Καλώς ήλθατε-Welcome-welkom-mirë se vini- welkomma- ahlan wa sahlan- bari galoust- xos gelmissiniz -i bisimila - akwaba - ongi etorri - Шчыра запрашаем - swagata - amrehba sisswène - ani kié - dobro došli - degemer mad - добре дошъл - kyo tzo pa eit - benvinguts - bonavinuta - dobrodošli - vítejte - velkommen - welkom - bonvenon - tere tulemast -gabitê - vælkomin - tervetuloa - welkom - bienvenue - wolkom - binvignut - benvido -herzlich willkommen - eguahé porá - mikouabô - bienvéni - baroukh haba / brouha aba-a - swaagat / aap ka swaagat hein - üdvözlöm - velkomin - nnoo / i biala - selamat datang -fáilte - benvenuto - yôkoso - amrehva ysswène / l'aaslama - chum reap suor (formal) / suor sdei (casual) -murakaza neza - 환영합니다 - nodé - bi xer hati - gnindi ton hap - gratus mihi venis - laipni lūdzam -

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Αποκλειστικό:Ιδου ποιος πηγε τον Μπέο, στις φυλακες (Μπουρτζι)....


.........................Ο ΜΑΪΝΑΣ!!!!

Greek leader 'dead man walking

Τρία μπλόκα στο Μεσοπρόθεσμο από τους Αγανακτισμένους

Ανησυχία στην Αστυνομία, μετά τους δεκάδες τραυματισμούς στο Σύνταγμα
Κυκλοφοριακό χάος επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας σήμερα, ημέρα ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου, λόγω των συγκεντρώσεων των Αγανακτισμένων οι οποίοι σκοπεύουν να εμποδίσουν την είσοδο των βουλευτών στη Βουλή και την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου προγράμματος.

Οι Αγανακτισμένοι είχαν ραντεβού στις 8 το πρωί σε τρία μπλόκα σε Καλλιμάρμαρο, Ρηγίλλης και την κύρια είσοδο της Βουλής στη Βασιλίσσης Σοφίας, ενώ ήδη δεκάδες κόσμου βρίσκονται στην πλατεία Συντάγματος, όπου πριν από λίγο έφτασαν και οι Αγανακτισμένοι της Θεσσαλονίκης.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στο κέντρο πραγματοποιείται από νωρίς το πρωί με δυσκολία καθώς είναι κλειστές οι: Αμαλίας από Διάκου, Βασιλίσσης Σοφίας, Ακαδημίας, Πανεπιστημίου και η κάθοδος της Αγίου Κωνσταντίνου.

Σημειώνεται ότι στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, στο ύψος των ανθοπωλείων, έχει τοποθετηθεί και σήμερα ο σιδερένιος φράχτης, ώστε να καταστεί αδύνατη η είσοδος στο κοινοβούλιο.

Δρακόντεια θα είναι τα μέτρα της αστυνομίας, μετά και τα εκτεταμένα επεισόδια της Τρίτης. Έξω από τη Βουλή θα υπάρχουν αρκετές διμοιρίες, προκειμένου να εμποδίσουν όσους προσπαθήσουν να αποκλείσουν τους βουλευτές.

Εκτός από τους Αγανακτισμένους, στο κέντρο της Αθήνας θα βρεθούν και σήμερα μέλη του ΠΑΜΕ, καθώς έχουν προγραμματίσει συγκεντρωση στην Ομόνοια στις 10:00 και πορεία στη βουλή. Η ΓΣΕΕ με την ΑΔΕΔΥ θα κάνουν τη δική τους συγκέντρωση στις 7 το απόγευμα στην πλατεία Κλαυθμώνος

Όπως είναι φυσικό, οι Αρχές Ασφαλείας έχουν θορυβηθεί από τις κινητοποιήσεις των διαδηλωτών, οπότε το κέντρο της Αθήνας αναμένεται να είναι «αστακός».

Το απόγευμα της Τρίτης, χάος επικράτησε στην Αθήνα με οδομαχίες μεταξύ των "γνωστών - αγνώστων" και της Αστυνομίας στην πλατεία Συντάγματος και τους γύρω δρόμους. Τα πνεύματα ηρέμησαν προς στιγμήν το απόγευμα, ενώ αναζωπυρώθηκαν το βράδυ, όπου σημειώθηκαν νέα εκτεταμένα επεισόδια.

Οι Αγανακτισμένοι, υπό τη συνοδεία κρουστών, φώναζαν συνθήματα κατά της επικείμενης ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου και του εφαρμοστικού νόμου.

Οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα για πολύ ώρα θύμιζαν βομβαρδισμένο τοπίο. Εκτεταμένες είναι οι ζημιές στα καταστήματα, σε τράπεζες και σε ξενοδοχεία. Κατεστραμμένες στάσεις λεωφορείων, καμένοι κάδοι απορριμμάτων, πέτρες, μάρμαρα και δοκάρια επί των οδών, συμπληρώνουν το τοπίο, ενώ συνθήματα είναι γραμμένα παντού σε τοίχους.

Από την αστυνομία πραγματοποιήθηκαν 17 προσαγωγές και πέντε συλλήψεις, ενώ 22 αστυνομικοί έχουν τραυματιστεί. Αργά το βράδυ της Τρίτης στη Βασ. Σοφίας, τραυματίστηκε στο χέρι από γκαζάκι, ένας ακόμη άνδρας των ΜΑΤ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Από την άλλη πλευρά, συνολικά 9 άτομα έχουν διακομισθεί σε νοσοκομεία της Αθήνας, καθώς τραυματίστηκαν στα επεισόδια στο Σύνταγμα.

Πρόκειται για τέσσερα άτομα που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ΚΑΤ, χτυπημένοι στο κεφάλι, μία γυναίκα που παρουσίασε λιποθυμικό επεισόδιο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο "Αλεξάνδρα", τρία άτομα, με αναπνευστικά προβλήματα που διακομίστηκαν στο νοσοκομείο "Σωτηρία" και ακόμη ένα άτομο, που λόγω των σοβαρών εγκαυμάτων που είχε υποστεί, αν και αρχικά είχε μεταφερθεί στο "Σωτηρία" διεκομίσθει σε άλλο νοσοκομείο.

Οι τρεις από τους εννέα τραυματίες δεν διατρέχουν κανένα κίνδυνο. Ένα πρόχειρο ιατρείο στήθηκε και στην οδό Όθωνος, ενώ τραυματίες μεταφέρονταν σε νοσοκομεία -και- με τους συρμούς του Μετρό! Στην δε οδό Όθωνος κάηκε βαν κινητής τηλεφωνίας, καθώς και περίπτερο πάνω στο οποίο έπεσε το βαν!

Εικόνες θλιβερές που έκαναν και πάλι τον γύρο του κόσμου...

Κωμικοτραγικό σίριαλ με τους «διαφωνούντες» βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

Μόνο ο Αθανασιάδης δηλώνει ότι θα καταψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο
Ο Ρομπόπουλος είδε και σύγκρουση του «εθνικού συμφέροντος, με την αξιοπρέπεια»!
Όσο πλησιάζει η ώρα ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου, τόσο καταλαγιάζουν οι τόνοι από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι τις προηγούμενες ημέρες είτε ευθέως ή με πλάγιο τρόπο έθεταν υπό αμφισβήτηση ακόμα και την ηθική νομιμοποίηση του. Παράλληλα, σε εκστρατεία έχουν επιδοθεί στελέχη της κυβέρνησης, ώστε να μεταπείσουν τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Αλέκο Αθανασιάδη που έχει δηλώσει ότι θα καταψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο.

Ο Αλέκος Αθανασιάδης, κατ εξακολούθηση έχει δηλώσει ότι θα καταψηφίσει το...
Μεσοπρόθεσμο σε περίπτωση που πουληθεί το ποσοστό της ΔΕΗ.

Μιλώντας σήμερα στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, επανέλαβε ότι διαφωνεί με την πώληση του 17% της ΔΕΗ, τόνισε ότι συζήτησε αναλυτικά το θέμα με τον κ. Βενιζέλο, αλλά δεν αποκάλυψε αν θα αλλάξει γνώμη. Πληροφορίες ανέφεραν ότι μέχρι την τελευταία στιγμή βουλευτές του ΠΑΣΟΚ επιχειρούν να τον μεταπείσουν.

Ότι δεν μπορεί να πάρει την απόφαση για να πτωχεύσει η χώρα ανέφερε ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ, Θ. Ρομπόπουλος. «Είναι κρίσιμη στιγμή, αν δεν ψηφιστεί το Μεσοπρόθεσμο πτωχεύουμε, εγώ δεν την παίρνω την απόφαση, ας την πάρει ο Σαμαράς», ανέφερε. Σχετικά με τις δηλώσεις του Θεόδωρου Πάγκαλου περί τανκς στους δρόμους «μας δυσκόλεψαν στην απόφαση μας τα επιχειρήματα Πάγκαλου. Προσπαθεί να ενισχύσει την ψυχολογική πίεση στους βουλευτές. Δεν είναι σωστό αυτό» είπε. Σε δηλώσεις του μάλιστα στην κρατική τηλεόραση, τόνισε ότι στο δίλλημα "αξιοπρέπεια, ή σωτηρία της χώρας" επικράτησε το δεύτερο.

Όσον αφορά στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Ν. Σαλαγιάννη, δήλωσε ότι « Ποτέ δεν υπονόησα ότι θα καταψηφίσω το Μεσοπρόθεσμο, ή κάτι από αυτά που είναι τόσο πολύ κρίσιμα, θα προτιμούσα αν έφτανα εκεί να παραιτηθώ. Άρα ποτέ στο μυαλό μου δεν ήταν να πάρω ένα τόσο μεγάλο ρίσκο σε τόσο κρίσιμα θέματα, το ρίσκο στην πλάτη μου για το μέλλον της χώρας. Δεν θα μπορούσα να το κάνω αυτό». Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες είχε ασκήσει δριμεία κριτική στον Γ. Παπακωνσταντίνου αλλά και στις αποφάσεις του Ευ. Βενιζέλου.

Παράλληλα, ότι θα ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο, καθώς δεν είναι έτοιμη να αναλάβει την ευθύνη για την κατάρρευση της χώρας δήλωσε από τη Βουλή η Βάσω Παπανδρέου.

Σαλαγιάννης: Ποτέ δεν υπονόησα ότι θα καταψηφίσω το Μεσοπρόθεσμο
Διευκρινίσεις για τη στάση που θα κρατήσει κατά την ψηφοφορία για την έγκριση του Μεσοπρόθεσμου έδωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Σαλαγιάννης.

«Ποτέ δεν υπονόησα ότι θα καταψηφίσω το Μεσοπρόθεσμο, ή κάτι από αυτά που είναι τόσο πολύ κρίσιμα, θα προτιμούσα αν έφτανα εκεί να παραιτηθώ. Άρα ποτέ στο μυαλό μου δεν ήταν να πάρω ένα τόσο μεγάλο ρίσκο σε τόσο κρίσιμα θέματα, το ρίσκο στην πλάτη μου για το μέλλον της χώρας. Δεν θα μπορούσα να το κάνω αυτό», δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό της ΝΕΤ


«Δεν ψηφίζουμε το Μεσοπρόθεσμο», δηλώνουν Ρομπόπουλος και Αθανασιάδης
Ακόμη πιο τεταμμένη είναι η ατμόσφαιρα στο ΠΑΣΟΚ, έπειτα από τις σημερινές δηλώσεις δύο βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος ότι δεν σκοπεύουν να ψηφίσουν το Μεσοπρόθεσμο. Ο Αλ. Αθανασιάδης επανέλαβε την πρόθεσή του να μην ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο, ενώ το ίδιο δήλωσε το πρωί στον ραδιοσταθμό Real Fm και ο Θ. Ρομπόπουλος, ο οποίος δεν απέκλεισε και το ενδεχόμενο να παραιτηθεί.
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θ. Ρομπόπουλος

Ο Θωμάς Ρομπόπουλος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να παραιτηθεί από το βουλευτικό του αξίωμα, ενώ ξεκαθάρισε τη θέση του σχετικά με το Μεσοπρόθεσμο. «Δε μασάω από την απειλή ότι δε θα δοθεί η πέμπτη δόση», είπε χαρακτηριστικά στον Real Fm.

Επίσης, ο Αλέκος Αθανασιάδης επανέλαβε ότι δεν θα ψηφίσει τα μέτρα μιλώντας στο πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1. «Θα θυσιαστώ για να δει κάτι καλύτερο η κοινωνία», είπε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Κοζάνης του ΠΑΣΟΚ.

Τέλος, ο βουλευτής Καρδίτσας Νίκος Σαλαγιάννης, μιλώντας στο ραδιοσταθμό «Βήμα 99,5», άσκησε κριτική στον Ευάγγελο Βενιζέλο αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Ο κ. Βενιζέλος δεν έκανε αλλαγές. Διεκπεραίωσε μια υπόθεση που σε μεγάλο βαθμό ήταν διαμορφωμένη. Αυτή τη στιγμή, το πρόβλημα που υπάρχει στο πολιτικό σύστημα είναι ότι οι γέφυρες επικοινωνίας με τον κόσμο κόβονται κάθε μέρα και πιο πολύ. Δεν πιστεύει κανένας κανέναν. Μιλάμε και δεν μας ακούει κανένας. Και κανένας Βενιζέλος δεν πρόκειται να αλλάξει τα πράγματα και να απαλλάξει το μεσαίο στρώμα της κοινωνίας αν δεν πιάσει πρώτα τη φοροδιαφυγή και τη σπατάλη. Δεν το κάναμε 20 μήνες, αλλά δεν προετοιμάσαμε και έναν μηχανισμό. Και αυτό δεν είναι ανικανότητα ή αναποτελεσματικότητα. Είναι πολιτική ανηθικότητα. Μας βασανίζει όλους ότι θα χρειαστούν και άλλα μέτρα, αν δεν υπάρξει ένα μνημόνιο ανάπτυξης».

«Ναι» στο Μεσοπρόθεσμο από τη Βάσω Παπανδρέου
Θα ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο, καθώς δεν είναι έτοιμη να αναλάβει την ευθύνη για την κατάρρευση της χώρας ανέφερε από τη Βουλή η Βάσω Παπανδρέου.

"Θα ψηφίσω γνωρίζοντας ότι είμαι με το μαχαίρι και όχι με το πιστόλι στο κρόταφο",δήλωσε.

Παράλληλα, τόνισε πως η Ελλάδα οδηγείται σε κατάρρευση αν δεν αλλάξει τίποτα στο Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα.

Εξοπλισμος αγανακτισμενων

Το καφενειο κλειστο...

Yπόψήφιοι Αντιπροέδροι της Κυβερνησης....


tweeter

Our Banner

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ

Καλώς ήλθατε-Welcome-welkom-mirë se vini- welkomma- ahlan wa sahlan- bari galoust- xos gelmissiniz -i bisimila - akwaba - ongi etorri - Шчыра запрашаем - swagata - amrehba sisswène - ani kié - dobro došli - degemer mad - добре дошъл - - benvinguts - bonavinuta - dobrodošli - vítejte - velkommen - welkom - bonvenon - tere tulemast -gabitê - vælkomin - tervetuloa - welkom - bienvenue - wolkom - binvignut - benvido -herzlich willkommen - eguahé porá - mikouabô - bienvéni - / brouha aba-a - aap ka swaagat hein - üdvözlöm - velkomin - nnoo / i biala - selamat datang -fáilte - benvenuto - - amrehva ysswène / l'aaslama - chum reap suor (formal) / suor sdei (casual) -murakaza neza - - nodé - bi xer hati - gnindi ton hap - gratus mihi venis - laipni lūdzam - benvegnûi - boyeyi bolamu - sveiki atvykę - welkum - wëllkom - dobredojde - tonga soa -selamat datang - swagatham - merħba -haere mai - miawezon -tavtai morilogtun (Тавтай морилогтун) - ne y waoongo - namaste - velkommen - benvenguts - khosh âmadid (formal) / khoshumadi (informal) -witaj (sing.) / witajcie (pl.) -bem-vindo - mishto-avilian tú - bine ai venit (sing.) / bine aţi venit (pl.) - добро пожаловать - afio mai, susu mai ma maliu mai - benènnidu / beni benìu - fàilte - dobrodošli - karibu - wauya (plural: mauya) - bhali karay aaya -aayuboovan - vitame vás / vitajte - dobrodošel (to a man) - zupinje z te videtite - bienvenido - karibu - välkommen - härzliche wöikomme -maligayang pagdating - maeva / manava - nal-varravu -rahim itegez - swagatham -ยินดีต้อนรับ - malo e lelei - hosgeldiniz - gazhasa oetiśkom - laskavo prosymo -khush amdeed - hush kelibsiz - chào mừng - bénvnou (bénvnowe) / wilicome -croeso -bel bonjou - dalal ak diam - ékouabô / ékabô

(Ιf you want, you can use our website translator)