Καλώς ήλθατε-Welcome-welkom-mirë se vini- welkomma- ahlan wa sahlan- bari galoust- xos gelmissiniz -i bisimila - akwaba - ongi etorri - Шчыра запрашаем - swagata - amrehba sisswène - ani kié - dobro došli - degemer mad - добре дошъл - kyo tzo pa eit - benvinguts - bonavinuta - dobrodošli - vítejte - velkommen - welkom - bonvenon - tere tulemast -gabitê - vælkomin - tervetuloa - welkom - bienvenue - wolkom - binvignut - benvido -herzlich willkommen - eguahé porá - mikouabô - bienvéni - baroukh haba / brouha aba-a - swaagat / aap ka swaagat hein - üdvözlöm - velkomin - nnoo / i biala - selamat datang -fáilte - benvenuto - yôkoso - amrehva ysswène / l'aaslama - chum reap suor (formal) / suor sdei (casual) -murakaza neza - 환영합니다 - nodé - bi xer hati - gnindi ton hap - gratus mihi venis - laipni lūdzam -

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Boyhood και Je Suis Charlie πρωταγωνίστησαν στις Χρυσές Σφαίρες


Λάμψη, ταλέντο αλλά και μηνύματα κατά της τρομοκρατίας, αναδείχθηκαν πρωταγωνιστές στο κόκκινο χαλί των «Golden Globes».
Το «Boyhood» του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ, που γυριζόταν επί δώδεκα χρόνια με τους ίδιους ηθοποιούς, αναδείχθηκε η μεγάλη νικήτρια της βραδιάς καθώς έλαβε τρία βραβεία, αυτό της καλύτερης δραματικής ταινίας, καλύτερης σκηνοθεσίας και του β΄γυναικείου ρόλου σε δραματική ταινία.
boyhood
Η ταινία «Grand Budapest Hotel» απέσπασε το βραβείο καλύτερης κωμωδία ή μιούζικαλ. Η κωμωδία του Γουές Άντερσον αφηγείται τις περιπέτειες ενός θρυλικού θυρωρού σε ένα διάσημο ευρωπαϊκό ξενοδοχείο, στο χρονικό διάστημα μεταξύ των πολέμων, και ενός νεαρού εργαζόμενου που γίνεται ο πιο πιστός του φίλος.
Ο Εντι Ρεντμέιν και η Τζουλιάν Μουρ απέσπασαν αντίστοιχα τις Χρυσές Σφαίρες α΄ανδρικού και α΄γυναικείου ρόλου σε δραματική ταινία.
Ο Εντι Ρεντμέιν τιμήθηκε για το ρόλο του επιστήμονα Στίβεν Χόκινγκ στην ταινία «The Theory of Everything», αποσπώντας το βραβείο από τα επίσης μεγάλα φαβορί της βραδιάς Στιβ Καρέλ, Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Τζέικ Τζίλενχαλ και Nτέιβιντ Ογιελόλο.
Στην ταινία «Still Alice» η Τζουλιάν Μουρ υποδύεται μια γυναίκα που έχει προσβληθεί από Αλτσχάιμερ. Ο ρόλος αυτός της χάρισε τη Χρυσή Σφαίρα την οποία επίσης διεκδικούσαν οι Τζένιφερ Ανιστον, Φελίσιτι Τζόουνς, Ρόζαμουντ Πάικ και Ρις Γουίδερσπουν.
Χρυσή Σφαίρα καλύτερου ανδρικού ρόλου για κωμωδία ή μιούζικαλ κατέκτησε ο Μάικλ Κίτον για το «Birdman» και καλύτερου γυναικείου ρόλου η Έιμι Άνταμς για το «Big Eyes».
Je Suis Charlie και ο Τζόρτζ Κλούνεϊ
Ιδιαίτερη στιγμή της τελετής η παραλαβή της Χρυσής Σφαίρας από τον διάσημο ηθοποιό σκηνοθέτη και παραγωγό Τζόρτζ Κλούνεϊ ο οποίος τιμήθηκε για τη συνολική του καριέρα στη βιομηχανία του κινηματογράφου. Ο Κλούνεϊ, παραλαμβάνοντας το τιμητικό βραβείο επικεντρώθηκε στην τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι: «Στα εκατομμύρια των ανθρώπων όχι μόνο στο Παρίσι, αλλά και στον κόσμο, σε χριστιανούς, εβραίους και μουσουλμάνους, θα πω ότι εμείς δεν θα βαδίζουμε μέσα στο φόβο... "Je Suis Charlie"» αναφώνησε ο Κλούνεϊ.
Βραβείο καλύτερης ηθοποιού για τηλεοπτική σειρά έλαβε η Μάγκι Γκίλενχαλ για τον ρόλο της στο «The Honorable Woman».
Στον Κέβιν Σπέισι απονεμήθηκε η Χρυσή Σφαίρα καλύτερου ανδρικού ρόλου σε δραματική σειρά για το «House of Cards» ενώ το αντίστοιχο βραβείο στην γυναικεία κατηγορία απέσπασε η Ρουθ Ουίλσον για το «The Affair».
Το βραβείο καλύτερης γυναικείας ερμηνείας σε μίνι σειρά ή τηλεταινία, απέσπασε η Μάγκι Γκίλενχαλ («The Honorable Woman»),και ανδρικής ο Μπίλι Μπομπ Θόρντον, ενώ, το «Fargo» πρώτευσε στην κατηγορία καλύτερης τηλεταινίας ή μίνι σειράς. Το «True Detective» και οι Μάθιου ΜακΚόνεχεϊ - Γούντι Χάρελσον, έμειναν χωρίς βραβείο στις Χρυσές Σφαίρες, όπως και στα βραβεία ΕΜΜΥ.
Οι Χρυσές Σφαίρες είναι κινηματογραφικά και τηλεοπτικά βραβεία που απομένονται κάθε χρόνο, ένας θεσμός στις ΗΠΑ από το 1944.
Η τελετή απονομής η Ένωση Ξένων Ανταποκριτών του Χόλυγουντ στην πολυτελή αίθουσα δεξιώσεων του κοσμοπολίτικου ξενοδοχείου Χίλτον Μπέβερλι Χιλς στο Λος Άντζελες.
Τα βραβεία αναλυτικά
Καλύτερης δραματικής ταινίας
«Boyhood»
Καλύτερης κωμωδίας ή μιούζικαλ
«Grand Budapest Hotel»
Α' ανδρικού ρόλου - δράμα
Έντι Ρεντμέιν, «The Theory of Everything»
Α' γυναικείου ρόλου - δράμα
Τζούλιαν Μουρ, «Still Alice»
Α' ανδρικού ρόλου-κωμωδία/μιούζικαλ
Μάικλ Κίτον, «Birdman»
Α' γυναικείου ρόλου-κωμωδία/μιούζικαλ
Έιμι Άνταμς, «Big Eyes»
Β' ανδρικού ρόλου
Τζ.Κ. Σίμονς, «Whiplash»
Β' γυναικείου ρόλου
Πατρίσια Αρκέτ, «Boyhood»
Σκηνοθεσίας
Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ, «Boyhood»
Καλύτερου σεναρίου
Α. Γκονζάλες Ινιαρίτου, Νικολά Τζιακομπόνε, Αλεξάντερ Ντινελάρις, Αρμάντο Μπο, «Birdman»
Καλύτερης ταινίας - Animation
«Πώς να εκπαιδεύσετε τον δράκο σας 2»
Καλύτερης μουσικής
«Theory of Everything»
Καλύτερου τραγουδιού
«Glory», Τζον Λέτζεντ και Common («Selma»)
Καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας
«Leviathan»
Τηλεόραση
transparent
Καλύτερη δραματική σειρά
«The Affair»
Καλύτερη κωμική σειρά
«Transparent»
Καλύτερου ηθοποιού - δράμα
Κέβιν Σπέισι, «House of Cards»
Καλύτερης ηθοποιού - δράμα
Ρουθ Ουίλσον, «The Affair»
Καλύτερου ηθοποιού - κωμωδία
Τζέφρι Τάμπορ, «Transparent»
Καλύτερης ηθοποιού - κωμωδία
Τζίνα Ροντρίγκες, «Jane the Virgin»
Καλύτερης τηλεταινίας ή μίνι σειράς
«Fargo»
Καλύτερου ηθοποιού σε μίνι σειρά
Μπίλι Μπομπ Θόρντον, «Fargo»
Καλύτερης ηθοποιού σε μίνι σειρά
Μάγκι Γκίλενχαλ, «The Honorable Woman»
Β' ανδρικού ρόλου σε μίνι σειρά
Ματ Μπόμερ, «The Normal Heart»
Β' γυναικείου ρόλου σε μίνι σειρά
Τζόαν Φρόγκατ, «Downton Abbey»
«Cecil B. Demille»
Τζορτζ Κλούνεϊ.

Οι σκιτσογράφοι του αραβικού κόσμου απαντούν στην επίθεση στο Charlie Hebdo

AN NAHAR

Έτσι θα εκδικηθούμε το θάνατο των σκιτσογράφων, γράφει το σκίτσο της λιβανέζικης εφημερίδας An Nahar.
Οι σκιτσογράφοι του αραβικού κόσμου απαντούν με τα σκίτσα τους στη δολοφονία των συναδέλφων τους στο Charlie Hebdo.
ΛΙΒΑΝΟΣ
Ενδιαφέρον έχει το σκίτσο της εφημερίδας Al Akhbar, που θεωρείται πως στηρίζει την Χεζμπολάχ. Ο τίτλος του σκίσου είναι « η ελευθερία τινάζεται στον αέρα»
akbar
ΑΙΓΥΠΤΟΣ
Ο Μακλούφ, ένας νεαρός αιγύπτιος σκιτσοφράφος, ζωγράφισε τον εαυτό του να κρατά ένα μολύβι, μπροστά από έναν οπλισμένο κουκουλοφόρο. Πάνω δεξιά γράφει «Αφιερωμένο στο Charlie Hebdo. Το σκίτσο κυκλοφόρησε στην εφημερίδα Al-Masry Al-Youm
.
egypt
ΚΑΤΑΡ
Το σκίτσο της αγγλόφωνης εφημερίδας Al-Arabi Al-Jadeed, δείχνει ένα μολύβι να «νικά» μια σφαίρα.
al arabi
ΜΑΡΟΚΟ
Σκίτσο του Χαλίντ
khalid
Από τον Χουσίν Αασίντ
maroco
ΤΥΝΗΣΙΑ
Οριακό είναι το σκίτσο αυτό που κυκλοφόρησε στην Τυνησία. Παρομοιάζει τους τζιχαντιστές με κρεατομηχανή, που λειτουργεί βάζοντας στον εγκέφαλο το Κοράνι. Αντί για κιμά, βγαίνουν σφαίρες.
Το σκίτσο θα μπορούσε να κατηγορηθεί και εώς ρατσιστικό κατά των μουσουλμάνων και είναι ίσως ενδεικτικό των διλημμάτων της συζήτησης για τα όρια της ελευθερίας του λόγου.
debatunisie

Με τα παντελόνια κάτω

NEW YORK SUBWAY NO PANTS

Το αθηναϊκό μετρό έχει προθήκες με αντίκες και καθαρά, αστραφτερά πλακάκια σε όλους τους σταθμούς. Το μετρό της Νέας Υόρκης, αντίθετα, έχει πολλούς αρουραίους και ούρα. Το μετρό της Αθήνας έχει κλιματισμό, ενώ η μέση θερμοκρασία μίας μέσης στάσης του μετρό της Νέας Υόρκης, κάθε στιγμή του χρόνου είναι δυσάρεστα υψηλή. Ειδικά το καλοκαίρι, το μετρό της Νέας Υόρκης είναι «επικίνδυνα ζεστό», σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα που έγινε από το γραφείο του Κυβερνήτη της Νέας Υόρκης. Εάν έχετε μπει στο μετρό οποιαδήποτε στιγμή ανάμεσα στον Απρίλιο και τον Οκτώβριο, δεν χρειάζεται να διαβάσετε την αναφορά του Κυβερνήτη για να ξέρετε ότι είναι αλήθεια. Τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, στις πλατφόρμες των σταθμών σημειώνονται θερμοκρασίες πάνω από 38 βαθμούς Κελσίου.
Παρ' όλα αυτά, το μετρό της Νέας Υόρκης έχει κάτι που στο αθηναϊκό δεν υπάρχει, τουλάχιστον όχι ακόμα, και αυτό είναι η ετήσια «Βόλτα στο μετρό χωρίς παντελόνια». Είναι ακριβώς αυτό που φαντάζεστε. Άνθρωποι βγάζουν τα παντελόνια τους και μπαίνουν στο μετρό. Η 14η ετήσια «Βόλτα στο μετρό χωρίς παντελόνια», συμβαίνει στις 11 Ιανουαρίου. Μπορεί η τάση αυτή να ξεκίνησε στη Νέα Υόρκη αλλά τα τελευταία χρόνια έχει επεκταθεί σε, τουλάχιστον, 61 πόλεις στον κόσμο. Μερικές από αυτές, όπως το Μόντρεαλ και το Κίεβο, είναι πόλεις εξαιρετικά κρύες για να κυκλοφορεί κανείς χωρίς παντελόνι Ιανουάριο μήνα, άλλα στις 11 Ιανουαρίου χιλιάδες κόσμος θα το κάνει.
Δεν είναι τυχαίο ότι η τάση αυτή ξεκίνησε από την Αμερική, αφού οι αμερικανοί ασχολούνται συχνά με ανώριμο τρόπο με τα παντελόνια, μιλούν για παντελόνια και, κυρίως, χρησιμοποιούν τη λέξη «παντελόνι» σε εκφράσεις και ιδιωματισμούς. Εδώ στην Αμερική, εάν κάποιος είναι ανυπόμονος λέμε ότι έχει «μυρμήγκια στο παντελόνι του» (ants in your pants), εάν κάποιος το παίζει έξυπνος λέμε ότι είναι «εξυπνακίστικο παντελόνι» (smarty pants), εάν κάποιος είναι υπερφίαλος λέμε ότι είναι «φανταχτερό παντελόνι» (fancy pants), εάν κάποιος βαριέται πολύ ότι «βγήκε από τα παντελόνια του από τη βαρεμάρα του» ( they bored the pants off) και εάν κάποιο πέσει έξω επιχειρηματικά ότι «έχασε μέχρι και τα παντελόνια του» (I lost my pants).
Όταν πρωτο-μετακόμισα στη Νέα Υόρκη, πριν από 30 χρόνια, σοκαρίστηκα όταν μία μέρα είδα ότι κάποιος μέσα στο μετρό είχε κυριολεκτικά χάσει το παντελόνι του. Αυτό συνέβη τη δεκαετία του '80 όταν ήταν ακόμα φυσιολογικό για ένα ζευγάρι τζιν να κοστίζει εκατοντάδες δολάρια και τα τζιν από γνωστούς σχεδιαστές ήταν η νέα τάση. Τότε, ένα ληστής είχε πλησιάσει το θύμα του, που καθόταν απέναντί μου, έβγαλε ένα μαχαίρι και του είπε «δώσε μου το παντελόνι σου». Ευτυχώς, το δικό μου παντελόνι δεν του προκάλεσε κανένα ενδιαφέρον, αλλά ίσως ο καλύτερος τρόπος για να προστατέψει κανείς τον εαυτό του είναι να αφήσει το παντελόνι του στο σπίτι.
Χαρούμενη βόλτα στο μετρό χωρίς παντελόνι σε όλους!

Νέες αστοχίες στα έσοδα του προϋπολογισμού φουσκώνουν το δημοσιονομικό κενό

ATHENS

Μάχη με τα... έσοδα δίνει το υπουργείο Οικονομικών καθώς τα στοιχεία δείχνουν ότι στο κλείσιμο του χρόνου η δημοσιονομική “τρύπα” μεγάλωσε, εξαιτίας της υστέρησης που παρουσιάστηκε τους τελευταίους μήνες του χρόνου.
Σύμφωνα με πληροφορίες η απόκλιση του στόχου της τάξης του 1δις ευρώ συνεχίστηκε και το Δεκέμβριο, καταγράφοντας υστέρηση για τρίτο συνεχόμενο μήνα. Ως εκ τούτου αυξάνεται ο προβληματισμός για τον κίνδυνο να “φουσκώσει” κι άλλο το δημοσιονομικό κενό.
Ο Δεκέμβριος πέρασε και αυτός κάτω από τον πήχη που θέτει ο προϋπολογισμός, καθώς για ακόμα ένα μήνα τα καθαρά έσοδα δεν πέτυχαν τους στόχους, με τα φορολογικά έσοδα να καταγράφουν νέες απώλειες. Για ακόμα ένα μήνα φόρος εισοδήματος και εισπράξεις από ΦΠΑ κινήθηκαν χαμηλότερα των αναμενόμενων.
Επίσης χαρακτηριστικό είναι ότι ο στόχος για τις εισπράξεις του ΕΝΦΙΑ δεν επετεύχθη, καθώς τα έσοδα δεν ξεπέρασαν τα 400εκατ ευρώ, ενώ το υπουργείο Οικονομικών περίμενε περί τα 450εκατ ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει κίνδυνος ο “κουρεμένος” στόχος των 2,65δις ευρώ από τον ΕΝΦΙΑ να μην επιτευχθεί.
Καλύτερη είναι η εικόνα των εσόδων από την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας. Παρά το γεγονός ότι και φέτος πάνω από 130.000 ιδιοκτήτες Ι.Χ κατέθεσαν πινακίδες, ο στόχος που είχε τεθεί στον προϋπολογισμό επετεύχθη. Τα έσοδα έφτασαν τα 1,06δις ευρώ, ελαφρώς υψηλότερα από τον επίσης “κουρεμένο”στόχο για έσοδα 1,057δις ευρώ.
Σε όλα αυτά θα πρέπει να προστεθεί και απροθυμία που έχει προκύψει το τελευταίο διάστημα των φορολογούμενων να εντάξουν τις ληξιπρόθεσμες οφειλές τους στις νέα ρύθμιση με έως και 100δόσεις.
Το μεγάλο ενδιαφέρον των πρώτων ημερών σταμάτησε πολύ γρήγορα με αποτέλεσμα να έχουν ενταχθεί μόλις 150.000 οφειλέτες από τους συνολικά 4 εκατομμύρια που έχουν ληξιπρόθεσμα χρέη προς την εφορία. Ως εκ τούτου τα χρέη που μπήκαν σε ρύθμιση είναι μόλις 1,3δις ευρώ από τα συνολικά 74δις ευρώ και οι εισπράξεις από τις πρώτες δόσεις μόλις 70εκατ ευρώ.
Με βάση τη νέα απόκλιση από τους στόχους, είναι δεδομένο ότι η τρόικα αποκτά νέα όπλα για τη διαπραγμάτευση που θα γίνει (εφόσον δεν αλλάξουν τα δεδομένα) μεταξύ της κυβέρνησης και των ελεγκτών για το ύψος του δημοσιονομικού κενού. Η συζήτηση πριν από τη διαδικασία εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας και την προκήρυξη πρόωρων εκλογών, είχε σταματήσει στο σημείο που η τρόικα επέμενε ότι το δημοσιονομικό κενό αγγίζει τα 2,5δις ευρώ και ζητούσε νέα μέτρα.
Από την πλευρά της η ελληνική κυβέρνηση επέμενε ότι δεν υφίσταται δημοσιονομικό κενό. Παρόλα αυτά απέστειλε το περιβόητο “email Χαρδούβελη” με το οποίο προτείνει σειρά νέων μέτρων με τα οποία καλύπτει τις αποκλίσεις από τους στόχους του προϋπολογισμού.
Ωστόσο, τα νέα δεδομένα θα ξεκαθαρίσουν μετά τη διεξαγωγή των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου, καθώς η νέα κυβέρνηση θα πρέπει να επανέλθει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές, με το χρόνο όμως να πιέζει ασφυκτικά.

6 εκ. ευρώ για προεκλογική διαφήμιση: Τι πρέπει να ξοδέψει κάθε κόμμα

GREEK ELECTION

Οι όροι, οι προϋποθέσεις αλλά και ο χρόνος προβολής, κατά την προεκλογική περίοδο, καθορίζει ο υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικών Μιχάλης Θεοχαρίδης, όπως αυτή δημοσιεύθηκε στο φύλλο της κυβερνήσεως με αριθμό 12.
Η απόφαση για την κατανομή της διαφήμισης ανά κόμμα και κανάλι αφορά στα "πολιτικά κόμματα και συνασπισμούς κομμάτων, που εκπροσωπούνται στην Βουλή των Ελλήνων και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο από τους δημόσιους και ιδιωτικούς ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης, καθώς και τους φορείς παροχής συνδρομητικών ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών υπηρεσιών κάθε μορφής, στις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015".
Με την απόφασή του ο υπουργός Εσωτερικών καθορίζει το πώς ακριβώς θα μοιραστεί η προεκλογική τηλεοπτική διαφήμιση η οποία ανέρχεται στα 6 εκατομμύρια ευρώ, συν 250.000 ευρώ που είναι η δαπάνη για τα συνδρομητικά κανάλια.
Ένα επιπλέον ποσοστό 20% θα μοιραστεί ισομερώς μεταξύ των κομμάτων που θα δηλώσουν συμμετοχή στην εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιανουαρίου.
Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο ΦΕΚ η διαφημιστική δαπάνη ανά κόμμα έχει ως εξής:
«ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» (Ν.Δ.): 1.440.527,43 €
«ΣΥΝ. ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ» (ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ): 1.435.631,01 €
«ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ (ΠΑ.ΣΟ.Κ.)»: 565.828,27 €
«ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»: 425.007,33 €
«ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ»: 313.586,26 €
«ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ» (Κ.Κ.Ε.): 276.459,92 €
«ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ»: 199.446,87 €
«ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ»: 143.512,93 €

Ξεχωριστή είναι η κατανομή για τα συνδρομητικά κανάλια δηλαδή την Nova και τον ΟΤΕ TV.
«ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» (Ν.Δ.): 60.021,98 €
«ΣΥΝ. ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ» (ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ): 59.817,96 €
«ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ (ΠΑ.ΣΟ.Κ»: 23.576,18 €
«ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»: 17.708,64 €
«ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ»: 13.066,09 €
«ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ» (Κ.Κ.Ε.): 11.519,16 €
«ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ»: 8.310,29 €
«ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ»: 5.979,71 €

Πιο αναλυτικά, η κατανομή για τους ιδιωτικούς σταθμούς και τη ΝΕΡΙΤ διαμορφώνεται ως εξής:
MEGA CHANNEL: 1.609.619,26 €,
ANTENNA T.V: 1.663.038,98 €,
ALPHA TV: 962.837,16 €,
STAR: 741.619,56 €,
ΣΚΑΪ: 691.338,63 €,
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ T.V: 4.232,15 €,
Ε ΤV: 181.146,64 €,
ΝΕΡΙΤ Α.Ε: 131.470,26 €,
ΑΡΤ: 14.697,35 €

tweeter

Our Banner

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ

Καλώς ήλθατε-Welcome-welkom-mirë se vini- welkomma- ahlan wa sahlan- bari galoust- xos gelmissiniz -i bisimila - akwaba - ongi etorri - Шчыра запрашаем - swagata - amrehba sisswène - ani kié - dobro došli - degemer mad - добре дошъл - - benvinguts - bonavinuta - dobrodošli - vítejte - velkommen - welkom - bonvenon - tere tulemast -gabitê - vælkomin - tervetuloa - welkom - bienvenue - wolkom - binvignut - benvido -herzlich willkommen - eguahé porá - mikouabô - bienvéni - / brouha aba-a - aap ka swaagat hein - üdvözlöm - velkomin - nnoo / i biala - selamat datang -fáilte - benvenuto - - amrehva ysswène / l'aaslama - chum reap suor (formal) / suor sdei (casual) -murakaza neza - - nodé - bi xer hati - gnindi ton hap - gratus mihi venis - laipni lūdzam - benvegnûi - boyeyi bolamu - sveiki atvykę - welkum - wëllkom - dobredojde - tonga soa -selamat datang - swagatham - merħba -haere mai - miawezon -tavtai morilogtun (Тавтай морилогтун) - ne y waoongo - namaste - velkommen - benvenguts - khosh âmadid (formal) / khoshumadi (informal) -witaj (sing.) / witajcie (pl.) -bem-vindo - mishto-avilian tú - bine ai venit (sing.) / bine aţi venit (pl.) - добро пожаловать - afio mai, susu mai ma maliu mai - benènnidu / beni benìu - fàilte - dobrodošli - karibu - wauya (plural: mauya) - bhali karay aaya -aayuboovan - vitame vás / vitajte - dobrodošel (to a man) - zupinje z te videtite - bienvenido - karibu - välkommen - härzliche wöikomme -maligayang pagdating - maeva / manava - nal-varravu -rahim itegez - swagatham -ยินดีต้อนรับ - malo e lelei - hosgeldiniz - gazhasa oetiśkom - laskavo prosymo -khush amdeed - hush kelibsiz - chào mừng - bénvnou (bénvnowe) / wilicome -croeso -bel bonjou - dalal ak diam - ékouabô / ékabô

(Ιf you want, you can use our website translator)