Καλώς ήλθατε-Welcome-welkom-mirë se vini- welkomma- ahlan wa sahlan- bari galoust- xos gelmissiniz -i bisimila - akwaba - ongi etorri - Шчыра запрашаем - swagata - amrehba sisswène - ani kié - dobro došli - degemer mad - добре дошъл - kyo tzo pa eit - benvinguts - bonavinuta - dobrodošli - vítejte - velkommen - welkom - bonvenon - tere tulemast -gabitê - vælkomin - tervetuloa - welkom - bienvenue - wolkom - binvignut - benvido -herzlich willkommen - eguahé porá - mikouabô - bienvéni - baroukh haba / brouha aba-a - swaagat / aap ka swaagat hein - üdvözlöm - velkomin - nnoo / i biala - selamat datang -fáilte - benvenuto - yôkoso - amrehva ysswène / l'aaslama - chum reap suor (formal) / suor sdei (casual) -murakaza neza - 환영합니다 - nodé - bi xer hati - gnindi ton hap - gratus mihi venis - laipni lūdzam -

Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

O νέος ιός που διαδίδεται μέσω Facebook -Το βίντεο που πρέπει να προσέχουν οι χρήστες

Αναστάτωση προκαλεί ο νέος ιός που διαδίδεται αστραπιαία μέσω του Facebook και προσβάλλει του υπολογιστές των χρηστών.
Ο συγκεκριμένος ιός βρίσκεται καμουφλαρισμένος μέσα σε αρχείο που υποτίθεται ότι περιέχει βίντεο.
Η «μόλυνση» γίνεται όταν ο χρήστης λαμβάνει ειδοποίηση από φίλο, ότι έχει προστεθεί σε μία δημοσίευση με βίντεο και κλικάρει πάνω στο λινκ του βίντεο. Όπως επίσης, πάλι μέσω βίντεο, που αυτή τη φορά στέλνετε στα εισερχόμενα του χρήστη.
Σε περίπτωση που λάβετε το επίμαχο μήνυμα, μην το ανοίξετε, αλλά να το διαγράψετε απευθείας.Είναι πολύ σημαντικό επίσης, εάν ο χρήστης μολυνθεί, να αλλάξει τους κωδικούς πρόσβασης του Facebook, να καθαρίσει την προσωρινή μνήμη όλων των browsers του υπολογιστή (history,cookies, temporary files) και να ενημερώσει την έκδοση προστασίας ή να ελέγξει ότι είναι ενημερωμένη.

Αμφίπολη: Τι έδειξε η πρώτη «ακτινογραφία» του λόφου Καστά

Αμφίπολη: Τι έδειξε η πρώτη «ακτινογραφία» του λόφου Καστά Τα πρώτα αποτελέσματα από την γεωφυσική διασκόπηση και την γεωλογική χαρτογράφηση του λόφου Καστά στην Αμφίπολη που ξεκίνησαν στις 11 Νοεμβρίου και διεξήχθησαν αποσπασματικά, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, έδωσε στην δημοσιότητα το Υπουργείο Πολιτισμού. Η έρευνα επιβεβαίωσε ότι ο λόφος έχει μεικτή δομή με το μεγαλύτερο τμήμα του να είναι φυσικό, ενώ η ανθρωπογενής επίχωση αποτελεί, όπως επισημαίνεται, σχετικά μικρό τμήμα.
Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «η έρευνα επικεντρώθηκε στη δημιουργία μοντέλου του εδάφους της εποχής, πριν από την παρέμβαση για την ανέγερση της θόλου. Για το σκοπό αυτό, πραγματοποιήθηκαν γεωλογικές και τεκτονικές παρατηρήσεις καθώς και αριθμός ηλεκτρικών τομογραφιών. Οι πρόσφατες αποχωματώσεις και τα προγενέστερα σκάμματα προσέφεραν χώρο παρατηρήσεων για απτές και αδιαμφισβήτητες αποδείξεις της θέσεως και των χαρακτηριστικών των γεωλογικών σχηματισμών.

Σ αυτή την φάση ερευνήθηκε το υπέδαφος στο χώρο γύρω από τη θόλο, δηλαδή το πρανές βόρεια, όπως και τα άνδηρα που σχηματίστηκαν από την προηγηθείσα ανασκαφή, στα ανατολικά και δυτικά της. Η διασκόπηση των χώρων πραγματοποιήθηκε εφαρμόζοντας την μέθοδο της ηλεκτρικής τομογραφίας και σε πολύ μικρή έκταση τη μέθοδο του ραντάρ υπεδάφους (γνωστής και ως GPR – Ground Penetrating Radar) λόγω των μεθοδολογικών περιορισμών, στις συγκεκριμένες γεωλογικές και αρχαιολογικές συνθήκες».

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται πως «η έρευνα επιβεβαίωσε ότι ο λόφος έχει μικτή δομή με το μεγαλύτερο τμήμα του να είναι φυσικό, ενώ η ανθρωπογενής επίχωση συνιστά σχετικά μικρό τμήμα. Η θόλος φαίνεται ότι εδράστηκε και ανεγέρθηκε εντός ορύγματος, το οποίο διανοίχτηκε στους γεωλογικούς σχηματισμούς των πρανών του προϋπάρχοντος λόφου, που περατώνεται λίγα μέτρα βόρεια της θόλου» και προσθέτει:

«Η γεωφυσική διασκόπηση έδωσε απεικονίσεις του εσωτερικού του λόφου, όπου εντοπίστηκαν αντιστατικές δομές, οι οποίες διερευνήθηκαν περαιτέρω. Σε μία περίπτωση βόρεια της θόλου, η αφαίρεση των χωμάτων αποκάλυψε ότι η υπεδάφια δομή που απεικονίστηκε με τις ηλεκτρικές τομογραφίες ήταν φακός άμμου, δηλαδή φυσικός σχηματισμός. Η περίπτωση αυτή φαίνεται στο συνημμένο σχήμα. Στην οριζόντια τομογραφική απεικόνιση για υψόμετρο των 93μ., τα θερμά χρώματα δείχνουν τις περιοχές με υψηλή ειδική ηλεκτρική αντίσταση και αντίστοιχα τα ψυχρά χρώματα τις περιοχές με χαμηλή.
Οι τομογραφίες που έδωσαν αυτή την εικόνα διεξήχθησαν στη επιφάνεια του εδάφους, πριν από την αφαίρεση των χωμάτων και η οποία ήταν υψηλότερα του επιπέδου των 93μ. Τα σημεία, όπου έπρεπε να γίνει περαιτέρω διερεύνηση, σημειώνονται ως «σημεία ενδιαφέροντος». Η λευκή γραμμή στην οριζόντια τομογραφική απεικόνιση σημειώνεται και επί του εδάφους. Είναι φανερό ότι η ανωμαλία της τομογραφίας οφείλεται στον αμμώδη γεωλογικό σχηματισμό. Σημειωτέον ότι οι ανωμαλίες με τις υψηλές τιμές αντίστασης, οι οποίες φαίνονται στο βόρειο τμήμα της οριζόντιας τομής δεν αξιολογούνται, επειδή είναι μέσα στους φυσικούς σχηματισμούς.

Στη συγκεκριμένη φωτογραφία φαίνεται ότι το αρχαίο όρυγμα περατώνεται σε μικρή απόσταση βόρεια της θόλου, το βορειότερο τμήμα της οποίας υποδεικνύεται και από το πλαστικό κάλυμμα το οποίο διακρίνεται.
Κάποια άλλα σημεία, τα οποία έχουν εντοπιστεί χρήζουν ανασκαφικής διερεύνησης. Η έρευνα συνεχίζεται, όταν το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες».
Την ερευνητική ομάδα αποτελούν ο επικεφαλής καθηγητής Γρηγόρης Τσόκας, Διευθυντής του Εργαστηρίου Εφαρμοσμένης Γεωφυσικής ΑΠΘ, ο καθηγητής Παναγιώτης Τσούρλος, ο αν. καθηγητής Γιώργος Βαργεμέζης, μεταπτυχιακοί φοιτητές και άλλο επιστημονικό προσωπικό του Εργαστηρίου. Συμμετέχουν, επίσης: ο ιζηματολόγος αν. καθηγητής Γιώργος Συρίδης, ο παλαιοσεισμολόγος καθηγητής. Σπύρος Παυλίδης και ο γεωλόγος του ΥΠΠΟ, Δρ. Ευάγγελος Καμπούρογλου.

Εφορία: Σοκ για χιλιάδες Ελληνες με την κατάργηση 700 φοροαπαλλαγών - Τι έχει βάλει στο στόχαστρο η τρόικα

Η τρόικα απαιτεί μεν την κατάργηση μεγάλου αριθμού από τις 700 φοροαπαλλαγές, που συνολικά κοστίζουν 3,6 δισ. ευρώ ετησίως, ενώ η Aθήνα επιθυμεί στην παρούσα φάση να αποφύγει νέες υπέρμετρες φοροεπιβαρύνσεις.
Εφορία: Σοκ για χιλιάδες Ελληνες με την κατάργηση 700 φοροαπαλλαγών - Τι έχει βάλει στο στόχαστρο η τρόικα
Στο στόχαστρο της τρόικας βρίσκονται 700 φοροαπαλλαγές που «γλίτωσαν» από το μεγάλο «μαχαίρι» που μπήκε τα τελευταία πέντε χρόνια, με την τύχη τους ωστόσο να βρίσκεται σε ευθεία συνάρτηση με τις ραγδαίες εξελίξεις στο πολιτικό πεδίο και το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.
Kαι αυτό γιατί η τρόικα απαιτεί μεν την κατάργηση μεγάλου αριθμού από τις 700 φοροαπαλλαγές, που συνολικά κοστίζουν 3,6 δισ. ευρώ ετησίως, ενώ η Aθήνα επιθυμεί στην παρούσα φάση να αποφύγει νέες υπέρμετρες φοροεπιβαρύνσεις.
Παρά τις μεγάλες περικοπές που έγιναν από το 2010 κυρίως στις βασικές φοροαπαλλαγές των φυσικών προσώπων (εκπτώσεις φόρου για ιατρικά έξοδα, στεγαστικά δάνεια, δίδακτρα, ενοίκια), η τρόικα θεωρεί ότι ακόμη υπάρχουν πάρα πολλές που προκαλούν σημαντικές απώλειες εσόδων. Στην ίδια γραμμή βρίσκεται και ο διοικητής της Tράπεζας της Eλλάδας Γ. Στουρνάρας, ο οποίος στην ενδιάμεση έκθεση της TτE για την ελληνική οικονομία επισημαίνει ότι «θα πρέπει να επανεξεταστεί η σκοπιμότητα ύπαρξης εκείνων των εξαιρέσεων από τις γενικές διατάξεις άμεσης και έμμεσης φορολογίας οι οποίες δεν δικαιολογούνται με κριτήρια κοινωνικά ή και αναπτυξιακά».
Σήμερα εξακολουθούν να εφαρμόζονται 700 φοροαπαλλαγές στη φορολογία εισοδήματος των νοικοκυριών, των επιχειρήσεων, τις μεταβιβάσεις ακινήτων, τις κληρονομιές, γονικές παροχές και δωρεές, στον Φόρο Προστιθέμενης Aξίας, τα τέλη ταξινόμησης αυτοκινήτων και τους ειδικούς φόρους κατανάλωσης. Oι φοροαπαλλαγές αυτές στερούν από το Δημόσιο έσοδα ύψους 3,614 δισ. ευρώ ετησίως, ενώ το μεγαλύτερο κόστος 1,046 δισ. ευρώ έχουν οι απαλλαγές και εκπτώσεις των Eιδικών Φόρων Kατανάλωσης. Aπό τις 700 φοροαπαλλαγές, οι περισσότερες (117) αφορούν στον φόρο εισοδήματος φυσικών προσώπων, ακολουθούν 98 απαλλαγές που ισχύουν στη φορολογία εισοδήματος των νομικών προσώπων, ενώ στον ΦΠA εφαρμόζονται 81 απαλλαγές.
Συγκεκριμένα:
• 293 εκατομμύρια ευρώ κοστίζουν οι εκπτώσεις φόρου που έχουν διατηρηθεί για τα νοικοκυριά (ιατρικές δαπάνες, δωρεές και χορηγίες, διατροφή μεταξύ συζύγου, έκπτωση φόρου λόγω αναπηρίας, ειδική φορολόγηση ναυτικών, έκπτωση 1,5% στην παρακράτηση φόρου). Tρία στα δέκα νοικοκυριά χρησιμοποιούν την έκπτωση φόρου των δαπανών για ιατρικά έξοδα, δωρεές και χορηγίες και διατροφή μεταξύ συζύγων. Mόνο η έκπτωση φόρου για τα ιατρικά έξοδα κοστίζει στον προϋπολογισμό 50,9 εκατ. ευρώ. H έκπτωση 1,5% που εφαρμόζεται στην παρακράτηση φόρου για 3.109.207 μισθωτούς και συνταξιούχους έχει κόστος 63,59 εκατ. ευρώ, ενώ 72,33 εκατ. ευρώ κοστίζει η ειδική φορολόγηση των ναυτικών. Mέσω των φοροαπαλλαγών και εκπτώσεων φόρου 5.376.993 νοικοκυριά καταφέρνουν να περιορίσουν τη φορολογική τους επιβάρυνση.
• Σε 2,171 εκατ. ευρώ ανέρχεται το ποσό που χάνει το Δημόσιο από τις φοροαπαλλαγές που ισχύουν για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, με βασικότερη τη μείωση στον συντελεστή φορολογίας για τα κέρδη που προκύπτουν από δραστηριότητες σε νησιά με πληθυσμό κάτω από 3.100 κατοίκους.
• Aπώλειες εσόδων 33,32 εκατ. ευρώ προκαλούν οι μειώσεις φόρου για τα κέρδη των νομικών προσώπων (A.E., O.E., E.E., EΠE, φορείς μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα κ.λπ.).
• 658,78 εκατ. ευρώ κοστίζουν οι φοροαπαλλαγές που εφαρμόζονται στον Eνιαίο Φόρο Iδιοκτησίας Aκινήτων, τις κληρονομιές, τις γονικές παροχές, τις δωρεές και τις μεταβιβάσεις ακινήτων. Mόνο η απαλλαγή (50% ή 100%) από τον ENΦIA που δικαιούνται 1.448.816 φορολογούμενοι προκαλεί απώλειες εσόδων ύψους 411,95 εκατ. ευρώ. Kόστος 129,77 εκατ. ευρώ έχουν οι απαλλαγές που εφαρμόζονται στη φορολογία μεταβίβασης ακινήτων. H απαλλαγή της πρώτης κατοικίας στις αγοραπωλησίες, γονικές παροχές και κληρονομιές κοστίζει στο Δημόσιο σχεδόν 86 εκατ. ευρώ. Σημειώνεται ότι το αφορολόγητο όριο για την απόκτηση πρώτης κατοικίας ανέρχεται σε 200.000 ευρώ για τον άγαμο και 250.000 ευρώ για τον έγγαμο, όριο το οποίο προσαυξάνεται ανάλογα με τον αριθμό των προστατευόμενων τέκνων.
Απώλεια εσόδων
ΦΠA - Eιδικοί Φόροι Kατανάλωσης
Σημαντική απώλεια εσόδων ύψους 969,732 εκατ. ευρώ προκαλούν οι απαλλαγές, οι εξαιρέσεις και οι μειωμένοι συντελεστές ΦΠA. Tο μεγαλύτερο κόστος 528,20 εκατ. ευρώ έχει ο μειωμένος συντελεστής ΦΠA 6,5% που εφαρμόζεται στα βιβλία, τις εφημερίδες, τα περιοδικά, τα φάρμακα και εμβόλια, διαμονή στα ξενοδοχεία και τα θέατρα. H κυβέρνηση στο πλαίσιο αξιολόγησης από την τρόικα έχει δεσμευτεί για αύξηση του συντελεστή ΦΠA από 6,5% σε 13% για τα ξενοδοχεία (διαμονή). Oι μειωμένοι κατά 30% συντελεστές ΦΠA που εφαρμόζονται στα νησιά του Aιγαίου κοστίζουν στον προϋπολογισμό 346,99 εκατ. ευρώ, με την ελληνική πλευρά να έχει δεσμευτεί ότι θα επανεξετάσει το ευνοϊκό πλαίσιο.
Kόστος 1,046 δισ. ευρώ έχουν για τον προϋπολογισμό οι απαλλαγές και οι μειώσεις επιβαρύνσεων που προβλέπονται στους ειδικούς φόρους κατανάλωσης. Oι απώλειες εσόδων από τις απαλλαγές και εκπτώσεις του EΦK στα ενεργειακά προϊόντα (πετρελαιοειδή, φυσικό αέριο, ηλεκτρικό ρεύμα) ανέρχονται σε 578,57 εκατ. ευρώ και ακολουθούν οι μειώσεις στην αιθυλική αλκοόλη και τα αλκοολούχα ποτά, που φθάνουν τα 465,8 εκατ. ευρώ. Στα 65,22 εκατ. ευρώ ανέρχεται κάθε χρόνο το κόστος από τις απαλλαγές οχημάτων από τα τέλη ταξινόμησης, με τις περισσότερες ύψους 2,84 εκατ. ευρώ να αφορούν στα ταξί.

Μήνυμα Μητσοτάκη σε Τσίπρα: Μην ταυτιστείς με το βούρκο


Μήνυμα Μητσοτάκη σε Τσίπρα: Μην ταυτιστείς με το βούρκοΝέα παρέμβασξη από τον πρώην πρωθυπουργό, λίγες ώρες πριν από την κρίσιμη δεύτερη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.
Ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ τηλεφώνησε, σύμφωνα με πληροφορίες, στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλη Γλέζο στέλνοντας μάλιστα και ένα μήνυμα για να μεταφερθεί στον Αλ. Τσίπρα.
Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης συνεχάρη τον Μ. Γλέζο για τις δηλώσεις του για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ, με το ηγετικό στέλεχος της Αριστεράς να απαιτεί να μην ενταχθούν σε αυτά οι Οδυσσέας Βουδούρης και Θόδωρος Παραστατίδης μετά τις δηλώσεις τους περί χρηματισμού βουλευτών.
Ταυτόχρονα όμως, ο πρώην πρωθυπουργός είχε και ένα μήνυμα προς τον αρχηγό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα. «Ελπίζω ο Τσίπρας ως νέος άνθρωπος με δικαιολογημένες φιλοδοξίες δεν θα επιλέξει να ταυτιστεί με τον βούρκο», είπε στον Γλέζο.
Η νέα παρέμβαση Μητσοτάκη δεν έρχεται μόνο μόλις μια μέρα πριν από τη δεύτερη ψηφοφορία για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αλλά θεωρείται και μια πρωτοφανής κίνηση, αφού ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ ουσιαστικά παρεμβαίνει στην κατάρτιση των ψηφοδελτίων του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
«Είναι ανεπίτρεπτο βουλευτές της σημερινής Βουλής να εξαπολύουν λάσπη εναντίον συναδέλφων τους-με τους οποίους διαφωνούμε κάθετα- περί χρηματισμού τους έτσι χωρίς στοιχεία και ανεξέλεγκτα», είχε αναφέρει σε δήλωσή του ο Μανώλης Γλέζος, απαιτώντας από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να μην συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια του κόμματος τους Οδυσσέα Βουδούρη και Θόδωρο Παραστατίδη, οι δηλώσεις των οποίων «αποτελούν μνημείο ηθικής πολιτικής παρακμής. Έχουμε φτάσει στον πάτο».
«Είναι αδιανόητο ο ΣΥΡΙΖΑ να συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτιά του των προσεχών εκλογών βουλευτές της σημερινής Βουλής, οι οποίοι επιδιώκουν ως καριέρα το βουλευτιλίκι και, για να το επιτύχουν, μετέρχονται μέσα άγνωστα στο ήθος της Αριστεράς», ανέφερε στη δήλωσή του ο Μανώλης Γλέζος.

Οι ευχάριστες εκπλήξεις του διαγωνισμού ξεκίνησαν φουριόζες

Σε κάθε μεγάλη διοργάνωση υπάρχουν οι εκπλήξεις που θα συζητηθούν. Εδώ θα επικεντρωθούμε μόνο στις ευχάριστες. Μπες στο Οnewoman 2014 και κάνε το χρέος σου.
Την προηγούμενη εβδομάδα ασχοληθήκαμε με τις rookies του διαγωνισμού που κλέβουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο τις εντυπώσεις. Αυτό που είχαμε υπολογίσει εξαρχής κάνοντας αυτά τα επιμέρους αφιερώματα για το Onewoman 2014 είναι ότι θα υπάρξουν διπλοκαλύψεις.
Ξεκινώντας λοιπόν την παρουσίαση των ευχάριστων εκπλήξεων όπως τουλάχιστον διαμορφώνονται το πρωί της Δευτέρας (22/12), είναι πιθανό να μιλήσουμε ξανά για ορισμένες rookies, όπως η Χριστίνα Μπόμπα, που έχουν στρογγυλοκαθίσει στην πρώτη 10άδα, αποδεικνύοντας ότι οι αναγνώστες του ΟΝΕΜΑΝ περίμεναν εναγωνίως τη στιγμή που θα τις έβλεπαν στο Onewoman 2014.
Παρ' όλ' αυτά, στις ευχάριστες εκπλήξεις υπάρχουν και πιο παραδοσιακές δυνάμεις του θεσμού που φέτος κάνουν τη διαφορά σε σχέση με τις προηγούμενες συμμετοχές τους. Ας δούμε τις ευχάριστες εκπλήξεις αναλυτικά:

Έλενα Παπαρίζου

Το πρωί της Δευτέρας 22/12 τη βρήκε στην 1η  θέση.
Την γνωρίσαμε άγουρη κορασίδα από την Σουηδία και την αποθεώσαμε όταν έβγαζε τον πιο σέξι εαυτό της πάνω στις αθηναϊκές πίστες μετά την κατάκτηση της Eurovision το 2004. Τώρα πια έχει μερικά -σέξι- κιλά παραπάνω, έχει αλλάξει το χρώμα των μαλλιών της και βρίσκεται στην Σουηδία όπου και εμφανίζεται. Και να πούμε ότι μας λείπει, αλλιώς μετά από τόση αποχή δεν θα την βάζαμε στην 21 θέση.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Το πρωί της Δευτέρας 22/12 τη βρήκε στη 2η θέση.
Η Πηνελόπη είναι πίσω στην τηλεόραση κι αυτά είναι φανταστικά νέα. Στους 'Συμμαθητές' του ΑΝΤ1, στο ρόλο μιας σέξι ραδιοφωνικής παραγωγού, η Πηνελόπη επέστρεψε ακριβώς όπως την αφήσαμε. Δυναμική, πληθωρική και με τον γνωστό ροκ αέρα της. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αν ήταν συμμαθήτριά μας, θα είχαμε γεμίσει το θρανίο της με ραβασάκια. Ή με στίχους από το έργο των Bon Jovi, Aerosmith και Rolling Stones. Αυτή είναι η rock 'n' roll queen μας άλλωστε.

Χριστίνα Μπόμπα

Το πρωί της Δευτέρας 22/12 τη βρήκε στην 6η θέση.
Κατ' αρχάς τη λένε Μπόμπα. How cool is that? Μπορεί να υπάρχουν πολλές γυναίκες της τηλεόρασης και της showbiz που νιώθουν αδικημένες που δεν βρίσκονται στη λίστα ενώ είναι μέσα η Χριστίνα αλλά σε μια χρονιά που δεν ανέδειξε πολλά νέα πρόσωπα, η συμμετοχή της σε διαφημιστικά και τα λίγα λεπτά τηλεοπτικού χρόνου μας έκαναν να την συμπεριλάβουμε στις επιλογές μας. Ένα πραγματικά πανέμορφο κορίτσι που θα χαρούμε να ξαναδούμε στην τηλεόραση και αλλού.

Ελένη Βαΐτσου

Το πρωί της Δευτέρας 22/12 τη βρήκε στην 9η θέση.
Η μελαχρινή πρωταγωνίστρια του 'Μπρούσκο', που κάποτε κοιμόταν στο εφηβικό της δωμάτιο στην Κάτω Τιθορέα της Φθιώτιδας κάτω από μια αφίσα του Αλέξη Γεωργούλη, δεν έχει μείνει ούτε μέρα χωρίς δουλειά. Ήδη από την εποχή που της μπήκε για πρώτη φορά το μικρόβιο της υποκριτικής όσο σπούδαζε στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Και αυτό εν μέσω κρίσης. Ένδειξη του ταλέντου της και της προσιτής ομορφιάς της που γράφει εξαίσια στο σανίδι και την μικρή οθόνη.

Ισμήνη Νταφοπούλου

Το πρωί της Δευτέρας 22/12 τη βρήκε στην 13η θέση.
Σε περίπτωση που δεν το ξέρεις, η Ισμήνη Νταφοπούλου είναι η Σταρ Ελλάς 2014. Κι αν αυτό δεν είναι αρκετό για να την ψηφίσεις, να σου πούμε ότι σε έναν κόσμο που ζει χωρίς τηλεοπτικά καλλιστεία, η Ισμήνη είναι η πιο όμορφη γυναίκα που θα μπορούσε να εκπροσωπεί τη χώρα μας. Από τις φωτογραφήσεις που έχει κάνει την τελευταία χρονιά είναι ξεκάθαρο ότι αν η Ισμήνη είχε γεννηθεί λίγα χρόνια νωρίτερα, και όχι πάνω στην κρίση των περιοδικών, αυτή τη στιγμή θα ήταν η πιο αναγνωρίσιμη Ελληνίδα.

Ελευθερία Ελευθερίου

Το πρωί της Δευτέρας 22/12 τη βρήκε στην 20ή θέση.
“Τα ακριβά αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκαλάκια”. Έτσι δικαιολογούνται οι μικροκαμωμένες γυναίκες για το ύψος τους. Για την Ελευθερία Ελευθερίου δεν υπάρχει καμία δικαιολογία αφού από την στιγμή που εμφανίστηκε στο X Factor μας έχει αποδείξει ότι είναι ότι πιο σέξι έχει βγάλει το νησί της Αφροδίτης. Φέτος δεν εμφανίζεται σε κάποια αθηναϊκή πίστα αφού μόλις επέστρεψε από τις εμφανίσεις της στην Νέα Υόρκη ενώ θα συνεχίσει να τραγουδάει σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.

Τζούλια Νόβα


Το πρωί της Δευτέρας 22/12 τη βρήκε στην 22η θέση.
Τριγυρνά δυο χρόνια στα πλατό του πρωινού του MEGA αλλά ο Μάρκος Σεφερλής είναι αυτός που κατάφερε να την φέρει στο προσκήνιο "παίζοντας" μαζί της στην πρεμιέρα που είδαν απλά όλοι. Η Τζούλια είναι μία από αυτές τις σπάνιες περιπτώσεις ξανθών γυναικών που υπάρχουν στη χώρα μας και μας βάζουν να σκεφτόμαστε για ακόμα μια φορά το δίλημμα Ξανθές ή Μελαχρινές. Όταν έχει μπροστά σου το όμορφο αυτό κορίτσι, λογικά ψηφίζεις ξανθές και με τα δύο χέρια.

Τζένη Μελιτά

Το πρωί της Δευτέρας 22/12 την βρήκε στην 24η θέση.
Η φάση είναι Τζένη κι αυτό βγαίνει προς τα σχόλια κάτω από τα κείμενα των βραδινών της εξορμήσεων για το ΟΝΕΜΑΝ. Η Τζένη, την οποία βλέπεις κάθε μεσημέρι στο ΦΜ Live, δεν ξέρει ποιον γαμπρό-αναγνώστη να πρωτοδιαλέξει. Δεν βιαζόμαστε. Εκτός από αντικείμενο του πόθου και δεινή δοκιμάστρια φαγητού, η Τζένη είναι γρήγορη, ετοιμόλογη και με χιούμορ με 200% συμβατότητα στο δικό μας. Θα την ήθελες σίγουρα για κολλητή σου, αλλά δεν θα μπορούσες να τη δεις μόνο έτσι. Φαίνονται αυτά.

Ελένη Τσολάκη

Το πρωί της Δευτέρας 22/12 τη βρήκε στην 26η θέση.
Ξεκινάει την μέρα μας με τον πιο Happy τρόπο κάθε μέρα στον Alpha. Μας λέει τον καιρό με όσο πιο σέξι τρόπο μπορεί. Σχολιάζει πιο γρήγορα και από την σκιά της. Όλα αυτά η Ελένη Τσολάκη με την οποία η πρώτη μας επαφή ήταν στο ίδιο κανάλι έναν χρόνο πριν. Αξέχαστη μας έχει μείνει και η φωνή της στο πρωινό με τον Μάκη Πουνέντη.

Άννα Μπουσδούκου

Το πρωί της Δευτέρας 22/12 τη βρήκε στην 30ή θέση.
Στην άτυπη μάχη των γυναικών της ενημέρωσης η Άννα Μπουσδούκου έχει κερδίσει προ πολλού. Και το προφίλ που κρατά, οι δηλώσεις που κάνει off camera και η καθημερινότητα όπως την αντιλάμβανόμαστε από τα social της, δείχνουν έναν άνθρωπο που δεν θες απλά να σου λέει τις ειδήσεις της ημέρας αλλά θα ήθελες να έχεις στην παρέα σου. Η Άννα Μπουσδούκου είναι μια πανέμορφη γυναίκα και είναι τουλάχιστον ευτυχία να έχουμε την ευκαιρία να την βλέπουμε καθημερινά.

Μπες και ψήφισε για να αναδείξεις εσύ την Onewoman 2014
http://www.oneman.gr/top_100/top_100_2014/oi-eyxaristes-ekplhkseis-toy-diagwnismou-ksekinhsan-foyriozes.3211186.html

tweeter

Our Banner

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ

Καλώς ήλθατε-Welcome-welkom-mirë se vini- welkomma- ahlan wa sahlan- bari galoust- xos gelmissiniz -i bisimila - akwaba - ongi etorri - Шчыра запрашаем - swagata - amrehba sisswène - ani kié - dobro došli - degemer mad - добре дошъл - - benvinguts - bonavinuta - dobrodošli - vítejte - velkommen - welkom - bonvenon - tere tulemast -gabitê - vælkomin - tervetuloa - welkom - bienvenue - wolkom - binvignut - benvido -herzlich willkommen - eguahé porá - mikouabô - bienvéni - / brouha aba-a - aap ka swaagat hein - üdvözlöm - velkomin - nnoo / i biala - selamat datang -fáilte - benvenuto - - amrehva ysswène / l'aaslama - chum reap suor (formal) / suor sdei (casual) -murakaza neza - - nodé - bi xer hati - gnindi ton hap - gratus mihi venis - laipni lūdzam - benvegnûi - boyeyi bolamu - sveiki atvykę - welkum - wëllkom - dobredojde - tonga soa -selamat datang - swagatham - merħba -haere mai - miawezon -tavtai morilogtun (Тавтай морилогтун) - ne y waoongo - namaste - velkommen - benvenguts - khosh âmadid (formal) / khoshumadi (informal) -witaj (sing.) / witajcie (pl.) -bem-vindo - mishto-avilian tú - bine ai venit (sing.) / bine aţi venit (pl.) - добро пожаловать - afio mai, susu mai ma maliu mai - benènnidu / beni benìu - fàilte - dobrodošli - karibu - wauya (plural: mauya) - bhali karay aaya -aayuboovan - vitame vás / vitajte - dobrodošel (to a man) - zupinje z te videtite - bienvenido - karibu - välkommen - härzliche wöikomme -maligayang pagdating - maeva / manava - nal-varravu -rahim itegez - swagatham -ยินดีต้อนรับ - malo e lelei - hosgeldiniz - gazhasa oetiśkom - laskavo prosymo -khush amdeed - hush kelibsiz - chào mừng - bénvnou (bénvnowe) / wilicome -croeso -bel bonjou - dalal ak diam - ékouabô / ékabô

(Ιf you want, you can use our website translator)