Καλώς ήλθατε-Welcome-welkom-mirë se vini- welkomma- ahlan wa sahlan- bari galoust- xos gelmissiniz -i bisimila - akwaba - ongi etorri - Шчыра запрашаем - swagata - amrehba sisswène - ani kié - dobro došli - degemer mad - добре дошъл - kyo tzo pa eit - benvinguts - bonavinuta - dobrodošli - vítejte - velkommen - welkom - bonvenon - tere tulemast -gabitê - vælkomin - tervetuloa - welkom - bienvenue - wolkom - binvignut - benvido -herzlich willkommen - eguahé porá - mikouabô - bienvéni - baroukh haba / brouha aba-a - swaagat / aap ka swaagat hein - üdvözlöm - velkomin - nnoo / i biala - selamat datang -fáilte - benvenuto - yôkoso - amrehva ysswène / l'aaslama - chum reap suor (formal) / suor sdei (casual) -murakaza neza - 환영합니다 - nodé - bi xer hati - gnindi ton hap - gratus mihi venis - laipni lūdzam -

Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

ΛΕΥΤΕΡΙΑ, ΣΤΟΥ GAMATO ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.....

"Διαδήλωση στην Βουλή για το gamato.info"


Από τις 5 το απόγευμα πάνω από 300 άτομα ( στην πλειοψηφία τους νεαρής ηλικίας) συγκεντρώθηκαν έξω από την Βουλή προκειμένου να διαμαρτυρηθούν και να ζητήσουν την απελευθέρωση των 6 διαχειριστών της ιστοσελίδας gamato.info που συνέλαβε η αστυνομία στις 9/3/2010 με την κατηγορία της διάθεσης πειρατικού ηλεκτρονικού υλικού..


Η Έξοδος του Μεσολογγίου by Mario Gallinovic


Έξοδ

Πράσινοι και κορυφαίοι

Έληξε η ψηφοφορία για την κορυφαία δεκάδα της δεκαετίας και οι πράσινοι κέρδισαν την μάχη με επτά από τους δέκα εκλεχτούς του μπασκετικού κοινού να έχουν φορέσει την φανέλα του Παναθηναϊκού





















Η ψηφοφορία για την κορυφαία δεκάδα στην πρώτη δεκαετία της Ευρωλίγκα έληξε και οι φίλαθλοι από όλο τον κόσμο που ψήφισαν επί δύο σχεδόν μήνες έκαναν το πρώτο βήμα για να ανακοινωθούν οι καλύτεροι δέκα παίκτες που έπαιξαν στην διοργάνωση
Και ο Παναθηναϊκός έχει... εφταπλή εκπροσώπηση!
Αναλυτικά, πρώτος σε ψήφους ήρθε ο Ντέγιαν Μποντίρογκα που κέρδισε στο τέλος τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Μέσα στην δεκάδα είναι οι νυν πράσινοι Νίκολα Πέκοβιτς και ο μοναδικός Έλληνας της δεκάδας, Δημήτρης Διαμαντίδης.
Συνολικά ψήφισαν περισσότεροι από 1,3 εκατομμύρια οπαδοί από όλοι την Ευρώπη! Η τελική κορυφαία δεκάδα θα βγει μετά και την ψηφοφορία δημοσιογράφων από όλη την Ευρώπη.
1. Ντέγιαν Μποντιρόγκα 72,130 ψήφοι.
2. Σαρούνας Γιασικεβίτσιους 70,317 ψήφοι.
3. Ραμούνας Σισκάουσκας 56,687 ψήφοι.
4. Άρβιντας Σαμπόνις 47,235 ψήφοι.
5. Ντέγιαν Τομάσεβιτς 46,373 ψήφοι.
6. Νίκολα Πέκοβιτς 43,777 ψήφοι.
7. Μίλος Βούγιανιτς 40,295 ψήφοι.
8. Άρβιντας Μασιγιάουσκας 39,778 ψήφοι.
9. Μάρκους Μπράουν 39,702 ψήφοι.
10.Δημήτρης Διαμαντίδης 39,299 ψήφοι.

πηγη: http://prasinanea.gr/basket/euroleague/article16472.ece

Πρόεδρος ΓΣΕΕ - ΤΟ Επάγγελμα!!!!

Απίστευτο!

Bar Stool Economics‏

Δέκα συμμαθητές από το Γυμνάσιο ξαναβρέθηκαν μετά από 30 χρόνια και άρχισαν να κάνουν καθημερινή παρέα. Με διαφορετική οικονομική κατάσταση ο καθένας τους, αποφάσισαν να βρίσκονται στο καφενείο/ουζερί «Το Τηνιακό» όπου έπιναν τις μπυρίτσες τους και έκαναν καθημερινό λογαριασμό 100?.

Οι 10 φίλοι συμφώνησαν επίσης να πληρώνουν τον λογαριασμό με βάση την οικονομική κατάσταση του καθενός, γεγονός που όλοι θεώρησαν δίκαιο. Έτσι πλήρωναν τον
λογαριασμό ως κάτωθι (όπως περίπου πληρώνουμε τους φόρους μας):

Όνομα Πληρώνει Εργασία Εισόδημα
1 Αρτέμιος ταμείο ανεργίας 5.000?
2 Βασίλειος ταμείο ανεργίας 5.000?
3 Γεώργιος ταμείο ανεργίας 5.000?
4 Δημήτριος ταμείο ανεργίας 5.000?
5 Ευστάθιος 1? Part time ταμίας 10.000?
6 Ζαφείρης 2? Τεχνικός Η/Υ 15.000?
7 Ηρόδοτος 8? Δημόσιος υπάλληλος 25.000?
8 Θεοφάνης 12? Δικηγόρος 40.000?
9 Ιγνάτιος 22? Γιατρός 70.000?
10 Κωνσταντίνος 55? Επιχειρηματίας 200.000?
ΣΥΝΟΛΟ 100?

Οι φίλοι μας, πλήρως ικανοποιημένοι με την συμφωνία, βρισκόταν καθημερινά για τις μπυρίτσες τους. Ο καφετζής, ο Δήμος, που απέκτησε ξαφνικά 10 νέους πελάτες, σαν επιχειρηματικό μυαλό που ήταν, και για να μην τους χάσει από πελάτες, τους λέει ένα Σαββατόβραδο: «Επειδή είσαστε οι καλύτεροι πελάτες μου, θα σας κάνω έκπτωση 20? στον λογαριασμό σας!
Έτσι από εδώ και στο εξής θα μου δίνετε 80? για τις μπύρες σας αντί για 100?!».

Ξαφνικά οι 10 φίλοι μας απέκτησαν ένα πρόβλημα να λύσουν: τι ποσό θα πλήρωνε τώρα ο καθένας τους εάν συνέχιχαν να πληρώνουν τον λογαριασμό όπως πληρώνουμε τους φόρους μας; Πως θα μοίραζαν την μείωση των 20? μεταξύ των;
Ο Αρτέμιος (1ος) είπε στους υπόλοιπους ότι λογικό θα ήταν οι τέσσερις πιο φτωχοί να συνεχίσουν να μην πληρώνουν τίποτε, και οι υπόλοιποι έξι να μοιραστούν την έκπτωση ισόποσα μεταξύ των. Δηλαδή ο καθένας από τους έξι να πληρώνει 3,33? λιγότερα. Εάν γινόταν αυτό, ο Ευστάθιος (5ος), και ο Ζαφείρης (6ος), πίνοντας δωρεάν μπύρες, θα κέρδιζαν και χρήματα καθημερινά! Αυτή η ιδέα απορρίφτηκε πάραυτα από τους υπόλοιπους!

Έτσι οι δέκα (10) φίλοι μας ζήτησαν την βοήθεια του Δήμου του καφετζή που τους
πρότεινε την παρακάτω λύση:

Όνομα Πλήρωνε Πληρώνει Διαφορά % μείωσης

1 Αρτέμιος
2 Βασίλειος
3 Γεώργιος
4 Δημήτριος
5 Ευστάθιος 1? 100%
6 Ζαφείρης 2? 1? 1? 50%
7 Ηρόδοτος 8? 5? 3? 38%
8 Θεοφάνης 12? 8? 4? 33%
9 Ιγνάτιος 22? 18? 4? 18%
10 Κωνσταντίνος 55?
48? 7? 13%

ΣΥΝΟΛΑ 100? 80?


Και οι 10 φίλοι μας είχαν κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένοι. Οι 4 πιο φτωχοί εξακολουθούν να πίνουν τις μπυρίτσες τους δωρεάν. Ο 5ος της παρέας (Ευστάθιος) δεν πληρώνει πλέον τίποτε. Οι 5 που θα συνεχίζουν να πληρώνουν τον λογαριασμό, τώρα πληρώνουν λιγότερα.
Όμως, όταν βρέθηκαν έξω από το καφενείο, άρχισαν να συγκρίνουν πόσο λιγότερο πλήρωνε ο καθένας και έτσι άρχισαν οι γκρίνιες.

. «Εγώ κέρδισα μόνο 1? από την έκπτωση» είπε ο Ευστάθιος (5ος). «Αλλά ο Κωνσταντίνος κέρδισε 7?!»

. «Σωστά» είπε ο Ζαφείρης (6ος). «Και εγώ κέρδισα 1? αλλά είναι αδικία που ο Κωνσταντίνος κέρδισε 700% περισσότερα!»

. «Αυτό είναι αλήθεια» είπε ο Ηρόδοτος (7ος). «Εγώ κέρδισα 3? και αυτός 7?. Οι πιο πλούσιοι κερδίζουν τα πιο πολλά!» (Σ.Σ: ΑΘΑΝΑΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΕΝΤΟΠΙΣΕΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ)

. Ταυτόχρονα σχεδόν οι 4 πρώτοι (Αρτέμιος, Βασίλειος, Γεώργιος και Δημήτριος) ούρλιαζαν: «ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ. Εμείς ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ. Το σύστημα εκμεταλλεύεται μονίμως τους φτωχούς!»
Οι εννιά φίλοι, όλοι δυσαρεστημένοι με τον Κωνσταντίνο που κέρδισε τα πιο πολλά, το περικύκλωσαν έξω από το καφενείο, τον έκαναν τουλούμι στο ξύλο και τον άφησαν αναίσθητοστο πεζοδρόμιο της Λεωφ. Αλεξάνδρας.
Την επόμενη μέρα, την Κυριακή, όπως ήταν αναμενόμενο, ο δαρμένος της παρέας, ο Κωνσταντίνος, δεν εμφανίστηκε στο καφενείο. Οι υπόλοιποι εννιά έπιναν χαρούμενοι τις μπυρίτσες τους έχοντας ταυτόχρονα βγάλει και το άχτι τους με τον Κωνσταντίνο!
Η χαρά όμως τους κόπηκε απότομα όταν ήλθε η ώρα του λογαριασμού! Τότε ανακάλυψαν ότι τα χρήματα που είχαν όλοι μαζί πάνω τους ήταν μόλις 32?... Ούτε τον μισό λογαριασμό δεν μπορούσαν να πληρώσουν γιατί τους έλειπαν τα 48? του Κωνσταντίνου.
Ο καφετζής αγανακτισμένος γιατί έχασε τα λεφτά του, τους έκοψε την έκπτωση.
Οι φίλοι δεν ξαναβρέθηκαν γιατί οι 4 πρώτοι δεν είχαν λεφτά για μπυρίτσες και ο τελευταίος που έβαζε και τα περισσότερα δεν του άρεσε και πολύ το γεγονός ότι οι άλλοι έπιναν με τα λεφτά του και τον έδερναν κιόλας.
Λοιπόν, φίλοι ,συνεργάτες, συγγενείς ,συνάδελφοι, εργαζόμενοι ,άνεργοι, συμφοιτητές και δημοσιογράφοι: Έτσι ακριβώς δουλεύει και το σύστημα πληρωμής των φόρων.
Οι πιο πλούσιοι πληρώνουν τα πιο πολλά. Όταν όμως γίνεται μείωση φόρων, αυτοί που πλήρωναν τους υψηλότερους φόρους κερδίζουν τα πιο πολλά από την μείωση!
Εάν τους φορολογείς περισσότερο από τους άλλους και τους επιτίθεσαι επειδή έχουν την ευχέρεια που εσύ εκμεταλλεύεσαι, μπορεί να μην ξαναεμφανιστούν ποτέ στο «καφενείο».
Στη πραγματικότητα, μπορεί να αρχίσουν να πίνουν μπύρες σε άλλα «καφενεία», εκτός της χώρας πιθανόν, όπου η ατμόσφαιρα είναι πολύ πιο φιλική και πιθανώς οι μπύρες να κοστίζουν λιγότερο!!!

Για όσους κατάλαβαν, δεν απαιτείται εξήγηση!

Για όσους ΔΕΝ κατάλαβαν, ΔΕΝ υπάρχει εξήγηση!

Υ.Σ. Αυτό το άρθρο, είναι παράφραση ενός ("Bar Stool Economics" ) που έγραψε ο David Kamerschen, Ph.D., Professor of Economics, University of Georgia.

Οδηγίες από το Χάρβαρντ για Υγιή Καρδιά

Σε πρόσφατη έκδοση της ενημερωτικής έκδοσης της Ιατρικής Σχολής του Χάρβαρντ, περιγράφονται βασικές ενέργειες που μπορούμε να κάνουμε για να ενισχύσουμε την υγεία της καρδιάς μας.

Είναι γεγονός ότι ο σύγχρονος τρόπος ζωής δεν μας βοηθάει να είμαστε υγιής. Η αλλαγή όμως τρόπου ζωής δεν είναι εύκολη σε όλες τις περιπτώσεις και παρά το γεγονός ότι πολλοί από εμάς προσπαθούμε, δεν τα καταφέρνουμε πάντα.

Είναι ζωτικής σημασίας αντί να προσπαθούμε να κάνουμε μεγάλες αλλαγές να ξεκινήσουμε με μικρά βήματα. Αυτή η προσέγγιση μπορεί με τη πρώτη ματιά να φαίνεται πιο αργή, είναι όμως η σίγουρη οδός και αυτή που επιτυγχάνει τα καλυτέρα αποτελέσματα.

Περπατήστε για 10 λεπτά

Αν δεν ασκείστε καθόλου ένα σύντομο περπάτημα είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε. Αν ασκείστε ήδη, είναι ένας καλός τρόπος να χαλαρώσετε και να εξωστραφείτε μετά από μια καθιστική ημέρα.

Σηκώστε ένα μικρό βάρος

Η άρση ενός μεγάλου βιβλίου, με βάρος γύρω στο ένα κιλό, μερικές φορές την ημέρα μπορεί να σας βοηθήσει να αυξήσετε τον μυϊκό τόνο στα άνω άκρα. Όταν στη συνέχεια αυτό σας φανεί πολύ εύκολο μπορείτε να αυξήσετε το βάρος ή να γραφτείτε σε ένα γυμναστήριο.

Φάτε ένα έξτρα φρούτο ή λαχανικό την ημέρα

Τα λαχανικά είναι η καλύτερη τροφή, δεν παρέχουν θερμίδες ενώ έχουν μεγάλη θρεπτική αξία. Κάνουν καλό σε όλο το σώμα από το έντερο μέχρι τον εγκέφαλο. Τα φρούτα θέλουν λίγο προσοχή γιατί πολλά από αυτά περιέχουν μεγάλες ποσότητες φρουκτόζης. Το μήλο και το αχλάδι είναι οι καλύτερες επιλογές.

Κάντε ένα καλό πρωινό

Το πρωινό είναι το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας

Στην Ελλάδα έχουμε την κακή συνήθεια να το παρακάμπτουμε και αυτό επηρεάζει αρνητικά την πορεία της ημέρας μας. Παρότι οι συνήθεις συστάσεις έχουν να κάνουν με δημητριακά ολικής αλέσεως, αυτά μπορούν να σας κάνουν να πεινάσετε σχετικά γρήγορα. Βιολογικά αυγά, τυρί, ένα μικρό κρίθινο παξιμάδι είναι καλύτερες επιλογές. Διατηρούν σταθερά επίπεδα ζαχάρου στο αίμα και μας επιτρέπουν να έχουμε καλύτερη διάθεση και να μην πεινάμε για πολύ περισσότερες ώρες.

Σταματήστε να πίνετε τις θερμίδες σας

Αν αφαιρέσετε ένα μόνο από τα γεμάτα ζάχαρη αναψυκτικά και ρόφηματα, μπορείτε να κερδίσετε γύρω στις 100 θερμίδες την ημέρα. Σε διάστημα ενός έτους αυτό μεταφράζεται σε μείον 5 κιλά βάρους. Το ίδιο ισχύει και για τους φυσικούς χυμούς. Ένα ποτήρι φυσικού χυμού πορτοκάλι περιέχει 8 κουταλάκια ζάχαρη! Ενώ ένα ποτήρι αναψυκτικού μπορεί να περιέχει και 12 κουταλάκια ζάχαρη. Τα αναψυκτικά με τεχνικές γλυκαντικές ουσίες δεν είναι καλή επιλογή επίσης. Το φιλτραρισμένο νερό είναι ότι καλύτερο για την υγεία μας.

Φάτε μια χούφτα ξηρούς καρπούς

Οι ξηροί καρποί όπως τα καρύδια και τα αμύγδαλα, ιδιαίτερα άψητα, είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά. Δοκιμάστε να φάτε μια μικρή ποσότητα αντί για μπισκότα ή όταν νοιώθετε ότι χρειάζεστε ένα σνακ. Μπορείτε επίσης να τους φάτε με τις σαλάτες σας ή να αντικαταστήσετε κάποια πιάτα όπως τα μακαρόνια και το κρέας. Οι ξηροί καρποί είναι πλούσιοι σε πρωτεΐνες, καλά λίπη και μεταλλικά στοιχεία. Η κατανάλωση τους χρειάζεται όμως προσοχή γιατί περιέχουν αρκετές θερμίδες. Δεν πρέπει να προστεθούν στη διατροφή αλλά να αντικαταστήσουν κάποιο σνακ.

Δοκιμάστε τα φρούτα της θάλασσας

Καταναλώστε περισσότερα ψάρια και θαλασσινά αντί για κόκκινο κρέας. Κάνουν καλό στη καρδιά και βοηθούν στη μείωση της περιφέρειας της μέσης.

Να παίρνετε βαθιές ανάσες

Δοκιμάστε να παίρνετε μερικές βαθιές ανάσες λίγα λεπτά κάθε μέρα. Το σώμα μας αποτελείται κατά 65% από οξυγόνο. Είναι ίσως προφανές, πολύ συχνά όμως ξεχνάμε ότι πρόκειται για το σημαντικότερο συστατικό για τη διατήρηση της ζωής και της καλής υγείας. Έρευνες δείχνουν ότι τα ποσοστά οξυγόνου στην ατμόσφαιρα είναι χαμηλότερα από ότι ήταν παλαιότερα. Δραστηριότητες που ενισχύουν την πρόσληψη οξυγόνου, όπως η άσκηση, οι βαθιές ανάσες, εκδρομές σε δάση ή περιοχές με αυξημένη συγκέντρωση όπως η θάλασσα, ενισχύουν την υγεία μας και το επιφέρουν ένα αίσθημα ευεξίας.

Να πλένετε συχνά τα χέρια σας

Το πλύσιμο των χεριών με νερό και σαπούνι κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορεί να μας βοηθήσει να μειώσουμε τη πιθανότητα να νοσήσουμε από λοιμώξεις που μεταδίδονται με αυτό τον τρόπο. Η γρίπη, η πνευμονία και άλλες λοιμώξεις μπορεί αν επιβαρύνουν την υγεία της καρδιάς μας.

Απαριθμήστε τα καλά πράγματα στη ζωή σας

Αφιερώστε μια στιγμή μέσα στην ημέρα για να αναγνωρίσετε τα καλά πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή σας και ενισχύστε θετικά συναισθήματα. Μια θετική και αισιόδοξη ματιά της ζωής έχει συνδεθεί με καλύτερη υγεία, μεγαλύτερο αίσθημα ευεξίας, ενώ τα αντίθετα συναισθήματα (χρόνιος θυμός, ανησυχία και εχθρότητα) συνεισφέρουν στην υπέρταση και την δημιουργία καρδιακής νόσου.

Ο άνθρωπος έχει την τάση να επικεντρώνεται στα αρνητικά και να ξεχνάει όλα τα καλά που συμβαίνουν γύρω του. Αυτή είναι ίσως η πιο παραμελημένη ενέργεια από όλες.

Οι πιο υγιής άνθρωποι που έτυχε να συναντήσω ήταν πάντα και οι πιο χαρούμενοι.

Στην Υγειάς σας!

Book this night and get ready..

44 πράγματα που μας έμαθε η ζωή

1. H ζωή δεν είναι δίκαιη, αλλά ακόμα κι έτσι είν' ωραία.
2. Όταν αμφιβάλλεις για κάτι, απλά κάνε το επόμενο μικρό βήμα.
3. H ζωή είναι πολύ μικρή για να χάνεις χρόνο μισώντας τον οποιονδήποτε.
4. Αν αρρωστήσεις, δε θα σε κοιτάξει η δουλειά σου. Θα σε κοιτάξουν οι
φίλοι και η οικογένειά σου. Μη χάνεσαι.
5. Πλήρωνε τις πιστωτικές σου κάθε μήνα.
6. Δε χρειάζεται να κερδίζεις σε κάθε διαφωνία. Συμφώνησε με το να
διαφωνείς.
7. Κλάψε παρέα με κάποιον. Είναι πιο εύκολο να συνέλθεις απ' ό,τι αν κλαις
μόνος.
8. Δεν πειράζει να θυμώνεις με τον Θεό. Το αντέχει.
9. Βάζε στην άκρη για τη σύνταξή σου από τον πρώτο σου μισθό.
10. Απέναντι στη σοκολάτα κάθε αντίσταση είναι μάταιη.
11. Συμφιλιώσου με το παρελθόν σου, για να μην καταστρέφει το παρόν σου.
12. Δεν πειράζει αν σε δουν τα παιδιά σου να κλαις. Άσ' τα να το κάνουν.
13. Μη συγκρίνεις τη ζωή σου με των άλλων. Δεν έχεις ιδέα τι νόημα μπορεί
να έχει το δικό τους το ταξίδι.
14. Αν μια σχέση πρέπει να κρατιέται μυστική, τότε δεν πρέπει να την
κρατάς εσύ.
15. Τα πάντα μπορεί να αλλάξουν μ' ένα ανοιγοκλείσιμο των ματιών. Αλλά μην
ανησυχείς. Ο Θεός δεν τρεμοπαίζει τα βλέφαρά του.
16. Πάρε μια βαθιά ανάσα. Ηρεμεί το μυαλό.
17. Ξεφορτώσου ό,τι δεν είναι χρήσιμο, όμορφο ή γεμάτο χαρά.
18. Ό,τι δε σε σκοτώνει πράγματι σε κάνει δυνατότερο.
19. Ποτέ δεν είναι αργά για να έχεις μια ευτυχισμένη παιδική ηλικία. Αλλά
τη δεύτερη φορά εξαρτάται από σένα.
20. Όταν είναι να κυνηγήσεις αυτά που αγαπάς στη ζωή, μη δεχτείς ποτέ το
όχι.
21. Άναψε τα κεριά, στρώσε τα καλά σεντόνια, φόρεσε τα ακριβά εσώρουχα.
Μην τα φυλάς για ειδικές περιπτώσεις. Κάθε μέρα είναι ειδική περίπτωση.
22. Προετοιμάσου για όλα. Και μετά ακολούθησε το ρεύμα.
23. Γίνε εκκεντρικός τώρα. Μην περιμένεις να πάρεις σύνταξη για να
φορέσεις μοβ χρώμα!
24. Κανείς δεν είναι υπεύθυνος για την ευτυχία σου παρά μόνο εσύ.
25. Σε κάθε αποκαλούμενη "καταστροφή" σκέψου: "Σε 5 χρόνια, αυτό θα έχει
καμία σημασία;".
26. Πάντα να επιλέγεις τη ζωή.
27. Συγχώρησε σε όλους τα πάντα..
28. Το τι πιστεύουν οι άλλοι για σένα δεν είναι δική σου δουλειά.
29. Ο χρόνος θεραπεύει σχεδόν τα πάντα. Δώσε χρόνο στο χρόνο.
30. Όσο καλή ή κακή κι αν είναι μια κατάσταση, θα αλλάξει.
31. Μην παίρνεις τον εαυτό σου τόσο στα σοβαρά. Κανείς άλλος δεν το κάνει.
32. Πίστευε στα θαύματα.
33. Ο Θεός σ' αγαπάει επειδή είσαι αυτός που είσαι, όχι για κάτι που
έκανες ή δεν έκανες.
34. Μην παρακολουθείς τη ζωή. Βγες μπροστά και εκμεταλλεύσου την πλήρως
τώρα.
35. Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: να πεθαίνεις
νέος.
36. Τα παιδιά σου θα ζήσουν μόνο μία παιδική ζωή.
37. Το μόνο που έχει σημασία τελικά είναι ότι αγάπησες.
38. Βγες έξω κάθε μέρα. Τα θαύματα παραμονεύουν παντού.
39. Αν όλοι ρίχναμε τα προβλήματά μας σε ένα σωρό δίπλα - δίπλα, θα
αρπάζαμε τα δικά μας πίσω.
40. Η ζήλια είναι χάσιμο χρόνου. Έχεις ήδη όλα όσα χρειάζεσαι.
41. Τα καλύτερα έπονται.
42. Ό,τι διάθεση και να έχεις, σήκω, ντύσου και πήγαινε εκεί που έχεις να
πας.
43. Ενέδωσε.
44. Η ζωή δεν είναι τυλιγμένη με κορδέλα, δεν παύει όμως να είναι δώρο."

To 1o Βιβλίο σε πωλήσεις(Best Seller)

The Evilness of Power

Cameraman vs Christiano Ronaldo‏

tweeter

Our Banner

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ

Καλώς ήλθατε-Welcome-welkom-mirë se vini- welkomma- ahlan wa sahlan- bari galoust- xos gelmissiniz -i bisimila - akwaba - ongi etorri - Шчыра запрашаем - swagata - amrehba sisswène - ani kié - dobro došli - degemer mad - добре дошъл - - benvinguts - bonavinuta - dobrodošli - vítejte - velkommen - welkom - bonvenon - tere tulemast -gabitê - vælkomin - tervetuloa - welkom - bienvenue - wolkom - binvignut - benvido -herzlich willkommen - eguahé porá - mikouabô - bienvéni - / brouha aba-a - aap ka swaagat hein - üdvözlöm - velkomin - nnoo / i biala - selamat datang -fáilte - benvenuto - - amrehva ysswène / l'aaslama - chum reap suor (formal) / suor sdei (casual) -murakaza neza - - nodé - bi xer hati - gnindi ton hap - gratus mihi venis - laipni lūdzam - benvegnûi - boyeyi bolamu - sveiki atvykę - welkum - wëllkom - dobredojde - tonga soa -selamat datang - swagatham - merħba -haere mai - miawezon -tavtai morilogtun (Тавтай морилогтун) - ne y waoongo - namaste - velkommen - benvenguts - khosh âmadid (formal) / khoshumadi (informal) -witaj (sing.) / witajcie (pl.) -bem-vindo - mishto-avilian tú - bine ai venit (sing.) / bine aţi venit (pl.) - добро пожаловать - afio mai, susu mai ma maliu mai - benènnidu / beni benìu - fàilte - dobrodošli - karibu - wauya (plural: mauya) - bhali karay aaya -aayuboovan - vitame vás / vitajte - dobrodošel (to a man) - zupinje z te videtite - bienvenido - karibu - välkommen - härzliche wöikomme -maligayang pagdating - maeva / manava - nal-varravu -rahim itegez - swagatham -ยินดีต้อนรับ - malo e lelei - hosgeldiniz - gazhasa oetiśkom - laskavo prosymo -khush amdeed - hush kelibsiz - chào mừng - bénvnou (bénvnowe) / wilicome -croeso -bel bonjou - dalal ak diam - ékouabô / ékabô

(Ιf you want, you can use our website translator)