Καλώς ήλθατε-Welcome-welkom-mirë se vini- welkomma- ahlan wa sahlan- bari galoust- xos gelmissiniz -i bisimila - akwaba - ongi etorri - Шчыра запрашаем - swagata - amrehba sisswène - ani kié - dobro došli - degemer mad - добре дошъл - kyo tzo pa eit - benvinguts - bonavinuta - dobrodošli - vítejte - velkommen - welkom - bonvenon - tere tulemast -gabitê - vælkomin - tervetuloa - welkom - bienvenue - wolkom - binvignut - benvido -herzlich willkommen - eguahé porá - mikouabô - bienvéni - baroukh haba / brouha aba-a - swaagat / aap ka swaagat hein - üdvözlöm - velkomin - nnoo / i biala - selamat datang -fáilte - benvenuto - yôkoso - amrehva ysswène / l'aaslama - chum reap suor (formal) / suor sdei (casual) -murakaza neza - 환영합니다 - nodé - bi xer hati - gnindi ton hap - gratus mihi venis - laipni lūdzam -

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Σατυρίζοντας την επικαιρότητα...





Τοποθετήσεις αντιστρατήγων, αντιναυάρχων και αντιπτεράρχων - Προαγωγές και αποστρατείες των ανώτατων αξιωματικών ΕΔ

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΩΝ, ΑΝΤΙΝΑΥΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΤΕΡΑΡΧΩΝ
Κατά τη Συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ της 9/3/2011 αποφασίστηκαν οι τοποθετήσεις των Αντιστρατήγων, Αντιναυάρχων και Αντιπτεράρχων ως εξής:
Στο Στρατό Ξηράς• Ο Αντιστράτηγος Δημήτριος Λυμπέρης παραμένει Γενικός Επιθεωρητής Στρατού και Β’ Υπαρχηγός ΓΕΣ
• Ο Αντιστράτηγος Δημήτριος Αγγελούδης τοποθετείται Διοικητής 1ης Στρατιάς
• Ο Αντιστράτηγος Γεώργιος Νακόπουλος τοποθετείται Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ
• Ο Αντιστράτηγος Ιωάννης Ζάρρας παραμένει Διοικητής ΑΣΔΕΝ
• Ο Αντιστράτηγος Θεόκλητος Ρουσάκης παραμένει Διοικητής Β’ Σώματος Στρατού ...
• Ο Αντιστράτηγος Παναγιώτης Τσολακίδης τοποθετείται Διοικητής ΑΣΔΥΣ
• Ο Αντιστράτηγος Μιχαήλ Κωσταράκος τοποθετείται Διοικητής Γ’ Σώματος Στρατού/NDC-GR
• Ο Αντιστράτηγος Γεώργιος Σεφερλής τοποθετείται Α’ Υπαρχηγός ΓΕΣ
• Ο Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Ζιαζιάς τοποθετείται Διοικητής Δ’ Σώματος Στρατού
Στο Πολεμικό Ναυτικό• Ο Αντιναύαρχος Παναγιώτης Ευσταθίου τοποθετείται Αρχηγός Στόλου
• Ο Αντιναύαρχος Γεώργιος Σκιαδάς τοποθετείται Επιτελάρχης ΓΕΕΘΑ
• Ο Αντιναύαρχος (Μ) Κωνσταντίνος Αγιατζίδης τοποθετείται Διοικητής Διοίκησης Διοικητικής Μέριμνας Ναυτικού

Στην Πολεμική Αεροπορία• Ο Αντιπτέραρχος (Ι) Αντώνιος Τσαντηράκης τοποθετείται Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας και Διοικητής CAOC-7
• Ο Αντιπτέραρχος (Ι) Ηλίας Βενέτης τοποθετείται Διοικητής ΣΕΘΑ
• Ο Αντιπτέραρχος (ΜΗ) Αχιλλέας Λέλλας τοποθετείται ως Γενικός Επιθεωρητής ΓΕΑ
• Ο Υποπτέραρχος (Ι) Φώτιος Κρεβάικας τοποθετείται Διοικητής Διοίκησης Αεροπορικής Υποστήριξης

ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΔ ((ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠ΄ΑΡΙΘΜΟΝ 18/2011)
Στην τρίτη σύγκληση του ΣΑΓΕ (8η Συνεδρίαση 2011), της 9ης Μαρτίου 2011, το Συμβούλιο έκρινε:
Στο Πολεμικό Ναυτικό
1. Προήγαγε στο βαθμό του Υποναυάρχου για πλήρωση κενών θέσεων, τους:
α. Αρχιπλοίαρχο Κωνσταντινίδη Ιωάννη
β. Αρχιπλοίαρχο (Ο) Ζώτο Ιωάννη

2. Έκρινε ‘’Ευδοκίμως τερματίσαντα τη σταδιοδρομία του’’, τον Αρχιπλοίαρχο Κυριαζή Βασίλειο.
Στα Κοινά Σώματα :
1. Κατά τις Τακτικές ετήσιες κρίσεις 2011-2012 των Ταξίαρχων (ΣΣΝΣ) έκρινε "Διατηρητέο" τον Ταξίαρχο (ΣΣΝΣ) Φωτακάκη Θεοδόσιο.
2. "Ευδοκίμως τερματίσαντες τη σταδιοδρομία τους" τους:
α. Ταξίαρχο (ΣΣΝΣ-ΕΥ) Κουζέλη Γεώργιο
β. Ταξίαρχο (ΣΣΝΣ) Λεοντή Αλέξιο
γ. Ταξίαρχο (ΣΣΝΣ) Ηρακλή Νικόλαο
Το ΣΑΓΕ περάτωσε τις ετήσιες τακτικές κρίσεις και σύμφωνα με το Νόμο συνέρχονται τα Ανώτατα Συμβούλια Κρίσεων των Κλάδων για κρίσεις των υπολοίπων αξκών των Ε.Δ.

ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΔ (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠ΄ΑΡΙΘΜΟΝ 19/2011)
Το ΣΑΓΕ, μετά τις κρίσεις των Ανωτάτων Συμβουλίων Κρίσεων Πολεμικού Ναυτικού και Πολεμικής Αεροπορίας, συνεδρίασε την 9η Μαρτίου 2011, για έκτακτες κρίσεις, προς πλήρωση κενών θέσεων Υποναυάρχων και Υποπτεράρχων (9η Συνεδρίαση 2011), ως ακολούθως:
1. Στο Πολεμικό Ναυτικό
Προήγαγε στο βαθμό του Υποναυάρχου για πλήρωση κενών θέσεων, τους:
α. Αρχιπλοίαρχο Χρηστίδη Κοσμά
β. Αρχιπλοίαρχο Μαζαράκη Αϊνιάν - Κωνσταντίνο
γ. Αρχιπλοίαρχο Αποστολάκη Ευάγγελο
δ. Αρχιπλοίαρχο Λίτσα Παναγιώτη
ε. Αρχιπλοίαρχο (Μ) Κριμιώτη Αχιλλέα
2. Στην Πολεμική Αεροπορία
Προήγαγε στο βαθμό του Υποπτεράρχου για πλήρωση κενών θέσεων, τους:
α. Ταξίαρχο (Ι) Παπανικολάου Αθανάσιο
β. Ταξίαρχο (Ι) Προκοπίου Δημήτριο
γ. Ταξίαρχο (Ι) Σπυρούλια Κωνσταντίνο
δ. Ταξίαρχο (Ι) Πέτκο Γεώργιο
ε. Ταξίαρχο (Ι) Χριστοδούλου Χρήστο
στ. Ταξίαρχο (Ι) Λάμπρου Χαρίλαο
ζ. Ταξίαρχο (Ι) Σωτηρίου Παναγιώτη
η. Ταξίαρχο (ΕΑ) Τσέλιο Θεόδωρο

Μπεεεεε-ος η καταντια μας !!!!






dialogos by sakoulas13

Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΦΙΜΩΣΕΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΠΛΟΓΚΣ.

ΑΥΤΌ ΤΟ ΕΞΏΔΙΚΟ ΕΧΕΙ ΣΤΑΛΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ NEWSIT-ZOUGLA-ΜΥPANATHINAIKOS ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ,ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΑΤΑΓΟΣ ΔΙΕΘΝΩΣ ..ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΥΕΦΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΑΜΠΙ....ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΟΥΣΕ ΤΟΤΕ ΑΛΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ?

ΣΤΙΣ ΚΑΣΕΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ.ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ.ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

ΕΜΑΣ ΣΑΝ ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.
ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΘΕΜΑ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΊΚΤΥΟ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ Ή ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ KAI ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΑΜΨΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ?
TA ΙΔΙΑ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ.ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ...

ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ.

Το εξώδικο...
“Δια της παρούσης ηλεκτρονικής εξωδίκου δηλώσεως σας αναφέρουμε ότι το δικηγορικό γραφείο ΣΟΦΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ εκπροσωπεί δικαστικώς και εξωδίκως τον κ. Ευάγγελο Μαρινάκη, Πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, και έχει αναλάβει την προάσπιση των έννομων συμφερόντων του και τη λήψη παντός αναγκαίου μέτρου κατά παντός υπευθύνου διαχειριστή ηλεκτρονικού ημερολογίου, ιστοσελίδας ή ιστολογίου και συντακτών αυτών και σχετικώς Σας γνωστοποιούμε ότι η δημοσίευση, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, αναμετάδοση και φιλοξενία προσβλητικών χαρακτηρισμών και σχολίων σε βάρος του προσώπου του κ. Ευάγγελου Μαρινάκη, τελούμενη είτε από διαχειριστή και συντάκτη είτε από φιλοξενούμενο σχολιαστή θα συνεπάγεται τη λήψη των αναγκαίων δικαστικών μέτρων. Η μη συμμόρφωση στην, δια της παρούσης εξωδίκου, πρόσκλησή μας, συνιστά απόπειρα εξαναγκασμού σε ανοχή της προσβολής, η οποία τιμωρείται κατά τις οικείες διατάξεις του Ποινικά Κωδικά και για την οποία επιφυλασσόμεθα παντός εν γένει νομίμου δικαιώματος του εντολέως μας.
ΟΙ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ
ΣΟΦΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Και τι λένε τα ξένα ΜΜΕ..που γράφουν για σκάνδαλο ίδιο με αυτό της Ιταλίας..και δείχνουν φωτογραφίες του Μπέου με τον Μαρινάκη....Θα πέσει πολύ δουλειά στο δικηγορικό γραφείο του Σοφού και των συνεργατών μου φαίνεται.


Γράφει το gazzetta.gr

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/71684baed328c52d3a08803b30d846a9_L.jpg?t=1299699997?t=1299699997?t=1299699997

«Έσπασε το calciopoli, αναμένεται τεράστιο σκάνδαλο», αναφέρει η κορυφαία εφημερίδα της Ουγγαρίας nemzetisport και αναφέρει τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στην Ελλάδα. Οι Ούγγροι στέκονται στις καταγγελίες του πρώην διαιτητή Σωτήρη Βοριά, αυτές του Αλέξη Κούγια για τον Αχιλλέα Μπέο και τονίζει πως η ελληνική κυβέρνηση είναι έτοιμη να πάρει θέση για να δώσει λύση σε αυτό το σκάνδαλο!

«Έρευνες για δωροδοκία»
Οι Ρώσοι στέκονται στις κατεγγελίες για τον αγώνα της Μακάμπι με τον Ολυμπιακό, αναφέρονται στο θέμα και το ποσό των 200.000 που ακούστηκε για να υπάρξει επαφή με τον Ιταλό διαιτητή, Λούκα Μπονέτι, τη συναλλαγή που δεν έγινε και κάνουν λόγο πως για την υπόθεση έχει επέμβει εισαγγελέας, όχι όμως ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και η UEFA.

Αναφορές στο θέμα έκανε και το Sports Yahoo, τονίζοντας πως ο μεγαλοδικηγόρος Αλέξης Κούγιας, έφερε στη δημοσιότητα κασέτες που εμφανίζουν μεγάλους παράγοντες του Ελληνικού ποδοσφαίρου, να προσπαθούν να δωροδοκήσουν διαιτητές. Στο τέλος του δημοσιεύματος αναφέρεται και η προ ημερών καταγγελία του Κούγια για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι.

H Canadian Press, γράφει πως ο πρόεδρος μιας ομάδας της Γ' Εθνικής της Ελλάδας, δημοσίευσε στοιχεία που «καίνε» μεγάλους παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου και στις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις.

«Να πέσει άπλετο φως»
Το Αμερικανικό σάιτ newser.com, αναφέρει πως χρειάζεται να πέσει «φως» στην υπόθεση που απασχολεί την Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο και τις αποκαλύψεις του μεγαλοδικηγόρου Αλέξη Κούγια.

Και άλλα ξένα σάιτ, όπως το Sportsillustrated.com, το newstimes.com, το linklink.ba, το sportsfi.com και το allvoices.com κάνουν αναφορά στο θέμα της δωροδοκίας, λέγοντας πως υπάρχει νέο σκάνδαλο στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και εξελίξεις αναμένονται προσεχώς.

Αυτά γίνονται στην Ελλάδα του 2011.

ΥΓ..
ΑΡΘΡΟ 19
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEglXI1b-vDhypYw42l8YK8n-BePFZ7bBkqkNTaKSqBQxYy2xEn47JCidZG4RF7hfxE4LBy-NZJVjrrKgFZR1FLh1EQKi4QfMIH4HbSRS_rJQDiPz072dchwBwxAuOv8zi-RXGiKykpmGJnj/s400/silence.bmpΚαθένας έχει το δικαίωμα της ελευθερίας της γνώμης και της έκφρασης, που σημαίνει το δικαίωμα να μην υφίσταται δυσμενείς συνέπειες για τις γνώμες του, και το δικαίωμα να αναζητεί, να παίρνει και να διαδίδει πληροφορίες και ιδέες, με οποιοδήποτε μέσο έκφρασης, και από όλο τον κόσμο.

Αυτό για όσους έχουν τυχόν αμφιβολίες για το τι θα πρέπει να λέμε και πως.



ΥΓ2 ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΟΠΑΔΙΣΜΟ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η λίστα με ονόματα-μισθούς του Αθηναϊκού Πρακτορείου

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η λίστα με ονόματα-μισθούς του Αθηναϊκού Πρακτορείου

Ήταν να μην “σπάσουμε” το… απόστημα. Μετά την αποκάλυψη μας για τη μισθοδοσία του 9.84 [Βλέπε εδώ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η μισθοδοσία της ντροπής στον 9.84 ΟΝΟΜΑΤΑ – ΛΕΦΤΑ] , οι καταγγελίες που φτάνουν στο tsantiri.gr για παχυλούς μισθούς κρατικοδίαιτων δημοσιογράφων δεν έχουν τέλος. Προσπαθούμε να φιλτράρουμε και να διασταυρώνουμε τις πληροφορίες μας.

Ωστόσο, στη σημερινή εποχή, που η δημοσιογραφική οικογένεια δέχεται την ολομέτωπη επίθεση των εκδοτών, εμείς είμαστε αλληλέγγυοι μόνο με τους άνεργους και εκτός συστήματος συναδέλφους μας.

Σήμερα λάβαμε τη λίστα μισθοδοσίας του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων. Τη δημοσιεύουμε ως έχει και είμαστε διαθέσιμοι σε όποιον επιθυμεί από τους αναφερόμενους σ’ αυτήν να φιλοξενήσουμε απάντηση ή διάψευση τους.

Συνεχίζουμε την έρευνα… άστεγοι και χωρίς εξαρτήσεις.

- Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ-

Επειδή ανέφερες τους μισθούς των αργόμισθων του 9,84 ίσως σε ενδιαφέρει και ένα κείμενο που κυκλοφορεί μέρες τώρα στα μαιλ των συντακτών του Αθηναϊκού Πρακτορείου και έχει να κάνει με αυξήσεις (σαν στραγάλια) που έδινε ο προηγούμενος διευθυντής του Γ Ταμπακοπουλος (που τα έπαιρνε και από τον 9,84…) σε οποίους ήθελε ακόμα και τρεις μέρες πριν τις εκλογές αλλά και τέσσερεις μέρες μετά…..
Πρόσεξε επίσης τις αυξήσεις στους συνδικαλιστές….

«Μαζί τα φάγαμε… στο ΑΠΕ – ΜΠΕ»

Να λοιπόν πού πήγαν τα λεφτά. Επειδή κανείς ως τώρα δεν έχει πει την αλήθεια για το ΑΠΕ-ΜΠΕ και επειδή η αλήθεια λέγεται πάντα καλύτερα με αριθμούς και …νούμερα, ήρθε η ώρα να μάθουμε ποιος είναι ποιος εκεί στην Τσόχα και με τι πλάτες και μισθό μιλάει σήμερα. Ας αρχίσουμε από την «κορυφή», τον «επιτυχημένο» πρώην Γενικό Διευθυντή του Πρακτορείου, Γιώργο Ταμπακόπουλο, ο οποίος εισέπραττε το ταπεινό ποσό των 12.000 ευρώ μηνιαίως. Ο Νο 2 Νίκος Βουλέλης, μόλις 10.000 μηνιαίως, ο πρώην υπεύθυνος Λογιστηρίου κ. Χαμπίμπης 6.200, ο νυν Διευθυντής του Λογιστηρίου Βασίλειος Ριζάς μόλις 7.000 ( ο εκλεκτός και συμμαθητής του Θόδωρου Ρουσόπουλου έλαβε από την 1/9/2008 ως την 1/10/2009 (σσ. Οι εθνικές εκλογές διεξήχθησαν στις 4/10/2009) τρεις αυξήσεις των 500ευρώ έκαστη. Ο αρχισυντάκτης Νίκος Μεγαδούκας εισέπραττε 6.200 ευρώ, αφού έλαβε έξι αυξήσεις, συνολικού ύψους 2.500 ευρώ από 1/12/2004 ως 1/9/2009.

Οι συνήθεις ύποπτοι εργατοπατέρες αμείβονταν – και σε αυτό το μαγαζί – για τις συνδικαλιστικές τους υπηρεσίες και προφανώς για την εργασιακή ειρήνη που εξασφάλιζαν, με την αφωνία τους, στην Διεύθυνση.

Έτσι, Μιχάλης Ψύλλος (εκπρόσωπος εργαζομένων στο ΔΣ του ΑΠΕ), από 3.204 ευρώ που έπαιρνε την 1/10/2007, έφθασε τις 5.500 ευρώ τον Ιούνιο 2009. Δημήτρης Κεφαλάς - (εκπρόσωπος εργαζομένων στο Μικτό της ΕΣΗΕΑ), με την τελευταία αύξηση 1200 ευρώ τον Οκτώβριο 2009, έφθασε τις 5400 ευρώ.

Ούτε κάποιοι συντάκτες ωστόσο δικαιούνται να έχουν παράπονο από την γενναιοδωρία του προηγούμενου Διευθυντή. Έτσι: Σ. Αραβοπούλου (500 ευρώ αύξηση επί ΝΔ) έφθασε τις 2.000 ευρώ, Ε. Βαρδουλάκης (φωτογράφος), με αύξηση 1400 ευρώ, έφθασε τις 4.000 ευρώ, Χ. Γιαννακίδης (Γρ,. Θεσσαλονίκης), με αύξηση 1400 ευρώ, έφθασε τις 5.000 ευρώ, Σ. Γκουτζάνης (προσελήφθη επί ΝΔ με εντολή Θ. Ρουσόπουλου), με 1.900 ευρώ. Έλαβε αύξηση τον Οκτώβριο 2009, έφθασε τα 2.900 ευρώ, Ν. Νικολακόπουλος – έλαβε αυξήσεις συνολικού ύψους 1.500 ευρώ και εισπράττει 4.200, Χ. Τζαννής – Με την τελευταία αύξηση του Οκτωβρίου 2009 των 650 ευρώ έφθασε τα 3.800, Στ. Τζίμας (Θες/νίκη) – από 2.200 που εισέπραττε το 2005, έφθασε στις αρχές Οκτώβρη 2009 τις 6.500 ευρώ, Ε. Χατζηιωαννίδου (προσελήφθη επί ΝΔ) και με τελευταία αύξηση 750 ευρώ έφθασε τις 7.250 ευρώ, Α. Καραλή (προσελήφθη επί ΝΔ) – (σύζυγος Αιμιλίου Λιάτσου και μητέρα του επίσης προσληφθέντος επί ΝΔ στο ΑΠΕ Βασίλη Λιάτσου ) – συνταξιοδοτήθηκε με τελικές αποδοχές 4.600 ευρώ, Θ. Κοκόλης (κλητήρας) – με αυξήσεις 700 ευρώ έφθασε τις 2.600 ευρώ, Α. Κοσώνας – με αύξηση 750 ευρώ τον Οκτώβριο του 2009 έφθασε τις 4.500 ευρώ, Α. Μανιατέα – προσελήφθη 1/1/2008 και έλαβε διαδοχικές αυξήσεις 1800 ευρώ, φθάνοντας τις 3.500 ευρώ, Μάντης (Τεχνικός Η/Υ) – Με τρεις διαδοχικές αυξήσεις έφθασε τα 6.000 ευρώ. Μ. Μαντούβαλου (της γνωστής πειραϊκής οικογενείας) –προσελήφθη επί ΝΔ και με αύξηση τον Νοέμβριο 2009 έφθασε τις 2.800 ευρώ, Β. Μούρτης – Με την αύξηση 350 ευρώ το 2008 έφθασε τις 3.100 ευρώ, Ι. Νάννος – Προσελήφθη επί ΝΔ με 2.100 και έφθασε τις 5.000 ευρώ, Π. Δημητρόπουλος – Ενώ έπαιρνε 1.900 ευρώ, σήμερα λαμβάνει 2.990 ευρώ.

Και να μην ξεχάσουμε….Φ. Δουλγεράκη (σύζυγος Παπαγιάννη – του γνωστού από το Fimotro και το Extra) - λαμβάνει (από το σπίτι της) – 1.274,67 ευρώ.

http://www.tsantiri.gr/apokalypseis/apokalipsi-i-lista-me-onomata-misthous-tou-athinaikou-praktoriou.html

Νεαρός 22 ετών εχει 61 παιδιά και 52 γυναίκες!

Ο Ιακωβος Γεωργιου από το Καλοχωρι Θεσσαλονίκης είναι σίγουρα μια ξεχωριστή περίπτωση, αφού δημιούργησε ένα πρωτότυπο ρεκόρ στα αρχεία του τοπικού… ληξιαρχείου!
Ο Ιάκωβος έγινε για πρώτη φορά πατέρας σε ηλικία 18 ετών και φαίνεται πως του άρεσε τόσο πολύ η...πατρότητα που το επανέλαβε άλλες 61 φορές μέσα στα επόμενα 4 χρόνια της ζωής του.Η απίστευτη ιστορία του 22χρονου είδε το φως της δημοσιότητας, όταν οι Αρχές του Καλοχωρίου τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στη Δικαιοσύνη, επειδή αδυνατούσε να πληρώσει τις διατροφές στις 52 μητέρες των παιδιών του.Όσοι συμπολίτες του γνώριζαν την περίπτωσή του, ζήτησαν ακόμα τον… ευνουχισμό του!Το απίστευτο είναι ότι από τη στιγμή που ο Ιάκωβος βγήκε στα τοπικά ΜΜΕ, η Αστυνομία δέχεται συνεχείς αναφορές από γυναίκες που υποστηρίζουν πως ο 22χρονος είναι πατέρας και των δικών τους παιδιών!

Νεα αντιεροπορικα πυρα

Θεατρο Ηρωδου του Αττικου,1982

Ζ.Ντασσεν,Ελενη Ν.Καζαντζακη,Π.Σταυρου(Κυπριος υφυπουργος),Μελινα.Δεξια, ο Κωστας Αλαβανος.

Πεκινο,Μαιος 1974

Επισημες συνομιλιες Μακαριου με τον Πρωθυπουργο της Κινας Τσου εν Λαι.

Που ειναι οι υπολοιποι στη Θρακη;

Στο μπαλκονι της εφημεριδας''Αβρουπα''...

...που μετα το κλεισιμο της απο το καθεστως Ντενκτας μετονομαστηκε σε ''Αφρικα'',μολις που διακρινεται ο εκδοτης της,Σενερ Λεβεντ.Ειναι λιγο πριν αρχισει το συλλαλητηριο της 2ας Μαρτιου 2011.Πανω απο το κεφαλι του κρεμεται το πανο για το οποιο εξοργιστηκε ο κ.Ερντογαν και το οποιο λεει''Μας σωσατε;Αι σιχτηρ''και μπροστα του το κοκκινο πανο,κατω απο τη σημαια της Κυπριακης Δημοκρατιας,γραφει''Δεν θα σωπασουμε''.

Στο ''σφυρι'' για 3286,09 ευρω...

Εκχιονιστικο made in Greece

Αυτοί θα μας σώσουν...

Αίρεται η ασυλία τριών βουλευτών

Την άρση της ασυλίας τριών βουλευτών, προκειμένου να δικαστούν για αδικήματα που τέλεσαν πριν εκλεγούν στο αξίωμα, ψήφισε η ολομέλεια της Βουλής. Πρόκειται για τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Αρβανιτίδη, Παναγιώτη Δημτρουλόπουλο και Αργύρη Λαφαζάνη.

Υπέρ της άρσης της ασυλίας και των τριών βουλευτών είχε αποφανθεί προηγουμένως η Επιτροπή Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας.

Ο Γ. Αρβανιτίδης κατηγορείται για απείθεια κατ΄εξακολούθηση, παράβαση καθήκοντος κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση και υπεξαγωγή εγγράφου κατά συναυτουργία, αδικήματα που φέρεται να διέπραξε όταν ήταν δήμαρχος Εχεδώρου το 2006.

Υπέρ της άρσης της ασυλίας του ψήφισαν 146 βουλευτές, κατά 36, ενώ 5 ψήφισαν λευκό.

Ο Π. Δημητρουλόπουλος κατηγορείται για παράβαση καθήκοντος, όταν ήταν νομάρχης Ηλείας. Υπέρ της άρσης της ασυλίας του ψήφισαν 145 βουλευτές, κατά 31, ενώ 11 ψήφισαν λευκό.

Ο Αρ. Λαφαζάνης κατηγορείται για ψευδή ανωμοτί κατάθεση σε δίκη στην οποία ήταν πολιτικός ενάγων. Υπέρ της άρσης της ασυλίας του ψήφισαν 142 βουλευτές, κατά 53, ενώ 10 ψήφισαν λευκό


tweeter

Our Banner

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ

Καλώς ήλθατε-Welcome-welkom-mirë se vini- welkomma- ahlan wa sahlan- bari galoust- xos gelmissiniz -i bisimila - akwaba - ongi etorri - Шчыра запрашаем - swagata - amrehba sisswène - ani kié - dobro došli - degemer mad - добре дошъл - - benvinguts - bonavinuta - dobrodošli - vítejte - velkommen - welkom - bonvenon - tere tulemast -gabitê - vælkomin - tervetuloa - welkom - bienvenue - wolkom - binvignut - benvido -herzlich willkommen - eguahé porá - mikouabô - bienvéni - / brouha aba-a - aap ka swaagat hein - üdvözlöm - velkomin - nnoo / i biala - selamat datang -fáilte - benvenuto - - amrehva ysswène / l'aaslama - chum reap suor (formal) / suor sdei (casual) -murakaza neza - - nodé - bi xer hati - gnindi ton hap - gratus mihi venis - laipni lūdzam - benvegnûi - boyeyi bolamu - sveiki atvykę - welkum - wëllkom - dobredojde - tonga soa -selamat datang - swagatham - merħba -haere mai - miawezon -tavtai morilogtun (Тавтай морилогтун) - ne y waoongo - namaste - velkommen - benvenguts - khosh âmadid (formal) / khoshumadi (informal) -witaj (sing.) / witajcie (pl.) -bem-vindo - mishto-avilian tú - bine ai venit (sing.) / bine aţi venit (pl.) - добро пожаловать - afio mai, susu mai ma maliu mai - benènnidu / beni benìu - fàilte - dobrodošli - karibu - wauya (plural: mauya) - bhali karay aaya -aayuboovan - vitame vás / vitajte - dobrodošel (to a man) - zupinje z te videtite - bienvenido - karibu - välkommen - härzliche wöikomme -maligayang pagdating - maeva / manava - nal-varravu -rahim itegez - swagatham -ยินดีต้อนรับ - malo e lelei - hosgeldiniz - gazhasa oetiśkom - laskavo prosymo -khush amdeed - hush kelibsiz - chào mừng - bénvnou (bénvnowe) / wilicome -croeso -bel bonjou - dalal ak diam - ékouabô / ékabô

(Ιf you want, you can use our website translator)