Καλώς ήλθατε-Welcome-welkom-mirë se vini- welkomma- ahlan wa sahlan- bari galoust- xos gelmissiniz -i bisimila - akwaba - ongi etorri - Шчыра запрашаем - swagata - amrehba sisswène - ani kié - dobro došli - degemer mad - добре дошъл - kyo tzo pa eit - benvinguts - bonavinuta - dobrodošli - vítejte - velkommen - welkom - bonvenon - tere tulemast -gabitê - vælkomin - tervetuloa - welkom - bienvenue - wolkom - binvignut - benvido -herzlich willkommen - eguahé porá - mikouabô - bienvéni - baroukh haba / brouha aba-a - swaagat / aap ka swaagat hein - üdvözlöm - velkomin - nnoo / i biala - selamat datang -fáilte - benvenuto - yôkoso - amrehva ysswène / l'aaslama - chum reap suor (formal) / suor sdei (casual) -murakaza neza - 환영합니다 - nodé - bi xer hati - gnindi ton hap - gratus mihi venis - laipni lūdzam -

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Προσκλητήριο Γάμου....


KOKKALIS...FARSA....

TΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ Coca Cola...

Τα πρώτα 10 λεπτά:

10 κουταλιές ζάχαρης εισχωρούν στο σύστημά σας. Είναι το 100% της προτεινόμενης ημερήσιας δόσης. Ο λόγος που δεν κάνετε αμέσως εμετό από την υπερβολική δόση ζάχαρης είναι το φωσφορικό οξύ, που κόβει τη γεύση και σας επιτρέπει να κρατήσετε το αναψυκτικό στο στομάχι σας.

20 λεπτά:
Το ζάχαρό σας προκαλεί μια έκρηξη ινσουλίνης. Το συκώτι σας ανταποκρίνεται σε αυτό, μετατρέποντας όση ζάχαρη μπορεί σε λίπος (και υπάρχει πολύ ζάχαρη αυτή τη στιγμή).

40 λεπτά:
Η απορρόφηση καφεΐνης έχει ολοκληρωθεί. Οι κόρες σας διαστέλλονται, η πίεση του αίματος αυξάνεται και το συκώτι συνεχίζει να ρίχνει ζάχαρη στο αίμα. Οι δέκτες αδενοσίνης στον εγκέφαλό σας φράζουν αποτρέποντας την υπνηλία.

45 λεπτά:
Το σώμα σας ανεβάζει την παραγωγή ντοπαμίνης, ερεθίζοντας τα κέντρα ευχαρίστησης στον εγκέφαλό σας. Είναι ο ίδιος τρόπος που λειτουργεί και η ηρωίνη.

60 λεπτά:
Το φωσφορικό οξύ δεσμεύει το ασβέστιο, το μαγνήσιο και τον ψευδάργυρο στο έντερό σας, παρέχοντας μιας περαιτέρω ώθηση στο μεταβολισμό. Αυτό γίνεται από τις υψηλές δόσεις της ζάχαρης και των τεχνητών γλυκαντικών ουσιών που αυξάνουν επίσης τη νεφρική αποβολή του ασβεστίου.

60 λεπτά:
Οι διουρητικές ιδιότητες της καφεΐνης κάνουν παιχνίδι (σας κάνει να πρέπει να κατουρήσετε). Τώρα βεβαιώνεται ότι θα εκκενώσετε το συνδεμένο ασβέστιο, μαγνήσιο και ψευδάργυρο που διαφορετικά θα πήγαινε στα κόκκαλά σας, καθώς επίσης το νάτριο, τον ηλεκτρολύτη και το νερό.

80 λεπτά:
Δεδομένου ότι η αναστάτωση μέσα σας πεθαίνει, θ' αρχίσετε να έχετε στέρηση ζάχαρης. Μπορεί να γίνετε οξύθυμοι ή και αργόστροφοι. Έχετε επίσης τώρα, κυριολεκτικά, κατουρήσει όλο το νερό που περιείχε η Coke, μαζί με τις πολύτιμες θρεπτικές ουσίες που το σώμα σας θα μπορούσε να έχει χρησιμοποιήσει για να ενυδατώσει το σύστημά σας ή να χτίσει ισχυρά κόκκαλα και δόντια.

Πώς η Κόκα Κόλα και η Pepsi μας ΒΟΗΘΟΥΝ:

Μπορεις να καθαρίσεις μια τουλέτα:

Καταβρέξτε με ένα κουτάκι Coca-Cola την λεκάνη της τουλέτας. 1 ώρα μετά θα λάμπει από καθαριότητα. Το κιτρικό οξύ της Coke εξαφανίζει όλες τις χρωστικές κιλήδες από τις πορσελάνες.

Μπορείτε να αφαιρέσετε την σκουριά από τον προφυλακτηρα του αυτοκινήτου σας:
Τρίψτε τον προφυλακτήρα με ένα τσαλακωμενο αλουμινοχαρτο, βουτηγμένο στην Coca-Cola.

Καθαρίστε τους πόλους της μπαταρίας του αυτοκινήτου από την διάβρωση:
Ρίξτε ένα κουτάκι Coca-Cola πάνω στους πόλους της μπαταρίας για να εξαφανίσετε τη διάβρωση.

Η σκουριά φεύγει με την πρώτη:
Απλώστε ένα πανί βουτηγμένο στην Coca-Cola πάνω στη σκουριά για λίγο χρονικό διαστημα.

Μπορείτε να αφαιρέσετε το γράσσο από τα ρούχα:
Ρίξτε ένα κουτάκι Coke πάνω στον λεκέ από γράσσο μαζί με απορρυπαντικό και τρίψτε το κυκλικά. Η Coca-Cola θα βoηθήσει να εξαφανιστεί ο λεκές.

Μπορεί επίσης να εξαφανίσει την θολούρα από το παρμπρίζ σας.

Αυτό το κατασκέυασμα το πίνουμε!

Φυσικά το χρησιμοποιούμε και για να καθαρίζουμε τους λεκέδες μας.

Και πληρώνουμε γι'αυτό!

Σωστά?

Πληροφοριακά:

Ο μέσος όρος pH των αναψυκτικών, π.χ. Coke & Pepsi είναι 3.4. Αυτή η ποσότητα οξύ είναι αρκετά δυνατή να διαλύσει δόντια και κόκαλα! Το σώμα μας σταματάει να χτίζει τα κόκαλα περίπου στην ηλικία των 30. Μετά από αυτή την ηλικία αρχίζει να διαλύει τα κόκαλα κάθε χρόνο μέσα από τα ούρα μας, εξαρτώμενο όμως πάντα από την οξύτητα του φαγητού που λαμβάνει. Το διαλυμένο ασβέστιο καταλήγει από τις αρτηρίες, τα αιμοφόρα αγγεία, το δέρμα, τους ιστούς και τα διάφορα όργανα, στα νεφρά με αποτέλεσμα την δημιουργία της πέτρας στα νεφρά.

Τα αναψυκτικά δεν έχουν καθόλου φυσικά στοιχεία (σε αντίθεση με τις βιταμίνες και το φυσικό νερό). Έχουν περισσότερη ζάχαρη, υψηλότερη οξύτητα και χρωστικά. Μερικοί άνθρωποι προτιμούν να πίνουν ένα αναψυκτικό μετά από κάθε γεύμα.

Φαντάζεστε ποιο είναι το αντίκτυπο?

Το αντίκτυπο:
Το σώμα μας έχει μία ενδεικτική τιμή 370 για την λειτουργία της χώνευσης των ενζύμων. Η θερμοκρασία των αναψυκτικών είναι κατά πολύ μικρότερη από 37, μερικές φορές είναι πολύ κοντά στο 0. Αυτή η διαφορά θερμοκρασίας έχει σαν αποτέλεσμα να επηρεάζεται η διαδικασία των ενζύμων και να δημιουργεί stress στο χωνευτικό μας σύστημα κι αυτό να χωνεύει λιγότερο φαγητό. Στην πραγματικότητα το φαγητό ζυμώνεται. Το ζυμωμένο φαγητό προκαλεί δυσοσμία, αέρια, αποσύνθεση και δημιουργεί τοξικά, τα οποία απορροφούνται από τα έντερα, κι έτσι περνάνε μέσα στο αίμα απ'όπου διοχετεύεται σε ολόκληρο το σώμα. Αυτή η εξάπλωση των τοξικών βοηθάει στην δημιουργία διαφόρων ασθενειών.

Μερικά παραδείγματα:

Πριν μερικούς μήνες, έγινε ένας διαγωνισμός στο πανεπιστήμιο Delhi "Ποιος θα πιεί την περισσότερη Coke?" Ο νικητής ήπιε 8 μπουκάλια και πέθανε επί τόπου από την υπερβολική δόση «μελανικής διοξίνης» στο αίμα του και μη επαρκής οξυγονόσεως. Από τότε, ο πρύτανης απαγόρεψε τα αναψυκτικά από την καντίνα
του πανεπιστημίου.

Κάποιος έβαλε ένα σπασμένο δόντι σε ένα μπουκάλι Pepsi όπου μετά από 10 ημέρες αυτό διαλύθηκε! Τα δόντια και τα κόκαλα είναι τα μόνο ανθρώπινα όργανα που μένουν άθικτα αρκετό καιρό μετά από τον θάνατο μας.

Φανταστείτε τι μπορεί να κάνει αυτό το αναψυκτικό στα ευαίσθητα έντερά σας και στο εσωτερικό του στομάχου σας όπου καταλήγει!

από http://kardiologia.blogspot.com/2007/11/blog-post_3595.html

Πανούσης VS Μενεγάκη

Προσέγγιση Αράβων για το Αεροδρόμιο Ελληνικού.

Ο Δαφνοστεφανωμένος έφηβος

H πείνα του..Πάγκαλου

Μανού Τσάο και PANATHINAIKOS...


http://panathinaikospanathinaikospa.blogspot.com/2010/09/o-equi-gonzales.html

Ο χαρακτήρας του σκύλου

Ο χαρακτήρας του σκύλου

Εκπαίδευση: 4
Ύψος σκύλου: 1
Φιλικό με τα παιδιά: 5
Φιλικό με τα άλλα ζώα: 4
Ικανό για φύλακας: 1
Ανάγκη για τρέξιμο: 2
Ανάγκη για φροντίδα: 2
Μπορεί να ζήσει σε διαμέρισμα: 5
Ανάγκη για χώρο: 1


Μέγεθος αρσενικού μέχρι 30 cm
Μέγεθος θηλυκού μέχρι 28 cm
Διάρκεια ζωής περισσότερο από 15 χρόνια
Βάρος αρσενικού από 7.0 έως 10.0 κιλά
Βάρος θηλυκού από 6.0 έως 7.0 κιλά


Διάφορες ονομασίες σκύλου : West Highland White Terrier, Γουέστ Χάϊλαντς Τεριέ, Γουέστι, Poltalloch Terrier, Roseneath Terrier, White Roseneath Terrier.

Χαρακτηριστικά χρώματα : Άσπρο.

Είδος : Μικρού μεγέθους τεριέ.

Χαρακτήρας : Φιλικό, χαρούμενο, ζωηρό, ανεξάρτητο, έξυπνο, υπομονετικό.

Τρίχωμα : Αποτελείται από δύο στρώματα μήκους περίπου 5 εκ. με μαλακό και κοντό υπόστρωμα και σκληρό το πάνω τρίχωμα. Το τρίχωμα του δεν μαδάει πολύ.

Απαιτήσεις : Οι απαιτήσεις του είναι τόσες όσο και το μέγεθος του. Μικρές λοιπόν οι απαιτήσεις του, χρειάζεται ωστόσο την καθημερινή βόλτα του. Είναι ανεξάρτητο για αυτό μπορεί να μείνει και μόνο του.

Είναι κατάλληλο για : Συντροφιά.


Εσύ απο ποιο δεντρο επεσες?‏

Από ποιο δέντρο έπεσες;
Βρες τα γενέθλιά σου, βρες το δέντρο σου και μετά δες παρακάτω για τον χαρακτήρα σου σύμφωνα με την Κέλτικη Αστρολογία....
Ιαν 02 έως Ιαν 11 Έλατο
Ιαν 12 έως Ιαν 24 Φτελιά
Ιαν 25 έως Φεβ 03 Κυπαρίσσι
Φεβ 04 έως Φεβ 08 Λεύκα
Φεβ 09 έως Φεβ 18 Κέδρος
Φεβ 19 έως Φεβ 28 Πεύκο
Μαρ 01 έως Μαρ 10 Ιτιά
Μαρ 11 έως Μαρ 20 Λεμονιά
Μαρ 21 Βελανιδιά
Μαρ 22 έως Μαρ 31 Φουντουκιά
Απρ 01 έως Απρ 10 Μελία
Απρ 11 έως Απρ 20 Σφένδαμος
Απρ 21 έως Απρ 30 Καρυδιά
Μαί 01 έως Μαι 14 Λεύκα
Μαι 15 έως Μαι 24 Καστανιά
Μαι 25 έως Ιουν 03 Φλαμουριά
Ιουν 04 έως Ιουν 13 Γαύρος
Ιουν 14 έως Ιουν 23 Συκιά
Ιουν 24 Σημύδα
Ιουν 25 έως Ιουλ 04 Μηλιά
Ιουλ 05 έως Ιουλ 14 Έλατο
Ιουλ 15 έως Ιουλ 25 Φτελιά
Ιουλ 26 έως Αυγ 04 Κυπαρίσσι
Αυγ 05 έως Αυγ 13 Λεύκα
Αυγ 14 έως Αυγ 23 Κέδρος
Αυγ 24 έως Σεπ 02 Πεύκο
Σεπ 03 έως Σεπ 12 Ιτιά
Σεπ 13 έως Σεπ 22 Λεμονιά
Σεπ 23 Ελιά
Σεπ 24 έως Οκτ 03 Φουντουκιά
Οκτ 04 έως Οκτ 13 Μελία
Οκτ 14 έως Οκτ 23 Σφένδαμος
Οκτ 24 έως Νοε 11 Καρυδιά
Νοε 12 έως Νοε 21 Καστανιά
Νοε 22 έως Δεκ 01 Φλαμουριά
Δεκ 02 έως Δεκ 11 Γαύρος
Δεκ 12 έως Δεκ 21 Συκιά
Δεκ 22 Οξιά
Δεκ 23 έως Ιαν 01 Μηλιά
ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ (ο γενναίος)
Γενναίος και δυνατός. Άκαμπτος, ανεξάρτητος και ευαίσθητος, που δεν του αρέσουν οι αλλαγές. Κρατάει τα πόδια του στο έδαφος. Άνθρωπος της δράσης.
ΓΑΥΡΟΣ (το καλό γούστο)
Ψυχρή ομορφιά, νοιάζεται για την εμφάνισή του και την κατάστασή του, έχει καλό γούστο, τείνει προς τον εγωισμό, κάνει την ζωή όσο πιο άνετη μπορεί να γίνει. Λογική και πειθαρχημένη ζωή. Ψάχνει για ευγένεια, ένα συναισθηματικό σύντροφο και την αναγνώριση. Ονειρεύεται ασυνήθιστους εραστές, σπανίως είναι ευχαριστημένος με τα αισθήματά του. Δύσπιστος με τους περισσότερους ανθρώπους, δεν είναι ποτέ σίγουρος για τις αποφάσεις του. Πολύ ευσυνείδητος.
ΕΛΑΤΟ (ο μυστηριώδης)
Εκπληκτικό γούστο, αξιοπρέπεια, σοφιστικέ. Αγαπάει οτιδήποτε ωραίο, είναι μελαγχολικός και πεισματάρης. Τείνει στον εγωισμό αλλά νοιάζεται για τους κοντινούς του. Κάπως μετριόφρων, πολύ φιλόδοξος, ταλαντούχος, επιμελής, αδιαφιλονίκητος εραστής. Έχει πολλούς φίλους και πολλούς εχθρούς και είναι πολύ αξιόπιστος.
ΕΛΙΑ (η σοφία)
Αγαπάει τον ήλιο, έχει ζεστά και ευγενικά αισθήματα, λογικός, ισορροπημένος, αποφεύγει τις επιθέσεις και την βία, ανεχτικός, εύθυμος, ήρεμος, με καλά ανεπτυγμένη αίσθηση της δικαιοσύνης, ευαίσθητος, ευσυγκίνητος, χωρίς ζήλιες. Αγαπάει το διάβασμα και την παρέα των σοφιστικέ ανθρώπων.
ΙΤΙΑ (η μελαγχολία)
Ωραίος, αλλά γεμάτος μελαγχολία. Ελκυστικός, πολύ ευσυγκίνητος, αγαπάει οτιδήποτε ωραίο, με υψηλό γούστο. Αγαπάει τα ταξίδια, ονειροπόλος, ακούραστος, ιδιότροπος αλλά ειλικρινής. Μπορεί να επηρεαστεί, αλλά δεν είναι εύκολος για συμβίωση. Απαιτητικός, με καλή διαίσθηση. Υποφέρει στην αγάπη, αλλά βρίσκει μερικές φορές έναν σύντροφο άγκυρα.
ΚΑΡΥΔΙΑ (το πάθος)
Άκαμπτος, παράξενος και γεμάτος αντιθέσεις. Συχνά εγωιστής, επιθετικός, αριστοκράτης, με ανοιχτούς ορίζοντες. Απρόσμενες αντιδράσεις, αυθόρμητος, φιλοδοξία χωρίς όρια. Δεν προσαρμόζεται εύκολα σαν χαρακτήρας, δύσκολος και ασυνήθιστος σύντροφος. Δεν τον συμπαθούν συχνά, αλλά πολλές φορές τον θαυμάζουν. Πολυμήχανη στρατηγική. Πολύ ζηλιάρης και φλογερός, χωρίς συμβιβασμούς.
ΚΑΣΤΑΝΙΑ (η ειλικρίνεια)
Ασυνήθιστης ομορφιάς, δεν θέλει να εντυπωσιάζει. Έχει πολύ καλά αναπτυγμένη την αίσθηση της δικαιοσύνης. Ζωντανός, ενδιαφέρεται για τους άλλους, ένας γεννημένος διπλωμάτης αλλά ερεθίζεται εύκολα και είναι ευαίσθητος στην παρέα, συχνά λόγω έλλειψης αυτοπεποίθησης. Μερικές φορές ενεργεί με υπεροχή. Νιώθει ότι δεν γίνεται κατανοητός. Αγαπάει μόνο μία φορά, έχει δυσκολίες στην εύρεση συντρόφου.
ΚΕΔΡΟΣ (η πεποίθηση)
Σπάνιας ομορφιάς, ξέρει πώς να προσαρμόζεται, του αρέσει η πολυτέλεια. Καλή υγεία. Ούτε κατά διάνοια ντροπαλός, τείνει να περιφρονεί τους άλλους, με αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα. Ανυπόμονος, του αρέσει να εντυπωσιάζει τους άλλους. Πολλά ταλέντα, επιμελής, υγιής αισιοδοξία. Περιμένει για την μία και αληθινή αγάπη, ικανός να παίρνει γρήγορες αποφάσεις.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙ (η πίστη)
Δυνατός, μυώδης, προσαρμοστικός, παίρνει ό,τι έχει η ζωή να δώσει. Ικανοποιημένος, αισιόδοξος. Επιθυμεί να αποκτήσει πολλά χρήματα και αναγνώριση. Μισεί την μοναξιά, παθιασμένος εραστής που δεν μπορεί να ικανοποιηθεί, αλλά πιστός. Ευέξαπτος, απείθαρχος, σχολαστικός και απρόσεχτος.
ΛΕΜΟΝΙΑ (η αμφιβολία)
Δέχεται ότι σερβίρει η ζωή με έναν σύνθετο τρόπο, μισεί τους τσακωμούς, το στρες και τον μόχθο, τείνει προς την τεμπελιά και την αδράνεια. Μαλακός και εύκαμπτος, κάνει θυσίες για τους φίλους. Έχει πολλά ταλέντα, αλλά δεν είναι αρκετά επίμονος ώστε να τα κάνει να ανθίσουν. Συχνά γκρινιάζει και παραπονιέται, πολύ ζηλιάρης, αλλά πιστός.
ΛΕΥΚΑ (η αβεβαιότητα)
Εμφάνιση πολύ προσεγμένη, αλλά χωρίς πολύ αυτοπεποίθηση. Γενναίος μόνο εάν είναι απαραίτητο. Χρειάζεται καλή διάθεση και ευχάριστο περίγυρο. Πολύ επιλεκτικός, συχνά μοναχικός, έχει μεγάλη εχθρότητα. Καλλιτεχνική φύση, καλός οργανωτής, τείνει στην φιλοσοφία και είναι αξιόπιστος σε κάθε κατάσταση. Παίρνει την συνεργασία πολύ στα σοβαρά.
ΜΕΛIΑ (η ευαισθησία)
Γεμάτος γοητεία, εύθυμος, προικισμένος, χωρίς εγωισμό, του αρέσει να τραβάει την προσοχή. Αγαπάει την ζωή και την κίνηση, την ανησυχία, ακόμα και την περιπλοκή. Είναι συγχρόνως εξαρτημένος και ανεξάρτητος, με καλό γούστο, καλλιτεχνικός, φλογερός, συναισθηματικός. Κάνει καλή παρέα, αλλά δεν συγχωρεί.
ΜΗΛΙΑ (η αγάπη)
Λεπτή φυσιογνωμία, με πολύ γοητεία και ωραία εμφάνιση. Ελκυστικός με ευχάριστη αύρα, ερωτότροπος, περιπετειώδης και ευαίσθητος. Πάντα ερωτευμένος, θέλει να αγαπάει και να αγαπιέται, πιστός και τρυφερός σύντροφος, πολύ γενναιόδωρος. Έχει επιστημονικά ταλέντα. Ζει για το σήμερα, ένας ελεύθερος από έγνοιες φιλόσοφος με φαντασία.
ΟΞΙΑ (ο δημιουργικός)
Έχει καλά γούστα, νοιάζεται για την εμφάνισή του και την υλιστική, καλή οργάνωση της ζωής και της καριέρας του. Οικονομικός, καλός ηγέτης, δεν παίρνει μη απαραίτητα ρίσκα, λογικός. Αποτελεί θαυμάσια συντροφιά για μιά ζωή. Τρελαίνεται να κρατιέται σε φόρμα (δίαιτες, σπορ, κλπ.)
ΠΕΥΚΟ (ο σχολαστικός)
Αγαπάει την ευχάριστη παρέα, πολύ απότομος, ξέρει πώς να κάνει την ζωή άνετη, πολύ δραστήριος, φυσικός, καλή παρέα, αλλά σπάνια φιλικός. Ερωτεύεται εύκολα, αλλά το πάθος του σβήνει γρήγορα, εγκαταλείπει εύκολα. Όλα τον απογοητεύουν μέχρι να βρει το ιδανικό του. Άξιος εμπιστοσύνης, πρακτικός.
ΣΗΜΥΔΑ (η έμπνευση)
Ζωντανός, ελκυστικός, κομψός, φιλικός, απαιτητικός, μετριόφρων, δεν του αρέσει τίποτα το υπερβολικό. Απεχθάνεται το χυδαίο, αγαπάει την ζωή στην φύση και στην ηρεμία. Όχι πολύ παθιασμένος, γεμάτος από φαντασία. Με λίγη φιλοδοξία. Δημιουργεί μία ήρεμη και ευχάριστη ατμόσφαιρα.
ΣΥΚΙΑ (η ευαισθησία)
Πολύ δυνατός, λιγάκι ισχυρογνώμων, ανεξάρτητος. Δεν επιτρέπει αντιφάσεις ή διαφωνίες, αγαπάει την ζωή, την οικογένειά του, τα παιδιά και τα ζώα. Λιγάκι κοινωνική πεταλούδα, με καλή αίσθηση του χιούμορ. Του αρέσει η αδράνεια και η τεμπελιά, έχει πρακτικά ταλέντα και είναι έξυπνος.
ΣΦΕΝΔΑΜΟΣ (o ανεξάρτητος νούς)
Ένα όχι συνηθισμένο άτομο, γεμάτος από φαντασία και πρωτοτυπία. Ντροπαλός και επιφυλακτικός. Φιλόδοξος, περήφανος, με αυτοπεποίθηση και πεινασμένος για νέες εμπειρίες. Μερικές φορές είναι νευρικός. Έχει πολλά κόμπλεξ, διαθέτει καλή μνήμη και μαθαίνει εύκολα. Μπερδεμένη ερωτική ζωή, θέλει να εντυπωσιάζει.
ΦΛΑΜΟΥΡΙΑ (η φιλοδοξία)
Αυνήθιστα ελκυστικός, ζωντανός, αυθόρμητος. Απαιτητικός, δεν τον απασχολεί η κριτική, φιλόδοξος, ευφυής και ταλαντούχος. Του αρέσει να παίζει με την μοίρα του. Μπορεί να γίνει εγωιστικός. Είναι αξιόπιστος και πολύ έμπιστος. Συνετός εραστής, καμιά φορά το μυαλό εξουσιάζει την καρδιά, αλλά παίρνει στα σοβαρά μια σχέση.
ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ (ο ασυνήθιστος)
Γοητευτικός, χωρίς απαιτήσεις, πολύ κατανοητικός, ξέρει πώς να κάνει εντύπωση. Ενεργός αγωνιστής για κοινωνικούς σκοπούς, δημοφιλής. Μελαγχολικός και παράξενος εραστής. Ειλικρινής, και επιεικής σύντροφος. Ακριβής αίσθηση της δικαιοσύνης.
ΦΤΕΛΙΑ (ο ευγενής)
Ευχάριστη όψη, ρούχα με καλό γούστο, λογικές απαιτήσεις. Τείνει να μην ξεχνάει λάθη, εύθυμος, του αρέσει να οδηγεί τους άλλους και όχι να υπακούει. Ειλικρινής και πιστός σύντροφος. Του αρέσει να παίρνει αποφάσεις για τους άλλους. Ευγενής, γενναιόδωρος, καλή αίσθηση του χιούμορ, πρακτικός.

Θρησκευτικά Ανέκδοτα

1.........................................

- Έλληνας Κροίσος με λίμνη, 6 γράμματα;
- Εφραίμ...

2.................................

Ρωτάει η δασκάλα:
- Που βρίσκεται ο θεός;
- Στην τουαλέτα του σπιτιού μου, πετάγεται ο Τοτός.
- Καλά πως σου ήρθε αυτό;
- Να, κάθε πρωί ο πατέρας στέκεται έξω από την τουαλέτα και φωνάζει: "Θεέ
μου!! Ακόμα μέσα είσαι;"

3......................................

Ο Θεός καλεί πολλούς στην βασιλεία του, αλλά λίγοι είναι αυτοί που
πηγαίνουν. Τί δείχνει αυτό;
- Ο Θεός δεν κάνει ωραία πάρτυ!

4..................................................

Ήταν ένας παπάς και πνιγόταν στην θάλασσα και περνάει ένα καράβι:
- Παπά, έλα, πιάσε το σωσίβιο να σωθείς.
- Όχι, τέκνον μου, δεν χρειάζεται, εμένα θα με σώσει ο Θεός, λέει ο παπάς.
Περνάει άλλο καράβι:
- Έλα, παπά, να σε σώσουμε! Θα πνιγείς!
- Όχι, τέκνον μου, δεν χρειάζεται, εμένα θα με σώσει ο Θεός, λέει πάλι ο
παπάς.
Περνάει τρίτο καράβι:
- Παπά, έλα να σε σώσουμε!
- Όχι, τέκνον μου, δεν χρειάζεται, εμένα θα με σώσει ο Θεός, λέει ξανά ο
παπάς.
Με αυτά και με αυτά ο παπάς πνίγεται, πάει στον παράδεισο και λέει στον
Θεό:
- Περίμενα να με σώσεις, και εσύ τίποτα!
- Ρε κοπανε, τρία καράβια σου έστειλα να σε σώσουνε, και εσύ με έγραψες!

5................................................................

Eνας παπάς κι ένας καλόγερος στέκονται στην άκρη του δρόμου κρατώντας ένα
πανό που γράφει: "Το τέλος είναι κοντά. Αλλάξτε δρόμο πριν να είναι πολύ
αργά!"
Περνάει το πρώτο αυτοκίνητο κι ο οδηγός του βγάζει το κεφάλι έξω απ το
παράθυρο και φωνάζει:
- Δεν τραβάτε σπίτια σας, μουρλοπαπάδες!! και πατάει γκάζι.
Δεν περνάνε 5 δευτερόλεπτα και ακούγεται φρενάρισμα και στο τέλος ένα
τρομερό τρακάρισμα, οπότε γυρίζει ο παπάς στον καλόγερο και λέει:
- Ρε συ, μήπως θα έπρεπε να γράψουμε καλύτερα: "Προσοχή, πεσμένη γέφυρα";

6...............................................................

Ρωτάει κάποιος έναν παπά:
- Τι πρέπει να κάνω για να πάω στον παράδεισο;
- Εγώ τέκνον μου, λέει ο παπάς, παπάς είμαι... Όχι ταξιδιωτικός
πράκτορας....

7............................................................

Η αδελφή Βερόνικα, νέα σε μοναστήρι Καθολικών, παίρνει όρκο σιωπής και οντως
περνούν 5 χρόνια χωρίς να βγάλει λέξη από το στόμα της.
Η ηγουμένη τότε τη φωνάζει και της λέει:
- Αδελφή, μπορείς να μιλήσεις αλλά μέχρι δύο λέξεις.
- Σκληρό κρεβάτι, λέει αμέσως η αδελφή και πέφτει πάλι στη σιωπή της.
- Συγχώρεσέ μας αδελφή, της λέει η ηγουμένη. Θα το φροντίσουμε αμέσως! και
όντως φροντίζει να αλλαχτεί το κρεβάτι με ένα μαλακότερο.
Κυλάει ο χρόνος, περνούν άλλα 5 χρόνια χωρίς λέξη από την αδελφή όταν την
καλεί και πάλι η ηγουμένη.
- Αδελφή, μπορείς να μιλήσεις αλλά μέχρι δύο λέξεις, της λέει πάλι και
εκείνη απαντά:
- Κρύο φαγητό.
Αφού ζητάει και πάλι συγνώμη η ηγουμένη, της υπόσχεται ότι θα φροντίζουν να
ζεσταίνουν το φαγητό της στο μέλλον.
5 χρόνια αργότερα, το ίδιο σκηνικό, ζητείται από την αδελφή να πει δυο
λέξεις και εκείνη απαντά:
- Παραιτούμαι αύριο.
Η ηγουμένη της λέει τότε:
- Δέχομαι ευχαρίστως την παραίτησή σου. Από τότε που ήρθες, όλο παράπονα
είσαι.

8. .....................................................
Η μοιρασιά του παγκαριού

Ήταν ένας καθολικός παπάς, ένας μουσουλμάνος, ένας εβραίος και ένας έλληνας.
Λέει ο μουσουλμάνος:
- Εμείς κάνουμε ένα κύκλο, πετάμε τα λεφτά, και όσα πάνε μέσα στον κύκλο τα
παίρνει η εκκλησία , τα υπόλοιπα εμείς.
Λέει ο καθολικός:
- Εμείς όταν μετράμε τα λεφτά από το παγκάρι, κάνουμε μια γραμμή, πετάμε τα
λεφτά στον αέρα, και όσα πέσουν δεξιά τα παίρνει η εκκλησία και όσα πέσουν
αριστερά τα παίρνουμε εμείς.
Λέει ο εβραίος:
- Εμείς κάνουμε μία γραμμή στο πάτωμα, πετάμε τα λεφτά, και όσα πέσουν πάνω
στην γραμμή τα παίρνει η εκκλησία, τα υπόλοιπα εμείς.
Βγαίνει και ο έλληνας και λέει:
- Και εμείς κάνουμε μία γραμμή στο πάτωμα. Μετά πετάμε τα λεφτά ψηλά, και
όσα πάνε στον Θεό τα παίρνει, τα υπόλοιπα εμείς...



9.................................................................

Ένας παπάς κι ένας ραβίνος, καλά φιλαράκια, πάντα διαφωνούσαν ποιανού
θρησκεία έχει δίκιο.
Μια μέρα καθώς οδηγούσανε, τους βγαίνει μπροστά ένας μεθυσμένος, στην ταραχή
τους ντεραπάρουνε και το αμάξι βρίσκεται με τις ρόδες στον αέρα.
Βγαίνουνε και οι δύο, κατατρομαγμένοι, σερνάμενοι, χωρίς τραύματα.
Ο παπάς κάνει το σταυρό του και παρατηρεί ότι και ο ραβίνος κάνει το ίδιο.
- Δόξα τω Θεώ, είδες το φως σου! Λέει ο παπάς.
- Τι;;;
- Έκανες τον σταυρό σου!! Μπράβο!
- Έκανα τον σταυρό μου; Όχι βέβαια, απλώς τσέκαρα αν όλα είναι στην θέση
τους... Τα γυαλιά, τα α.....α, το πορτοφόλι και το ρολόι...

10........................................................

Παίρνει ένας παπάς εντολή να πάει στην Κρήτη να ασκήσει το επάγγελμά του.
Μετά από δυο χρόνια, απελπισμένος γυρίζει στην Αθήνα. Μπουχτισμένος από τους
Κρητικούς, μιλάει αρνητικά για αυτούς όπου σταθεί και όπου βρεθεί.
Έρχεται λοιπόν η Κυριακή και μετά το εκκλησίασμα μιλάει στους πιστούς του
για την εντολή "ου κλέψεις":
"Ο Θεός τέκνα μου, εδίδαξε να μην κλέβουμε, όχι σαν τους Κρητικούς που
κλέβουν ο ένας τα ζώα του άλλου..."
Γίνονται παράπονα και ο επίτροπος του ζητάει να μην επαναληφθεί το συμβάν.
Την επόμενη Κυριακή, όταν έφτασε η ώρα του κηρύγματος αρχίζει να τους μιλάει
για την εντολή "ου φονεύσεις":
"Ο Θεός εδίδαξε να μην σκοτώνουμε. Όχι σαν τους Κρητικούς που σκοτώνουν ο
ένας τον άλλο με τις βεντέτες τους..."
Γίνονται περισσότερα παράπονα και ο επίτροπος τον απειλεί ότι αν το
ξανακάνει θα είναι και η τελευταία του φορά... Αυτός συμφωνεί.
Την επόμενη λοιπόν Κυριακή, μετά την λειτουργία αρχίζει να τους μιλά για τον
Μυστικό Δείπνο....
"Εκεί που κάθονταν γύρω από το τραπέζι, ο Χριστός με τους μαθητές του, τους
αποκαλύπτει:
- Ένας από εσάς θα με προδώσει σήμερα!
Και τότε πετάγεται ο Ιούδας και λέει:
- Και γιάντα ξανοίγεις εμένα, μπρε σύντεκνε;;;"

11................................................................

Ένας τύπος πήγε στην Εκκλησία και μετά το τέλος της λειτουργίας περίμενε να
συγχαρεί τον ιερέα.
Τού λέει:
- Πάτερ, θέλω να σας πω ότι η λειτουργία ήταν γαμάτη. Πρώτη φορά γούσταρα
τόσο πολύ, μπράβο είσαι και ο πρώτος μάγκας.
Ο ιερέας απάντησε:
- Σας ευχαριστώ, αλλά θα προτιμούσα να μην χρησιμοποιείτε τέτοια γλώσσα στον
Οίκο του Θεού.
Ο άντρας συνέχισε:
- Μου έκανε τόσο μεγάλη εντύπωση, τα είδα όλα σου λέω ρε μεγάλε, που έβαλα
στον δίσκο 500 Ευρώ.
Και απαντά ο ιερέας:
- Έλα ρε δικέ μου, σοβαρά; Δεν μου λες μαλακίες τώρα;

Αγγελόπουλος

Ο δημοφιλής σκηνοθέτης αναζητά νέα ταλέντα για τη νέα υπερπαραγωγή του και ξαμολά τους συνεργάτες του στην ύπαιθρο, στα νησιά, στα βουνά και στα λαγκάδια
"Θέλω κάποιον που να κάθετε ώρες ολόκληρες ακίνητος κοιτάζοντας το άπειρο για μια σκηνή της νέας μου ταινίας" τους λέει, κι εκείνοι σκοτώνονται να τον βρουν.
Έπειτα από πολύ αναζήτηση βρίσκουν τον κατάλληλο σε ένα ξερονήσι, ένας παππούς που όλη μέρα καθότανε σε ένα καφενέ αμίλητος και κοίταζε το πέλαγος
Ειδοποιούν το μέγα σκηνοθέτη, πηγαίνει εκεί, συμφωνούν, υπογράφουν, στήνουν φώτα, μηχανές και ...πάμε!


Ο σκηνοθέτηςενθουσιασμένος τραβά το κεντρικό πλάνο όπου ο παππους κοιτά το πέλαγος ακίνητος και αμίλητος, με βλέμμα βαθιά σκεπτικό.
Περνάνε 2 ώρες γυρίσματος, 3 ώρες, 6 ώρες, 8 ώρες οπότε κάπου στις 8,5 ώρες ο Αγγελόπουλος πετάγεται από την καρέκλα του.

"Στοοοοοοοοοοοοοπ" φωνάζει και κατευθύνεται προς τον ...πρωταγωνιστή παππού.
"Θέλω έτσι όπως κάθεσαι και κοιτάζεις το πέλαγος να έχουμε και λίγη δράση, να κάνεις "τσακ" και να ρίξεις μια χάντρα από το κομπολόι σου" του λέει ο σκηνοθέτης

Και ο πρωταγωνιστής:
"Τι λε ρε Αγγελόπουλε, εσύ δε ψάχνεις για ηθοποιό, εσύ θέλεις κασκαντέρ!!!!!"

Vieux monsieur à la plage.‏

Man At The Beach








YOU HAVE A DIRTY MIND

Life is short but a smile takes barely a second.

Γυμναστές.....

Ενιαία τιμή του βιβλίου; Ως πότε;


Με αφορμή την δικαστική απόφαση κατά της αλυσίδας βιβλιοπωλείων Ελευθερουδάκη να μην προβαίνει σε εκπτώσεις μεγαλύτερες του 10% στα σχολικά βιβλία έγινε ευρύτερα γνωστός ο λόγος που τα αγοράζουν οι πολίτες ακριβά.

Πιο συγκεκριμένα, οι ενάγοντες είχαν κατηγορήσει τον Ελευθερουδάκη ότι παραβιάζει την προβλεπόμενη από τον νόμο ενιαία τιμή του βιβλίου, την οποία καθορίζει ο εκδότης. Από τι φαίνεται, σύμφωνα με το Άρθρο 1 παρ. 3α του νόμου 2557/1997 περί ενιαίας τιμής βιβλίου, τα βιβλιοπωλεία δεν έχουν δικαίωμα έκπτωσης μεγαλύτερης του 10% ενώ ο Ελευθερουδάκης, όπως ισχυρίζονταν οι ενάγοντες και δέχθηκε το δικαστήριο, προέβαινε σε εκπτώσεις της τάξης του 20%.

Ο νόμος αυτός, με τις απαράδεκτες ρυθμίσεις που εισήγαγε, κατάργησε τον ανταγωνισμό και την ελεύθερη αγορά στον τομέα της εμπορίας του βιβλίου προς όφελος των εκδοτών και σε βάρος των πολιτών που επιμένουν να αγοράζουν βιβλία......

Η ΙΕΡΗ ΑΛΦΑΒΗΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

Να μην επιτρέψουμε να χαθεί η πατρογονική μας γλώσσα, που μας συνδέει με την πηγή του Φωτός.
Η διαδοχή των γραμμάτων στην πλήρη εκφώνηση τους δεν είναι καθόλου τυχαία αλλά πίσω από αυτήν υπολανθάνει μία πλήρης γραμματική, συντακτική και νοηματική συνέχεια, ανωτέρας συλλήψεως. Σύμφωνα με αυτήν την γνωστή μας εκφώνηση, τα ελληνικά γράμματα (αφού προσθέσουμε και το εξαφανισμένο σήμερα έκτο γράμμα: Στίγμα ή Δίγαμμα) ακούγονται και γράφονται ως εξής:

ΑΛΦΑ -ΒΗΤΑ-ΓΑΜΑ -ΔΕΛΤΑ-ΕΨΙΛΟΝ -ΣΤΙΓΜΑ-ΖΗΤΑ -ΗΤΑ-ΘΗΤΑ -ΙΩΤΑ-ΚΑΠΠΑ -ΛΑΜΒΔΑ-ΜΙ -ΝΙ-ΞΙ -ΟΜΙΚΡΟΝ-ΠΙ -ΡΟ-ΣΙΓΜΑ -ΤΑΥ-ΥΨΙΛΟΝ -ΦΙ-ΧΙ -ΨΙ-ΩΜΕΓΑ .

Αποκωδικοποιώντας την γνωστή αυτή διάταξη, που έγινε σύμφωνα με τις αρχές της Ερμητικής φιλοσοφίας, έχουμε τα ακόλουθα:

ΑΛ ΦΑ, ΒΗ ΤΑ ΓΑ, (Α)ΜΑ ΔΕ (Ε)Λ ΤΑ ΕΨ ΙΛΩΝ, ΣΤ(Η) ΙΓΜΑ, ΖΗ ΤΑ, Η ΤΑ, ΘΗ ΤΑ ΙΩΤΑ ΚΑ ΠΑΛΑΜ, ΔΑ, ΜΗ ΝΥΞ Η, Ο ΜΙΚΡΟΝ, ΠΥΡΟΣ ΙΓΜΑ ΤΑΦΥ (Ε)Ψ ΙΛΩΝ, ΦΥ ΨΥΧΗ Ο ΜΕΓΑ.

Εν συνεχεία, αφού προσθέσουμε τα εννοούμενα συνδετικά και ρήματα που παραλείπονται, έχουμε την ανάδυση μιας θαυμάσιας κοσμογονικής προσευχής - επίκλησης προς την πηγή του φωτός.

ΑΛ ΦΑ, ΒΗ ΤΑ ΓΑ!
ΑΜΑ ΔΕ ΕΛ ΤΑ ΕΨΙΛΩΝ.
ΣΤΗ ΙΓΜΑ ΖΗ, ΤΑ Η, ΤΑ ΘΗ, ΤΑ ΙΩΤΑ ΚΑ ΠΑΛΛΑΝ ΔΑ
(ΙΝΑ) ΜΗ ΝΥΞΗ, Ο ΜΙΚΡΟΝ (ΕΣΤΙ)
ΠΥΡΟΣ (ΔΕ) ΙΓΜΑ ΤΑΦΗ ΕΨΙΛΩΝ,
ΦΥ(ΟΙ) ΨΥΧΗ, Ο ΜΕΓΑ (ΕΣΤΙ).

Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ:

Αλ=Ο νοητός ήλιος
Φα-ος=Το φως
Βη=προστακτική του ρήματος βαίνω (βαδίζω, έρχομαι)
Τα=Δοτική άρθρου δωρικού τύπου τη, εις την
Γα=Γη (δωρικός τύπος)
Αμα=(επιρρ.) συγχρόνως
Έλ= ο ορατός Ήλιος, ο Ερχόμενος
Έψ=ρήμα έψομαι, εψ-ημένος, ψημένος.
Ιλών=Ιλύς (ουσιαστικό), λάσπη, πηλός
Στή=προστακτική ρήματος ίστημι.
Ίγμα=καταστάλαγμα, απόσταγμα.
Ζή=προστακτική ρήματος ζω.
Η=υποτακτική ρήματος ειμί, είμαι
Θη=προστακτική ρήματος θέτω.
Ιώτα=τα ίωγα, τα Εγώ.
Παλάν=Ρήμα πάλλω (δονούμαι, περιστρέφομαι) επίθετο
παλλάς-πάλλουσι,περιστρεφόμενη (πρβλ: Παλλας Αθηνά).
Δά=άλλος τύπος της Γα, Γης (πρβλ: Δαμήτηρ, Δημήτηρ, Δήμητρα=Μητέρα γη).
Νύξ=νύκτα.
Ο=το οποί! ο, που
Φυ(οι)=ευκτική ρήματος φύω (φυτρώνω, αναπτύσσομαι).

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ...(ΑΛ, ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΦΩΣ, ΕΛΑ ΣΤΗ ΓΗ!

ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΛ ΡΙΞΕ ΤΙΣ ΑΚΤΙΝΕΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΙΛΥ ΠΟΥ ΨΗΝΕΤΑΙ (που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).

ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΑΛΑΓΜΑ (μία ξηρά) ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΕΓΩ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ, ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ.

ΑΣ ΜΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ Η ΝΥΚΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΝ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΨΕΙ ΝΑ ΤΑΦΗ (να σβήση, να χαθεί) ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΛΑΓΜΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΡΑΖΟΥΣΑ ΙΛΥ, ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ Η ΨΥΧΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ, ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ!


Εντυπωσιακό;

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ... για όλους‏

ΝΕΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ!
Απογευματινά μαθήματα. Έναρξη αυτόν τον μήνα!
Σημείωση: λόγω της πολυπλοκότητας και του επιπέδου δυσκολίας μαθημάτων, κάθε μάθημα θα δέχεται το πολύ οκτώ συμμετέχοντες.


Θέμα 1:
Πώς να γεμίζετε παγοθήκες. Βήμα - βήμα με παρουσίαση slides.
Θέμα 2:
Χαρτιά τουαλέτας: φυτρώνουν μόνα τους ή χρειάζονται αλλαγή; Συζήτηση στρογγυλής τραπέζης.
Θέμα 3:
Διαφορές μεταξύ του καλαθιού για τα άπλυτα και του πατώματος. Φωτογραφίες και επεξηγηματικά γραφήματα.
Θέμα 4:
Πιάτα και μαχαιροπήρουνα: μπορούν να σηκωθούν και να πετάξουν μόνα τους στον νεροχύτη; Παραδείγματα σε βίντεο.
Θέμα 5:
Απώλεια ταυτότητας: όταν χάνεις το TVcontrol από το έτερό σου ήμισυ. Υποστηρικτική τηλεφωνική γραμμή και ψυχανάλυση.
Θέμα 6:
Μαθαίνοντας πώς να βρίσκεις πράγματα, αρχίζοντας με το να ψάχνεις στο σωστό μέρος αντί να κάνεις το σπίτι άνω κάτω ενώ ουρλιάζεις. Ανοιχτή συζήτηση.
Θέμα 7:
Υγεία: η αγορά λουλουδιών δεν είναι επώδυνη για την υγεία σας. Γραφικά και ηχητικά παραδείγματα..
Θέμα 8:
Οι αληθινοί άντρες ζητάνε οδηγίες όταν χάνονται.. Αληθινές μαρτυρίες..
Θέμα 9:
Είναι γενετικά δυνατόν να κάτσεις αμίλητος ενώ αυτή παρκάρει; Προσομοίωση οδήγησης.
Θέμα 10:
Μάθημα ζωής: οι βασικές διαφορές ανάμεσα στη μητέρα και τη σύζυγο. Συζήτηση μέσω διαδικτύου και αυτοσχεδιασμοί.
Θέμα 11:
Πώς να γίνεις η ιδανική παρέα για τα ψών ια. :( Ασκήσεις χαλάρωσης, διαλογισμού και τεχνικές αναπνοής.
Θέμα 12:
Πώς να πολεμήσεις την εγκεφαλική ατροφία: να θυμάσαι γενέθλια, επετείους, άλλες σημαντικές ημερομηνίες και να τηλεφωνείς όταν πρόκειται να αργήσεις.



*ΝΕΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ! *
Οι γυναίκες νομίζουν ότι ήδη τα ξέρουν όλα, αλλά ένα λεπτό... Μαθήματα είναι τώρα διαθέσιμα και για τις γυναίκες στα ακόλουθα θέματα:

1. Σιωπή, Το Τελικό Σύνορο: Εκεί που Καμία Γυναίκα Δεν Έχει Ξαναπάει

2. Η ανεξερεύνητη Πλευρά των Τραπεζικών Συναλλαγών: Καταθέσεις

3... Πάρτυ: Χωρίς Καινούρια Ρούχα

4. Διαχείριση Ανδρών: Οι μικροκαυγάδες μπορούν να περιμένουν για μετά το τέλος του αγώνα.

5. Τουαλέτα Ι: Και οι άνδρες χρειάζονται χώρο στην τουαλέτα

6. Τουαλέτα ΙΙ: Το ξυραφάκι του είναι δικό του

7. Επικοινωνία Ι: Δάκρυα - Το τελευταίο καταφύγιο, όχι το πρώτο

8. Επικοινωνία ΙΙ: Σκέψη πριν την ομιλία

9. Επικοινωνία ΙΙΙ: Πώς να παίρνεις αυτό που θέλεις χωρίς γκρίνια

10. Ασφαλής οδήγηση: Ένα προσόν που ΜΠΟΡΕΙΣ να αποκτήσεις

11. Τηλέφωνο: Πώς να το κλείσεις

12. Εισαγωγή στο παρκάρισμα

13. Παρκάρισμα για προχωρημένες: Με την όπισθεν

14. Μαγειρική Ι: Αγοράζω πατάτες, αυγά και λάδι

15. Μαγειρική ΙΙ: Πώς να μην επιβά λλεις τη δίαιτά σου στους άλλους ανθρώπους

16. Κοπλιμέντα: Να τα δέχεσαι με ευγένεια

17. Χορός: Γιατί στους άντρες δεν αρέσει

18. Κλασική Υπόδυση: Να φοράς παπούτσια που ήδη έχεις

19. Σκόνη στο σπίτι: Μια άκακη φυσική ουσία που μόνο οι γυναίκες προσέχουν

20. Ενοποίηση της μπουγάδας: Πώς να τα πλένεις όλα μαζί

21. Λάδι και Βενζίνη: Το αυτοκίνητό σου χρειάζεται και τα δύο

Φημες,φήμες μην ακουτε φήμες....



Ψιλοπράματα πάλι προχθές στο παιχνίδι του ΟΣΦΠ... Μόνο ένα γκολ του αστέρα ακύρωσαν, ενώ το σκορ ήταν 2-0 και στην επόμενη φάση έγινε το 3-0. Σχεδόν τίποτα δηλαδή, τι να λέμε...
http://peiramatistis13.blogspot.com/2010/09/2010-11-3-0-gifs.html

27/9/2010-Σατυρίζοντας την επιακιρότητα




Στην...πολυκατοικία...

Άρτο και...θεάματα !!!

Γι'αυτό ο Γ.A.Π. διόρισε το Ραγκούση Πρωθυπουργό Εσωτερικών...

Κραυγή αγωνίας....

Αμοργος,1911

Γυναικες

tweeter

Our Banner

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ

Καλώς ήλθατε-Welcome-welkom-mirë se vini- welkomma- ahlan wa sahlan- bari galoust- xos gelmissiniz -i bisimila - akwaba - ongi etorri - Шчыра запрашаем - swagata - amrehba sisswène - ani kié - dobro došli - degemer mad - добре дошъл - - benvinguts - bonavinuta - dobrodošli - vítejte - velkommen - welkom - bonvenon - tere tulemast -gabitê - vælkomin - tervetuloa - welkom - bienvenue - wolkom - binvignut - benvido -herzlich willkommen - eguahé porá - mikouabô - bienvéni - / brouha aba-a - aap ka swaagat hein - üdvözlöm - velkomin - nnoo / i biala - selamat datang -fáilte - benvenuto - - amrehva ysswène / l'aaslama - chum reap suor (formal) / suor sdei (casual) -murakaza neza - - nodé - bi xer hati - gnindi ton hap - gratus mihi venis - laipni lūdzam - benvegnûi - boyeyi bolamu - sveiki atvykę - welkum - wëllkom - dobredojde - tonga soa -selamat datang - swagatham - merħba -haere mai - miawezon -tavtai morilogtun (Тавтай морилогтун) - ne y waoongo - namaste - velkommen - benvenguts - khosh âmadid (formal) / khoshumadi (informal) -witaj (sing.) / witajcie (pl.) -bem-vindo - mishto-avilian tú - bine ai venit (sing.) / bine aţi venit (pl.) - добро пожаловать - afio mai, susu mai ma maliu mai - benènnidu / beni benìu - fàilte - dobrodošli - karibu - wauya (plural: mauya) - bhali karay aaya -aayuboovan - vitame vás / vitajte - dobrodošel (to a man) - zupinje z te videtite - bienvenido - karibu - välkommen - härzliche wöikomme -maligayang pagdating - maeva / manava - nal-varravu -rahim itegez - swagatham -ยินดีต้อนรับ - malo e lelei - hosgeldiniz - gazhasa oetiśkom - laskavo prosymo -khush amdeed - hush kelibsiz - chào mừng - bénvnou (bénvnowe) / wilicome -croeso -bel bonjou - dalal ak diam - ékouabô / ékabô

(Ιf you want, you can use our website translator)