Καλώς ήλθατε-Welcome-welkom-mirë se vini- welkomma- ahlan wa sahlan- bari galoust- xos gelmissiniz -i bisimila - akwaba - ongi etorri - Шчыра запрашаем - swagata - amrehba sisswène - ani kié - dobro došli - degemer mad - добре дошъл - kyo tzo pa eit - benvinguts - bonavinuta - dobrodošli - vítejte - velkommen - welkom - bonvenon - tere tulemast -gabitê - vælkomin - tervetuloa - welkom - bienvenue - wolkom - binvignut - benvido -herzlich willkommen - eguahé porá - mikouabô - bienvéni - baroukh haba / brouha aba-a - swaagat / aap ka swaagat hein - üdvözlöm - velkomin - nnoo / i biala - selamat datang -fáilte - benvenuto - yôkoso - amrehva ysswène / l'aaslama - chum reap suor (formal) / suor sdei (casual) -murakaza neza - 환영합니다 - nodé - bi xer hati - gnindi ton hap - gratus mihi venis - laipni lūdzam -

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Ο οδηγός του Παπανδρέου...


Ο Παπανδρέου ξεκινά περιοδεία στην Ελληνικη επαρχία και σε κάποιο χωριό, το αυτοκίνητό του σκοτώνει μια κότα.
- Μην στεναχωριέσαι, λέει στον οδηγό του. Θα πάω εγώ να καθαρίσω με τον ιδιοκτήτη της και σε λίγο επιστρέφω...
Μετά από 10λεπτά βγαίνει καταματωμένος, με σκισμένα ρούχα από το αγρόσπιτο, μπαίνει στο αυτοκίνητο και σχολιάζει εκνευρισμένος:
-Μα τι χωριάτες που είναι αυτοί! Τόση φασαρία για μια κότα και δεν σηκώνανε και κουβέντα! Με σμπαραλιάσανε στο ξύλο οι αγροίκοι.

Πάμε να φύγουμε από δω.
Σε κάποια άλλη πόλη, το αυτοκίνητο πατάει ένα γουρούνι και το σκοτώνει.
Ο Παπανδρέου τρομοκρατημένος λέει στον οδηγό του.

Να πάς εσύ τώρα, να τους πληρώσεις όσα θέλουν και να φύγουμε γρήγορα.
Πράγματι ο οδηγός πηγαίνει, περνά 1 ώρα, περνάνε 2 ώρες και κάποια στιγμή βγαίνει ο οδηγός, αγκαλιά με τους κατοίκους, σιγοτραγουδώντας, γεμάτος δώρα και μέσα στην καλή χαρά.

- Τι έγινε; ρωτάει ο Παπανδρέου. Πως το κατάφερες αυτό και δεν θύμωσαν;
- Δεν ξέρω πρόεδρε. Εγώ μπήκα στο σπίτι και τους είπα με σοβαρό ύφος:

"Καλημέρα σας! Είμαι ο οδηγός του πρωθυπουργου Παπανδρέου. Το γουρούνι είναι νεκρό"!!!!

Αποστολή Ανοικτής Επιστολής στον κ. Πρωθυπουργό απο Πρώην Πρέσβεις της Ελλάδος.

Υπογράφουν οι πρώην Πρέσβεις:

Χρήστος Αλεξανδρής, Σπύρος Αλιάγας, Γεώργιος Ασημακόπουλος, Διαμαντής Βακαλόπουλος, Βασίλειος Βασσάλος, Ιωάννης Γενηματάς, Εμμανουήλ Γκίκας, Νικόλαος Διαμαντόπουλος, Σπυρίδων Δοκιανός, Ευστράτιος Δούκας, Αχιλλέας Έξαρχος, Ιωάννης Θεοφανόπουλος, Αθανάσιος Θεοδωρακόπουλος, Ιωάννης Θωμόγλου, Αντώνης Κοραντής, Αλέξανδρος Κουντουριώτης, Γέώργιος Κωνσταντής, Νικόλαος Μακρίδης, Λεωνίδας Μαυρομιχάλης, , Εμμανουήλ Μεγαλοκονόμος, Παναγιώτης Μπάϊζος, Ιωάννης Μπουρλογιάννης-Τσαγγαρίδης, Λάζαρος Νάνος, Αντώνιος Νομικός, Παναγιώτης Οικονόμου, Απόστολος Παπασλιώτης, Κωνσταντίνος Πολίτης, Αντώνης Πρωτονοτάριος, Βασίλειος Σημαντηράκης, Ιάκωβος Σπέτσιος, Θεμος Στοφορόπουλος, Ευάγγελος Φραγκούλης, Κώστας Οικονομίδης, Ομότιμος Καθηγητής Παντείου Πανεπιστημίου,τέως Προϊστάμενος Ειδικής Νομικής Υπηρεσίας Υπουργείου Εξωτερικών,Μέλος Επιτροπής Διεθνούς Δικαίου Ηνωμένων Εθνών (1999-2006)


Κύριον Γεώργιον Α.Παπανδρέου, Πρόεδρον της Κυβερνήσεως Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2011

Aξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ

Οι υπογράφοντες, έχοντας επί δεκαετίες υπηρετήσει τα εθνικά μας θέματα, δικαιώματα και συμφέροντα, επιθυμούμε να εκφράσουμε την ικανοποίησή μας για τις δημόσιες δηλώσεις σας κατά την συνάντηση στο Ερζερούμ με τον Τούρκο ομόλογό σας και με τους Πρέσβεις της γείτονος. Παρ’ όλη όμως την ευθεία και δημοσία αυτή προβολή των θέσεών μας δεν παύουμε να ανησυχούμε μήπως η σημερινή οικονομική συγκυρία πλήξει τελικά τα εθνικά μας θέματα, εν όλω ή εν μέρει, ανεπανόρθωτα. Και τούτο για τους παρακάτω λόγους τους οποίους επιτρέψτε μας να σας εκθέσουμε επιθυμώντας να συμβάλουμε και εμείς στον διεξαγόμενο σήμερα δημόσιο διάλογο, ως απλοί πολίτες, χωρίς βεβαίως να αμφισβητείται η αρμοδιότητα της Κυβερνήσεως να διαμορφώνει την εξωτερική πολιτική.:

Όταν μια χώρα διέρχεται κρίση, όπως τώρα η πατρίδα μας, είναι λογικό να αποφεύγει να συνάπτει συμφωνίες που θα την δεσμεύσουν για πολύ μετά το τέλος της κρίσης και, πιθανότατα, εις το διηνεκές.

Στις θεμελιώδεις υποχρεώσεις που επιβάλλει ο Χάρτης των Ηνωμένων Εθνών περιλαμβάνεται και η αποχή από κάθε απειλή ή χρήση βίας στις διεθνείς σχέσεις. Η Αρχή αυτή δεν έχει τεθεί στον Χάρτη ασκόπως. Γιατί είναι προδιαγεγραμμένη η έκβαση της διαπραγμάτευσης εις βάρος του μέρους εκείνου που δέχεται να συνομιλεί υπό την συνεχή και προκλητική παραβίαση του εθνικού του χώρου και υπό την απειλή στρατιωτικής αντίδρασης όπως είναι η τουρκική γνωστή ως «casus belli».

Όταν το ένα μέρος βρίσκεται στο πλευρό της διεθνούς νομιμότητας και εξακολουθεί να διαπραγματεύεται παρά τις έκνομες ενέργειες του άλλου μέρους δημιουργούνται δύο σοβαρές συνέπειες. Αφ’ ενός δείχνει ο απειλούμενος ότι δέχεται να διαπραγματευτεί υπό πίεση – σαν να είχε ηττηθεί σε πόλεμο – και αφ’ ετέρου ο παράνομος χαρακτήρας των ενεργειών του απειλούντος ακυρώνεται ή αποδυναμώνεται σημαντικά στα μάτια των διεθνών παραγόντων. Το δεύτερο αυτό συμβαίνει διότι κανείς ξένος δεν είναι δυνατόν να πιστεύσει ότι διαπράττονται διεθνείς παραβιάσεις όσο οι διαπραγματεύσεις διαρκούν και ότι το μέρος που τις υφίσταται δέχεται, παρά ταύτα, να συνεχίζει να διαπραγματεύεται. Έτσι η διαμαρτυρία και η επιχειρηματολογία του αποδυναμώνονται και αυτοαναιρούνται.

Οι επεκτατικές στοχεύσεις της Τουρκίας εδράζονται σε μακροχρόνιες προοπτικές και τούτο είναι σε όλους γνωστό. Οιαδήποτε σημερινή συμφωνία με ελληνικές υποχωρήσεις θα εξασφάλιζε οφέλη μόνο στην Τουρκία η οποία μετά κάποια μικρή χρονική ίσως διακοπή θα συνέχιζε την ίδια αρπακτική τακτική. Η ιστορία της γείτονος είναι δυστυχώς ιστορία παραβιάσεων της υπογραφής της. Μια ιστορία που έχει ακόμη και πρόσφατα έντονα δείγματα.

Τυχόν συνδιαχείριση των πόρων του Αιγαίου πριν από την διεύρυνση των χωρικών μας υδάτων και την επακόλουθη οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας και της ΑΟΖ θα παρείχε ίσως πρόσκαιρα οικονομικά οφέλη. Η συνδιαχείριση όμως προϋποθέτει δύο απαραίτητες ενέργειες που πρέπει να γίνουν προηγουμένως: α/ την επέκταση των χωρικών υδάτων με ανεξάρτητη και κυρίαρχη απόφαση της χώρας μας σύμφωνα με τους κανόνες του Διεθνούς Δικαίου. Και β/ τον ορισμό της ελληνικής υφαλοκρηπίδας και της ΑΟΖ. Εάν δεν τηρηθούν οι δύο αυτές προϋποθέσεις, η Τουρκία ασφαλώς θα χρησιμοποιούσε τα ad hoc δικαιώματα τα οποία ενδεχομένως θα της παραχωρηθούν προσωρινά για να αποδυναμώσει τα de jure ελληνικά και να ενισχύσει τις δικές της πάγιες παράνομες θέσεις. . Εξ άλλου, η επί μακρόν αποχή εκ μέρους μας από την άσκηση κυριαρχικών δικαιωμάτων σε συνδυασμό με την θέση τους υπό συζήτηση είναι δυνατόν, υπό ορισμένες προϋποθέσεις, να δώσει λαβή σε παρερμηνείες.

Εφόσον η Ελλάδα υποστηρίζει ότι συζητά μόνο την οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας και η Τουρκία επιμένει ότι στο τραπέζι βρίσκονται όλα τα «ζητήματα του Αιγαίου», η κυβέρνηση οφείλει να ξεκαθαρίσει το ζήτημα. Δεν μπορεί πράγματι να παραμένει μυστικό τόσο το περιεχόμενο της διαπραγμάτευσης όσο και η διαπραγματευτική γραμμή εκκίνησης της ελληνικής πλευράς.

Πρέπει να επισημανθεί ότι η υφαλοκρηπίδα και η ΑΟΖ του νησιωτικού συμπλέγματος Καστελορίζου είναι κεφαλαιώδους σημασίας για τη χώρα μας και είναι ενθαρρυντικό ότι πρόσφατα έγκυρα δημοσιεύματα στο Ισραήλ το αναγνωρίζουν. Είναι ευνόητο ότι η χώρα μας έχει κάθε συμφέρον να υποστηρίξει αυτή την άποψη.

Οι πενήντα τουλάχιστον «διερευνητικές επαφές» όπως και άλλες που πραγματοποιήθηκαν μεταξύ των δύο χωρών είναι φανερό ότι έχουν ξεπεράσει το επίπεδο του «διαλόγου» και κινδυνεύουν να εκληφθούν ως διαπραγμάτευση. Η διαπραγμάτευση είναι – έτσι τουλάχιστον ασκείται διεθνώς – αμοιβαία ανταλλαγή παραχωρήσεων με σκοπό να επιτευχθεί λύση ικανοποιητική και για τις δύο πλευρές υπό την προϋπόθεση βεβαίως ότι και οι δύο έχουν νόμιμους τίτλους. Αν η ελληνική πλευρά παραχωρήσει μέρος των κυριαρχικών της δικαιωμάτων θα πρέπει ο ελληνικός λαός να μάθει και τις παραχωρήσεις των νομίμων δικών της κυριαρχικών δικαιωμάτων που έκανε , σε αντάλλαγμα, η Τουρκία.

Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ

Η κυριαρχία και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα στο Αιγαίο δεν προσδιορίζονται με ασαφείς διατάξεις διεθνούς δικαίου όπως επιδιώκουν ίσως μερικοί να πείσουν τους πάντες και ιδίως την ηγεσία της χώρας. Είναι σαφή και αδιαμφισβήτητα έναντι της επιβουλής οιουδήποτε γειτονικού κράτους το οποίο δια της απειλής χρήσεως όπλων επιδιώκει – όπως και επίσημοι Τούρκοι ομολογούν - να επαναφέρει το καθεστώς της Οθωμανικής αυτοκρατορίας της οποίας την κατάρρευση κίνησε προ δύο σχεδόν αιώνων ο πόθος των λαών για ελευθερία.

Μετα τιμής,

Οι πρώην Πρέσβεις της Ελλάδος

Τυχαίο? Δε νομιζουμε....



ΕΡΤ: Τέσσερις παραπομπές για το ντέρμπι

Στο Πειθαρχικό συμβούλιο της ΕΡΤ παραπέμφθηκαν τέσσερα στελέχη που ελέγχονται για λάθη και παραλείψεις στο ντέρμπι «αιωνίων» Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στο «Γ. Καραϊσκάκης». Συγκεκριμένα παραπέμφθηκαν ο σκηνοθέτης, ο διευθυντής παραγωγής, ο κάμερα μαν και ο συντονιστής δημοσιογράφος.

Το πόρισμα αναφέρει:

«Με αφορμή την Ένορκη Διοικητική Εξέταση για την τηλεοπτική κάλυψη του πρόσφατου ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, που παρήγγειλε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ, το Γραφείο Τύπου της εταιρείας ανακοινώνει τα συμπεράσματα της ΕΔΕ:

-Στη φάση ακύρωσης του γκολ του Κατσουράνη, συμπεραίνουμε ότι, η διάταξη των καμερών δεν παρείχε εναλλακτικές λύσεις που να εξασφαλίζουν την πλήρη και αντικειμενική ενημέρωση του τηλεθεατή, η δε λήψη από τη συγκεκριμένη κάμερα (κάμερα οφσάιντ) ήταν πλημμελής.

-Οι φάσεις υψηλής αμφισβήτησης και μεγάλης σημασίας για την έκβαση του αγώνα, δεν προβλήθηκαν σε επανάληψη (replay) περισσότερες φορές, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί εύλογα η εντύπωση στον τηλεθεατή ότι η παράλειψη αυτή ήταν σκόπιμη και απέβλεπε στο να ευνοηθεί μία εκ των δύο ομάδων.

-Όταν έληξε ο αγώνας, σχεδόν ταυτόχρονα σταμάτησε και η ζωντανή μετάδοση, μολονότι στο γήπεδο διαδραματίζονταν επεισόδια με την εισβολή φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο. Παρά ταύτα, οι υπεύθυνοι της μετάδοσης δεν συνδέθηκαν εκ νέου με το γήπεδο, ώστε να υπάρξει αναφορά – παρουσίαση των όσων έλαβαν χώρα μετά τη λήξη του αγώνα.

-Οι τέσσερις κασέτες από τις φορητές κάμερες που περιείχαν στιγμιότυπα από τα όσα διαδραματίσθηκαν, τόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα όσο και μετά τη λήξη αυτού, δεν εστάλησαν άμεσα στο Ραδιομέγαρο μέσω του VAN, προκειμένου να είναι δυνατή η αξιολόγηση και η δημοσιογραφική αξιοποίησή τους.

-Δεν υπήρξε ενημέρωση προς τους υπεύθυνους των ειδήσεων ότι διαδραματίστηκαν επεισόδια στον αγωνιστικό χώρο μετά τη λήξη του αγώνα. Αποτέλεσμα αυτών ήταν να δοθεί η εντύπωση προς τους τηλεθεατές ότι υπήρχε υλικό το οποίο σκόπιμα δεν προβλήθηκε.

-Η περιγραφή και ο σχολιασμός των επίμαχων φάσεων από τους δημοσιογράφους χαρακτηριζόταν από έλλειψη «εμφατικότητας», με αποτέλεσμα και εδώ να δημιουργείται η εντύπωση ευνοϊκής προδιάθεσης υπέρ της μίας εκ των δύο ομάδων.

Οι ανωτέρω παραλείψεις – πλημμέλειες στην παραγωγή και στη μετάδοση του ποδοσφαιρικού αγώνα Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός έπληξαν το κύρος της Δημόσιας Τηλεόρασης, αφού ένα μεγάλο μέρος των τηλεθεατών παρέμεινε με την πεποίθηση ότι από την παρουσίαση του αγώνα απουσίαζαν τα στοιχεία της αμεροληψίας και της αντικειμενικότητας.

Επειδή πρέπει να καταστεί σαφές στο σύνολο των υπηρεσιών της ΕΡΤ Α.Ε, ότι κατά την κάλυψη διοργανώσεων αναλόγου προβολής και εμβέλειας, κατά τις οποίες διακυβεύεται το κύρος και η αξιοπιστία της Δημόσιας Τηλεόρασης, πρέπει να εξαντλείται το σύνολο των δυνατοτήτων της εταιρείας, ώστε να διασφαλίζεται κατά το μέγιστο δυνατόν η αρτιότητα του προϊόντος της, για τον λόγο αυτό αποφασίστηκε η παραπομπή στο αρμόδιο Πειθαρχικό Συμβούλιο:

Α. του σκηνοθέτη του αγώνα
Β. του αρμόδιου Διευθυντή Παραγωγής
Γ. του υπεύθυνου κάμεραμαν.
Δ. του συντονιστή δημοσιογράφου».

Μείωση ενσήμων για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη

Τη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών σε τουλάχιστον 120 ένσημα από τα 150 που απαιτούνται σήμερα, για την έκδοση παραμονής και εργασίας στη χώρα, και από... 80 ένσημα σε 50 για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, προωθεί το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, προκειμένου να διευκολυνθούν οι Έλληνες εργαζόμενοι και οι μετανάστες να αντεπεξέλθουν στις συνθήκες της κρίσης.

Αυτό δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κουτρουμάνης, ο οποίος μαζί με την υφυπουργό Άννα Νταλάρα, είχε σήμερα συνάντηση με τη Γ.Σ.Ε.Ε. για το μεταναστευτικό.

Ο κ. Κουτρουμάνης πρόσθεσε ότι οι ρυθμίσεις αυτές θα περιληφθούν στο νομοσχέδιο για το ΣΕΠΕ, που πρόκειται να κατατεθεί σύντομα, καθώς επίσης η ενσωμάτωση της κοινοτικής οδηγίας, το «εργόσημο» και η αυστηροποίηση των προστίμων για τους εργοδότες που απασχολούν παράνομα εργαζομένους.

«Το υπό κατάρτιση νομοσχέδιο είναι ο βραχίονας της πολιτικής μας για την καταπολέμηση της παράνομης εργασίας και της εισφοροδιαφυγής» τόνισε η υφυπουργός Εργασίας, Άννα Νταλάρα, η οποία πρόσθεσε ότι κατά το προηγούμενο διάστημα υπήρχαν επαφές με κοινωνικές οργανώσεις μεταναστών και τον συνήγορο του Πολίτη.

«Προσπαθούμε να διασφαλίσουμε επί μακρόν εργαζομένους μετανάστες, που κινδυνεύουν να περιθωριοποιηθούν» επεσήμανε η κα Νταλάρα, η οποία απαντώντας σε ερώτηση σχετική με τους απεργούς πείνας του Μεγάρου Υπατείας, είπε ότι όσοι εντάσσονται στις συγκεκριμένες κατηγορίες θα ικανοποιηθούν, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να δοθεί εξάμηνη παράταση της διαδικασίας απέλασης, ώστε να εκτονωθεί η κρίση, κάτι που όμως είναι στην αρμοδιότητα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Τόσο ο κ. Κουτρουμάνης όσο και η κα Νταλάρα τόνισαν ότι η Ελλάδα είναι χώρα φιλόξενη, σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα, αλλά υπάρχουν νόμοι οι οποίοι πρέπει να εφαρμοστούν.

Πρόσθεσαν, δε, ότι οι πρωτοβουλίες του Υπουργείου Εργασίας έχουν ξεκινήσει εδώ και τέσσερις μήνες και δεν σχετίζονται με την απεργία πείνας των μεταναστών, στους οποίους έχει παραχωρηθεί το Μέγαρο Υπατείας.

Γκάφα ολκής από το Reuters

Μπορεί η Αμερικανική Ακαδημία να μην έστεψε νικητή τον "Κυνόδοντα", αλλά για το διεθνές πρακτορείο Reuters ο Γιώργος Λάνθιμος σήκωσε τελικά το Όσκαρ.

Στο δημοσίευμα του Reuters επισημαίνεται πως ο "Κυνόδοντας" αποτελεί την πρώτη ελληνική ταινία που πήρε Όσκαρ από την αρχή του θεσμού, το 1956.

Γίνεται μάλιστα εκτενής αναφορά στην υπόθεση της ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου, ενώ παρατίθενται και οι συνυποψήφιες ταινίες στην κατηγορία καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας.

And the Oscar goes to... "Dogtooth" για το διεθνές πρακτορείο Reuters!

Το ημερολόγιο ενος Παναθηναϊκού (μονο για Παναθηναικους)

Εξαιρετική ανάρτηση απο τον φιλτατο El Loco



Θέλω να διευκρινίσω ότι δεν έχω καμία πρόθεση να στοχοποιήσω κανέναν τους γιατί πιστεύω ότι όλοι αυτοί έχουν στοχοποιηθεί και συνεχίζουν να στοχοποιούνται καθημερινά από μόνοι τους προκαλώντας τον ελληνικό λαό με τις πράξεις και τα λεγόμενα τους και δεν χρειάζονται την δίκη μου συμβολή.

Το γεγονός ότι είναι γαυροι δεν πρέπει να μας ενοχλεί γιατί είναι δικό τους το πρόβλημα και ας το λύσουν με τους εαυτού τους.

Πρόθεση μου είναι ν’ αναδείξω όλους αυτούς που πολέμησαν και συνεχίζουν να πολεμούν τον Παναθηναϊκό ώστε να νιώσουν βαθειά ότι δεν παίζουν μπάλα μόνοι τους.

Πιστεύω πως μια μαζική κατακραυγή από όλους μας, θα τους κάνει να δουν ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν έχει ξεχάσει και θα συνεχίσει να θυμάται και να αγωνίζεται για την δικαιοσύνη που ζητά και για την επιστροφή των κλεμμένων.
ΩΣ ΕΔΩ!!! Ο ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΖΗΤΑ!!!
ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ!!!

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ
Θεόδωρος Πάγκαλος
Ανδρέας Λοβέρδος

Γεώργιος Παπανδρέου
Κωνσταντίνος Σαμαράς
Γεράσιμος Γιακουμάτος
Ντόρα Μπακογιάννη
Αλέξης Τσίπρας
Γεώργιος Καρατζαφέρης
Τηλέμαχος Χυτήρης
Νίκος Μπίστης
Κώστας Σημίτης
Ισίδωρος Κούβελος
Δημήτρης Αβραμόπουλος
Πέτρος Μαντούβαλος
Γεώργιος Λιάνης
Κώστας Λιαλιώτης
Νικήτας Κακλαμάνης
Ιωάννης Τραγάκης
Χρηστός Αγραπίδης
Μίμης Ανδρουλάκης
Κώστας Σκανδαλίδης
Χρήστος Πρωτόπαπας
Βασίλης Μιχαλολιάκος
Κυριάκος Μητσοτάκης
Παναγιώτης Μπιτσαξής
Γιώργος Καμινης
Τίνα Μπιρμπίλη
Παύλος Γερουλάνος
Θεόδωρος Ρουσόπουλος

ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ

Σωκράτης Κόκκαλης
Πέτρος Κόκκαλης
Βαγγέλης Μαρινάκης
Αχιλλέας Μπεος
Σοφόκλης Πιλάβιος
Βασίλης Γκαγκάτσης
Σάββας Θεοδωρίδης
Θωμάς Μητρόπουλος
Βίκτωρας Μητρόπουλος
Τάσος Μητρόπουλος
Γεώργιος Λούβαρης
Γιάννης Μώραλης
Βασίλης Χατζηαποστόλου
Σωκράτης Κομινάκης
Γιώργος Σαλονίκης
Γιώργος Μποροβήλος
Χρήστος Πανόπουλος
Θόδωρος Ζαγοράκης
Κώστας Πηλαδάκης
Γιώργος Θεοδωρίδης
Γεράσιμος Βεντούρης
Γιάννης Τσιρώνης
Ευάγγελος Μπαλόκας

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Γιώργος Χελάκης
Αντώνης Καρπετόπουλος
Αντώνης Πανούτσος
Νίκος Παπαγιάννης
Κώστας Νικολακόπουλος
Γιώργος Γεωργίου
Μπαμπής Χριστόγλου
Θέμος Αναστασιάδης
Μιχάλης Τσόχος
Γιώργος Καραμέρος
Σπύρος Χαριτάτος
Βασίλης Λυριτζής
Δημήτρης Οικονόμου
Ηρακλής Αντύπας
Χρηστός Σωτηρακόπουλος
Ανδρέας Δημάτος
Δημοσθένης Καρμοίρης
Κώστας Ασημακόπουλος
Σωτήρης Πουλόπουλος
Κώστας Καραπαπάς
Νίκος Γέμελος
Νίκος Καραγιαννίδης
Μανώλης Γαβαθιώτης
Παύλος Παπαδημητρίου
Αντώνης Πίκουλας
Μανόλης Αναγνωστάκης
Γιάννης Κουρτάκης
Αλέξης Σπυρόπουλος
Γιάννης Θειακός
Κώστας Γκόντζος
Κώστας Βερνίκος
Λάμπης Ταγματάρχης
Λευτέρης Σαρελάκος
Πάνος Κολιοπάνος
Γιώργος Κύρτσος
Διονύσης Βερβελές
Κωνσταντίνος Μελάγιες

ΠΑΙΚΤΕΣ

Αντώνης Νικοπολίδης
Βασίλης Τοροσίδης
Στέλιος Γιαννακόπουλος
Φρανσουά Μοντέστο
Αβραάμ Παπαδόπουλος
Κώστας Μήτρογλου
Μιχάλης Σηφάκης
Ράφικ Τζιμπούρ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Μάνταλος Σταύρος
Παππάς Ανδρέας
Τριτσώνης Σταύρος
Τσινιάρης Μιχαήλ
Σταθόπουλος Γεώργιος
Θάνος Δημήτριος
Σιδηρόπουλος Αναστάσιος
Λαμπρόπουλος Μάριος
Μήτσιος Χρήστος
Κουκουλάκης Μιχαήλ
Δαλούκας Γεώργιος
Χαραλαμπίδης Ναθαναήλ
Κάκος Αναστάσιος
Παμπορίδης Βασίλειος
Αμπάρκιολης Απόστολος
Ζαχαριάδης Πραξιτέλης
Καλόπουλος Δημήτριος
Κωνσταντινέας Πέτρος
Σπάθας Ηλίας
Βοσκάκης Μιχαήλ
Αρετόπουλος Αλέξανδρος
Γιάχος Αθανάσιος
Βασίλης Τεροβίτσας
Κύρος Βασσάρας

ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΦΟΡΕΙΣ SUPER LEAGUE
ΕΠΟ
ΚΕΔ
ΝΕΤ
ΠΑΣΟΚ
ΝΔ
ΣΥΡΙΖΑ
ΛΑΟΣ
ΚΚΕ
ΣΠΟΡ-FM
SPORT DAY
Η ΓΑΤΑ
Ε.Λ.Α.Σ
ΜΜΕ
Υ.Γ.1 Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την παναθηναϊκή καρδιά μου τον Laplace και όλα τ΄ αδέλφια από το mypanathinaikos για την πολύτιμη βοήθεια που μου έδωσαν με τα ονόματα και με την ανάρτηση τους ώστε να καταφέρω να τα συγκεντρώσω !!!
Respect, αδέλφια!!!
Υ.Γ.2 Επίσης θα ήθελα ν΄ αναφέρω ότι η ανάρτηση αυτή ξεκίνησε με σκοπό να παρουσιάσω με ντοκουμέντα και φωτογραφίες τα έργα και τις ήμερες όλων αυτών που πολεμούν συστηματικά τον Παναθηναϊκό μας αλλά λογω πίεσης χρόνου δεν τα κατάφερα δυστυχώς.
Θεωρώ πως έστω και με αυτή την μορφή ο καθένας μας μπορεί να ψάξει ή να θυμηθεί τα πεπραγμένα τους και να καταλάβει γιατί τους θεωρούμε εχθρούς του Παναθηναϊκού μας.
Υ.Γ3. Ευχαριστώ και τον Doctor_E για τον χρόνο που διέθεσε αλλά και για την τεχνολογική του βοήθεια…

tweeter

Our Banner

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ

Καλώς ήλθατε-Welcome-welkom-mirë se vini- welkomma- ahlan wa sahlan- bari galoust- xos gelmissiniz -i bisimila - akwaba - ongi etorri - Шчыра запрашаем - swagata - amrehba sisswène - ani kié - dobro došli - degemer mad - добре дошъл - - benvinguts - bonavinuta - dobrodošli - vítejte - velkommen - welkom - bonvenon - tere tulemast -gabitê - vælkomin - tervetuloa - welkom - bienvenue - wolkom - binvignut - benvido -herzlich willkommen - eguahé porá - mikouabô - bienvéni - / brouha aba-a - aap ka swaagat hein - üdvözlöm - velkomin - nnoo / i biala - selamat datang -fáilte - benvenuto - - amrehva ysswène / l'aaslama - chum reap suor (formal) / suor sdei (casual) -murakaza neza - - nodé - bi xer hati - gnindi ton hap - gratus mihi venis - laipni lūdzam - benvegnûi - boyeyi bolamu - sveiki atvykę - welkum - wëllkom - dobredojde - tonga soa -selamat datang - swagatham - merħba -haere mai - miawezon -tavtai morilogtun (Тавтай морилогтун) - ne y waoongo - namaste - velkommen - benvenguts - khosh âmadid (formal) / khoshumadi (informal) -witaj (sing.) / witajcie (pl.) -bem-vindo - mishto-avilian tú - bine ai venit (sing.) / bine aţi venit (pl.) - добро пожаловать - afio mai, susu mai ma maliu mai - benènnidu / beni benìu - fàilte - dobrodošli - karibu - wauya (plural: mauya) - bhali karay aaya -aayuboovan - vitame vás / vitajte - dobrodošel (to a man) - zupinje z te videtite - bienvenido - karibu - välkommen - härzliche wöikomme -maligayang pagdating - maeva / manava - nal-varravu -rahim itegez - swagatham -ยินดีต้อนรับ - malo e lelei - hosgeldiniz - gazhasa oetiśkom - laskavo prosymo -khush amdeed - hush kelibsiz - chào mừng - bénvnou (bénvnowe) / wilicome -croeso -bel bonjou - dalal ak diam - ékouabô / ékabô

(Ιf you want, you can use our website translator)