωσης και του ΑΠΟΕΛ, αναρτούσαν σημαίες του ψευδοκράτους, σχετικά πανό με την Κύπρο να παρουσιάζεται ως Τουρκική, όταν η ομάδα της Τραπεζούντας στον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ έβαλε της ακαδημίες της να παρελαύνουν με σημαίες του ψευδοκράτους! Που ήταν όταν οπαδοί της Φενερμπαχτσέ εναντίον του Παναθηναϊκού ύψωναν γιγαντιαίο πανό με τον ΚΕΜΑΛ με την ένδειξη "KILL FOR YOU", αλλά και τις πολλές σημαίες του ψευδοκράτους;; Που είναι όταν τούρκικες ομάδες αναρτούν πανό για τον Κεμάλ, για την Κωνσταντινούπολη κατονομάζοντας την "Istanbul" με την ημερομηνία της άλωσης της πόλης από τους βαρβαρομογγόλους, 1453;;


Αυτά και άλλα πολλά από την ΟΥΕΦΑ που κάνει τα στραβά μάτια όταν πρόκειται για Τούρκους και για πανό που αναφέρονται κατά της Ελλάδας!

Και όμως ενοχλείτε με ένα πανό που αναφέρει μια ιστορική αλήθεια, ένα έχουμε να πούμε, ότι : (οι επόμενες φωτογραφίες αφιερωμένες στην ΟΥΕΦΑ)

ΝΑΙ ΡΕ ... Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!
http://www.youtube.com/watch?v=BstD8aaIwag

Αναδημοσιευση απο :http://ethnikolaikometwpo.blogspot.com/

Γελάστε άφοβα.‏


Αυτός που σε κάνει να γελάς, σε βοηθάει να ζεις.Μενανδρος

Γέλα πριν ευτυχήσεις, διότι υπάρχει φόβος να μην γελάσεις ποτέ. Πλάτων

Το γέλιο φανερώνει τον χαρακτήρα κατά αλάνθαστο τρόπο και καμία προσποίηση δεν μπορεί να ομορφύνει το γέλιο ενός κακού ανθρώπου. Πυθαγόρας

και τελος μια έρευνα σχετικά με το γέλιο που δεν ειναι για γέλια...:
Οι μετρήσεις έδειξαν:

* Πτώση κατά 39% των επιπέδων της κορτιζόνης στο αίμα, η οποία είναι ορμόνη που σχετίζεται με το στρες.

* Πτώση κατά 70% της αδρεναλίνης, η οποία είναι η κατ' εξοχήν ορμόνη του στρες.

* Αύξηση κατά 27% της ενδορφίνης, η οποία είναι ορμόνη που παράγεται από τον οργανισμό, ανάλογη της μορφίνης και η οποία κάνει το άτομο να νιώθει καλά.

* Αύξηση κατά 87% της αυξητικής ορμόνης. Η αυξητική ορμόνη έχει θετικές επιδράσεις στο ανοσοποιητικό σύστημα που είναι το σύστημα άμυνας του οργανισμού.

Οι αλλαγές που παρατηρούνται στο μεταβολισμό του οργανισμού δημιουργούνται όχι μόνο από το ίδιο το γέλιο αλλά και από την προσδοκία ενός γεγονότος που θα προκαλέσει άφθονο γέλιο.

tweeter

Our Banner

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ

Καλώς ήλθατε-Welcome-welkom-mirë se vini- welkomma- ahlan wa sahlan- bari galoust- xos gelmissiniz -i bisimila - akwaba - ongi etorri - Шчыра запрашаем - swagata - amrehba sisswène - ani kié - dobro došli - degemer mad - добре дошъл - - benvinguts - bonavinuta - dobrodošli - vítejte - velkommen - welkom - bonvenon - tere tulemast -gabitê - vælkomin - tervetuloa - welkom - bienvenue - wolkom - binvignut - benvido -herzlich willkommen - eguahé porá - mikouabô - bienvéni - / brouha aba-a - aap ka swaagat hein - üdvözlöm - velkomin - nnoo / i biala - selamat datang -fáilte - benvenuto - - amrehva ysswène / l'aaslama - chum reap suor (formal) / suor sdei (casual) -murakaza neza - - nodé - bi xer hati - gnindi ton hap - gratus mihi venis - laipni lūdzam - benvegnûi - boyeyi bolamu - sveiki atvykę - welkum - wëllkom - dobredojde - tonga soa -selamat datang - swagatham - merħba -haere mai - miawezon -tavtai morilogtun (Тавтай морилогтун) - ne y waoongo - namaste - velkommen - benvenguts - khosh âmadid (formal) / khoshumadi (informal) -witaj (sing.) / witajcie (pl.) -bem-vindo - mishto-avilian tú - bine ai venit (sing.) / bine aţi venit (pl.) - добро пожаловать - afio mai, susu mai ma maliu mai - benènnidu / beni benìu - fàilte - dobrodošli - karibu - wauya (plural: mauya) - bhali karay aaya -aayuboovan - vitame vás / vitajte - dobrodošel (to a man) - zupinje z te videtite - bienvenido - karibu - välkommen - härzliche wöikomme -maligayang pagdating - maeva / manava - nal-varravu -rahim itegez - swagatham -ยินดีต้อนรับ - malo e lelei - hosgeldiniz - gazhasa oetiśkom - laskavo prosymo -khush amdeed - hush kelibsiz - chào mừng - bénvnou (bénvnowe) / wilicome -croeso -bel bonjou - dalal ak diam - ékouabô / ékabô

(Ιf you want, you can use our website translator)