Καλώς ήλθατε-Welcome-welkom-mirë se vini- welkomma- ahlan wa sahlan- bari galoust- xos gelmissiniz -i bisimila - akwaba - ongi etorri - Шчыра запрашаем - swagata - amrehba sisswène - ani kié - dobro došli - degemer mad - добре дошъл - kyo tzo pa eit - benvinguts - bonavinuta - dobrodošli - vítejte - velkommen - welkom - bonvenon - tere tulemast -gabitê - vælkomin - tervetuloa - welkom - bienvenue - wolkom - binvignut - benvido -herzlich willkommen - eguahé porá - mikouabô - bienvéni - baroukh haba / brouha aba-a - swaagat / aap ka swaagat hein - üdvözlöm - velkomin - nnoo / i biala - selamat datang -fáilte - benvenuto - yôkoso - amrehva ysswène / l'aaslama - chum reap suor (formal) / suor sdei (casual) -murakaza neza - 환영합니다 - nodé - bi xer hati - gnindi ton hap - gratus mihi venis - laipni lūdzam -

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Oι πρωτες κρίσεις στις Ε.Δ.

Πριν λίγο ανακοινώθηκαν από το ΓΕΕΘΑ τα πρώτα αποτελέσματα στις κρίσεις των ανωτάτων αξιωματικών και έχουν ως εξής: "Ανακοινώνεται ότι, το Συμβούλιο Αρχηγών Γενικών Επιτελείων (ΣΑΓΕ), στη συνεδρίαση της 08 Μαρτίου 2011, διενήργησε τις τακτικές ετήσιες κρίσεις 2011-12. Στην πρώτη σύγκληση του ΣΑΓΕ (6η Συνεδρίαση 2011) το Συμβούλιο έκρινε:

1. Στο Στρατό Ξηράς "Διατηρητέους" τους:

α. Αντιστράτηγο (ΜΧ) Λυμπέρη Δημήτριο
β. Αντιστράτηγο (ΤΘ) Αγγελούδη Δημήτριο
γ. Αντιστράτηγο (ΠΒ) Νακόπουλο Γεώργιο
δ. Αντιστράτηγο (ΠΖ) Ζάρα Ιωάννη
ε. Αντιστράτηγο (ΠΖ) Ρουσάκη Θεόκλητο
στ. Αντιστράτηγο (ΤΘ) Τσολακίδη Παναγιώτη

και "Ευδοκίμως τερματίσαντες τη σταδιοδρομία τους" τους:

α. Αντιστράτηγο (ΠΖ) Παπαδάκη Σπυρίδων
β. Αντιστράτηγο (ΤΘ) Ξιφαρά Σαμπάτη
γ. Αντιστράτηγο (TΘ) Θεοφανίδη Κωνσταντίνο
δ. Αντιστράτηγο (ΠΒ) Μπασδάνη Ιωάννη


2. Στο Πολεμικό Ναυτικό "Διατηρητέους" τους:


α. Υποναύαρχο Ευσταθίου Παναγιώτη
β. Υποναύαρχο Σκιαδά Γεώργιο
γ. Υποναύαρχο Καλόγηρο Γεώργιο
δ. Υποναύαρχο Κρυονερίτη Νικόλαο
ε. Υποναύαρχο (Μ) Αγιατζίδη Κωνσταντίνο
στ. Υποναύαρχο (Μ) Ελληνιάδη Παναγιώτη
ζ. Υποναύαρχο (Ι) Μαντίδη Απόστολο

και "Ευδοκίμως τερματίσαντες τη σταδιοδρομία τους" τους:

α. Αντιναύαρχο Δημητριάδη Γεώργιο

β. Αντιναύαρχο Ορφανό Ιωάννη

γ. Αντιναύαρχο (Μ) Χατζηδάκη Φωκίων

δ. Υποναύαρχο Κασφίκη Γεώργιο
ε. Υποναύαρχο (Ο) Νιάνια Γεώργιο


γ. Στην Πολεμική Αεροπορία "Διατηρητέους" τους:

(1) Yποπτέραρχο (Ι) Τσαντηράκη Αντώνιο
(2) Yποπτέραρχο (Ι) Βενέτη Ηλία
(3) Yποπτέραρχο (Ι) Κρεβάϊκα Φώτιο
(4) Yποπτέραρχο (Ι) Πιέρρο Αντώνιο
(5) Yποπτέραρχο (Ι) Δημόπουλο Κωνσταντίνο
(6) Yποπτέραρχο (Ι) Τουρνά Ευάγγελο
(7) Yποπτέραρχο (Ι) Βαϊτση Χρήστο
(8) Yποπτέραρχο (Ι) Πριόνα Κωνσταντίνο
(9) Yποπτέραρχο (ΜΗ) Λέλλα Αχιλλέα
(10) Yποπτέραρχο (ΜΑ) Οικονόμου Κωνσταντίνο
(11) Yποπτέραρχο (Ο) Λάτσιο Ευάγγελο
(12) Yποπτέραρχο (ΥΙ) Καβασακάλη Σταύρο
(13) Yποπτέραρχο (ΥΙ) Φουρλεμάδη Στέφανο

και "Ευδοκίμως τερματίσαντες τη σταδιοδρομία τους" τους:

(1) Αντιπτέραρχο (Ι) Ατματζάκη Αντώνιο
(2) Αντιπτέραρχο (Ι) Δούμου Γεώργιο
(3) Yποπτέραρχο (Ι) Χαρίτο Χρήστο
(4) Yποπτέραρχο (Ι) Πέτρουλα Κωνσταντίνο
(5) Yποπτέραρχο (Ι) Θωμαϊδη Αδάμ
(6) Yποπτέραρχο (Ι) Χριστακόπουλο Ηλία
(7) Yποπτέραρχο (Ι) Μαμώλη Παναγιώτη
(8) Yποπτέραρχο (ΜΗ) Μεταλληνό Νικόλαο

δ. Στο Στρατολογικό Σώμα "Διατηρητέο" τον

Υποστράτηγο (Σ) Μπούρα Περικλή

Το ΣΑΓΕ, σε όλους τους παραπάνω αξκούς που κρίθηκαν "Ευδοκίμως τερματίσαντες τη σταδιοδρομία τους” απονέμει τον τίτλο του Επίτιμου της θέσεως που κατείχαν.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Guardian: Πόσο νόμιμο είναι το δημόσιο χρέος;



Guardian: Πόσο νόμιμο είναι το δημόσιο χρέος;Με άρθρο του στον βρετανικό Guardian, ο Έλληνας δημοσιογράφος Κώστας Λαπαβίτσας, καλεί τους αναγνώστες να στηρίξουν την καμπάνια για το έλεγχο του δημόσιου χρέους της Ευρώπης. «Το δημόσιο χρέος βρίσκεται στο επίκεντρο της κρίσης της ευρωζώνης. Το ελληνικό δημόσιο χρέος, που είναι πολύ υψηλό εδώ και χρόνια, έχει αυξηθεί εξαιρετικά από το 2009. Το ιρλανδικό δημόσιο χρέος κλιμακώθηκε από τα χρέη των ιδιωτικών τραπεζών που.... προστέθηκαν σε αυτό. Η Πορτογαλία και η Ισπανία κινδυνεύουν να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο. Παρόμοιες τάσεις μπορούν να υπάρξουν και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, χωρίς να αποκλείεται ούτε το Ηνωμένο Βασίλειο», λέει ο αρθρογράφος.

Η αύξηση του δημόσιου χρέους οδήγησε στην υιοθέτηση πολιτικών λιτότητας σε αρκετές ευρωπαϊκές κυβερνήσεις. Οι δημόσιες δαπάνες, μεταξύ άλλων για την υγεία και την εκπαίδευση, κόπηκαν. Μισθοί και συντάξεις συμπιέστηκαν. Έμμεσοι φόροι επιβλήθηκαν. Το κόστος της κρίσης μεταφέρθηκε στους ώμους των ανθρώπων που δεν είχαν καμία σχέση με το οικονομικό όργιο του 2001-7. Στην περιφέρεια δε της ευρωζώνης η μεταφορά του κόστους έχει λάβει καταστροφικές διαστάσεις, με την κατάρρευση των εισοδημάτων και τη μαζική ανεργία.

Αυτές οι πολιτικές λιτότητας έχουν δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στην αξιοπιστία της δημοκρατίας, πέρα από τις κοινωνικές και τις οικονομικές επιπτώσεις. Οι εργαζόμενοι, έχουν κληθεί να επωμισθούν το βάρος του δημόσιου χρέους, αλλά έχουν ενημερωθεί πραγματικά για τη σύνθεσή του, τους όρους και τις πηγές του; Η απάντηση είναι ένα ηχηρό όχι σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες.

Οι δημόσιες διαθέσιμες πληροφορίες είναι ελάχιστες. Σημαντικές πτυχές της έκδοσης του χρέους, όπως οι εργασίες των τραπεζών στις αγορές ομολόγων, καλύπτονται από ένα πέπλο μυστηρίου. Ακόμη λιγότερα είναι γνωστά σχετικά με το ρόλο των πολιτικών και των συνδέσεών τους με τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, τους εργολάβους και άλλους επικεφαλής ιδιωτικών επιχειρήσεων. Οι βουλευτικές εκλογές είναι εντελώς ανεπαρκείς για να ρίξουν φως σε αυτά τα ερωτήματα.

Πόσο βέβαιοι μπορούμε να είμαστε για παράδειγμα ότι το μεγαλύτερο μέρος του ελληνικού δημόσιου χρέους είναι νόμιμο, δεδομένου ότι έχει ήδη τεθεί σε άμεση αντίθεση με τους κανονισμούς της ΕΕ, που αναφέρουν ότι το δημόσιο χρέος δεν πρέπει να υπερβαίνει το 60% του ΑΕΠ; Οι πιστωτές - κυρίως ευρωπαϊκές κεντρικές τράπεζες - είχαν πλήρη επίγνωση της περιφρόνησης αυτής της νομικής απαίτησης όταν δάνειζαν το ελληνικό κράτος.

Για να βρεθούν απαντήσεις, οι χώρες θα πρέπει σχηματίσουν επιτροπές ελέγχου που θα είναι ανεξάρτητες από τα πολιτικά κόμματα, αλλά και από το κοινοβούλιο και άλλους μηχανισμούς του κράτους. Θα πρέπει να περιλαμβάνουν δημόσιους ελεγκτές, οικονομολόγους, νομικούς και άλλους ειδικούς, αλλά και εκπρόσωπους της κοινωνίας των πολιτών και των εργατικών συνδικάτων.

Σε αυτή τη βάση θα πρέπει να εξετασθεί το δημόσιο χρέος για να διαπιστωθεί αν είναι παράνομο ή απλώς απαράδεκτο. Η κοινωνία στη συνέχεια θα έχει περισσότερο λόγο στο πώς θα αντιμετωπισθεί. Αν μη τι άλλο δε θα αποδεχθεί αυθαίρετα κανόνες που η Γερμανία θέλει τώρα να επιβάλει στα συντάγματα των μελών της ευρωζώνης.

Μια καμπάνια για να σχηματισθεί μια επιτροπή ελέγχου ξεκίνησε στις 3 Μαρτίου με την υποστήριξη από 200 εξέχοντες υπογράφοντες από όλο τον κόσμο και χιλιάδες άλλους στην Ελλάδα. Στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα ευρύ κίνημα που θα απαιτήσει ανεξάρτητη γνώση και τον έλεγχο του δημόσιου χρέους.

Ποιοι συμμετέχουν στην καμπάνια

Από το εξωτερικό την έκκληση υπογράφουν μεταξύ άλλων ο Αμερικανός καθηγητής στο Τμήμα Γλωσσολογίας και Φιλοσοφίας του Τεχνολογικού Ινστιτούτου της Μασσαχουσέττης (MIT) Νόαμ Τσόμσκι, ο σκηνοθέτης Κεν Λόουτς, ο πρώην βουλευτής των Βρετανών Εργατικών Τόνι Μπεν, πρώην υπουργοί από τον Ισημερινό, βουλευτές και ευρωβουλευτές από την ΕΕ.

Στην πρωτοβουλία μετέχουν και Έλληνες βουλευτές, συνδικαλιστές, οικονομολόγοι, συνταγματολόγοι, πανεπιστημιακοί, διανοούμενοι, καλλιτέχνες, κ.ά.

Μεταξύ αυτών είναι οι βουλευτές κ. Π. Λαφαζάνης και κυρία Σοφία Σακοράφα, ο ομότιμος καθηγητής Νομικής και ακαδημαϊκός κ. Γιώργος Κασιμάτης, οι οικονομολόγοι-πανεπιστημιακοί κ. Κώστας Βεργόπουλος και Κ. Λαπαβίτσας, ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου, Τμήματος Νομικής ΑΠΘ κ. Κώστας Χρυσόγονος, ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου κ. Γιώργος Κατρούγκαλος, ο καθηγητής εργατικού δικαίου κ.΄Αρης Καζάκος, οι πανεπιστημιακοί Αριστείδης Μπαλτάς, Σάββας Ρομπόλης,Ευτύχης Μπιτσάκης και κυρίες Πέπη Ρηγοπούλου και Τζίνα Πολίτη, ο καθηγητής Πανεπιστημίου Αθήνας κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο επ. καθηγητής Ιστορίας Ιδεών, τμ. Πολ. Επιστημών ΑΠΘ κ. Σπύρος Μαρκέτος, ο πρώην αντιπρόεδρος ΣτΕ κ. Μιχάλης Δεκλερής, ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ κ. Σπύρος Παπασπύρος, ο κ. Αλέκος Αλαβάνος(υπογράφει ως πρώην μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου), ο κ. Μανώλης Γλέζος, ο πρώην βουλευτής κ. Π. Κοροβέσης, η σκηνοθέτης κυρία Αλίντα Δημητρίου, οι συγγραφείς κυρίες Μάρω Δούκα, Ιωάννα Καρυστιάνη και Νάντια Βαλαβάνη, οι μουσικοσυνθέτες Διονύσης Τσακνής και Γιάννης Αγγελάκας, ο σκιτσογράφος κ.Στάθης Σταυρόπουλος, οι δημοσιογράφοι κ.κ. Γιώργος Δελαστίκ , Πέτρος Παπακωνσταντίνου, Αρης Χατζηστεφάνου, Αντ. Νταναβέλλος , ο δικηγόρος κ.Δήμος Τσακνιάς.


Αλλο είναι το «δεν έχω να πληρώσω», κι άλλο το «εχω, αλλά δε σε πληρώνω γιατί δε σου χρωστάω. Με εξαπάτησες». Το δεύτερο ΔΕΝ ειναι χρεοκοπία. Είναι καταγγελία απάτης. Αυτό θέλει τόλμη που η πολιτική μας ηγεσία δεν την έχει διότι δεν τολμά κανείς να απαλλαγεί από τα ταμπού της υποτέλειας

Πως περνάμε τα διόδια μετά την δημοσίευση της τροπολογίας σε ΦΕΚ. - ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

Πως περνάμε τα διόδια μετά την δημοσίευση της τροπολογίας σε ΦΕΚ. - ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

Πως περνάμε τα διόδια; ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΤΟ ΦΕΚ!

Ακολουθούν νέες οδηγίες για το πως περνάμε τα διόδια αφού έγινε νόμος η ντροπολογία του Ρέππα. Ζητάμε έκδοση Επί πιστώσει απόδειξης.

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ - ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΜΕ; Δηλώνουμε στον υπάλληλο ότι «δεν μπορούμε να πληρώσουμε» δίνοντας τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματός μας. Ζητάμε να εκδοθεί απόδειξη με πίστωση και να ανοίξουν την μπάρα. Αν καθυστερούν προειδοποιούμε ότι: α) αν δεν ανοίξουν αμέσως την μπάρα καταστρατηγούν το συνταγματικό μας δικαίωμα για ελεύθερη μετακίνηση και διαπράττουν το ποινικό αδίκημα της παράνομης κατακράτησης. β) αν δεν εκδώσουν την απόδειξη διαπράττουν το φορολογικό αδίκημα της άρνησης εκδόσεως επί πιστώσει φορολογικού στοιχείου. γ) αν αρνηθούν να ανοίξουν διαπράττουν και το αδίκημα της πρόκλησης για εκτέλεση παράνομης πράξης. Εάν καθυστερεί το άνοιγμα της μπάρας και διαπιστώσουμε ότι δεν υπάρχει τροχαία ανοίγουμε την μπάρα με απλή ώθηση προς τα εμπρός και συνεχίζουμε την πορεία μας. Εάν καθυστερεί το άνοιγμα της μπάρας και υπάρχει τροχαία τότε ζητάμε την συνδρομή του αστυνομικού ώστε να κοπεί πιστωτικό και να ανοίξει η μπάρα. Αν μας ζητηθεί να συμπληρώσουμε έντυπο αδυναμίας πληρωμής πριν από την υπογραφή μας γράφουμε: «Με επιφύλαξη της νομιμότητας καταβολής του τέλους». Σε περίπτωση που ο τροχονόμος δηλώσει αναρμόδιος ή αρνούνται να μας ανοίξουν την μπάρα καλούμε την αστυνομία στο 100 και ζητάμε να συλληφθεί ο ταμίας και ο υπεύθυνος των διοδίων και να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη με την αυτόφορη διαδικασία για παράνομη κατακράτηση.

Τι άλλαξε στον ΚΟΚ; Στον κώδικα οδικής κυκλοφορίας προστέθηκε η εξής παράγραφος: «Απαγορεύεται η κυκλοφορία οχημάτων σε αυτοκινητοδρόμους, οδούς ταχείας κυκλοφορίας, σήραγγες και γέφυρες που διακρίνονται με ειδικές πινακίδες σήμανσης χωρίς την καταβολή διοδίου τέλους, όταν και όπου προβλέπεται η καταβολή αυτή. Για την καταβολή του διοδίου τέλους είναι υπόχρεοι εις ολόκληρον ο κύριος και ο οδηγός του οχήματος. Η βεβαίωση της παράβασης γίνεται από τα αρμόδια αστυνομικά όργανα που τη διαπιστώνουν αυτοπροσώπως.»

Μπορεί ο παραχωρησιούχος να βεβαιώσει την τροχαία παράβαση ή να μου επιβάλλει πρόστιμο; Μπορεί ο παραχωρησιούχος να διαβιβάσει στην τροχαία ποιοι δεν πλήρωσαν και να κοπεί κλήση; Όχι, ο παραχωρησιούχος είναι ιδιωτική εταιρία και δεν μπορεί να βεβαιώσει τροχαία παράβαση ούτε μπορεί να επιβάλει πρόστιμο. Ρητά προβλέπεται από την τελευταία διάταξη του νόμου, ότι πρόστιμο επιβάλει μόνο ο τροχονόμος και μάλιστα όταν διαπιστώσει την παράβαση αυτοπροσώπως.

Ποιά είναι τα αρμόδια αστυνομικά όργανα; Αρμόδια να βεβαιώσει παραβάσεις του ΚΟΚ είναι η τροχαία.

Μπορεί να με σταματήσει μετά τα διόδια τροχονόμος και να μου ζητήσει απόδειξη ότι πλήρωσα; Δεν υπάρχει κάποια διάταξη που να μας υποχρεώνει να κρατάμε τις αποδείξεις. Εξάλλου αν έχουμε περάσει με ΤΕΟ-pass ή με e-pass δεν θα έχουμε απόδειξη. Επίσης η βεβαίωση της παράβασης πρέπει να γίνει «αυτοπροσώπως», δηλαδή να μας δει ο ίδιος ο τροχονόμος να μην πληρώνουμε.

Μπορεί ο τροχονόμος να μου κόψει κλήση στηριζόμενος σε μαρτυρία άλλου ότι δεν πλήρωσα; Όχι, ο τροχονόμος μπορεί να βεβαιώσει την παράβαση μόνο αν έχει διαπιστώσει ο ίδιος «αυτοπροσώπως» να μην πληρώνουμε.

Μπορεί να βεβαιωθεί η τροχαία παράβαση από τις κάμερες που υπάρχουν στα διόδια; Όχι, διότι οι κάμερες που ο παραχωρησιούχος έχει τοποθετήσει, είναι παράνομες, έχουν τοποθετηθεί χωρίς άδεια της Αρχής προστασίας προσωπικών δεδομένων και ως εκ τούτου, τα προϊόντα τους αποτελούν παράνομα αποδεικτικά μέσα, που απαγορεύεται να χρησιμοποιηθούν για οποιαδήποτε νόμιμη ενέργεια. Επιπλέον η διάταξη λέει ότι ο τροχονόμος το διαπιστώνει «αυτοπροσώπως» και όχι μέσω της χρήσης τεχνικών μέσων.

Μπορεί ο παραχωρησιούχος να αρνηθεί να μας επιτρέψει να χρησιμοποιήσουμε την οδό; Όχι, δεν μπορεί να μας απαγορεύσει να χρησιμοποιήσουμε την υποδομή ακόμα κι αν δεν έχουμε χρήματα να πληρώσουμε.

Έχω δικαίωμα να χρησιμοποιήσω την οδό χωρίς να πληρώσω εκείνη τη στιγμή; Ναι, έχουμε το δικαίωμα να πληρώσουμε αργότερα. Συγκεκριμένα ο Ν. 3535 (Κύρωση Σύμβασης Παραχώρησης άρθρο 3ο, παρ.2 ΦΕΚ 41Α 23/2/2007) αναφέρει: «Ο υπόχρεος δικαιούται να καταβάλει το οφειλόμενο τέλος, χωρίς άλλη επιβάρυνση, εντός της προθεσμίας των δεκαπέντε ημερών από την έκδοση της βεβαιώσεως του Παραχωρησιούχου με τον τρόπο που θα υποδείξει ο τελευταίος.»

Μπορεί ο παραχωρησιούχος να αρνηθεί να μας κόψει επί πιστώσει απόδειξη αν για οποιοδήποτε λόγο δεν πληρώσουμε; Όχι, πρέπει να μας κόψει επί πιστώσει απόδειξη. Αν δεν κόψει απόδειξη διαπράττει το φορολογικό αδίκημα της άρνησης έκδοσης επί πιστώσει φορολογικού στοιχείου. Καταγγελία του φορολογικού αδικήματος μπορούμε να κάνουμε στη ΣΔΟΕ καλώντας το 1517.

Δίνουμε τα στοιχεία μας; Όχι, δεν είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε τα στοιχεία μας. Αν υποχρεωθούμε να τα δώσουμε για να ξεμπερδέψουμε καλό είναι να δώσουμε τα κανονικά μας στοιχεία γιατί σε περίπτωση που η υπόθεσή μας δικαστεί θα είναι εις βάρος μας να έχουμε δώσει ψευδή στοιχεία.

Υπογράφουμε; Όχι, δεν είμαστε υποχρεωμένοι να υπογράψουμε κανένα έγγραφο. Αν συμπληρώσουμε έντυπο αδυναμίας πληρωμής, υπογράφουμε, πριν όμως από την υπογραφή μας, γράφουμε: «Με επιφύλαξη της νομιμότητας καταβολής του τέλους».

Αν δεν υπάρχει τροχαία μπορώ να σπρώξω την μπάρα όπως και πριν; Ναι.

Αν είμαι απρόσεκτος και με δει ο τροχονόμος να μην πληρώνω τι μπορεί να μου συμβεί; Το πρόστιμο είναι 200 ευρώ και είναι στην κρίση του τροχονόμου το αν θα αφαιρέσει τις πινακίδες, την άδεια και το δίπλωμα για 20 ημέρες.

Αν ο τροχονόμος με γράψει ενώ έχω ακολουθήσει τις οδηγίες τι γίνεται; Με αντίγραφο της επί πιστώσει απόδειξης καταθέτουμε αναφορά στον διοικητή του τμήματος της τροχαίας για κατάχρηση εξουσίας και παράβαση καθήκοντος, με την ένδειξη «Κοινοποίηση στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη» και ζητάμε την ακύρωση της κλήσης και την επιστροφή πινακίδων, άδειας και διπλώματος.

Τι θα συμβεί αν μου στείλουν ειδοποίηση να πληρώσω; Αν το έγγραφο μας το επιδίδουν με δικαστικό επιμελητή τότε απευθυνόμαστε σε δικηγόρο, αν δεν έχουμε τηλεφωνούμε στα μέλη των επιτροπών αγώνα για να μας συστήσουν κάποιο δικηγόρο μέλος των επιτροπών αγώνα. Αν το έγγραφο μας το στέλνουν με ταχυδρομείο μπορούμε να το στείλουμε για ανακύκλωση.

Που μπορώ να απευθυνθώ για διευκρινήσεις ή για βοήθεια; Ηλεκτρονικά στο e-mail epitropes2010@gmail.com ή καλώντας στα τηλέφωνα των μελών του πανελλαδικού συντονιστικού των επιτροπών αγώνα κατοίκων, πολιτών και εργαζομένων ενάντια στα διόδια που είναι αναρτημένα στο site www.oxidiodia.gr και epitropesdiodiastop.blogspot.com


Ξαναζωντάνεψαν τα....ζομπι

Κούγιας: "Στην παράγκα ο Μπέος"
Νέες βόμβες έριξε ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας σε αθλητική εκπομπή στην τηλεόραση σχετικά με το παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Νέες καταγγελίες και από τον πρώην διαιτητή Σωτήρη Βοργιά.

Ο γνωστός ποινικολόγος και πρόεδρος της Παναχαϊκής, με δηλώσεις του στην "ΔΙΚΗ" χαρακτήρισε τον Αχιλλέα Μπέο ως νέο παραγκάρχη και τόνισε πως έχει ακούσει τέσσερις κασέτες που αφορούν την αναμέτρηση Μακάμπι-Ολυμπιακός για το Europa League.

«Συμμετέχει αναμφισβήτητα στη νέα παράγκα ο εξυγιαντής Μπέος. Αν υπήρχε κράτος θα έπρεπε να είναι στην φυλακή. Δεν είναι μια κασέτα, εγώ άκουσα τέσσερις. Δεν μπορώ να αποκαλύψω λόγω του απορρήτου. Ο Δαλούκας μου είπε ψέματα, γιατί με κάλεσε ένας κορυφαίος παράγοντας και μου είπε μια άλλη άποψη για το παιχνίδι με την Μακάμπι. Γι’ αυτό παραιτήθηκα από συνήγορος του Δαλούκα.

Άκουσα πως απείλησαν την γυναίκα του Δαλούκα. Η μία συζήτηση έγινε μπροστά στη γυναίκα του. Αυτοί οι ανδρούκλες απειλούσαν την γυναίκα του, έφτασαν έως εκεί.

Στην κασέτα που άκουσα ο Μπέος καθόρισε ποιος θα παίξει στο Άρης
-Παναθηναϊκός. Μπροστά στην γυναίκα του Δαλούκα έλεγε «κοίταξε τώρα δεν έχεις άλλα περιθώρια. Στις κασέτες που έχω ακούσει δεν υπάρχει το όνομα του Βασσάρα.

Ακούω να λέει σε κάποιον πως έγιναν κάποια πράγματα πριν τον αγώνα Μακάμπι-
Ολυμπιακός, πριν τον αγώνα Άρη-Παναθηναϊκός και μετά τον αγώνα αυτό και αναφορά σε Ρώσους, Τσετσένους και Βούλγαρους δολοφόνους. Ο παραγκάρχης λέει το πόσο εύκολα μπορεί να βάζει διαιτητές.

Πάρτε τις κασέτες απομαγνητορφωνήστε τες και αν σας μηνύσουν με τις κασέτες μαζί τις ακούνε και δεν θα υπάρξει θέμα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Βοργιάς: "Απειλές με Ρώσους και Τσετσένους"

Νέες καταγγελίες που αφορούν την υπόθεση του διαιτητή Γιώργου Δαλούκα έκανε και ο πρώην διαιτητής, Σωτήρης Βοργιάς. Όπως δήλωσε στην ίδια εκπομπή, ο εν λόγω ρεφέρι δέχθηκε απειλές για την ζωή του.

«Τις έχω στείλει στο mail της ΕΠΟ. Δύο επιστολές. Ο κύριος Δαλούκας με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως στην επιστολή του στην ΟΥΕΦΑ έγραψε πως δεν έχει καμία σχέση με το παιχνίδι Μακάμπι-Ολυμπιακός.

Του είπαν πως τιμωρήθηκε γι’ αυτό το παιχνίδι. Του το είπαν πως θα παίξεις 52-48 υπέρ του Άρη για να ρεφάρεις τα του καλοκαιριού. Αλλιώς θα έρθουν οι Ρώσοι και οι Τσετσένοι και δεν μπορώ να τους ελέγξω. Αυτά τα έλεγε ο νέος παραγκάρχης.

Ενας αντιεξουσιαστης...

Jennifer Aniston and her Dad

Nicole Kidman and her Father

Παρακαλω μη με φωναζετε τρομοκρατη

Σμυρνη

Eguptian youths dance in a Faluka...

...a traditional boat,on the Nile River to celebrate the Islamic holiday marking Prophet Mohammed's birthday Feb.15.

tweeter

Our Banner

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ

Καλώς ήλθατε-Welcome-welkom-mirë se vini- welkomma- ahlan wa sahlan- bari galoust- xos gelmissiniz -i bisimila - akwaba - ongi etorri - Шчыра запрашаем - swagata - amrehba sisswène - ani kié - dobro došli - degemer mad - добре дошъл - - benvinguts - bonavinuta - dobrodošli - vítejte - velkommen - welkom - bonvenon - tere tulemast -gabitê - vælkomin - tervetuloa - welkom - bienvenue - wolkom - binvignut - benvido -herzlich willkommen - eguahé porá - mikouabô - bienvéni - / brouha aba-a - aap ka swaagat hein - üdvözlöm - velkomin - nnoo / i biala - selamat datang -fáilte - benvenuto - - amrehva ysswène / l'aaslama - chum reap suor (formal) / suor sdei (casual) -murakaza neza - - nodé - bi xer hati - gnindi ton hap - gratus mihi venis - laipni lūdzam - benvegnûi - boyeyi bolamu - sveiki atvykę - welkum - wëllkom - dobredojde - tonga soa -selamat datang - swagatham - merħba -haere mai - miawezon -tavtai morilogtun (Тавтай морилогтун) - ne y waoongo - namaste - velkommen - benvenguts - khosh âmadid (formal) / khoshumadi (informal) -witaj (sing.) / witajcie (pl.) -bem-vindo - mishto-avilian tú - bine ai venit (sing.) / bine aţi venit (pl.) - добро пожаловать - afio mai, susu mai ma maliu mai - benènnidu / beni benìu - fàilte - dobrodošli - karibu - wauya (plural: mauya) - bhali karay aaya -aayuboovan - vitame vás / vitajte - dobrodošel (to a man) - zupinje z te videtite - bienvenido - karibu - välkommen - härzliche wöikomme -maligayang pagdating - maeva / manava - nal-varravu -rahim itegez - swagatham -ยินดีต้อนรับ - malo e lelei - hosgeldiniz - gazhasa oetiśkom - laskavo prosymo -khush amdeed - hush kelibsiz - chào mừng - bénvnou (bénvnowe) / wilicome -croeso -bel bonjou - dalal ak diam - ékouabô / ékabô

(Ιf you want, you can use our website translator)