Καλώς ήλθατε-Welcome-welkom-mirë se vini- welkomma- ahlan wa sahlan- bari galoust- xos gelmissiniz -i bisimila - akwaba - ongi etorri - Шчыра запрашаем - swagata - amrehba sisswène - ani kié - dobro došli - degemer mad - добре дошъл - kyo tzo pa eit - benvinguts - bonavinuta - dobrodošli - vítejte - velkommen - welkom - bonvenon - tere tulemast -gabitê - vælkomin - tervetuloa - welkom - bienvenue - wolkom - binvignut - benvido -herzlich willkommen - eguahé porá - mikouabô - bienvéni - baroukh haba / brouha aba-a - swaagat / aap ka swaagat hein - üdvözlöm - velkomin - nnoo / i biala - selamat datang -fáilte - benvenuto - yôkoso - amrehva ysswène / l'aaslama - chum reap suor (formal) / suor sdei (casual) -murakaza neza - 환영합니다 - nodé - bi xer hati - gnindi ton hap - gratus mihi venis - laipni lūdzam -

Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Θεαματικο Ξυπνημα Ηφαιστειου Ισλανδιας μετα απο 200χρονια αδρανειας..!

ΛΕΥΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ Π.Α.

Οι ανθρωποι καθε μερα παίζουν τη ζωή τους κορώνα-γράμματα και καποιοι αποφάσισαν γι' αυτούς, πριν από αυτούς......
Δικαιούνται λοιπόν να αισθανθούν.............ομαδική αδιαθεσία και να μην εκπαιδευθούν για σήμερα, μήπως και συγκινηθεί καποιος ....ευαίσθητος !

Πρόκειται για το ύστατο μέσο διαμαρτυρίας τους, καθώς το υπουργείο Eθνικής Άμυνας μέχρι στιγμής δεν έχει βρει λύση για το πτητικό τους επίδομα, παρά το γεγονός ότι άλλα είχε υποσχεθεί με απόλυτο τρόπο σε δηλώσεις η πολιτική ηγεσία.

Η μεθόδευση προέρχεται καθαρά από το εξωτερικό, από το ΔΝΤ και τα γεωπολιτικά κέντρα που βρίσκονται από πίσω τους. Χθες σε άρθρο του καθηγητή του Θ.Κουλουμπή, του περιβόητου ΕΛΙΑΜΕΠ, στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, δηλωνόταν ευθέως ότι πρέπει να στααματήσουμε να εξοπλιζόμαστε ως χώρα!

Στόχος τους είναι η αποδόμηση των Ενόπλων Δυνάμεων του μοναδικού εμποδίου που έχουν τα κέντρα που κατευθύνουν τους εγχώριους πολιτικούς “αντιπροσώπους” τους σε μεθοδεύσεις κατά των Ενόπλων Δυνάμεων. Πρώτα αφοπλίζουν της Ένοπλες Δυνάμεις και μετά “σπάνε το ηθικό” οδηγώντας τα στελέχη τους στην ανέχεια.

Παρόμοιες κινητοποιήσεις – όχι σε τέτοια έκταση – είχαν κάνει και πριν τρία περίπου χρόνια οι πιλότοι (επί ηγεσίας Γ. Αυλωνίτη και ΑΤΑ Ι. Γιάγκου) όταν περικόπηκε μέρος του πτητικού τους επιδόματος. Πριν από μια περίπου δεκαετία μια ακόμα λευκή απεργία είχε κηρυχθεί για το πτητικό επίδομα, κατά τη διάρκεια της οποίας οι πιλότοι μεν πετούσαν ωστόσο δεν πήγαιναν στα ταμεία να παραλάβουν το πτητικό επίδομα το οποίο ήταν πολύ χαμηλό.

Μετά από εκείνη την διαμαρτυρία, έγινε μια αύξηση του πτητικού τους επιδόματος. Πάντως, το ενδεχόμενο της λευκής απεργίας είχε συζητηθεί έντονα τις προηγούμενες μέρες και μάλιστα στο ίντερνετ κυκλοφορούσαν σενάρια “επιστημονικής φαντασίας” που παρουσίαζαν μια εικόνα του τι θα μπορούσε να συμβεί εάν πραγμαικά οι πιλότοι έκαναν απεργία (κάτι που όμως απαγορεύεται από το Σύνταγμα).

Ένα από αυτά τα σενάρια, που δείχνει και το μέγεθος της απόγνωσης στην οποία έχουν περιέλθει, αλλά και την αγωνία τους να μεταφέρουν στον κόσμο την κατάστασή τους, είναι το ακόλουθο:

“Μια μέρα κηρύσσεται τρίωρη προειδοποιητική απεργία των πιλότων. Η κυβέρνηση παντελώς αμήχανη, ψέλλισε ότι δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά, δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ κάτι τέτοιο στα παγκόσμια χρονικά κλπ. Τα Μ.Μ.Ε. παίρνοντας γραμμή άρχισαν να λοιδορούν τους πιλότους, στολίζοντάς τους με διάφορα κοσμητικά, όπως προδότες, επίορκους, άπληστους, ρετιρέ κλπ κλπ κλπ…

Ο κόσμος ξαφνιασμένος και επηρεασμένος από τα κανάλια, άρχισε να κατηγορεί τους προνομιούχους και πάμπλουτους πιλότους για απληστία και αγανακτισμένος τους καλούσε να ανακαλέσουν. Τα διεθνή μέσα εκτάκτως ανέφεραν την είδηση και γέλαγαν-όπως πάντα- με τα Ελληνικά τεκταινόμενα. Την επομένη και επί 3ωρο, κανείς πιλότος δεν πέταξε και η στάση των πάντων ήταν αρνητική.

Κανείς δεν έψαξε, ούτε ρώτησε το λόγο που συνέβαιναν αυτά και κανείς δεν τους υποστήριξε. Οι πιλότοι αγανακτισμένοι κηρύξαν απεργία διαρκείας. Τα τουρκικά αεροσκάφη αρχίζουν ν’ αλωνίζουν όχι μόνο στο Αιγαίο, αλλά και πάνω από τις πόλεις των νησιών. Έντρομη η κυβέρνηση απειλεί με στρατοδικεία, αποτάξεις κλπ. Οι πιλότοι δηλώνουν «φοβία» και αρνούνται να πετάξουν. Οι Τούρκοι κάνουν πτήσεις πάνω απ’ την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και όπου θέλουν, ενώ μέχχρι και κάτι πανάρχαια αλβανικά αεροσκάφη, πετάνε για «πλάκα» πάνω από τα Γιάννενα.

Οι πιλότοι πραγματοποιούν συνέντευξη τύπου όπου εκθέτουν στον κόσμο τα 3 βασικά αιτήματά τους:

1. Οι μισθοί τους είναι για αξιωματικούς από 5 έως 20 χρόνων υπηρεσίας 980 έως 1620 ευρώ, τη στιγμή που των υπαλλήλων (εναεριτών) της Δ.Ε.Η .(που έχουν δηλώσει έδρα τους άλλο τόπο από τον τόπο καταγωγής τους) είναι από 2000 έως 5500.Επίσης οι μισθοί των αεροσυνοδών είναι από 3000 και πάνω.

2. Ενώ εκτελούν 24ωρη υπηρεσία σε κατάσταση συναγερμού (τουλάχιστον 10 το μήνα) δεν αποζημιώνονται και δεν δικαιούνται ρεπό. Οι αντίστοιχοι της Δ.Ε.Η. αποζημιώνονται για τις καθημερινές (8ωρο όχι 24ωρο, 200 ευρώ) ενώ για τις αργίες 300. Φυσικά δικαιούνται ρεπό.

3. Η επικουρική τους σύνταξη είναι στο 5 έως 10 % της βασικής τους ( η βασική με 35 χρόνια υπηρεσίας φτάνει τα 1700 ευρώ) ενώ των αντιστοίχων της Δ.Ε.Η. φτάνει έως και το 60% σε μια σύνταξη ύψους ανω των 3000 ευρώ.

Έκπληκτοι όλοι άκουσαν τα αιτήματά τους και δεν πίστευαν στ΄ αυτιά τους. Νόμιζαν ότι οι μισθοί των πιλότων ήταν της τάξεως των 5 έως 6 χιλιάδων ευρώ. Νόμιζαν ότι όλες αυτές τις πτήσεις αναχαίτισης που πραγματοποιούσαν, τις εκτελούσαν ξεκούραστοι και καλά αμειβόμενοι. Οι περισσότεροι πολιτικοί δεν ήξεραν γι αυτή τη κατάσταση.

Ο κόσμος πλέον άλλαξε τη στάση του γιατι τώρα πια γνώριζε. Η κυβέρνηση μετά τη κατακραυγή όλων για το θέμα, υποσχέθηκε ότι θα εξετάσει το θέμα. Οι πιλότοι επέστρεψαν. Πέρασαν πολλά χρόνια από τότε αλλά η κατάσταση παρέμεινε η ίδια. Κανείς δεν ενδιαφέρθηκε γι αυτούς τους ανθρώπους. Γιατί;”

Το ίδιο “γιατί” παραμένει ως αμείλικτο ερώτημα στην πραγματικότητα. Οι πιλότοι δεν πρόκειται φυσικά να εγκαταλείψουν τις θέσεις τους και να πάψουν να πετούν για να προασπίσουν την εθνική ακεραιότητα-ας μην κάνουν όρεξη οι “στρατηγικοί σύμμαχοι”, οι Τούρκοι, του ΑΝΥΠΕΞ Δ.Δρούτσα. Το γιατί κανένας δεν τους ρώτησε, παραμένει αναπάντητο. Μόνη τους λύση οι λευκές απεργίες από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που δεν επηρεάζουν την εθνική ασφάλεια και οι παραιτήσεις για όσους έχουν κατοχυρώσει συντάξιμα χρόνια. Και αναμένεται να είναι μαζικές αν δεν δοθεί λύση.

Το πραγματικό τέλος των παραμυθιών...‏

Μήπως παρενέβη το Δ.Ν.Τ. ?


ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ


ΧΙΟΝΑΤΗ


ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ



Η ΩΡΑΙΑ ΚΟΙΜΩΜΕΝΗ

ΤΖΑΣΜΙΝ (ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΑΝΤΙΝ)



Η ΩΡΑΙΑ (Η ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ)



Η ΜΙΚΡΗ ΓΟΡΓΟΝΑ

Επίδειξη τεχνολογίας

Δείτε το βίντεο απο το site αφού διαβάσετε το κείμενο.
Πραγματικά είναι φοβερό πόσο έχει εξελιχθεί η ρομποτική στη παραγωγή.
http://thekneeslider.com/archives/2010/04/17/5-axis-milling-machine-demonstrates-capabilities/

ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΝΤ‏

1. Ο γελών πληρώνει: οι Ελληνες πρέπει να σταματήσουν να κυκλοφορούν μ´ αυτό το ηλίθιο χαμόγελο στα χείλη: προδίδει μια παράλογη αισιοδοξία για το μέλλον, η οποία είναι ασύμβατη με τη δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει. Στο εξής όλοι οι υπήκοοι της Επιτηρούμενης θα πρέπει να διάγουν ζωή περίκλειστη, να είναι, να δείχνουν, αλλά και να συμπεριφέρονται ως τρομερά στενοχωρημένοι. Κάθε απόκλιση από τη διαταγή αυτή θα θεωρείται προσβολή προς τους Επιτηρητές και θα φορολογείται αναλόγως.

2.
Μετά την κατάργηση του Δώρου Πάσχα, καταργείται και το Πάσχα: ο Χριστός θα σταυρώνεται κανονικά, αλλά δεν θα ...ανασταίνεται. Ετσι οι επιτηρούμενοι θα μπορούμε να τη βγάζουν με λαχανίδα και ταχινόσουπα σε βάθος χρόνου, ενώ περικόπτονται τα ενοχλητικά έξοδα για γλέντια, συναθροίσεις και σπληνάντερα μετά μουσικής, που ανέκαθεν ενοχλούσαν με τη βαρβαρότητά τους Επιτηρητές.

3.
Κάθε αργία που βγάζει τριήμερο μετατίθεται αυτομάτως σε άλλη, εργάσιμη μέρα, σε απόσταση ασφαλείας από την κοντινότερη σχόλη. Από μελέτες προκύπτει ότι τίποτα δεν σπάει τα ούμπαλα του Ελληνα περισσότερο από να του τσακίσεις τη λεγόμενη «γέφυρα», τύπου «συρταρώνω την -Πρωτομαγιά -με -το Πάσχα-και-μην-τον-είδατε»

4. Οι Επιτηρούμενοι είναι υποχρεωμένοι να κάνουν θυσίες. Για να εντυπωθεί το μήνυμα, κάθε μήνα θα θυσιάζεται τελετουργικά, σε ζωντανή τηλεοπτική σύνδεση, ένας Δημόσιος Υπάλληλος, μαζί με τα ένσημα και τα επιδόματά του. Αυτή είναι και η μόνη μαζική ψυχαγωγία που επιτρέπεται και εγκρίνουν οι Επιτηρητές.

5.
Επιγραφές και συνθήματα τα οποία παραφράζουν τις μητρικές γλώσσες των Επιτηρητών όπως π.χ. «Κλάϊν μάϊν πούτς», «τέϊκ μάϊ θρί»» και «βουλεβού κουσέ αβέκ μουά Κάρλα θα τιμωρούνται με ραγδαίες ανατιμήσεις στα βασικά είδη διατροφής.

6.
Επιβάλλεται από πρώτης τρέχοντος ο Φόρος του Μαλάκα: κάθε Ελληνας θα φορολογείται με 0,35 λεπτά του ευρώ κάθε φορά που θα λέει τη λέξη «μαλάκας». Σύμφωνα με μακροοικονομικές προβλέψεις, με το ρυθμό αυτό το έλλειμμα του ΑΕΠ θα συρρικνωθεί σημαντικά μέσα σε τρεις μόνο εβδομάδες, ενώ στο χρόνο απάνω, θα έχουνε και κέρδος, οι μαλάκες.

7.
Αναβάλλεται η έλευσις της Ανοίξεως, καταργείται η θερινή ώρα και απαγορεύονται τα θαλάσσια μπάνια, οι πανσέληνοι και οι διακοπές παντός είδους. Ως γνωστόν, οι Επιτηρούμενοι παρουσιάζουν τάσεις ευτυχίας κατά τους θερινούς μήνες, και αυτό οι Επιτηρητές δεν μπορούν πλέον να το ανεχθούν. Επιπροσθέτως, οι Επιτηρούμενοι υποχρεούνται να συνεχίσουν να φορούν χειμωνιάτικα ρούχα, σκουφιά και κασκόλ καθ’όλον το διάστημα του έτους, για να μην τους μπαίνουν ιδέες τύπου νησιά, κραιπάλες και άλλες αηδίες.

8.
Τα όνειρα μεγαλείου θα λογοκρίνονται: εξαιρούνται αυτά των Παναθηναϊκών, που έχουν στιγμιαία διάρκεια.

9.
Τα λαϊκά είδωλα θα πρέπει να ζητούν και να λαμβάνουν την άδεια των Επιτηρητών πριν προβούν σε εντυπωσιακές κινήσεις (γάμοι, βαπτίσεις, διαζύγια κλπ), διότι οι λεπτομέρειες του βίου τους δύνανται να καλλιεργήσουν εις τους επιτηρούμενους ατμόσφαιρα φαιδρότητος και χάχανου (βλέπε μέτρο 1).

10. Η τήρησις των ανωτέρω μέτρων σαφώς δεν επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων. Σκύψτε, ευλογημένοι !...

«Οικονομική μαφία το ΔΝΤ»

Την ίδια στιγμή που η Ελλάδα διασύρεται και λοιδορείται από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, ο Μαξ Κάιζερ, ένας από τους πιο ριζοσπαστικούς και τολμηρούς οικονομικούς αναλυτές, στέκεται στο πλευρό μας και μιλά ανοιχτά για «οικονομική μαφία» και «οικονομικούς τρομοκράτες» που οδήγησαν την χώρα στην καταστροφή.

Γνωρίζοντας άριστα τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί το χρηματοπιστωτικό σύστημα, καθώς υπήρξε χρηματιστής στην Γουόλ Στρητ για περίπου 25 χρόνια, ο Μαξ Κάιζερ, που είχε προβλέψει με απόλυτη ακρίβεια την οικονομική κατάρρευση της Ισλανδίας, ζητά την σύλληψη των τραπεζιτών της Goldman Sachs και προτρέπει τους Έλληνες να διεξάγουν δημοψήφισμα για την προσφυγή της χώρας μας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Παρουσιαστής οικονομικών εκπομπών στα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα του κόσμου, ανάμεσα στα οποία το BBC, το Αγγλικό Αλ Τζαζίρα και το Russia Today, ο Μαξ Κάιζερ μιλώντας στο «ΘΕΜΑ», χαρακτηρίζει ανούσια τα μέτρα της ελληνικής κυβέρνησης, υποστηρίζοντας πως τα πραγματικά μέτρα θα μας τα επιβάλει το Δ.Ν.Τ. Θεωρεί πως η Ελλάδα είναι μια χώρα που θα θυσιαστεί από τις διεθνείς αγορές και προτρέπει τους Έλληνες να εμποδίσουν αυτήν την προοπτική.

Είναι το Δ.Ν.Τ μονόδρομος για την Ελλάδα, ή υπάρχουν εναλλακτικές οδοί;

Ο μονόδρομος για την Ελλάδα αυτή τη στιγμή πρέπει να είναι η σύλληψη των τραπεζιτών της Goldman Sachs και όλων όσων συμμετείχαν στην χάλκευση της ελληνικής οικονομίας το 2000, που μπήκατε στο ευρώ. Το επόμενο βήμα, η εθνικοποίηση των τραπεζών, όπως έκανε η Σουηδία το 1993. Το Δ.Ν.Τ είναι το τελευταίο πράγμα που χρειάζεστε. Θα χάσετε την κυριαρχία σας. Ασκεί οικονομική τρομοκρατία. Χρησιμοποιεί οικονομικά όπλα μαζικής καταστροφής. Θα σας βιάσει με τέτοιον τρόπο, που δεν θα έχετε νιώσει ποτέ χειρότερο πόνο.

Υπάρχει η άποψη πως το Δ.Ν.Τ δεν είναι ο «κακός λύκος» αλλά η μοναδική λύση για την Ελλάδα;

Αν κάποιος σας κάψει το σπίτι για να σας πουλήσει μετά κάρβουνο θα το θεωρούσατε λογικό; Αυτό ακριβώς έκανε και η Goldman Sachs στην ελληνική οικονομία. Σας έκαψαν σαν εμπρηστές και τώρα έρχονται και σας λένε μην ανησυχείτε θα σας δώσουμε κάρβουνο. Είναι εξωφρενικό. Το Δ.Ν.Τ διεμήνυσε στην Ελλάδα πως αν το χρειαστεί θα έρθει για βοήθεια. Τα επενδυτικά hedge funds της Γουόλ Στρητ επιτίθενται στην αγορά ομολόγων της Ελλάδας για να κατευθύνουν την κατάρρευση της ελληνικής οικονομίας. Και ο λόγος που το κάνουν είναι απλός. Να αναγκάζουν τον ελληνικό λαό να ζητήσει τη βοήθεια του Δ.Ν.Τ. Και το Δ.Ν.Τ θα πει, αφού μας φωνάξατε για βοήθεια εμείς απλώς ήρθαμε. Οι τραπεζίτες της Γουόλ Στρητ συνεργάζονται απόλυτα με το Δ.Ν.Τ. Είναι μια οικονομική μαφία και τα hedge funds είναι οι εκτελεστές. Οι έρευνες για την Goldman Sachs στις Η.Π.Α αλλά και στην Ευρώπη δείχνουν το μέγεθος της μαφίας. Είναι αναμεμειγμένοι σε παράνομες δραστηριότητες σε όλον τον κόσμο.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση που βρίσκεται; Πως εξηγείτε την αντιμετώπιση της Γαλλίας και της Γερμανίας;

Η Γερμανία είναι στην πλευρά των τραπεζιτών της Γουόλ Στρητ. Δεν ενδιαφέρεται για την Ελλάδα ή το ευρώ. Το ευρώ αντικατέστησε ένα φθηνό μάρκο ώστε να διατηρήσει ανταγωνιστικές τις εξαγωγές της. Όσο η Ελλάδα είναι το πρόβλημα, το ευρώ πέφτει και η Γερμανία ευνοείται.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση και το ευρώ ανταγωνίζονται το δολάριο. Δυστυχώς η κρίση θα καταστρέψει το ευρώ. Οι τραπεζιτικοί τρομοκράτες της Γουόλ Στρητ, έχουν σκοπό μετά την Ελλάδα, να καταστρέψουν την Πορτογαλία και να συνεχίσουν. Η καταστροφή του ευρώ θα βοηθήσει το δολάριο να παραμείνει το μοναδικό διεθνές νόμισμα, το μοναδικό «αποθεματικό νόμισμα». Αν μια χώρα θέλει να αγοράσει πετρέλαιο, πρέπει πρώτα να αγοράσει δολάρια. Αν μια χώρα θέλει να αγοράσει χαλκό, πρέπει πρώτα να αγοράσει δολάρια. Γιατί αυτά και αρκετά ακόμα προϊόντα πωλούνται μόνο σε δολάρια. Αυτό σημαίνει πως οι Η.Π.Α κερδίζουν διαρκώς. Όλος ο κόσμος είναι υποχρεωμένος να αγοράζει συνεχώς δολάρια. Το ευρώ λοιπόν απείλησε την αυτοκρατορία του δολαρίου. Ήταν λογικό αυτό να μην αρέσει στους τραπεζίτες της Γουόλ Στρητ. Χρησιμοποιούν την κρίση για να καταστρέψουν το ευρώ. Οι Έλληνες πρέπει να σταθούν ενάντια στους τραπεζίτες, όπως κάνανε οι Ισλανδοί.

Τι προτείνετε; Πώς θα καταφέρουμε να ζητήσουμε δάνεια από τις αγορές;

Να κάνετε δημοψήφισμα. Όπως στην Ισλανδία. Οι Ισλανδοί αποφάσισαν με 93% να μην δώσουν σε μερικούς τραπεζίτες 5 δις ευρώ. Πρέπει εσείς οι Έλληνες να αποφασίσετε αν θέλετε το Δ.Ν.Τ στη χώρα σας. Η κυβέρνησή σας δεν έχει αυτήν την εντολή. Σας θεωρούν ανόητους και δεν ζητάνε τη γνώμη σας; Θεωρούν πως είστε μωρά και δεν έχετε δικαίωμα λόγου; Πως δεν μπορείτε να αποφασίσετε για τις ζωές σας; Ζητείστε δημοψήφισμα. Θέλετε το Δ.Ν.Τ στη χώρα σας ή όχι; Εσείς έχετε τη δύναμη. Πρέπει να παλέψετε, να αγωνιστείτε. Αν δεν γίνει δημοψήφισμα τότε να γίνουν εκλογές. Να εθνικοποιήσετε άμεσα όλες τις τράπεζές σας, να δημιουργήσετε δύο ή τρεις κρατικές τράπεζες και να αναδομήσετε την οικονομία σας. Μην πάτε μακριά. Κοιτάξτε το μοντέλο που εφάρμοσε η Σουηδία το 1993.

tweeter

Our Banner

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ

Καλώς ήλθατε-Welcome-welkom-mirë se vini- welkomma- ahlan wa sahlan- bari galoust- xos gelmissiniz -i bisimila - akwaba - ongi etorri - Шчыра запрашаем - swagata - amrehba sisswène - ani kié - dobro došli - degemer mad - добре дошъл - - benvinguts - bonavinuta - dobrodošli - vítejte - velkommen - welkom - bonvenon - tere tulemast -gabitê - vælkomin - tervetuloa - welkom - bienvenue - wolkom - binvignut - benvido -herzlich willkommen - eguahé porá - mikouabô - bienvéni - / brouha aba-a - aap ka swaagat hein - üdvözlöm - velkomin - nnoo / i biala - selamat datang -fáilte - benvenuto - - amrehva ysswène / l'aaslama - chum reap suor (formal) / suor sdei (casual) -murakaza neza - - nodé - bi xer hati - gnindi ton hap - gratus mihi venis - laipni lūdzam - benvegnûi - boyeyi bolamu - sveiki atvykę - welkum - wëllkom - dobredojde - tonga soa -selamat datang - swagatham - merħba -haere mai - miawezon -tavtai morilogtun (Тавтай морилогтун) - ne y waoongo - namaste - velkommen - benvenguts - khosh âmadid (formal) / khoshumadi (informal) -witaj (sing.) / witajcie (pl.) -bem-vindo - mishto-avilian tú - bine ai venit (sing.) / bine aţi venit (pl.) - добро пожаловать - afio mai, susu mai ma maliu mai - benènnidu / beni benìu - fàilte - dobrodošli - karibu - wauya (plural: mauya) - bhali karay aaya -aayuboovan - vitame vás / vitajte - dobrodošel (to a man) - zupinje z te videtite - bienvenido - karibu - välkommen - härzliche wöikomme -maligayang pagdating - maeva / manava - nal-varravu -rahim itegez - swagatham -ยินดีต้อนรับ - malo e lelei - hosgeldiniz - gazhasa oetiśkom - laskavo prosymo -khush amdeed - hush kelibsiz - chào mừng - bénvnou (bénvnowe) / wilicome -croeso -bel bonjou - dalal ak diam - ékouabô / ékabô

(Ιf you want, you can use our website translator)