Καλώς ήλθατε-Welcome-welkom-mirë se vini- welkomma- ahlan wa sahlan- bari galoust- xos gelmissiniz -i bisimila - akwaba - ongi etorri - Шчыра запрашаем - swagata - amrehba sisswène - ani kié - dobro došli - degemer mad - добре дошъл - kyo tzo pa eit - benvinguts - bonavinuta - dobrodošli - vítejte - velkommen - welkom - bonvenon - tere tulemast -gabitê - vælkomin - tervetuloa - welkom - bienvenue - wolkom - binvignut - benvido -herzlich willkommen - eguahé porá - mikouabô - bienvéni - baroukh haba / brouha aba-a - swaagat / aap ka swaagat hein - üdvözlöm - velkomin - nnoo / i biala - selamat datang -fáilte - benvenuto - yôkoso - amrehva ysswène / l'aaslama - chum reap suor (formal) / suor sdei (casual) -murakaza neza - 환영합니다 - nodé - bi xer hati - gnindi ton hap - gratus mihi venis - laipni lūdzam -

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Τώρα θα πληρώνουμε το δημόσιο και για... ηθική βλάβη?


Απίστευτο: Τώρα θα πληρώνουμε το δημόσιο και για... ηθική βλάβη!Να πληρώσουν αποζημίωση για ηθική βλάβη θα καλούνται πλέον όσοι έχουν χρέη στην Εφορία, σύμφωνα με εγκύκλιο που εξέδωσε το υπουργείο Οικονομικών!
Μάλιστα, υπάλληλοι των ΔΟΥ θα παρίστανται στα δικαστήρια ως πολιτικοί ενάγοντες.
«Φυλάνε τα ρούχα για να έχουν τα μισά τους» που λέει και μία λαϊκή ρήση...
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», στο υπουργείο Οικονομικών αποφάσισαν να... φοβερίσουν τους πολίτες που δεν προφταίνουν να πληρώνουν φόρους και χαράτσια.
Σύμφωνα με την εγκύκλιο, το Δημόσιο θα ζητάει και τα ρέστα σε περιπτώσεις χρεών από ΦΠΑ άνω των 20.000 ευρώ, ποσό το οποίο μπορεί να μειωθεί με βάση νόμο του 1953.
Υπάλληλοι των εφοριών θα παρίστανται στα δικαστήρια, ενώ η εγκύκλιος ορίζει επακριβώς πώς θα... σταθούν και τι θα πουν.
Η καταβολή αποζημίωσης για ηθική βλάβη, όπως σκέφτηκε το ΥΠΟΙΚ, θα λειτουργήσει... αποτρεπτικά και προς συμμόρφωση των μη συνεπών φορολογούμενων, πολλοί από τους οποίους, πάντως, θέλουν αλλά δεν τους έχει μείνει φράγκο για να πληρώσουν!
Ότι και αν κάνουν ο φτωχός θα παραμείνει φτωχός! Είτε του επιβάλλουν πρόστιμο είτε τον στήσουν στα 11 βήματα αν δεν έχει να πληρώσει δεν θα πληρώσει... Και υπαίτιος δεν θα είναι αυτός αλλά όλοι οι... πολιτικάντηδες που οδήγησαν τη χώρα μας στο γκρεμό!

Προτάσεις από τέσσερις τράπεζες για το ΤΤ

Μη δεσμευτικές προσφορές για την απόκτηση του Ταχυδρομικου Ταμιευτηρίου υπέβαλαν σήμερα, σύμφωνα με πηροφορίες, η Eθνική Τράπεζα, η Alpha Bank, η Eurobank και η Attica Bank.
Το επόμενο διάστημα το ΤΤ αναμένεται να σπάσει σε «κακή» και «καλή» τράπεζα την οποία και θα αποκτήσει ο ανάδοχος που θα επιλεγεί στο πλαίσιο του διαγωνισμού.
Ωστόσο δεν αποκλείεται τελικά το καλό κομμάτι του ΤΤ να παραμείνει υπό τον έλεγχο του Ταμειου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και η διαδικασία πώλησης του να μετατεθεί για αργότερα.

Νέες λίστες με 4.500 καταθέτες σε Λουξεμβούργο και Λίχτενσταϊν

- Στα χέρια του ΣΔΟΕ και των εισαγγελέων οι δύο λίστες- φωτιά
- Για φοροδιαφυγή ελέγχονται περίπου 100 Έλληνες με πανάκριβα σκάφη ελλιμενισμένα στην Ολλανδία
- Από “κόσκινο” 600 άτομα που αγόρασαν πανάκριβα ακίνητα στο ΛονδίνοΤέσσερις λίστες, με καταθέτες στο εξωτερικό και ιδιοκτήτες ακινήτων και σκαφών αναψυχής έρχονται στο φως, σύμφωνα με το Εθνος της Κυριακής. Μάλιστα, όπως γράφει η εφημερίδα η «λίστα Λίχτενσταϊν» εγινε γνωστή το 2007 αλλά αγνοήθηκε από την τότε κυβέρνηση.
Συνολικά στις λίστες με τις καταθέσεις σε Λιχτενστάιν και Λουξεμβούργο, τα ακίνητα στο Λονδίνο και τα σκάφη αναψυχής με έδρα την Ολλανδία περιλαμβάνονται 5.200 φορολογούμενοι που βρίσκονται στη ζώνη υψηλού κινδύνου για φοροδιαφυγή.
Την ίδια ώρα, για 25.500 από τη λίστα για τους 54.000 καταθέτες σε τράπεζες του εξωτερικού την περίοδο 2009-2011 και για άλλους 1.000 από τη λίστα Λαγκάρντ έχουν προκύψει σοβαρές ενδείξεις για απόκρυψη εισοδήματος. Με βάση τα μέχρι στιγμής ευρήματα απο τις 6 λίστες, πάνω απο 31.000 φορολογούμενοι ελέγχονται για απόκρυψη εισοδημάτων ύψους 15 δισ. ευρώ.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, υπάρχουν βάσιμες υποψίες για φοροδιαφυγή για 4.500 Ελληνες με καταθέσεις στο Λίχτενσταϊν και το Λουξεμβρούργο που φιγουράρουν στις σχετικές λίστες που έχουν στα χέρια τους οι ελληνικές αρχές.
Επίσης, στα ίχνη μαύρου χρήματος από 600 Ελληνες που αγόρασαν ακριβά ακίνητα στο Λονδίνο βρίσκονται οι ελεγκτικές αρχές που ερευνούν τη σχετική λίστα η οποία διαβιβάστηκε στην Ελλάδα απο τους Βρετανούς.
Τέλος, για φοροδιαφυγή ελέγχονται και περίπου 100 Έλληνες με πανάκριβα σκάφη ελλιμενισμένα στην Ολλανδία που δεν εμφανίστηκαν στις φορολογικές δηλώσεις, όπως προκύπτει από τις διασταυρώσεις στοιχείων απο τη σχετική λίστα που έχει στα χέρια του το ΣΔΟΕ.

Παπακωνσταντίνου: "Ξέρω ποιός αλλοίωσε τη λίστα" - Βαρύ το κατηγορητήριο για τους συγγενείς του πρώην υπουργού

- Διαβάστε τα αδικήματα για τα οποία καλούνται να δώσουν εξηγήσεις οι συγγενείς Παπακωνσταντίνου
- Με το βαρύ αυτό κατηγορητήριο οι οικονομικοί εισαγγελείς τους ζητούν να αποδείξουν οι ίδιοι ότι το ποσό είναι νόμιμo
- Ποιές θα είναι οι κινήσεις του πρωην υπουργού σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit
- Πληροφορίες αναφέρουν πως ο κ. Παπακωνσταντίνου βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την εξέλιξη της υπόθεσης της λίστας Λαγκάρντ έχουν οι νέες τοποθετήσεις του πρώην υπουργού, Γιώργου Παπακωνσταντίνου στον κυριακάτικο τύπο.
Οι δηλώσεις του κ. Παπακωνσταντίνου σε συνεργάτες του που επικαλείται το Βήμα της Κυριακής φαίνεται πως αλλάζει τα δεδομένα, καθώς σύμφωνα με την εφημερίδα ο πρώην υπουργός φέρεται να δηλώνει πως "ξέρω ποιός έχει κάνει την αλλοίωση της λίστας Λαγκάρντ".
Την ίδια ώρα, ο κ. Παπακωνσταντίνου σε συνεργάτες του, σύμφωνα με όσα επικαλείται με το Έθνος της Κυριακής, δηλώνει πως "δεν με απασχολεί το ζήτημα της παραγραφής και δε επιδιώκω κάτι, διότι θέλω να αθωωθώ".
ΒΑΡΥΤΑΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Η εξαδέλφη του πρώην υπουργού Ελένη Παπακωνσταντίνου, ο σύζυγος της Συμεών Σικιαρίδης και ο σύζυγος της αδελφής της Ανδρέας Ρωσσώνης ,που εμφανίζονται στην πρωτότυπη λίστα ως δικαιούχοι λογαριασμών στην ελβετική τράπεζα, κλήθηκαν από τους Εισαγγελείς για εξηγήσεις με την ιδιότητα των ύποπτων για την διάπραξη συνολικά πέντε αδικημάτων και σήμερα δια των συνηγόρων τους έλαβαν προθεσμία για τις καταθέσεις τους για την ερχόμενη εβδομάδα.
Το κατηγορητήριο αυτό είναι βαρύτατο, αλλά ουσιαστικά οι συγγενείς Παπακωνσταντίνου καλούνται στον ανακριτή προκειμένου να αποδείξουν πως το ποσό αυτό δεν αποτελεί προϊόν φοροδιαφυγής αλλά και ξεπλύματος βρώμικου χρήματος. Είναι μία απόλυτα ορθή δικαστική κίνηση, χωρίς ωστόσο να έχει διευκρινιστεί εάν υπάρχουν στοιχεία, κατάλληλα, προκειμένου εν συνεχεία να στοιχειοθετηθούν κατηγορίες.
Οι κλήσεις σε ανωμοτί καταθέσεις που απέστειλαν οι Εισαγγελείς στα τρία συγγενικά πρόσωπα του Γ. Παπακωνσταντίνου αφορούν την διερεύνηση των αδικημάτων σε βαθμό κακουργήματος της:
- ηθικής αυτουργίας σε νόθευση δημοσίου εγγράφου, σε συνδυασμό με το νόμο 1608/50 «περί καταχραστών του δημοσίου»
- ηθικής αυτουργίας σε υπεξαγωγή δημοσίου εγγράφου επίσης σε συνδυασμό με τον 1608/50
- νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα κατ΄επάγγελμα
- φοροδιαφυγής που υπερβαίνει το ποσό των 150 χιλιάδων ευρώ που συνίσταται σε παραβάσεις των διατάξεων της φορολογίας εισοδήματος.
Ερευνώμενο αδίκημα επίσης, είναι και το πλημμέλημα της ηθικής αυτουργίας σε παράβαση καθήκοντος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι εάν από την έρευνα προκύψει ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου δεν είχε έννομο συμφέρον να αλλοιώσει τη λίστα Λαγκάρντ, εάν δηλαδή τα ποσά που εντοπίστηκαν είναι νόμιμα, τότε η υπόθεση φθίνει.
Οι δύο οικονομικοί Εισαγγελείς χθες άνοιξαν τον κύκλο των καταθέσεων συνεργατών του πρώην υπουργού Οικονομικών και φέρονται τις επόμενες ημέρες να σκοπεύουν να εξετάσουν για το θέμα της αλλοίωσης της λίστας, όλα τα πρόσωπα που υπηρετούσαν στο υπουργικό γραφείο την επίμαχη περίοδο που παρέλαβε ο κ. Παπακωνσταντίνου το ηλεκτρονικό αρχείο από την τότε ομόλογο του κ. Λαγκάρντ.
Στόχος της εισαγγελικής έρευνας είναι να εξακριβωθεί αν και σε ποιόν ή ποιους υπαλλήλους παρέδωσε την λίστα ο κ. Παπακωνσταντίνου και με τι εντολή. Ο ίδιος πάντως στην εξέταση του στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής είχε υποστηρίξει ότι το επίμαχο υλικό το είχε παραδώσει σε συνεργάτη του γραφείου του, που δεν είχε κατονομάσει, για να το φυλάξει.
Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες οι οικονομικοί εισαγγελείς έχουν στα χέρια τους μαρτυρία που τους οδηγεί σε εκείνους που διέταξαν και εκτέλεσαν τις αλλαγές στη λίστα Λαγκάρντ.
Ο πρώην υπουργός προετοιμάζει την υπερασπιστική του γραμμή
Κλεισμένος μέσα στο σπίτι του ο πρώην υπουργός ετοιμάζει την υπερασπιστικήτ ου γραμμή ενώπιον της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του NewsIt βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.
Αυτό που θα προτάξει ο κ. Παπακωνσταντίνου είναι να βρεθεί το κίνητρο εκείνων που έσβησαν τα ονόματα των συγγενών του από τη λίστα Λαγκάρντ για να τον ενοχοποιήσουν  «Αν η λίστα έχει πράγματι αλλοιωθεί, και πολύ περισσότερο με την αφαίρεση συγγενικών μου προσώπων, θα πρέπει η Δικαιοσύνη και οι διωκτικές Αρχές να διερευνήσουν άμεσα ποιος είχε το κίνητρο να κάνει μία τόσο χοντροκομμένη αλλοίωση με στόχο την ενοχοποίησή μου», δηλώνει ο πρώην υπουργός.
Εκτός από την πλήρη άρνηση της ενοχής του, ο κ. Παπακωνσταντίνου θα στηρίξει την υπερασπιστική του γραμμή και στο ερώτημα «γιατί σταμάτησε η έρευνα που είχα ζητήσει για τα ονόματα στη λίστα Λαγκάρντ από τη στιγμή που έφυγα από το υπουργείο Οικονομικών».

Παράταση στην προθεσμία έκδοσης οικοδομικών αδειών

Το υπουργείο Περιβάλλοντος ανακοίνωσε ότι η προθεσμία για την έκδοση οικοδομικών αδειών παρατείνεται μέχρι τις 25 Ιανουαρίου.
Η παράταση δίνεται με αφορμή ερωτήματα που υποβλήθηκαν στο ΥΠΕΚΑ τις τελευταίες ημέρες, σχετικώς με την προθεσμία έκδοσης αδειών δόμησης για τις οποίες είχαν υποβληθεί πλήρεις φάκελοι προ της έναρξης εφαρμογής του Ν.Ο.Κ., ενώ όπως αποδείχτηκε λόγω των αλλαγών του νομικού πλαισίου σε κάποιες περιπτώσεις οι υπηρεσίες δόμησης δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν τον έλεγχο μέσα στην ταχθείσα προθεσμία.

Μέχρι τις 31/1 η απογραφή των συνταξιούχων της ΔΕΗ, της Εθνικής και της Αγροτικής Τράπεζας

Η καταγραφή των συνταξιούχων της ΔΕΗ, της Αγροτικής και της Εθνικής Τράπεζας, που έχουν ενταχθεί στο ΙΚΑ – ΕΤΑΜ, θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος αυτού του μήνα.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Διοίκησης του ΙΚΑ, η καταγραφή για τους συνταξιούχους των ταμείων της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος (ΤΣΠ-ΕΤΕ) και της Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδος (ΤΣΠ-ΑΤΕ), θα πραγματοποιείται μέσω των Τραπεζών Αγροτική, Πειραιώς και Εθνική και του Τοπικού Υποκαταστήματος ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Ασφαλισμένων των Εντασσομένων ταμείων και κλάδων ΤΣΠ-ΑΤΕ, ΤΣΠ-ΕΤΕ, ΤΑΠ-ΕΤΒΑ και ΤΑΠΑΕ-ΕΘΝΙΚΗ (Δραγατσανίου 8 - Τ.Κ. 105 59 Αθήνα).
 
 Όσον αφορά τους συνταξιούχους του ΤΑΠ-ΔΕΗ, η καταγραφή θα πραγματοποιείται μέσω του Τοπικού Υποκαταστήματος ΙΚΑ-ΕΤΑΜ του ΤΑΠ-ΔΕΗ (Μυλλέρου 13 - 104 36 Αθήνα) και όχι μέσω Τραπεζών.
Οι συνταξιούχοι της Περιφέρειας μπορούν να προσέρχονται στα κατά τόπους Υποκαταστήματα του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ (Τμήματα Πληρωμών Συντάξεων) και να καταθέτουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, τα οποία αναγράφονται κατά περίπτωση στην επιστολή που τους έχει σταλεί μαζί με το μηνιαίο ενημερωτικό σημείωμα σύνταξης μηνών 8ου και 9ου 2012, θεωρημένα για το γνήσιο της υπογραφής από την Αστυνομία ή τα ΚΕΠ, όπου αυτό απαιτείται.
Η Διοίκηση του Ιδρύματος τονίζει επίσης ότι μετά την εκπνοή της προθεσμίας δεν θα δοθεί άλλη παράταση και το ΙΚΑ θα προχωρήσει, στην αναστολή καταβολής της σύνταξης των αναπόγραφων συνταξιούχων.

Ιατρικός Σύλλογος για το νέφος: Φτάνουν τόσοι καρκίνοι στη χώρα μας

"Η υγεία των πολιτών δε μπορεί να διακυβεύεται από την οικονομική κρίση. Η ολιγωρία θα κοστίσει όχι μόνο σε χρήμα, αλλά και σε ανθρώπινες ζωές», αναφέρει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ), με αφορμή τη σύσκεψη των αρμόδιων υπουργείων για την αντιμετώπιση του επικίνδυνου φαινομένου της αιθαλομίχλης, θεωρώντας πρωταρχικής σημασίας μέτρο την επιδοματική πολιτική του φυσικού αερίου και του πετρελαίου, προκειμένου να περιοριστεί το τοξικό αυτό φαινόμενο καύση των βιοανθράκων.

«Δεν έχουμε άλλα περιθώρια αναμονής για να βρεθεί λύση. Η επαγρύπνηση μπορεί να αποβεί σωτήρια - η ολιγωρία θα αποβεί μοιραία: Φτάνουν τόσοι καρκίνοι στη χώρα μας. Ας μην προκαλέσουμε κι άλλους λόγω της οικονομικής κρίσης, γιατί το κόστος πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης των νοσούντων από τις βλάβες της αιθαλομίχλης είναι πολύ μεγαλύτερο από την επιδότηση του φυσικού αερίου και του πετρελαίου», επισημαίνει ο πρόεδρος του ΙΣΑ Γιώργος Πατούλης.
Τη Δευτέρα ο πρόεδρος του ΙΣΑ θα επισκεφθεί το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ), για να συζητήσει με τον πρόεδρο του Παναγιώτη Ευσταθίου τη μελέτη των επιδημιολογικών στοιχείων που αφορούν αναπνευστικά και καρδιαγγειακά προβλήματα από τα αιωρούμενα μικροσωματίδια και παράλληλα τη δρομολόγηση μιας σειράς μέτρων πρόληψης προς τη διαφύλαξη της υγείας όλων των πολιτών, ιδιαίτερα των χρονίως πασχόντων, των ηλικιωμένων και των μικρών παιδιών.
Η επιβάρυνση της ατμόσφαιρας από την αιθαλομίχλη πυροδοτεί και πολιτικές αντιδράσεις, με τους κυβερνητικούς εταίρους αλλά και τα κόμματα της αντιπολίτευσης να ζητούν αλλαγές στον τρόπο φορολόγησης του πετρελαίου θέρμανσης.
Το ΠΑΣΟΚ κάνει λόγο για αποτυχία του μέτρου της εξίσωσης των φόρων στο πετρέλαιο θέρμανσης και κίνησης και ζητεί την άμεση επιστροφή της διαφοράς φόρου σε όλους τους καταναλωτές. «Το ΠΑΣΟΚ θεωρεί ότι το σύστημα δοκιμάστηκε στην πράξη και απέτυχε... Λύση υπάρχει. Το ΠΑΣΟΚ, επαναφέρει την αρχική πρότασή του να επιστρέφεται αυτομάτως και πλήρως ο πρόσθετος φόρος που προκύπτει από την εξίσωση του πετρελαίου κίνησης και θέρμανσης» σημειώνει η Φώφη Γεννηματά.
Άμεσα μέτρα αντιμετώπισης των ανθυγιεινών αποτελεσμάτων της εξίσωσης των φόρων πετρελαίου ζητεί και η ΔΗΜΑΡ σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι πρέπει: "Να υπάρξει περαιτέρω διεύρυνση των κατηγοριών των δικαιούχων επιδότησης της τιμής του πετρελαίου...Να υπάρξει χρηματική ενίσχυση ως επίδομα θέρμανσης προς νοικοκυριά που έχουν εισόδημα έως 20% πάνω από το όριο της φτώχειας".
Η γ.γ. του υπ. Περιβάλλοντος Μάρω Ευαγγελίδου υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση εξετάζει το μέτρο μιας πιο προσιτής τιμής και τη διεύρυνση των δικαιούχων επιδόματος, ωστόσο από το υπουργείο Οικονομικών απαντούν ότι δεν υπάρχουν τέτοιες σκέψεις. Τονίζουν, μάλιστα, ότι η πορεία των εσόδων δεν είναι τόσο κακή ώστε να επιβάλει σκέψεις για αλλαγές.
Την ίδια ώρα, με ερώτησή της προς τον υπουργό Οικονομικών η Ντόρα Μπακογιάννη ζητεί ενημέρωση για την πορεία των εσόδων από τον ΕΦΚ πετρελαίου θέρμανσης και κάνει λόγο για κοινωνική και ανθρωπιστική κρίση. "Η έλλειψη πετρελαίου στα νοικοκυριά επιτείνει την κοινωνική και ανθρωπιστική κρίση, ενώ η θερμαντική χρήση ακατάλληλων υλικών προκαλεί περιβαλλοντική μόλυνση και απειλεί τη δημόσια υγεία" σημειώνει η βουλευτής της ΝΔ.
Μείωση του φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης ζητούν Ανεξάρτητοι Έλληνες που κατέθεσαν σήμερα τροπολογία προκειμένου -όπως επισημαίνουν- "να μην παγώσει ο λαός μας τον χειμώνα και για την προστασία της δημόσιας υγείας", αλλά και η Χρυσή Αυγή που σημειώνει σε ανακοίνωσή της: "Στέρησαν μισό δισ. από τα κρατικά ταμεία, μόλυναν την ατμόσφαιρα και πάγωσαν τη χώρα. Άμεση μείωση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης στα 0,80 € το λίτρο".
Το ΚΚΕ τονίζει σε ανακοίνωσή του ότι "η λύση είναι να καταργηθούν οι φόροι στο πετρέλαιο θέρμανσης, καμία αύξηση στα τιμολόγια της ΔΕΗ, να καταργηθούν τα χαράτσια και να μειωθεί το τιμολόγιο της ΔΕΗ για τις λαϊκές οικογένειες και τους ανέργους που αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης".

tweeter

Our Banner

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ

Καλώς ήλθατε-Welcome-welkom-mirë se vini- welkomma- ahlan wa sahlan- bari galoust- xos gelmissiniz -i bisimila - akwaba - ongi etorri - Шчыра запрашаем - swagata - amrehba sisswène - ani kié - dobro došli - degemer mad - добре дошъл - - benvinguts - bonavinuta - dobrodošli - vítejte - velkommen - welkom - bonvenon - tere tulemast -gabitê - vælkomin - tervetuloa - welkom - bienvenue - wolkom - binvignut - benvido -herzlich willkommen - eguahé porá - mikouabô - bienvéni - / brouha aba-a - aap ka swaagat hein - üdvözlöm - velkomin - nnoo / i biala - selamat datang -fáilte - benvenuto - - amrehva ysswène / l'aaslama - chum reap suor (formal) / suor sdei (casual) -murakaza neza - - nodé - bi xer hati - gnindi ton hap - gratus mihi venis - laipni lūdzam - benvegnûi - boyeyi bolamu - sveiki atvykę - welkum - wëllkom - dobredojde - tonga soa -selamat datang - swagatham - merħba -haere mai - miawezon -tavtai morilogtun (Тавтай морилогтун) - ne y waoongo - namaste - velkommen - benvenguts - khosh âmadid (formal) / khoshumadi (informal) -witaj (sing.) / witajcie (pl.) -bem-vindo - mishto-avilian tú - bine ai venit (sing.) / bine aţi venit (pl.) - добро пожаловать - afio mai, susu mai ma maliu mai - benènnidu / beni benìu - fàilte - dobrodošli - karibu - wauya (plural: mauya) - bhali karay aaya -aayuboovan - vitame vás / vitajte - dobrodošel (to a man) - zupinje z te videtite - bienvenido - karibu - välkommen - härzliche wöikomme -maligayang pagdating - maeva / manava - nal-varravu -rahim itegez - swagatham -ยินดีต้อนรับ - malo e lelei - hosgeldiniz - gazhasa oetiśkom - laskavo prosymo -khush amdeed - hush kelibsiz - chào mừng - bénvnou (bénvnowe) / wilicome -croeso -bel bonjou - dalal ak diam - ékouabô / ékabô

(Ιf you want, you can use our website translator)