Καλώς ήλθατε-Welcome-welkom-mirë se vini- welkomma- ahlan wa sahlan- bari galoust- xos gelmissiniz -i bisimila - akwaba - ongi etorri - Шчыра запрашаем - swagata - amrehba sisswène - ani kié - dobro došli - degemer mad - добре дошъл - kyo tzo pa eit - benvinguts - bonavinuta - dobrodošli - vítejte - velkommen - welkom - bonvenon - tere tulemast -gabitê - vælkomin - tervetuloa - welkom - bienvenue - wolkom - binvignut - benvido -herzlich willkommen - eguahé porá - mikouabô - bienvéni - baroukh haba / brouha aba-a - swaagat / aap ka swaagat hein - üdvözlöm - velkomin - nnoo / i biala - selamat datang -fáilte - benvenuto - yôkoso - amrehva ysswène / l'aaslama - chum reap suor (formal) / suor sdei (casual) -murakaza neza - 환영합니다 - nodé - bi xer hati - gnindi ton hap - gratus mihi venis - laipni lūdzam -

Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Ο μικρός Τζέι συγκίνησε τους πάντες

Ο μικρός Τζέι έδωσε το παρών στα βραβεία του ΠΣΑΤ και βρέθηκε δίπλα στον Γιώργο Σαμαρά, τον άνθρωπο που θαυμάζει όσο κανέναν, με τους δυο τους να έχουν μια υπέροχη σχέση.

Ο μικρός Τζέι έδωσε μια διαφορετική νότα στα βραβεία του ΠΣΑΤ. Άλλωστε, είναι γνωστή η λατρεία του στον Γιώργο Σαμαρά και το γεγονός πως αντάμωσαν οι δυο τους για μια ακόμη φορά, αλλά για πρώτη στην Ελλάδα, ήταν κάτι πολύ ιδιαίτερο και για τους δυο.
Ο νεαρός, ο οποίος είναι πλέον... δικό μας παιδί και έχει προκαλέσει μεγάλη συγκίνηση για το πάθος του για τον διεθνή άσο, αλλά και για την Εθνική μας ομάδα στο πρόσφατο Μουντιάλ, ήρθε στην Ελλάδα και διατράνωσε πάλι την αγάπη του για τον άσο της Γουέστ Μπρομ.
Μονίμως είχε τα μάτια του καρφωμένα πάνω του, δεν ξεκολλούσε το βλέμμα του από τον Σαμαρά και για τον ίδιο ήταν μοναδικές στιγμές. Ο "Sami" τον είχε αγκαλιά, ήταν πολύ τρυφερός μαζί του και του έδειξε πόσο πολύ τον έχει στην καρδιά του.




  Η χημεία και η σχέση τους είναι κάτι το εκπληκτικό και άξιο αναφοράς. Γι' αυτό και μόλις ο μικρός ανέβηκε πάνω μαζί με τον Σαμαρά, ο οποίος παρέλαβε το βραβείο "Αθλητικής Προσφοράς και Ήθους", άπαντες σηκώθηκαν από τις θέσεις τους και χειροκρότησαν. Σίγουρα είναι κάτι που δεν θα ξεχάσει γρήγορα ούτε ο άλλοτε άσος της Σέλτικ, ούτε βέβαια ο Τζέι που συνοδευόταν από τον πατέρα του.
Ο ίδιος ο Γιώργος Σαμαράς, ο οποίος νωρίτερα ήταν στην κηδεία του παππού του και γι' αυτό άργησε να πάει στην εκδήλωση, ανέφερε σε δηλώσεις του: "Ευχαριστώ όλους όσοι κάνουν ό,τι μπορούν για παιδιά που είναι άρρωστα. Αυτοί οι άνθρωποι αξίζουν φιλανθρωπίες. Ο μοναδικός λόγος που είμαι εδώ αυτή τη στιγμή, είναι ο μικρός. Παρά το ότι υπήρξε ένα ζήτημα οικογενειακό, ο μοναδικός άνθρωπος που μου δίνει δύναμη να το ξεπεράσω, είναι ο Τζέι".

ΑΠΑΝΤΗΣΗ κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΥΤΙΑ

Αγαπητοί συνάδελφοι
Κατ’ αρχάς σας ευχαριστώ για τα θετικά σας σχόλια σχετικά με την ανοιχτή επιστολή που απέστειλα στον κ. Γιώργο Αυτιά και να σας πληροφορήσω ότι η ενέργεια μου αυτή είχε μεγάλη απήχηση σε κόσμο εκτός του κλάδου μας και έτσι έγινε γνωστή σε πολλούς η αδικία που έχουμε υποστεί. Τα μηνύματα που έχω λάβει είναι πάρα πολλά.
Θα ήθελα να σας πληροφορήσω ότι ο κ. Γεώργιος Αυτιάς ανταποκρίθηκε αμέσως στην επιστολή μου και επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί μου, πολλές φορές, την ίδια ημέρα που την έλαβε. Στην πολύωρη επικοινωνία μας και στην εποικοδομητική συζήτηση που ακολούθησε, εδόθησαν οι απαραίτητες διευκρινήσεις και με βεβαίωσε ότι τα αναφερόμενα στην εκπομπή του οφειλόταν σε λανθασμένα στοιχεία που του είχαν δοθεί από το Υπουργείο Οικονομικών.
Μου ζήτησε συγνώμη και μέσω εμού από όλους σας, μου εδήλωσε υποστηρικτής των δίκαιων αιτημάτων μας, διαπιστώνει ότι οι αδικίες στο προσωπικό των Ενόπλων μας Δυνάμεων συνεχίζουν να υφίστανται και προς άρσιν των αδικιών αυτών θα συνεχίσει να αγωνίζεται από την πλευρά του.
Απέστειλε σχετική επιστολή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την οποία και σας επισυνάπτω.
Συμφωνήσαμε να κάνω παρέμβαση στην εκπομπή του το προσεχές Σαββατοκύριακο για να παρουσιάσουμε τα πραγματικά δεδομένα. Για την ημέρα και ώρα θα σας ενημερώσω εγκαίρως.
Επίσης μου ζήτησε το τηλέφωνο του προέδρου της ΕΑΑΣ προκειμένου να τον καλεί όποτε θα παρουσιάζει σχετικά με εμάς θέματα. Μετά από επικοινωνία με τον κ. πρόεδρο και τη σύμφωνη γνώμη του εδόθησαν τα στοιχεία του στον κ. Γιώργο Αυτιά.
Με εκτίμηση
Αργύριος Ανδριώτης, Ταξχος ε.α.

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αγαπητοί φίλοι  .
Αφού σας συγχαρώ για την έγκυρη και άμεση ενημέρωση σε θέματα των Ενόπλων μας  Δυνάμεων ,  μέσω της ιστοσελίδας σας,  αλλά και των άξιων στελεχών τους, θα ήθελε να σας ενημερώσω τα εξής.
Οι απόστρατοι Αξιωματικοί μας, αλλά και οι εν ενεργεία είναι οι πλέον αδικημένοι από τις μειώσεις μισθών που έγιναν  λόγω των μνημονίων   και σ αυτή την αδικία αναφέρομαι καθημερινά.
Είχα την τιμή να μιλήσω πριν λίγη ώρα με τον αξιότιμο απόστρατο Ταξίαρχο  Αργύριο Ανδριώτη και συμφωνήσαμε   ότι η αδικία συνεχίζεται.  Ήταν μία ιδιαίτερα κατατοπιστική συζήτηση που  βοήθησε και τους δύο να ανταλλάξουμε  πολλές απόψεις δίκαιες για  τις Ένοπλες δυνάμεις μας  και την μισθολογική αδικία .
Μία αδικία που πρέπει να  τερματιστεί, γιατί  αδίκως  έγιναν οι περικοπές στο ευαίσθητο αυτό  τμήμα της κοινωνίας μας. 
Αυτά τα τονίζω επι καθημερινής βάσεως  και τα γνωρίζουν όλοι. Άλλωστε πάντα  στην εκπομπή όταν υπάρχει θέμα που αφορά τα οικονομικά των Ενόπλων δυνάμεων υπάρχει εκπρόσωπος.
Οι απόψεις μας  με τον κ  Ανδριώτη ταυτίζονται στο ότι πρέπει να αποκατασταθούν πλήρως  όλοι οι εργαζόμενοι στις ένοπλες Δυνάμεις  , αλλά και οι απόστρατοι . Αυτό είναι και το δικό μου ζητούμενο, γιατί αναγνωρίζω από την πρώτη στιγμή την αδικία που έχει συντελεσθεί.
Τα ποσά που αρχικά  είχαν  προβλεφθεί, ως αποκατάσταση της αδικίας  δεν ήταν αυτά που τώρα λαμβάνουν οι απόστρατοι και  οι εν ενεργεία , οι οποίοι πρέπει να τύχουν άμεσα  καλύτερης και δικαιότερης  αντιμετώπισης.
Η  θυσία τους υπέρ της Πατρίδος είναι  τεράστια.
Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία, αλλά και ότι κάνετε για τις Ένοπλες  δυνάμεις...
Οι προσπάθειες μου για τελική επίλυση του οικονομικού προβλήματος  όλων των εργαζομένων στις Ένοπλες δυνάμεις αλλά και των  αποστράτων συνεχίζονται .
Με τιμή
ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΥΤΙΑΣ

tweeter

Our Banner

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ

Καλώς ήλθατε-Welcome-welkom-mirë se vini- welkomma- ahlan wa sahlan- bari galoust- xos gelmissiniz -i bisimila - akwaba - ongi etorri - Шчыра запрашаем - swagata - amrehba sisswène - ani kié - dobro došli - degemer mad - добре дошъл - - benvinguts - bonavinuta - dobrodošli - vítejte - velkommen - welkom - bonvenon - tere tulemast -gabitê - vælkomin - tervetuloa - welkom - bienvenue - wolkom - binvignut - benvido -herzlich willkommen - eguahé porá - mikouabô - bienvéni - / brouha aba-a - aap ka swaagat hein - üdvözlöm - velkomin - nnoo / i biala - selamat datang -fáilte - benvenuto - - amrehva ysswène / l'aaslama - chum reap suor (formal) / suor sdei (casual) -murakaza neza - - nodé - bi xer hati - gnindi ton hap - gratus mihi venis - laipni lūdzam - benvegnûi - boyeyi bolamu - sveiki atvykę - welkum - wëllkom - dobredojde - tonga soa -selamat datang - swagatham - merħba -haere mai - miawezon -tavtai morilogtun (Тавтай морилогтун) - ne y waoongo - namaste - velkommen - benvenguts - khosh âmadid (formal) / khoshumadi (informal) -witaj (sing.) / witajcie (pl.) -bem-vindo - mishto-avilian tú - bine ai venit (sing.) / bine aţi venit (pl.) - добро пожаловать - afio mai, susu mai ma maliu mai - benènnidu / beni benìu - fàilte - dobrodošli - karibu - wauya (plural: mauya) - bhali karay aaya -aayuboovan - vitame vás / vitajte - dobrodošel (to a man) - zupinje z te videtite - bienvenido - karibu - välkommen - härzliche wöikomme -maligayang pagdating - maeva / manava - nal-varravu -rahim itegez - swagatham -ยินดีต้อนรับ - malo e lelei - hosgeldiniz - gazhasa oetiśkom - laskavo prosymo -khush amdeed - hush kelibsiz - chào mừng - bénvnou (bénvnowe) / wilicome -croeso -bel bonjou - dalal ak diam - ékouabô / ékabô

(Ιf you want, you can use our website translator)