Καλώς ήλθατε-Welcome-welkom-mirë se vini- welkomma- ahlan wa sahlan- bari galoust- xos gelmissiniz -i bisimila - akwaba - ongi etorri - Шчыра запрашаем - swagata - amrehba sisswène - ani kié - dobro došli - degemer mad - добре дошъл - kyo tzo pa eit - benvinguts - bonavinuta - dobrodošli - vítejte - velkommen - welkom - bonvenon - tere tulemast -gabitê - vælkomin - tervetuloa - welkom - bienvenue - wolkom - binvignut - benvido -herzlich willkommen - eguahé porá - mikouabô - bienvéni - baroukh haba / brouha aba-a - swaagat / aap ka swaagat hein - üdvözlöm - velkomin - nnoo / i biala - selamat datang -fáilte - benvenuto - yôkoso - amrehva ysswène / l'aaslama - chum reap suor (formal) / suor sdei (casual) -murakaza neza - 환영합니다 - nodé - bi xer hati - gnindi ton hap - gratus mihi venis - laipni lūdzam -

Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

Καλύτερα να μασάς .....

ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ



Ας γελάσετε λίγο και με τους άντρες!

1. Ποια είναι η διαφορά μεταξύ λύσης και διάλυσης;

Διάλυση: Βάλτε ένα άντρα μέσα σε μια μπανιέρα με οξύ.

Λύση: Βάλτε τους όλους.

2. Γιατί οι άντρες προτιμούν τις παρθένες;

Γιατί δεν αντέχουν την κριτική και την σύγκριση..

3. Γιατί αυνανίζονται οι άντρες;

Για να κάνουν σεξ με κάποιον που αγαπούν.

4. Πόση ώρα κάνει ένας άντρας να αλλάξει το χαρτί υγείας;

Άγνωστο, δεν έχει συμβεί ποτέ..

5. Ποια η διαφορά μεταξύ ενός δονητή και ενός άντρα;

Ότι ο άντρας έχει πιστωτική κάρτα.

6. Τι κάνει ο άντρας μετά την ερωτική πράξη;

Ενοχλεί..

7. Γιατί ο Θεός δημιούργησε πρώτα τον άντρα και μετά την γυναίκα;

Γιατί τα πειράματα γίνονται πρώτα σε ζώα και μετά σε ανθρώπους..

8. Σε τί μοιάζουν οι άντρες με τα σαλιγκάρια;

Στο ότι είναι σαλιάρηδες και πιστεύουν ότι είναι οι αφέντες του σπιτιού.

9. Γιατί τα ανέκδοτα των γυναικών πάντα είναι μόνο 2 γραμμές;

Για να τα καταλαβαίνουν οι άντρες..

10. Σε τι μοιάζουν οι δεινόσαυροι με τους έξυπνους άντρες;

Είναι και οι δύο είδη που έχουν εξαφανισθεί...

11. Πώς θα διάλεγες τους 3 πιο ανόητους άντρες στον κόσμο;

Στην τύχη..

12. Γιατί είναι καλύτερες οι μπαταρίες από τους άντρες;

Γιατί έχουν τουλάχιστον μια θετική πλευρά....

13. Σε τι μοιάζει ένας άντρας με μια τηλεοπτική σειρά;

Ακριβώς μόλις τα πράγματα γίνονται ενδιαφέροντα, σταματά..

14. Τι κοινό έχουν μια επέτειος γάμου, το σημείο G και μια λεκάνη τουαλέτας;

Οι άντρες δεν πετυχαίνουν κανένα...

15. Γιατί αποτυγχάνουν εκατομμύρια σπερματοζωάρια να γονιμοποιήσουν ένα ωάριο;

Γιατί τα σπερματοζωάρια είναι αρσενικά και αρνούνται να ρωτήσουν τον δρόμο..

16. Σε τι μοιάζει ένας άντρας με έναν φούρνο μικροκυμάτων;

Στο ότι στην αρχή πιστεύεις ότι είναι τελείως άχρηστοι και μετά ότι είναι μόνο για να ζεσταίνουν..

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:

Το 99% των αντρών χαλάει την φήμη των υπολοίπων...

ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ:

Ο Θεός φωνάζει τον Αδάμ και του λέει:

«Έχω ένα καλό νέο και ένα κακό»

« Το καλό πρώτα» απαντά ο Αδάμ. Ο Θεός λέει:

«Θα σου κάνω 2 δώρα, ένα μυαλό και ένα πέος»

« Τέλειο, και το κακό;»

¨Δεν έχεις αρκετό αίμα για να μπορούν να λειτουργούν και τα 2 συγχρόνως».

Αεροσυνοδός


Κάποιος καθόταν στο μπαρ του αεροδρομίου της Ατλάντα, όπου πρόσεξε μια πανέμορφη γυναίκα να κάθεται δίπλα του.
Σκέφτηκε "Πω πω, κουκλάρα,πρέπει να είναι αεροσυνοδός. Αλλά σε ποια εταιρία?"
Ελπίζοντας να σπάσει τον πάγο, σκύβει στο πλάι και ψιθυρίζει το σλόγκαν της Delta

"Love to fly and it shows" ;
Εκείνη τον κάρφωσε με ένα παραξενεμένο βλέμμα, οπότε αυτός σκέφτεται
"Σκατά, δεν δουλεύει για τη Delta". Λίγο αργότερα,θυμήθηκε ένα άλλο σλόγκαν
"Something special in the air" ;
Εκείνη τον κοίταξε με το ίδιο παραξενεμένο βλέμμα, οπότε αυτός ξέγραψε
και την American Airlines. Αμέσως μετά δοκίμασε το σλόγκαν της United
"I would really love to fly your friendly skies" ;
Αυτή τη φορά η γυναίκα γύρισε και του απάντησε
"What the fuck do you want" ;
Αυτός χαμογέλασε, και κάθισε κανονικά στην καρέκλα του και είπε...

"Aaaa, Olympic Airways."


Ο Χιτλερ για το dvd της Τζουλιας//Μιλάμε για πολύ γέλιο

Πανδωρικώς

Είμαι με το αυθεντικό, με το ειλικρινές, με τον Γκουσγκούνη
Συντάκτης: Κώστας Βαξεβάνης
Είμαι με το αυθεντικό, με  το ειλικρινές, με τον  Γκουσγκούνη
Πού να φανταζόμουν κάποτε,πως θα έγραφα για τον Γκουσγκούνη. Πως η cult μορφή του, το ξυρισμένο του κεφάλι, οι ατάκες του, τα υποκριτικά και όποια άλλα προσόντα του, θα αποτελούσαν εκτός από θέμα σε ένα γραπτό μου, την μία πλευρά ενός διλήμματος. Στην άλλη είναι η Τζούλια. Γκουσγκούνης ή Τζούλια;

Ο Γκουσγκούνης είναι σαν το γάλα Βλάχας. Μαζί του μεγάλωσαν γενιές και γενιές. Σε σκοτεινές αίθουσες, παρασυρμένοι από τα κύματα ενός πρωτόγονου ερωτισμού αλλά και μιας ιδιότυπης κοινωνικότητας. Τρία έργα σεξ με ένα εισιτήριο, η ιαχή «χασάπη» κάθε φορά που ταινία και κορύφωση κόβονταν στη μέση, η μυρωδιά της άγριας έντασης, και πιο πολύ της συνενοχής και της κατανόησης. Ο Γκουσγκούνης αναμετρήθηκε με τον δάσκαλο, με τον παπά του χωριού, με την υποκρισία, με τις απαγορεύσεις και επέζησε για να δίνει σήμερα συνεντεύξεις. Γιατί απευθυνόταν στις ανάγκες, την στερημένη σεξουαλικότητα, την περιέργεια. Απ τα πρότυπά του δεν κινδύνευσε κανένας. Μάλλον γέλασαν οι περισσότεροι. Ακόμη διαβάζω στο ίντερνετ τις ατάκες του και γελάω. Κανένας δεν θέλησε να γίνει Γκουσγκούνης. Ο Γκας, εκτιμήθηκε γι αυτό που ήταν. Ένας πορνοστάρ που δημιούργησε μια υποκουλτούρα και έδωσε εικόνα στην εφηβική φαντασίωση. Δεν έγινε ποτέ η κουλτούρα της κοινωνίας. Ερέθισε μόνο την μια πλευρά της. Την σεξουαλική.

Δεν χρειάζεται να επιχειρηματολογήσω πως τα πράγματα άλλαξαν. Θα πω μόνο μια διαπίστωση του φίλου μου του Κώστα του Καρανάνου (ψαράς, περιπτεράς,ταβερνιάρης,φιλοσόφος, και άλλα πολλά): «η κατάντια μας δεν έχει προηγούμενο. Ακόμη και στην σωματεμπορία, τη θέση του νταβατζή του αρσενικού με κάποιους κανόνες, πήραν οι φτερούδες. Αδίστακτοι τύπου που τρέφονται με την σάρκα μικρών κοριτσιών που προετοιμάζει η τηλεόραση για το μεγάλο μπουρδέλο που έκαναν την κοινωνία».

Η εκπόρνευση δεν είναι δουλειά των παραδοσιακών νταβατζήδων. Στην εγχώρεια πορνεία δεν σπρώχνει πια η ανάγκη. Οι βίζιτες είναι στα πάνελ της τηλεόρασης. Φωτογραφίζονται στις κοινωνικές εκδηλώσεις, έχουν φιλανθρωπική δράση,είναι αφίσσες στα παιδικά δωμάτια. Και η μάνα...η μάνα δεν λέει πια, μην κάνεις παρέα με αυτή γιατί δεν είναι καλό παιδί. Η μάνα μπορεί να έχει το ίδιο πρότυπο. Πάει στο κομμωτήριο με τη φωτογραφία της σταρ-βίζιτας για να παραγγείλει την ίδια βαφή μαλλιών. Χιλιάδες οικογένειες έχουν αντικαταστήσει το όνειρο για ένα παιδί επιστήμονα με την αγωνία για ένα παιδί αναγνωρίσιμο. Δεν θέλουν να τραβάει γραμμές σε σχεδιαστήρια ή σε πίνακες σχολείου αλλά να γράφει λεπτά σε βίντεο τηλεόρασης. Να λάμπει. Και να είναι η μαμά και ο μπαμπάς της τάδε.

Δεν αναζητούν για τα παιδιά δάσκαλο, αλλά μάνατζερ. Μια καρικατούρα, ένα απόβρασμα, έναν προαγωγό, στον οποίο θα τα παραδώσουν κλείνοντας τα μάτια, για να τα ξανανοίξουν μόλις η λάμψη θα μπορεί πια να κρύψει τον βιασμό, την κακοποίηση του παιδιού και βέβαια την αδιαφορία τους. Η πορνεία γίνεται κουλτούρα. Κυρίαρχη και αποδεκτή. Η αδιαφορία βαφτίζεται ελευθερία, ο ξεπεσμός διαφορετικότητα και το πιθανό κέρδος μέτρο ηθικής και προόδου.

Η βιομηχανία της τσόντας δεν κατασκευάζει πια πορνοστάρ. Παίρνει έτοιμες απ την τηλεόραση, την κοινωνία, την ίδια την οικογένεια. Η σεξουαλικότητα δεν είναι ούτε η ορμή, ούτε η φαντασίωση. Και σίγουρα δεν είναι ο έρωτας. Η σεξουαλικότητα είναι τα ξεράσματα, τα πρότυπα μια βιομηχανίας που μας μαθαίνει να καταναλώνουμε ακόμη και για να μπορούμε να ερεθιζόμαστε.

Η φίλη μου η Γιάννα μου έδειχνε αναστατωμένη(προ Τζούλιας) μια φωτογραφία κάποιας πιτσιρίκας στο facebook. Δεκαέξι ετών, κόρη βοσκού από κάποιο ορεινό χωριό, να ποζάρει βαμμένη και ντυμένη (γδυμένη μάλλον) αλά Τζούλια. Το όνειρο του παιδιού. Η κόρη του βοσκού, του τυραννισμένου επαρχιώτη στο χωριό των 100 κατοίκων θέλει να γίνει Τζούλια. Ούτε δασκάλα, ούτε γιατρός. Τζούλια. Όπως χιλιάδες παιδάκια, που ο μπαμπάς και η μαμά τα πάνε στη σχολή μόντελινγκ και στα καλιστεία.

Όταν τέλειωνε η ταινία με τον Γκουσγκούνη κανένας δεν ήθελε να γίνει πορνοστάρ. Θέλαμε γιατροί, δάσκαλοι, κάτι τέλος πάντων. Η κυρία που αναστέναζε στην ταινία δεν απειλούσε την αξιοπρέπεια ή τη ζωή κανενός. Τώρα που πέρασαν τα χρόνια, θυμάμαι μάλλον ρομαντικά αυτές τις πρωταγωνίστριες. Προχθές άκουσα την συνέντευξη μιας παλιάς ελληνίδας πορνοστάρ. Έχει κάνει παιδιά, δημιούργησε οικογένεια και μιλούσε με μεγάλη αξιοπρέπεια και αυτογνωσία. Αυτή είναι η διαφορά. Αναγκάστηκε να ακολουθήσει τους κανόνες και τη ροή της ζωής. Οι σημερινές δηλωμένες και αδήλωτες συνάδελφοί τους, θέλουν να φτιάξου η ζωή στα μέτρα του μπουρδέλου που έγινε η ζωή τους.

Όταν στις ταινίες του Γκας έπεφταν τίτλοι τέλους άρχιζαν πολλά άλλα πράγματα. Η ταινία της Τζούλιας δεν έχει τίτλους τέλους. Συνεχίζεται στο club , στο μαγαζί με τα επώνυμα ρούχα, στην καφετέρια. Με τις ίδιες ψεύτικες κραυγές ευτυχίας ή ηδονής, με τα ίδια χημικά, με το ίδιο άδειο βλέμα. Γι αυτό είμαι με τον Γκουσγκούνη.

ΓΚΑΛΗΣ COOPER!

Γίνε εσύ ο πρωταγωνιστής στην Ώρα της Γης 2010!‏

Το Σάββατο 27 Μαρτίου, στις 20:30, οι Έλληνες, πρωταγωνιστούμε εκ νέου στην Ώρα της Γης, σβήνοντας για μια ολόκληρη ώρα τα φώτα, και δίνοντας το δικό μας στίγμα στην παγκόσμια μάχη κατά της αλλαγής του κλίματος.

Οι ηγέτες του κόσμου, μας απογοήτευσαν στην Κοπεγχάγη. Η ανθρωπότητα όμως δεν σταματά τον αγώνα. Η «Ώρα της Γης 2010» δίνει φωνή και δύναμη πίσω στον πολίτη και στις τοπικές κοινωνίες.

Φορείς, δήμοι, κοινότητες, επιχειρήσεις αλλά και ο καθένας από εμάς, γινόμαστε φέτος οι πρωταγωνιστές της Ώρας της Γης, δημιουργώντας την προσωπική μας ιστοσελίδα και συγκεντρώνοντας όσο το δυνατόν περισσότερες συμμετοχές. Δες εδώ τον τρόπο για να δημιουργήσεις τη δική σου σελίδα.

Πάρε στα χέρια σου τη μάχη κατά της κλιματικής αλλαγής και δήλωσε τώρα συμμετοχή στην Ώρα της Γης 2010.

Μερικές σκέψεις περί γυμναστικής!!!‏

- Η γιαγιά μου άρχισε να περπατά 5χλμ. την ημέρα όταν ήταν 60. Σήμερα είναι 97 χρόνων & δεν έχουμε ιδέα πού είναι !!!

- Ο μόνος λόγος που θα μπορούσα να ξεκινήσω τζόκινγκ είναι για να ξανακούσω λαχάνιασμα.....

- Γράφτηκα σε ένα γυμναστήριο πέρσι, έσκασα 400 ευρώ & δεν έχω χάσει ούτε γραμμάριο. Τι δηλαδή πρέπει να πηγαίνω κιόλας ?

- Εγώ ξεκινάω την γυμναστική πολύ νωρίς το πρωί, γιατί αλλιώς ο εγκέφαλός μου συνειδητοποιεί τι κάνω !!!

- Δε γυμνάζομαι καθόλου. Αν ο Θεός ήθελε να αγγίξουμε τα δάχτυλα των ποδιών μας, θα τα έβαζε κάπου πιο κοντά στα χέρια μας.

- Μου αρέσουν οι μακρινοί περίπατοι, ειδικά όταν τους κάνουν τα άτομα που με ενοχλούν...

- Έχω αγύμναστους μηρούς αλλά ευτυχώς το στομάχι μου τους καλύπτει!

- Το πλεονέκτημα του να γυμνάζεσαι καθημερινά είναι ότι πεθαίνεις υγιέστερος!!!

- Δεν κάνω ποτέ τζόκινγκ. Κάνει τον πάγο να αναπηδά στο ποτήρι μου.

- Ο γιατρός μου συνέστησε να κάνω μια βόλτα με το ποδήλατο κάθε πρωί & εγώ του απάντησα ότι θα το ήθελα πολύ, αλλά το πρόβλημα είναι, ποιός θα με σπρώχνει?

Julia's Facebook!!!!

Η ΑΓΑΠΗ ΝΙΚΑ ΤΑ ΟΠΛΑ‏

ταν τό Καλοκαίρι το 1974. Τά τουρκικά στρατεύματα εσβάλλουν στήν Κύπρο καί σκορπον τό θάνατο. Στή Μόρφου συμβαίνει να συνταρακτικό γεγονός. Τορκοι στρατιτες συλλαμβάνουν δεκαπέντε χριστιανούς. Τούς φέρνουν στήν αλή το σπιτιο το λληνοκυπρίου δασκάλου καί κε τούς καταδικάζουν σέ θάνατο.

τοιμάζουν τά πλα καί στρέφουν τούς αχμαλώτους, νδρες, γυνακες καί μικρά παιδιά, στόν τοχο. Θρνος, κλαυθμός καί δυρμός πολύς. Τραγικές στιγμές γιά τούς μελλοθανάντους. Περιμένουν μέσα σέ κλίμα φόβου καί γωνίας τόν Τορκο ξιωματικό νά λθει καί νά διατάξει τό ‘’πυρ’’ γιά νά τούς φονεύσει. Στρέφουν τότε τό νο τους καί τή καρδιά τους μέ θερμή προσευχή στήν λπίδα τν πελπισμένων, στή Παναγία μας.

Τορκος ξιωματικός ρχεται, κοιτάζει τούς στρατιτες του μέ τά πλα, κοιτάζει βλοσυρός καί τούς μελλοθανάτους λληνοκυπρίους. Ρίχνει μία ματιά πρός τά πάνω καί βλέπει μία κληματαριά νά πλώνεται καί νά σκεπάζει τήν αλή. Βλέποντας τά ραα σταφύλια ζητάει να τσαμπί, γιά νά παρατείνει σκόπιμα τήν γωνία τν αχμαλώτων μελλοθανάτων.

Τήν ρα πού τοιμάζεται νά τό φάει, κούγεται δυνατή φωνή το δασκάλου: Μή τό φς, προχθές τό ράντισα μέ δηλητηριώδη φάρμακα. Θά πεθάνεις!

Τορκος ξιωματικός μένει ναυδος καί γεμάτος κατάνυξη τόν ρωτά: Καλά φο τό ξέρεις τι σέ λίγο θά δώσω διαταγή νά σς σκοτώσουν, γιατί δέν μέ φησες νά τό φάω καί τσι νά μέ κδικηθες;

Καί δάσκαλος το πάντησε μέ ερήνη καί γαλήνη: Εμαι ρθόδοξος Χριστιανός καί τώρα πρόκειται νά φύγω πό τό κόσμο ατό καί νά παρουσιασθ νώπιον το Θεο. Δέν θά θελα νά βαρύνω τή ψυχή μου μέ μιά τόση βαρειά μαρτία καί νά μή προειδοποιήσω κάποιον, στω καί τόν χθρό μου γιά τό θανάσιμο κίνδυνο πού διατρέχει, καταργώντας τσι τήν μεγάλη ντολή τς γάπης καί συγνώμης πρός ατόν.

Τορκος ξιωματικός συγκλονίζεται γιά μία κόμη φορ καί στρέφεται στούς στρατιτες το λέγοντας:

ν βρισκα ναν τέτοιο Τορκο, τόσο πιστό καί μέ τόση γάπη πρός τούς χθρούς, θά δινα καί τή ζωή μου κόμα. Μαζέψτε τά πλα καί φστε τούς λους λεύθερους!

ΒΕΝΖΙΝΗ - ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ

http://www.ypan.gr/flash_fuel/ath/ath.htm

Σελίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης.

Διαλέξτε την περιοχή που μένετε, τύπο βενζίνης που θέλετε

εκ δεξιών , και αφήστε την αναζήτηση να σας οδηγήσει

στα οικονομικότερα πρατήρια τα οποία σημειωτέον δεν έχουν

νοθευμένη βενζίνη .......

tweeter

Our Banner

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ

Καλώς ήλθατε-Welcome-welkom-mirë se vini- welkomma- ahlan wa sahlan- bari galoust- xos gelmissiniz -i bisimila - akwaba - ongi etorri - Шчыра запрашаем - swagata - amrehba sisswène - ani kié - dobro došli - degemer mad - добре дошъл - - benvinguts - bonavinuta - dobrodošli - vítejte - velkommen - welkom - bonvenon - tere tulemast -gabitê - vælkomin - tervetuloa - welkom - bienvenue - wolkom - binvignut - benvido -herzlich willkommen - eguahé porá - mikouabô - bienvéni - / brouha aba-a - aap ka swaagat hein - üdvözlöm - velkomin - nnoo / i biala - selamat datang -fáilte - benvenuto - - amrehva ysswène / l'aaslama - chum reap suor (formal) / suor sdei (casual) -murakaza neza - - nodé - bi xer hati - gnindi ton hap - gratus mihi venis - laipni lūdzam - benvegnûi - boyeyi bolamu - sveiki atvykę - welkum - wëllkom - dobredojde - tonga soa -selamat datang - swagatham - merħba -haere mai - miawezon -tavtai morilogtun (Тавтай морилогтун) - ne y waoongo - namaste - velkommen - benvenguts - khosh âmadid (formal) / khoshumadi (informal) -witaj (sing.) / witajcie (pl.) -bem-vindo - mishto-avilian tú - bine ai venit (sing.) / bine aţi venit (pl.) - добро пожаловать - afio mai, susu mai ma maliu mai - benènnidu / beni benìu - fàilte - dobrodošli - karibu - wauya (plural: mauya) - bhali karay aaya -aayuboovan - vitame vás / vitajte - dobrodošel (to a man) - zupinje z te videtite - bienvenido - karibu - välkommen - härzliche wöikomme -maligayang pagdating - maeva / manava - nal-varravu -rahim itegez - swagatham -ยินดีต้อนรับ - malo e lelei - hosgeldiniz - gazhasa oetiśkom - laskavo prosymo -khush amdeed - hush kelibsiz - chào mừng - bénvnou (bénvnowe) / wilicome -croeso -bel bonjou - dalal ak diam - ékouabô / ékabô

(Ιf you want, you can use our website translator)