Καλώς ήλθατε-Welcome-welkom-mirë se vini- welkomma- ahlan wa sahlan- bari galoust- xos gelmissiniz -i bisimila - akwaba - ongi etorri - Шчыра запрашаем - swagata - amrehba sisswène - ani kié - dobro došli - degemer mad - добре дошъл - kyo tzo pa eit - benvinguts - bonavinuta - dobrodošli - vítejte - velkommen - welkom - bonvenon - tere tulemast -gabitê - vælkomin - tervetuloa - welkom - bienvenue - wolkom - binvignut - benvido -herzlich willkommen - eguahé porá - mikouabô - bienvéni - baroukh haba / brouha aba-a - swaagat / aap ka swaagat hein - üdvözlöm - velkomin - nnoo / i biala - selamat datang -fáilte - benvenuto - yôkoso - amrehva ysswène / l'aaslama - chum reap suor (formal) / suor sdei (casual) -murakaza neza - 환영합니다 - nodé - bi xer hati - gnindi ton hap - gratus mihi venis - laipni lūdzam -

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Πολύ ωραία κολπάκια - tips - tricks, για youtube videos!

youtube tips Δείτε εδώ κάποια πολύ ωραία και ενδιαφέροντα κολπάκια - tips - tricks που μπορεί να σας φανούν πολύ χρήσιμα! Κάντε ότι θέλετε με τα youtube videos!
Παρακάτω σας αναφέρουμε κάποια από τα πιο hot κολπάκια - tips που μπορέσαμε να βρούμε για το youtube και πιθανόν να μη γνωρίζατε, δοκιμάστε και "παίξτε" μαζί του!

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν.


Πως βλέπω ένα video από ένα συγκεκριμένο σημείο (και όχι από την αρχή);
Είναι απλό! Όπως είναι πάνω το url του βίντεο, απλά προσθέστε αυτό:
#t=XmYs
όπου το Χ είναι τα λεπτά,
το Υ είναι τα δευτερόλεπτα.

Παράδειγμα:
Έστω ότι θέλετε ένα βίντεο να ξεκινήσει να παίζει από το 1ο λεπτό και 26ο δευτερόλεπτο. Το κάνετε ως εξής:
http://www.youtube.com/to_link_tou_video#t=1m26s


Πως κατεβάζω video του youtube στον υπολογιστή μου;
Υπάρχουν πολλοί τρόποι, οι δύο πιο γρήγοροι είναι με τα εξής 2 προγράμματα:
http://www.kissyoutube.com/
http://3outube.com/

και καθαρίσατε, κατεβάστε ότι βίντεος από το youtube θέλετε και τα βλέπετε στον υπολογιστή σας.


Πως κατεβάζω το βίντεο σε μορφή mp3 (μόνο τον ήχο);
Είναι απλό, απλά πηγαίντε εδώ: Video2mp3 και κάντε το!
Υποστηρίζει και άλλα sites με βίντεος.


Youtube video-τραγούδι και lyrics (στίχοι), πως;
Αν πχ βλέπετε ένα τραγούδι και θέλετε να βλέπετε και τους στίχους (lyrics), ενώ δεν είναι ενσωματωμένα στο βίντεο, μπορείτε να το κάνετε!
Δείτε εδώ: YouLyrics

Με αυτό το εργαλείο, βλέπετε παράλληλα το βίντεο και σας εμφανίζει και τα lyrics του τραγουδιού.


Πως κάνω ένα βίντεο να παίζει ξανά και ξανά; (auto-replay)
Αν ακούτε ένα τραγούδι στο youtube και θέλετε όταν τελειώνει να ξαναπαίζει αυτόματα, η λύση είναι το TubeReplay.
Απολαύστε :)


Πως να δω ένα βίντεο χωρίς όλα τα γύρω (διαφημίσεις, σχετικά βίντεος, κλπ);
Αν θέλετε απλά να βλέπετε τα βίντεος και μόνο τα βίντεος, χωρίς ούτε καν τα σχόλια, μπορείτε να το κάνετε εδώ με αυτό το trick:
Quietube.
Αντίστοιχα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και για άλλες σελίδες παρόμοιες με το youtube.


Πως να παίζω τα videos σε playlist και παράλληλα να τα βλέπω ενώ σερφάρω;
Γίνεται και αυτό! Αν θέλετε ενώ σερφάρετε, στο ίδιο παράθυρο, να έχετε ένα playlist με τα αγαπημένα σας youtube βίντεος και να τα βλέπετε (παράλληλα με το σερφάρισμα):
1) για τον FIREFOX κατεβάστε αυτό το addon: Firefox youtube addon
2) για τον GOOGLE CHROME κατεβάστε αυτό: Chrome addon


Πως μπορώ να βλέπω τα βίντεο με καλύτερη ποιότητα στη μεγάλη μου τηλεόραση;
Το youtube δίνει μία υπηρεσία με μεγαλύτερα σε διαστάσεις βίντεος για να τα βλέπετε σε μεγάλες τηλεοράσεις.
Αν έχετε συνδέσει τον υπολογιστή σας με τηλεόραση πχ 42 ιντσών, τότε μπορείτε να βλέπετε καλύτερα τα αγαπημένα σας βίντεος από εδώ:
Youtube XL


Μπορώ να βλέπω δύο βίντεο ταυτόχρονα και δίπλα δίπλα;
Βεβαίως! Αυτό μπορείτε να το κάνετε εύκολα από εδώ: Youtube Doubler


"Κολλάνε" τα βίντεο λόγω χαμηλής internet ταχύτητας;
Κανένα πρόβλημα! Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να χαμηλώσετε λίγο την ποιότητα και να σταματήσουν να κολλάνε και να κάνουνε buffering συνέχεια, δείτε στην εικόνα:

youtube χαμηλότερη ποιότητα



Μπορώ να ανεβάσω mp3 τραγούδια στο youtube;
Άλλο ένα εξαιρετικό youtube κολπάκι!
Απλά κάντε το αυτό με το MP32Tube το οποίο θα σας αποκρύψει το mp3, κάνοντάς το βίντεο με μία εικόνα.


Πως να μετατρέψω ένα βίντεο σε ringtone;
Εύκολο, μπορείτε να το κάνετε με ένα από αυτά:
1) Tube2Tone
2) MadRingTones

Παραμένει η υστέρηση στα έσοδα

Παραμένει η υστέρηση στα έσοδα του τακτικού προϋπολογισμού στο 10μηνο, ενώ και οι δαπάνες είναι αυξημένες, σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία εκτέλεσης του Κρατικού Προϋπολογισμού για το διάστημα Ιανουάριου - Οκτωβρίου.

Παραμένει η υστέρηση στα έσοδα του τακτικού προϋπολογισμού στο 10μηνο, ενώ και οι δαπάνες είναι αυξημένες, σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία εκτέλεσης του Κρατικού Προϋπολογισμού για το διάστημα Ιανουάριου - Οκτωβρίου.

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών, σε δημοσιονομική βάση, το έλλειμμα του Κρατικού Προϋπολογισμού διαμορφώνεται στα 20.104 εκατ. € έναντι του νέου στόχου 20.362 εκατ.€ όπως προσδιορίστηκε μετά το προσχέδιο του προϋπολογισμού 2012 και ελλείμματος 18.081 εκατ. € το αντίστοιχο διάστημα του 2010.

Τα συνολικά έσοδα του Κρατικού Προϋπολογισμού (Τακτικός και ΠΔΕ) είναι μειωμένα έναντι του νέου στόχου κατά 1.103 εκατ. €, ενώ οι συνολικές δαπάνες (Τακτικός και ΠΔΕ) παρουσιάζονται μειωμένες κατά 1.360 εκατ. €.

Ειδικότερα τα καθαρά έσοδα του τακτικού προϋπολογισμού ανήλθαν σε 39.230 εκατ. € και εμφανίζονται μειωμένα κατά 4,1% έναντι του αντίστοιχου χρονικού διαστήματος του 2010.

Σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών, η υστέρηση των εσόδων οφείλεται κυρίως στη μεγαλύτερη από την προβλεπόμενη, κατά την περίοδο σύνταξης του προϋπολογισμού, ύφεση, στις μειωμένες εισπράξεις από παρακράτηση φόρου εισοδήματος φυσικών προσώπων κατά το τρέχον έτος λόγω της ευνοϊκότερης φορολόγησης βάσει του νέου φορολογικού νόμου και στη μείωση των εισοδημάτων, στις καθυστερήσεις είσπραξης των φορολογικών εσόδων που προέκυψαν από την απεργία του προσωπικού της Γ.Γ.Π.Σ. και του φοροεισπρακτικού μηχανισμού, στη μετάθεση, λόγω καθυστερήσεων στις διαδικασίες είσπραξης ορισμένων εσόδων από την εκχώρηση αδειών και δικαιωμάτων του Δημοσίου στο απομένον δίμηνο του έτους και τέλος, στις αυξημένες επιστροφές φόρων λόγω συμψηφισμού εκκρεμοτήτων παρελθόντων ετών.

Τα έσοδα του ΠΔΕ είναι αυξημένα κατά 38,1% ή κατά 521 εκατ. € σε σύγκριση με το δεκάμηνο του 2010.

Το υπουργείο τονίζει ότι η παρούσα υστέρηση των εσόδων αναμένεται να αντιμετωπισθεί στο απομένον δίμηνο, με την απόδοση των φορολογικών ρυθμίσεων που περιέχονται στους εφαρμοστικούς νόμους του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2011 -2015.

Επισημαίνεται ότι τα έσοδα του δεκαμήνου βάσει του δελτίου εκτέλεσης του Π/Υ είναι σε ταμειακή βάση. Το συνολικό όμως αποτέλεσμα των εσόδων του 2011, σε εθνικολογιστική βάση, καθορίζεται και από την πορεία των εσόδων έως το πρώτο δίμηνο του 2012, ενώ μέρος των εσόδων της τρέχουσας περιόδου λογίζονται εθνικολογιστικά στα έσοδα του 2010.

Οι δαπάνες του τακτικού προϋπολογισμού είναι αυξημένες κατά 3.121 εκατ. €ή 5,7% έναντι του 2010. H αύξηση αυτή, σύμφωνα με το υπουργείο, οφείλεται κυρίως:

• στις αυξημένες δαπάνες για τόκους κατά 2.483 εκατ. € ή 19,5% σε σχέση με το αντίστοιχο δεκάμηνο του 2010

• στην αύξηση των πρωτογενών δαπανών κατά 2,4% ή 970 εκατ. €συγκριτικά με την αντίστοιχη περίοδο του 2010 που δικαιολογείται από την αύξηση των επιχορηγήσεων για ασφάλιση, περίθαλψη και κοινωνική προστασία κατά 2.767 εκατ. €σε σχέση με το 2010 που υπερέβη την μείωση κατά 1.796 εκατ. € των υπολοίπων κατηγοριών δαπανών.

Βασικοί αποδέκτες των αυξημένων επιχορηγήσεων ήταν:

• Τα Ασφαλιστικά Ταμεία κατά 1.838 εκατ. €. (κυρίως ο ΟΓΑ κατά 380 εκατ. € και το ΙΚΑ κατά 1.348 εκατ. €.) εξαιτίας της μείωσης των εσόδων τους από ασφαλιστικές εισφορές

• Ο ΟΑΕΔ για την καταβολή επιδομάτων ανεργίας κατά 313 εκατ. €

• Τα νοσοκομεία κατά 794 εκατ. Ε (700 εκατ. ευρώ για την πληρωμή προμηθειών του έτους 2011 και 94 εκατ. € Για την καταβολή οφειλών από προμήθειες παρελθόντων ετών).

Οι δαπάνες του ΠΔΕ, τέλος, παρουσιάζουν μείωση κατά 37,4% ή 2.260 εκατ. €.

Στην ανακοίνωση υπενθυμίζεται ότι όλα τα παραπάνω στοιχεία αφορούν μόνο στην εκτέλεση του Κρατικού Προϋπολογισμού και όχι στο σύνολο των δημοσιονομικών δεδομένων για το έλλειμμα της Γενικής Κυβέρνησης κατά τον ορισμό του ESA95 που αποτελεί το κριτήριο για την αξιολόγηση του Προγράμματος Οικονομικής Πολιτικής της Ελλάδας.

Γερμανία: ‘Όχι" στην επέκταση των αγορών ομολόγων από ΕΚΤ

«Θανατηφόρο αμάρτημα» θα ήταν η επέκταση της αγοράς ομολόγων από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) με στόχο την ανακοπή της κρίσης χρεών της Ευρωζώνης, δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής του συμβουλίου των οικονομικών εμπειρογνωμόνων που συμβουλεύει την γερμανική κυβέρνηση, ερχόμενος σε αντίθεση με τις εκκλήσεις άλλου μέλους του ιδίου συμβουλίου αυτή την εβδομάδα.

«Όλη η ιστορική εμπειρία, όχι μόνον της Γερμανίας, δείχνει πως η νομισματοποίηση των κρατικών χρεών είναι ένα από τα «θανατηφόρα αμαρτήματα μας κεντρικής τράπεζας», τόνισε ο Wolfgang Franz στην εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung.

«Όχι μόνον η ΕΚΤ θα χάσει την ανεξαρτησία της, αλλά επιπλέον, θα οδηγήσει στον κίνδυνο του πληθωρισμού» επισήμανε ο Franz, προσθέτοντας πως μία τέτοια δράση θα ήταν παράνομη γιατί θα καθιστούσε αλληλέγγυα την ΕΚΤ στα χρέη .

Ο Franz ηγείται της ‘επιτροπής των σοφών’ στη Γερμανία της οποίας, ωστόσο, η επιρροή είναι περιορισμένη. Ο συνάδελφος του στην ίδια επιτροπή, Peter Bofinger δήλωσε στις αρχές της εβδομάδας πως ήταν καιρός για την ΕΚΤ να προχωρήσει και να γίνει ο ‘πιστωτής της τελευταίας καταφυγής’ για την Ευρωζώνη προκειμένου να αποτρέψει την διάλυση του χρηματοπιστωτικού της συστήματος.

Η κυβέρνηση, ωστόσο, παραμένει αντίθετη σε κάτι τέτοιο και η Άγκελα Μέρκελ κατέστησε πάλι φανερό χθες πως θα αντισταθεί στις πιέσεις , κυρίως από πλευράς Γαλλίας, να χρησιμοποιηθεί η ΕΚΤ ως μέσο επίλυσης της κρίσης, λέγοντας πως οι κανόνες της ΕΕ απαγορεύουν τη σχετική δράση.

Οι αρμόδιοι της ΕΚΤ τονίζουν από την πλευρά τους πως εναπόκειται στις κυβερνήσεις να εφαρμόσουν τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις ώστε να επιλυθεί η κρίση.

Ξεκίνησε το παζάρι για το «κούρεμα»

Την έναρξη των συνομιλιών με τους ιδιώτες κατόχους ομολόγων οι οποίοι εκπροσωπούνται από το Διεθνές Χρηματοπιστωτικό Ινστιτούτο (IIF) σχετικά με την ανταλλαγή ομολόγων με νέα μικρότερης αξίας προκειμένου να μειωθεί το κρατικό χρέος κατά 100 δισ. ευρώ, ανακοίνωσε ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος.

«Ο στόχος μας είναι δομήσουμε μία συναλλαγή ικανή να προσελκύσει την ευρύτερη δυνατή συμμετοχή της κοινότητας των ομολογιούχων» τόνισε ο υπουργός Οικονομίας, Ευάγγελος Βενιζέλος.

«Για τον σκοπό αυτό θα ακούσουμε τις ιδέες και προτάσεις του IIF και άλλων οργάνων του κλάδου ή ιδιωτικών πιστωτών σχετικά με το πως είναι καλύτερο να σχεδιάσουμε αυτή την συναλλαγή» πρόσθεσε ο υπουργός.

Αγγίξτε τα όρια της Έκστασης!!!


http://karenhappytime.blogspot.com

Μια φανταστική μουσική σελίδα!!‏


Μια πάρα πολύ ωραία μουσική σελίδα απ' όπου έχεις τη δυνατότητα να
ακούσεις online χιλιάδες τραγούδια, απλά κάνοντας click πάνω στο πρόσωπο
του τραγουδιστή που θέλεις, επίσης στο παράθυρο (player) που ανοίγει,
δίνεται η δυνατότητα να επιλέξεις από μια λίστα ποιο τραγούδι θέλεις να
ακούσεις.


Καλή ακρόαση.

Η πρώτη ΝΙΚΗ ενάντια στο ΧΑΡΑΤΣΙ της ΔΕΗ ήρθε από την ΚΑΛΑΜΑΤΑ!

Η πρώτη ΝΙΚΗ ενάντια στο ΧΑΡΑΤΣΙ της ΔΕΗ ήρθε από την ΚΑΛΑΜΑΤΑ!

Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ (ΔΙΚΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΤΑΓΗ)…

Η οικογένεια είχε πληρώσει έγκαιρα στη ΔΕΗ το ποσό το οποίο αντιστοιχεί στην κατανάλωση του ρεύματος, δημοτικά τέλη, δημοτικούς φόρους, ΕΡΤ και ΦΠΑ. Εντούτοις, επικαλούμενη οικονομική δυσχέρεια, δήλωσε ότι αδυνατεί να καταβάλλει 2.235,60 ευρώ για «το εσφαλμένο και υπέρογκο Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτούμενης Επιφάνειας Ακινήτων».

ΑΙΤΗΣΗ

1/ Δήμητρας Διακουμέα του Γεωργίου, συζ. Θεοδώρου Βαβαρούτσου, δικηγόρου Καλαμάτας, κατοίκου Καλαμάτας, Τέρμα Περιβολακίων.
2/ Θεοδώρου Βαβαρούτσου του Ηλία, κατοίκου Καλαμάτας, Τέρμα Περιβολακίων

ΚΑΤΑ

Της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε.», κατάστημα Καλαμάτας, οδός Αρτέμιδος, όπως νόμιμα εκπροσωπείται.

Να γίνει δεκτή η αίτηση μας.

Να διαταχθεί ως πρόσφορο ασφαλιστικό μέτρο η απαγόρευση της διακοπής της ηλεκτροδότησης, από την ΔΕΗ, της οικίας μου που αναφέρεται στο ιστορικό της παρούσας και
Με Προσωρινή Διαταγή του Δικαστηρίου Σας να διαταχθεί προσωρινά, και μέχρι την έκδοση απόφασης επί της παρούσας, η απαγόρευση της διακοπής της ηλεκτροδότησης, από την ΔΕΗ, της οικίας μας που αναφέρεται στο ιστορικό της παρούσας.

Να καταδικασθεί η καθής η αίτηση εταιρεία στη δικαστική μας δαπάνη.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Καλαμάτα 16 Νοεμβρίου 2011
Ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος
(Κωνσταντίνος Αλεξ. Μαργέλης)

Διαβάστε ολόκληρη την αίτηση ΕΔΩ

Καμμένος, καταψηφίζω και προειδοποιώ για τα παιδιά μας

Le Monde: Μια αόρατη «κυβέρνηση Goldman Sachs» στην Ευρώπη

Τί συνδέει Παπαδήμο, Μόντι και Ντράγκι
Le Monde: Μια αόρατη «κυβέρνηση Goldman Sachs» στην Ευρώπη

Ένα αδιόρατο και ταυτόχρονα φανερό «δίκτυο επιρροής της Goldman Sachs» που απλώνεται στην Ευρώπη «βλέπει» η γαλλική εφημερίδα Le Monde. «Ο νέος πρόεδρος της ΕΚΤ, ο διορισθείς πρωθυπουργός της Ιταλίας και ο νέος πρωθυπουργός της Ελλάδας ανήκουν, σε διαφορετικά επίπεδα ο καθένας, στην ευρωπαϊκή ''κυβέρνηση Sachs''» σημειώνει χαρακτηριστικά η Monde.

Σε σημερινό άρθρο της με τίτλο «Goldman Sachs: η διασύνδεση μεταξύ Μάριο Ντράγκι, Μάριο Μόντι και Λουκά Παπαδήμου» η εφημερίδα αναφέρεται εκτενώς στο διαβόητο swap της αμερικανικής τράπεζας μέσω του οποίου τιτλοποιήθηκε μέρος του ελληνικού χρέους αλλοιώνοντας τα δημοσιονομικά στοιχεία της Ελλάδας ενόψει της ένταξής της στην ευρωζώνη.

Όπως σε κάθε συνεργασία έτσι και σε αυτή «υπάρχει μια ιεραρχία», αναφέρει η εφημερίδα, για να αποδώσει την πρώτη θέση στον Μάριο Ντράγκι.

Ο διάδοχος του Ζαν Κλοντ Τρισέ στην ΕΚΤ είναι γνωστό ότι υπήρξε αντιπρόεδρος του ευρωπαϊκού κλάδου της τράπεζας την περίοδο 2002 - 2005. Συνεπώς δεν φαίνεται να έχει καμιά ανάμειξη «με το μαγείρεμα των ελληνικών στοιχείων που ενορχηστρώθηκε δύο χρόνια νωρίτερα από την ανάληψη των καθηκόντων του» ενώ ο ίδιος «παραιτήθηκε ένα χρόνο πριν μεταπωληθεί μέρος του επίμαχου swap στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος που τότε διηύθυνε ένα άλλο πρώην στέλεχος της Goldman Sachs ο Πέτρος Χριστόδουλος, ο οποίος σήμερα διαχειρίζεται το ελληνικό χρέος».

O άρτι διορισθείς πρωθυπουργός της Ιταλίας Μάριο Μόντι κατέχει θέση συμβούλου στην τράπεζα από το 2005 ενώ για τον έλληνα πρωθυπουργό αναφέρεται ότι «συμμετείχε ως πρόεδρος της Τράπεζας της Ελλάδας την περίοδο 1994 - 2002 στο τέχνασμα που επιχειρήθηκε με τα λογιστικά στοιχεία από την Goldman Sachs».

«Μια σειρά από υποθέσεις στις οποίες η τράπεζα ξετύλιξε το ταλέντο της, όπως η κερδοσκοπία σε βάρος του ευρώ και η υπόθεση του ελληνικού χρέους προσέδωσαν δημόσια δύναμη στη Goldman Sachs» αναφέρει το άρθρο.

Ο συντάκτης σημειώνει ότι οι γνωριμίες («η ατζέντα των διευθύνσεων») των ανθρώπων που συνεργάζονται με την τράπεζα είναι χρήσιμες αλλά δεν αρκούν «σε ένα πολύπλοκο και τεχνοκρατικό στερέωμα όπως το χρηματοπιστωτικό και μπροστά σε μια νέα γενιά βιομηχάνων που δεν δείχνουν πολύ μεγάλο σεβασμό στον οργανισμό».

«Η τράπεζα αρέσκεται να τοποθετεί ανθρώπους χωρίς όμως να αφήσει τις μάσκες να πέσουν» σημειώνει το άρθρο για να δικαιολογήσει το «μυστικό» χαρακτήρα της «ένωσης» των τριών προσώπων. Επίσης τονίζεται ότι σε συνεντεύξεις ή σε δημόσιες τοποθετήσεις τους «οι πιστοί ακόλουθοι της τράπεζας όπως ο Μάριο Μόντι, δεν φανερώνουν αυτό το δεσμό με την τράπεζα».

tweeter

Our Banner

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ

Καλώς ήλθατε-Welcome-welkom-mirë se vini- welkomma- ahlan wa sahlan- bari galoust- xos gelmissiniz -i bisimila - akwaba - ongi etorri - Шчыра запрашаем - swagata - amrehba sisswène - ani kié - dobro došli - degemer mad - добре дошъл - - benvinguts - bonavinuta - dobrodošli - vítejte - velkommen - welkom - bonvenon - tere tulemast -gabitê - vælkomin - tervetuloa - welkom - bienvenue - wolkom - binvignut - benvido -herzlich willkommen - eguahé porá - mikouabô - bienvéni - / brouha aba-a - aap ka swaagat hein - üdvözlöm - velkomin - nnoo / i biala - selamat datang -fáilte - benvenuto - - amrehva ysswène / l'aaslama - chum reap suor (formal) / suor sdei (casual) -murakaza neza - - nodé - bi xer hati - gnindi ton hap - gratus mihi venis - laipni lūdzam - benvegnûi - boyeyi bolamu - sveiki atvykę - welkum - wëllkom - dobredojde - tonga soa -selamat datang - swagatham - merħba -haere mai - miawezon -tavtai morilogtun (Тавтай морилогтун) - ne y waoongo - namaste - velkommen - benvenguts - khosh âmadid (formal) / khoshumadi (informal) -witaj (sing.) / witajcie (pl.) -bem-vindo - mishto-avilian tú - bine ai venit (sing.) / bine aţi venit (pl.) - добро пожаловать - afio mai, susu mai ma maliu mai - benènnidu / beni benìu - fàilte - dobrodošli - karibu - wauya (plural: mauya) - bhali karay aaya -aayuboovan - vitame vás / vitajte - dobrodošel (to a man) - zupinje z te videtite - bienvenido - karibu - välkommen - härzliche wöikomme -maligayang pagdating - maeva / manava - nal-varravu -rahim itegez - swagatham -ยินดีต้อนรับ - malo e lelei - hosgeldiniz - gazhasa oetiśkom - laskavo prosymo -khush amdeed - hush kelibsiz - chào mừng - bénvnou (bénvnowe) / wilicome -croeso -bel bonjou - dalal ak diam - ékouabô / ékabô

(Ιf you want, you can use our website translator)