Καλώς ήλθατε-Welcome-welkom-mirë se vini- welkomma- ahlan wa sahlan- bari galoust- xos gelmissiniz -i bisimila - akwaba - ongi etorri - Шчыра запрашаем - swagata - amrehba sisswène - ani kié - dobro došli - degemer mad - добре дошъл - kyo tzo pa eit - benvinguts - bonavinuta - dobrodošli - vítejte - velkommen - welkom - bonvenon - tere tulemast -gabitê - vælkomin - tervetuloa - welkom - bienvenue - wolkom - binvignut - benvido -herzlich willkommen - eguahé porá - mikouabô - bienvéni - baroukh haba / brouha aba-a - swaagat / aap ka swaagat hein - üdvözlöm - velkomin - nnoo / i biala - selamat datang -fáilte - benvenuto - yôkoso - amrehva ysswène / l'aaslama - chum reap suor (formal) / suor sdei (casual) -murakaza neza - 환영합니다 - nodé - bi xer hati - gnindi ton hap - gratus mihi venis - laipni lūdzam -

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Εμφανίστηκαν οι τόκοι στις φορολογικές δηλώσεις – Πώς θα τους βρείτε, τι θα ελέγξετε Διάβασε περισσότερα στο: Εμφανίστηκαν οι τόκοι στις φορολογικές δηλώσεις – Πώς θα τους βρείτε, τι θα ελέγξετε |

«Από τις 16/07 και ώρα 16:00 ενημερώνονται σταδιακά τα στοιχεία των τόκων» αναφέρει η ηλεκτρονική εφαρμογή του Taxis». Έγινε λοιπόν το …θαύμα. Με το που θα μπείτε στην ηλεκτρονική εφαρμογή της γενικής γραμματείας πληροφοριακών συστημάτων, θα δείτε τον πλήρη πίνακα με τους τόκους που σας έχει …πιστώσει το σύστημα.

Ώρα «μηδέν» για το πολυνομοσχέδιο

-«Παζάρι» με τις ρυθμίσεις στο… παρά πέντε! -Τα μεσάνυχτα η κρίσιμη ψηφοφορία -Οι διάλογοι και τα «γαλλικά» εντός του Κοινοβουλίου
Εν μέσω σφοδρότατης αντιπαράθεσης που συνοδεύτηκε αρκετές φορές με βαρύτατες εκφράσεις και ύβρεις μεταξύ των βουλευτών, ολοκληρώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης η πρώτη συνεδρίαση της Βουλής κατά την οποία συζητήθηκε το πολυνομοσχέδιο-προϋπόθεση για την δόση των 2,5 δισεκατομμυρίων ευρώ από το μηχανισμό EFSF.
Οι συνεχείς αλλαγές σε επιμέρους ρυθμίσεις έως την τελευταία στιγμή, μετά από «διαπραγμάτευση» μεταξύ των δύο κυβερνητικών εταίρων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις εντός και εκτός Κοινοβουλίου.
Η σημερινή μέρα αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς εκτός των άλλων θα μιλήσουν οι πολιτικοί αρχηγοί, μεταξύ των οποίων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, αλλά και της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης. Ωστόσο δεν αναμένεται τοποθέτηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Ευάγγελου Βενιζέλου.
Η κρίσιμη ψηφοφορία θα πραγματοποιηθεί τα μεσάνυχτα και ήδη στα κομματικά επιτελεία μετράνε «κουκιά». Στελέχη της Συγγρού και της Ιπποκράτους εκφράζουν πάντως αισιοδοξία ότι οι βουλευτές θα υπερψηφίσουν τελικά το πολυνομοσχέδιο, έστω και με «βαριά» καρδιά.
Οι βελτιώσεις στο πολυνομοσχέδιο
Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου αποφασίστηκε μία σειρά βελτιωτικών ρυθμίσεων σε άρθρα του πολυνομοσχεδίου που αφορούν στο υπουργείο Εσωτερικών.
Συγκεκριμένα ικανοποιείται το αίτημα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που αφορούσε το στάδιο της κατάρτισης των προϋπολογισμών των Δήμων και των Περιφερειών. Απαλείφεται η διάταξη για έκδοση Κοινής Υπουργικής Απόφασης και προβλέπεται πλέον η παροχή οδηγιών από τα Υπουργεία Εσωτερικών και Οικονομικών.
Παράλληλα παραμένουν στους Δήμους οι σχολικοί φύλακες και οι δημοτικοί αστυνομικοί που κατέχουν μεταπτυχιακό ή διδακτορικό τίτλο.
Επίσης το Υπουργείο Εσωτερικών προχωρά σε νομοτεχνικές βελτιώσεις στο άρθρο της δημοτικής αστυνομίας, με αντικατάσταση των προεδρικών διαταγμάτων με Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις, ούτως ώστε να επιταχυνθεί η διαδικασία ένταξης στην Ελληνική Αστυνομία καθώς και η ρύθμιση των θεμάτων για την άσκηση των αρμοδιοτήτων, η οποία προβλέπεται ότι θα γίνεται σε συνεργασία με τους οικείους Δήμους.
Εισάγεται ειδική πρόβλεψη για το μεταβατικό χρονικό διάστημα έως το Σεπτέμβριο, σύμφωνα με την οποία, για τους Δήμους που το επιθυμούν, με Κοινή Απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών και Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, που θα εκδίδεται κατόπιν προτάσεων των οικείων Δημάρχων, μπορεί να ανατίθεται στην Ελληνική Αστυνομία, σε έναν ή περισσότερους Δήμους, η παράλληλη άσκηση μίας ή περισσοτέρων εκ των ανωτέρω αρμοδιοτήτων.
Τέλος στο πολυνομοσχέδιο θα υπάρξει πρόβλεψη της δυνατότητας των σχολικών φυλάκων να συνιστούν κοινωνικές συνεταιριστικές επιχειρήσεις προς παροχή υπηρεσιών σχετικών με τη φύλαξη σχολικών κτιρίων στο πλαίσιο προγραμματικών συμβάσεων, με τους οικείους Δήμους, σύμφωνα με το υφιστάμενο θεσμικό πλαίσιο.
Ένταση, «γαλλικά» και… «γουναράδικα»!
Κατά την πρώτη ημέρα συζήτησης επί της αρχής του νομοσχεδίου στην Ολομέλεια, η συνεδρίαση χαρακτηρίστηκε από την ένταση μεταξύ των βουλευτών.
Τα αίματα άναψαν με την αίτηση αντισυνταγματικότητας συγκεκριμένων διατάξεων του πολυνομοσχεδίου που κατέθεσε η αξιωματική αντιπολίτευση και η οποία τελικώς απορρίφθηκε.
Ο εισηγητής της ΝΔ, Ανδρέας Κουτσούμπας πήρε το λόγο για να απαντήσει στον ΣΥΡΙΖΑ και τους Ανεξάρτητους Έλληνες, κατηγόρησε τα κόμματα της αντιπολίτευσης ότι έχουν κάνει "έθιμο την κατάθεση ενστάσεων αντισυνταγματικότητας" με στόχο να μπλοκάρουν κάθε μεταρρύθμιση και εξυγίανση του δημοσίου βίου.
Ο κ. Κουτσούμπας κατηγόρησε ειδικότερα τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για την επιλογή τους να συναντηθούν με τους διαδηλωτές της πλατείας Συντάγματος, το πρωί της Τρίτης, ξεκινώντας με πανό από το ίδιο το Κοινοβούλιο: "Ανοίγετε τον ασκό του Αιόλου. Αύριο θα τους φέρετε μέσα στη Βουλή" σχολίασε σε υψηλό τόνο.
Ανταπαντώντας από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης παρατήρησε πως "το πολυνομοσχέδιο μεταμορφώνει το καθεστώς σε δικτατορία" και κάλεσε τους βουλευτές της συμπολίτευσης "να ορθώσουν το ανάστημά τους".
Στη συνέχεια, έντονες αντιδράσεις προκάλεσαν οι ομιλίες των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλη Διαμαντόπουλου και Σοφίας Σακοράφα.
Ο κ. Διαμαντόπουλος, θέλοντας να απαντήσει στις κατηγορίες του κ. Κουτσούμπα για το πανό των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, είπε πως οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ «είμαστε αυτοί που θα ενώσουμε ξανά αυτό τον κύκλο που έσπασε το σάπιο πολιτικό σας σύστημα. Από το λαό στη βουλή και ξανά στο λαό. Είμαστε έξω και ακούμε όλους αυτούς, που δεν έχουν καταθέσεις, δεν είναι στη λίστα Λαγκάρντ, δεν έχουν να πληρώσουν τους λογαριασμούς του ρεύματος, του νερού. Όλοι αυτοί μας λένε ότι δεν εκβιάζονται και είναι αποφασισμένοι για ρήξη και ανατροπή. Έχουν αυτή την αποφασιστικότητα που θα πει αυτό που έλεγε και ο Άρης Βελουχιώτης όταν πήγαινε με τους συντρόφους του για να απελευθερώσει τον τόπο: "Ραντεβού στα γουναράδικα"».
Η Σοφία Σακοράφα, χαρακτήρισε το Παρατηρητήριο για τους ΟΤΑ «αποθέωση της άμεσης δικτατορίας», χαρακτήρισε την κυβέρνηση «συμμορία της καταστροφής» και θεώρησε πως είναι «καθήκον της να καταλογίσει προσωπικές ευθύνες» στους κ.κ. Σαμαρά, Βενιζέλο, Μητσοτάκη και Καψή.
«Με τέτοιες εκφράσεις, ορολογία και λεξιλόγιο θέλετε να προάγετε τον διάλογο εδώ μέσα; Δεν ξέρω αν είναι λαϊκισμός, ή ανοησία, αλλά είναι σίγουρα χυδαιότητα», απάντησε ο υφυπουργός Παιδείας, Συμεών Κεδίκογλου.
Σε ανακοίνωσή του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατήγγειλε όσους "καθύβρισαν το Κοινοβούλιο με συνθήματα εμφυλίου πολέμου" και κάλεσε τον κ. Τσίπρα να αποπέμψει την κ. Σακοράφα και τον κ. Διαμαντόπουλο.
Από την πλευρά του ο βουλευτής της ΝΔ, Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο οποίος βρισκόταν στην αίθουσα της Βουλής, μίλησε για "διασύνδεση κομμάτων με την τρομοκρατία".
Έντονο διάλογο είχαν επίσης ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ιορδάνης Τζαμτζής και η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή. Η αρχή έγινε όταν η κ. Μακρή διέκοψε τον κ.Τζαμτζή που μιλούσε επί της αίτησης αντισυνταγματικότητας του πολυνομοσχεδίου.
"Κάτσε κάτω... εσύ διορίστηκες με το ΠΑΣΟΚ στο Δημόσιο και τώρα μιλάς;" είπε ο κ.Τζαμτζής. "Θα σας κρεμάσουμε όλους" ήταν η απάντηση της κ. Μακρή. Ο κ.Τζαμτζής συνέχισε την φραστική επίθεση στη βουλευτή η οποία είπε "τιμή μου να με βρίζουν προδότες", προκαλώντας την παρέμβαση του προεδρεύοντος, Γιάννη Τραγάκη.
Νωρίτερα, την έντονη διαμαρτυρία του βουλευτή της ΝΔ, Νικήτα Κακλαμάνη προκάλεσε η απουσία των υπουργών Οικονομικών και Υγείας από την αίθουσα της Ολομέλειας. «Δεν είναι εικόνα κυβέρνησης αυτή" τόνισε ο κ. Κακλαμάνης και σε έντονο ύφος αναρωτήθηκε που είναι ο υπουργός Οικονομικών για να απαντήσει, όταν τα 3/4 του πολυνομοσχεδίου αφορούν θέματα της αρμοδιότητάς του».

Πτώση βάσεων έως 700 μόρια σε ΑΕΙ - ΤΕΙ

Σημαντική υποχώρηση των βάσεων στην πλειονότητα των τμημάτων ΑΕΙ και ΤΕΙ δείχνουν τα τελευταία συμπεράσματα από την επεξεργασία των βαθμολογικών επιδόσεων.
Η πτώση των βάσεων θα φτάσει σε κάποιες περιπτώσεις ακόμη και τα 700 μόρια.
Η θεαματικότερη «βουτιά» αναμένεται στις Οικονομικές και Πολυτεχνικές Σχολές, ενώ σε τμήματα του 1ου και του 3ου επιστημονικού πεδίου, όπως Νομικά, Ιατρικά και Φαρμακευτικά, η πτώση θα σταματήσει στα 300 μόρια.
Αντίθετα, σε αρκετές Στρατιωτικές Σχολές, εξαιτίας των λιγοστών θέσεων και της υψηλής ζήτησης από τους υποψηφίους, θα ανέβει ο πήχης.
1ο Επιστημονικό Πεδίο
Πτώση έως 300 μόρια στις Νομικές. Αυξομειώσεις στα Παιδαγωγικά
2ο Επιστημονικό Πεδίο
Υποχωρούν έως 500 μόρια οι Φυσικομαθηματικές σχολές και τα τμήματα Χημείας
3ο Επιστημονικό Πεδίο
Χαμηλώνουν οι βάσεις έως 300 μόρια σε Ιατρικές, Φαρμακευτικές και Κτηνιατρικές
4ο Επιστημονικό Πεδίο
Θεαματική πτώση έως και 600 μόρια στην πλειονότητα των Πολυτεχνικών
5ο Επιστημονικό Πεδίο
«Βουτιά» έως 700 μόρια σε Οικονομικά τμήματα. «Αντέχουν» οι Στρατιωτικές

Να μην κόβει το ηλεκτρικό ρεύμα σε όσους αδυνατούν να πληρώσουν

Εκκλήσεις στη ΔΕΗ ώστε να μην κόβει το ηλεκτρικό ρεύμα σε όσους αδυνατούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς λόγω της οικονομικής ύφεσης, καθώς και για καλύτερους διακανονισμούς εξόφλησης απευθύνει ο Συνήγορος του Καταναλωτή.
Οπως κάνει γνωστό η ανεξάρτητη Αρχή «Συνήγορος του Καταναλωτή», έχει γίνει αποδέκτης προφορικών και γραπτών αναφορών από καταναλωτές σχετικά με τη διακοπή ηλεκτροδότησης της οικίας και της επιχείρησής τους λόγω αδυναμίας αποπληρωμής των συσσωρευμένων ληξιπρόθεσμων οφειλών τους.
Ανέφικτη
«Η επίλυση των σχετικών διαφορών πολλές φορές και παρά τις σχετικές έγγραφες συστάσεις της Αρχής μας», λέει ο Συνήγορος Ευάγγελος Ζερβέας, «δεν καθίσταται εφικτή, καθώς η εταιρεία ΔΕΗ Α.Ε. είτε προτείνει τον διακανονισμό καταβολής των οφειλών σε ιδιαίτερα σύντομη, σε σχέση με το σύνολο της οφειλής και την οικονομική δυνατότητα του καταναλωτή, χρονική περίοδο, είτε απορρίπτει τον μακρόχρονο διακανονισμό των οφειλών λόγω προηγούμενης παραβίασης των μετρητικών διατάξεων ή αθέτησης σχετικών διακανονισμών από τους καταναλωτές», περιγράφει χαρακτηριστικά και συνεχίζει: «Η Αρχή μας», τονίζει ο κ. Ζερβέας, «έχοντας υπόψη τα ανωτέρω καθώς και το γράμμα και το πνεύμα των σχετικών κανονιστικών ρυθμίσεων της Πολιτείας και της κείμενης νομοθεσίας και με σκοπό τη διασφάλιση της συνεχούς παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, η οποία αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση της προστασίας του δικαιώματος της προσωπικότητας (άρθρο 2 παρ. 1 Σ, 57ΑΚ), με σχετικό έγγραφο προς την εταιρεία ΔΕΗ Α.Ε. και κοινοποίηση σε όλους τους αρμόδιους φορείς απευθύνει και πάλι έκκληση»:
  • Για την άμεση επανασύνδεση και ρύθμιση των οφειλών των Ευάλωτων Πελατών σε χαμηλόποσες μηνιαίες δόσεις, ίσες κατ' ανώτατο όριο με το 50% της αξίας της συνήθους κατανάλωσης, τόσο των ενταγμένων στο Κοινωνικό Τιμολόγιο Πελατών (οι οποίοι εντάσσονται αυτομάτως στο Μητρώο Ευάλωτων Πελατών) όσο και όσων τελούν υπό ένταξη στο Μητρώο Ευάλωτων Πελατών, καθώς και
  • Για την άμεση επανασύνδεση και ανάλογη ρύθμιση των οφειλών σε μακρόχρονες, χαμηλόποσες μηνιαίες δόσεις των Οικιακών και μη Πελατών που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις ένταξης στο Μητρώο Ευάλωτων Πελατών.
Η ΔΕΗ για ευπαθείς ομάδες
Διακανονισμοί ληξιπρόθεσμων χρεών
Από την πλευρά της η ΔΕΗ έχει προχωρήσει πρόσφατα σε ειδικό πρόγραμμα διακανονισμών ληξιπρόθεσμων οφειλών για ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.
Με το πρόγραμμα που εφαρμόζει δίνει τη δυνατότητα στους ευάλωτους καταναλωτές να πληρώνουν τις οφειλές τους ακόμη και σε 40 άτοκες δόσεις. Αυτό το πετυχαίνει με την κατηγοριοποίηση των νοικοκυριών ανάλογα με τον βαθμό συνέπειάς τους.
Πέραν των ανωτέρω, κατά τους χειμερινούς μήνες (Νοέμβριος, Δεκέμβριος, Ιανουάριος, Φεβρουάριος, Μάρτιος) και τους καλοκαιρινούς μήνες (Ιούλιος, Αύγουστος) δεν γίνεται διακοπή ρεύματος σε πελάτες με Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο (ΚΟΤ) και καμία διακοπή ρεύματος σε ομάδες που έχουν εξάρτηση από μηχανικά μέσα.

Χωρίς τέλος το αλαλούμ με το taxis στις εφορίες -Θεοχάρης: Δεν θα δοθεί νέα παράταση για τις δηλώσεις

Στα πρόθυρα νευρικής κρίσης βρίσκονται φορολογούμενοι, φοροτεχνικοί και λογιστές, καθώς συνεχίζεται το αλαλούμ με την ηλεκτρονική υποβολή των φορολογικών δηλώσεων.
Μάλιστα, οι φοροτεχνικοί αποφάσισαν να απέχουν από τη διαδικασία μέχρι και την ερχόμενη Δευτέρα, ενώ οι λογιστές προειδοποιούν με προσφυγή κατά του Ελληνικού Δημοσίου.
Με το υπουργείο Οικονομικών να ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στο ηλεκτρονικό σύστημα Taxisnet, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών (ΠΟΦΕΕ) καλεί τους λογιστές να μην υποβάλλουν τις φορολογικές δηλώσεις μέχρι και τη Δευτέρα 22 Ιουλίου που λήγει η προθεσμία για τους φορολογουμένους των οποίων το τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ λήγει σε 1 και 2.
Παράλληλα, ο Λογιστικός Σύλλογος Αθηνών προτείνει την προσφυγή σε ένδικο μέσο από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς κατά του Ελληνικού Δημοσίου διότι, εξαιτίας της μη τήρησης των προβλεπόμενων κατά νόμο προθεσμιών, παρουσιάζεται το φαινόμενο της αδυναμίας υποβολής των φορολογικών δηλώσεων.
Οπως λένε οι λογιστές, «σε περίπτωση που δεν δοθεί εύλογη παράταση, οι δηλώσεις δεν θα υποβληθούν. Και αυτό δεν αποτελεί απειλή, αλλά παράθεση της πραγματικότητας».
Στο υπουργείο Οικονομικών σκέφτονται να παρατείνουν όλες τις προθεσμίες υποβολής των δηλώσεων μέχρι τις 30 Αυγούστου ανεξαρτήτως ΑΦΜ, αλλά δεν σκοπεύουν να το ανακοινώσουν τώρα γιατί, όπως λένε, οι φορολογούμενοι θα επαναπαυθούν και θα υποβάλουν τη δήλωσή τους την τελευταία στιγμή.
Πάντως, έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα, πάρα πολλές δηλώσεις θα υποβληθούν πλέον μετά τον Δεκαπενταύγουστο, με αρνητικές συνέπειες για τα έσοδα του κρατικού προϋπολογισμού και για εκατομμύρια φορολογουμένους, που θα υποχρεωθούν να πληρώσουν τους φόρους εισοδήματος σε δύο δόσεις ή ακόμη και εφάπαξ.
«Κανένα πρόβλημα»
Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι φορολογούμενοι και οι λογιστές κατά την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων με χθεσινή ανακοίνωση ισχυρίζεται: «Δεν παρατηρείται καμία υπερφόρτωση των συστημάτων ούτε τεχνικά προβλήματα στην υποβολή των δηλώσεων. Είναι χαρακτηριστικό ότι από τις 25 Ιουνίου μέχρι και χθες, οι ημερήσιες υποβολές φορολογικών δηλώσεων κυμαίνονται μεταξύ των 65 και 75 χιλιάδων Ε1 τις εργάσιμες ημέρες και 35.000 με 40.000 τα Σαββατοκύριακα, περίπου στο μισό της δυναμικότητας και της αντοχής του συστήματος, το οποίο μπορεί να ξεπεράσει τις 150.000 υποβολές ημερησίως».
Η ΓΓΠΣ για να δικαιολογήσει την καθυστέρηση που παρατηρείται στην αναγραφή των τόκων των καταθέσεων στις φορολογικές δηλώσεις αναφέρει ότι «η μεταφόρτωση των στοιχείων των τόκων ολοκληρώνεται σήμερα, υπογραμμίζοντας το ότι μέχρι και προχθές συνέχιζαν να φτάνουν από τις τράπεζες αρχεία με διορθώσεις και επικαιροποιήσεις στοιχείων, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις δεν τηρήθηκε ο προκαθορισμένος μορφότυπος με αποτέλεσμα να υπάρξει καθυστέρηση στις μεταφορτώσεις».
ΚΑΜΜΙΑ  ΠΑΡΑΤΑΣΗ
Δεν θα δοθεί εκ νέου παράταση στην υποβολή των φορολογικών δηλώσεων, όπως ανέφερε το πρωί ο γενικός γραμματέας Εσόδων, Χάρης Θεοχάρης.
Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ.Θεοχάρης ανέφερε ότι μέχρι σήμερα έχουν υποβληθεί περίπου 2 εκατομμύρια φορολογικές δηλώσεις και τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες θα ξεκινήσουν μαζικές εκκαθαρίσεις φορολογικών δηλώσεων.
Ερωτηθείς σχετικά επισήμανε ότι δεν παρατηρούνται προβλήματα υπερφόρτωσης τους συστήματος taxisnet ενώ τόνισε οτι η μεταφόρτωση των στοιχείων των τόκων ολοκληρώνεται.
Ο κ.Θεοχάρης επισήμανε επίσης ότι τα έσοδα από ΦΠΑ ανακάμπτουν και θα είναι εντός στόχων που έχουν τεθεί, ενώ και η υστέρηση στα έσοδα από τους άμεσους φόρους θα καλυφτεί πλήρως και οφείλεται κυρίως στην παράταση που δόθηκε στις υποβολή των φορολογικών δηλώσεων.
Υπενθυμίζεται ότι έως τις 30 Αυγούστου ανάλογα με τον αριθμό του φορολογικού μητρώου του φορολογούμενου έχει παραταθεί σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων των φυσικών προσώπων.

tweeter

Our Banner

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ

Καλώς ήλθατε-Welcome-welkom-mirë se vini- welkomma- ahlan wa sahlan- bari galoust- xos gelmissiniz -i bisimila - akwaba - ongi etorri - Шчыра запрашаем - swagata - amrehba sisswène - ani kié - dobro došli - degemer mad - добре дошъл - - benvinguts - bonavinuta - dobrodošli - vítejte - velkommen - welkom - bonvenon - tere tulemast -gabitê - vælkomin - tervetuloa - welkom - bienvenue - wolkom - binvignut - benvido -herzlich willkommen - eguahé porá - mikouabô - bienvéni - / brouha aba-a - aap ka swaagat hein - üdvözlöm - velkomin - nnoo / i biala - selamat datang -fáilte - benvenuto - - amrehva ysswène / l'aaslama - chum reap suor (formal) / suor sdei (casual) -murakaza neza - - nodé - bi xer hati - gnindi ton hap - gratus mihi venis - laipni lūdzam - benvegnûi - boyeyi bolamu - sveiki atvykę - welkum - wëllkom - dobredojde - tonga soa -selamat datang - swagatham - merħba -haere mai - miawezon -tavtai morilogtun (Тавтай морилогтун) - ne y waoongo - namaste - velkommen - benvenguts - khosh âmadid (formal) / khoshumadi (informal) -witaj (sing.) / witajcie (pl.) -bem-vindo - mishto-avilian tú - bine ai venit (sing.) / bine aţi venit (pl.) - добро пожаловать - afio mai, susu mai ma maliu mai - benènnidu / beni benìu - fàilte - dobrodošli - karibu - wauya (plural: mauya) - bhali karay aaya -aayuboovan - vitame vás / vitajte - dobrodošel (to a man) - zupinje z te videtite - bienvenido - karibu - välkommen - härzliche wöikomme -maligayang pagdating - maeva / manava - nal-varravu -rahim itegez - swagatham -ยินดีต้อนรับ - malo e lelei - hosgeldiniz - gazhasa oetiśkom - laskavo prosymo -khush amdeed - hush kelibsiz - chào mừng - bénvnou (bénvnowe) / wilicome -croeso -bel bonjou - dalal ak diam - ékouabô / ékabô

(Ιf you want, you can use our website translator)