Καλώς ήλθατε-Welcome-welkom-mirë se vini- welkomma- ahlan wa sahlan- bari galoust- xos gelmissiniz -i bisimila - akwaba - ongi etorri - Шчыра запрашаем - swagata - amrehba sisswène - ani kié - dobro došli - degemer mad - добре дошъл - kyo tzo pa eit - benvinguts - bonavinuta - dobrodošli - vítejte - velkommen - welkom - bonvenon - tere tulemast -gabitê - vælkomin - tervetuloa - welkom - bienvenue - wolkom - binvignut - benvido -herzlich willkommen - eguahé porá - mikouabô - bienvéni - baroukh haba / brouha aba-a - swaagat / aap ka swaagat hein - üdvözlöm - velkomin - nnoo / i biala - selamat datang -fáilte - benvenuto - yôkoso - amrehva ysswène / l'aaslama - chum reap suor (formal) / suor sdei (casual) -murakaza neza - 환영합니다 - nodé - bi xer hati - gnindi ton hap - gratus mihi venis - laipni lūdzam -

Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Πράσινισε η Kop

Από την στιγμή που ουκ ολίγοι παίκτες, που έχουν φορέσει τη φανέλα της Λίβερπουλ θα συναντηθούν φέτος στην Παιανία είναι λογικό στο μεγάλο λιμάνι της Αγγλίας να βλέπουν με μεγάλη συμπάθεια τον Παναθηναϊκό.

Έτσι, ο αρθρογράφος της τοπικής εφημερίδας "Liverpool Echo", Ντόμινκ Κινγκ, προτείνει σε όσους οπαδούς των Ρεντς αναζητούν ομάδα για να υποστηρίζουν στο εξωτερικό να βάλουν στην καρδιά τους το Τριφύλλι.

"Είναι ένα από τις ποδοσφαιρικές συνήθειες των φιλάθλων να παρακολουθούν και μία δεύτερη ομάδα, πέρα από την αγαπημένη τους. Και αν ακόμη δεν έχετε αποφασίσει ποια θα είναι αυτή τη φετινή περίοδο, τι θα λέγατε για τον Παναθηναϊκό;

Η ελληνική ομάδα, η οποία είναι γνωστή στο Λίβερπουλ από το 1985 και τον ημιτελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών, έχει γίνει, εσχάτως, το δεύτερο σπίτι για μερικούς πρώην παίκτες των Ρεντς.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ ήταν ο πρώτος και σκόραρε πάρα πολλά γκολ πέρυσι, ο Νταμιέν Πλεσί έφθασε εκεί την τελευταία ημέρα των μεταγραφών και τώρα είναι η σειρά του Λουίς Γκαρσίοα να μετακόμισει στην Αθήνα.

Έχοντας μείνει για λίγο καιρό χωρίς ομάδα, ο Γκαρσία μπορεί πολύ σύντομα να κάνει τη διαφορά και θα είναι πολύ ωραία να τον δούμε και πάλι κάποτε με μία κόκκινη φανέλα" αναφέρεται στο κείμενο.

Αν και ο Κινγκ ξεχνάει να βάλει και τον Λέτο, η ένθερμη υποστήριξη από πλευράς οπαδών της Λίβερπουλ στους πράσινους δε θα ήταν άσχημη.

Why not? Που λένε, λοιπόν, και οι νέοι φίλοι μας στο Άνφιλντ....

ΕΝΑ ΥΠΟΘΕΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ!


- Έχουμε την παγκόσμια κοινότητα η οποία, κατ’ εντολή των τεκτονικών στοών και των οργανώσεων οι οποίες εργάζονται πυρετωδώς για την υλοποίηση της παγκοσμιοποίησης, αρνείται πεισματικά την είσοδο της Ρωσίας στο παγκόσμιο συμβούλιο εμπορίου. Όσα κράτη στην Ευρώπη, στην Ασία και στη Αφρική έχουν εμπορικές σχέσεις με την Ρωσία χτυπιούνται από την παγκόσμια κοινότητα και εκβιάζονται είτε οικονομικά είτε στρατιωτικά. Όλος ο σχεδιασμός του ΝΑΤΟ βασίζεται στην κύκλωση της Ρωσίας. Ο λόγος είναι απλός είναι η μόνη χώρα στον κόσμο που έχει την δυναμική να αντιστρέψει την πορεία της παγκοσμιοποίησης. Επειδή λοιπόν δεν μπορούν να την ελέγχουν πρέπει να την εκβιάσουν.
- Έχουμε την Ρωσία η οποία έχει στρατηγικό βάθος , βαριά αμυντική βιομηχανία, ενεργειακούς πόρους , μετάλλευμα , τεχνογνωσία και τέλος μεγάλο ανθρώπινο δυναμικό. Όμως για να επιβιώσει πρέπει να έχει εμπορικές σχέσεις με τον κόσμο δηλαδή με απλά λόγια πρέπει να πουλήσει για να ζήσει. Αυτή είναι και η αδυναμία της.
- Έχουμε τα έθνη που ανήκουν στο ΝΑΤΟ και τα οποία έχουν οικονομική ευμάρεια χωρίς να ενδιαφέρονται για τον τρόπο που αποκτούν αυτά τα αγαθά. Αυτά τα έθνη δεν έχουν καθόλου ψυχική επαφή με τους στρατούς τους. Το μονό που τους ενδιαφέρει είναι να μην χαλάσουν την ηρεμία τους.
- Έχουμε τον ρωσικό λαό ο οποίος έχει χάσει την δική του ηρεμία και ευμάρεια αλλά και έχει την περηφάνια του πληγωμένη. Αυτός ο λαός προσδοκά από τον ρωσικό στρατό να ξανασηκώσει το ηθικό του ψηλά, για τον λόγο αυτό δικαιολογεί όλα τα λάθη του.
- Έχουμε τους ηγέτες των κρατών του ΝΑΤΟ οι οποίοι το μονό που τους ενδιαφέρει είναι οι δείκτες των χρηματιστηρίων και που για να πάρουν μια απόφαση για ένα απλό πρόβλημα πρέπει να πάρουν πρώτα τις δημοσκοπήσεις και να προσέχουν να μη δυσαρεστήσουν τους χρηματοδότες τους.
- Έχουμε τον ηγέτη της Ρωσίας ο οποίος ήταν στρατιώτης και επίσης πράκτορας της ΚΑ ΓΚΕ ΜΠΕ, δηλαδή στυγνός δολοφόνος. Όταν ανέλαβε την εξουσία το πρώτο πράγμα που άλλαξε ήταν οι στολές τις προεδρικής φρουράς που επανάφερε τις τσαρικές. Αυτό κάτι δείχνει ως προς το τι σκέφτεται και αναπολεί. Επίσης ο ρωσικός λαός στην μεγάλη του πλειονότητα θεωρεί ότι αυτός ο ηγέτης θα του ξαναδώσει την χαμένη του αίγλη για τον λόγο αυτό δεν υπάρχουν έντονες διαμαρτυρίες για αυτά που κάνει.
- Το ΝΑΤΟ για λογαριασμό της παγκοσμιοποίησης προσπαθεί να εξασφαλίσει όσο το δυνατό περισσότερους ενεργειακούς πόρους. Με αυτό τον τρόπο όλα τα υπόλοιπα κράτη θα σκύψουν την κεφαλή τους αν θέλουν να επιβιώσουν.
- Το ίδιο κάνει και η Ρωσία που προσπαθεί χωρίς να σκύψει την κεφαλή της να γίνει μέλος του παγκόσμιου συμβουλίου εμπορίου.
Μετά από όλα αυτά το επόμενο βήμα του ΝΑΤΟ δεν μπορεί να είναι άλλο από την στρατιωτική επέμβαση στην Συρία και στο Ιράν. Αυτό θα γίνει για τους κάτωθι λόγους:
1. Αυτά τα κράτη είναι αγορές της Ρωσίας.
2. Έχουν ενεργειακούς πόρους οι οποίοι πρέπει απαραιτήτως να είναι στα χέρια του ΝΑΤΟ.
3. Υλοποιούν με αυτό τον τρόπο και με την υποχρεωτική συμμαχία Πακιστάν - Ινδίας την κύκλωση της Ρωσίας από το νότο.
4. Η παγκοσμιοποίηση επιβάλει να μην υπάρχουν θρησκευτικές έριδες (Συρία υποστηρίζει τους σουνίτες και Ιράν υποστηρίζει τους σιίτες).
Όμως για να πραγματοποιηθεί αυτό πρέπει να φυλάξει τα νώτα των συμμάχων το Ισραήλ και για να το καταφέρει αυτό το Ισραήλ πρέπει να ηρεμήσει η Παλαιστίνη. Για το λόγο αυτό κόπτονται για την ειρήνη στην Παλαιστίνη και για κανέναν άλλον.
Αν γίνει αυτό το μονό που θα μείνει στη Ρωσία είναι να κάνει επέμβαση στην Τουρκία και στα βαλκάνια. Αυτό για τους κάτωθι λόγους:
1. Στην Τουρκία υπάρχουν τρεις (3) αγωγοί οι οποίοι μαζί με τον αγωγό μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη θα είναι οι μόνοι που θα έχουν απομείνει στην Ρωσία για επιβίωση.
2. Με την επέμβαση αυτή χωρίζει το ΝΑΤΟ στα δυο το οποίο θα έχει επεκταθεί έως την Ινδία.
3. Εξασφαλίζει μέσω των στενών την έξοδο προς τις νότιες θάλασσες.
4. Πρέπει ο ηγέτης της Ρωσίας να εκπληρώσει τις δημόσιες δεσμεύσεις του προς το Ιράν και την Συρία για παροχή υλικής και στρατιωτικής βοήθειας σε περίπτωση επέμβασης από το ΝΑΤΟ. Εξασφαλίζοντας λοιπόν τα νώτα του καταλαμβάνοντας τα στενά μπορεί μετά να συνεχίσει προς Συρία και Ιράν.
Σε αυτό το σημείο έχουμε και την εμπλοκή της Ελλάδας ως συμμάχου του ΝΑΤΟ αλλά και εχθρού της Τουρκίας αλλά και με ένα λαό που κλείνει περισσότερο φιλικά προς τους Ρώσους παρά προς το ΝΑΤΟ. Τι πρέπει να πράξει η Ελλάδα;
Η πατρίδα μας έχει την συγκεκριμένη χρονική στιγμή δυο μεγάλα όπλα τα οποία αν τα χρησιμοποιήσει σωστά θα μείνει ουδέτερη με την συγκατάβαση του ΝΑΤΟ και της Ρωσίας. Αυτά είναι:
1. Η Εγνατία οδός
2. Ο αγωγός μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη.

Η ουδετερότητα έχει όμως δούναι και λαβείν. Δηλαδή:
1.Η Ρωσία θα κάνει επέμβαση όπου χρειάζεται ώστε να προστατέψει τα συμφέροντα της. Αν εμείς της εξασφαλίσουμε ότι ο αγωγός της δεν θα πειραχθεί τότε δεν θα πειράξει και εκείνη εμάς. Μην τρέφουμε αυταπάτες ότι μπορούμε να τα βάλουμε με τους Ρώσους.
2.Σύμφωνα με τον 100-1(Στρατιωτικό εγχειρίδιο) ένας από τους λόγους που γίνεται η προέλαση είναι <<στο να φέρει τα στρατεύματα και τα μέσα κοντά στον εχθρό με ασφάλεια, και στον ελάχιστο δυνατό χρόνο>>. Η ουδετερότητα Εξασφαλίζει την ασφάλεια και η Εγνατία οδός τον ελάχιστο δυνατό χρόνο. Οι δυνάμεις οι οποίες θα προελάσουν προς τα στενά είναι οι ειρηνευτικές δυνάμεις του Κόσσοβου οι οποίες θα είναι οι πρώτες που θα συγκρουστούν με τους Ρώσους μέσα στο έδαφος της Τουρκίας. Έτσι και αλλιώς ούτε οι σύμμαχοι μας εκτιμούν τόσο πολύ και θα πιστεύουν (όχι αδίκως ) ότι δεν μπορούμε να τους εξασφαλίσουμε τα πλευρά και τα νώτα. Επομένως και εκείνοι θα προτιμούν να μείνουμε ουδέτεροι για δικό τους συμφέρον. Γιατί να χαλάσουμε το χατίρι και στους δυο;
Καταλαβαίνεται τι θα αποκομίσουμε μετά από το τέλος του πολέμου αυτού; Δεν το αναφέρω γιατί "απαγορεύεται".
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

The Last South China Tiger

This is how to play the violin‏

tweeter

Our Banner

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ

Καλώς ήλθατε-Welcome-welkom-mirë se vini- welkomma- ahlan wa sahlan- bari galoust- xos gelmissiniz -i bisimila - akwaba - ongi etorri - Шчыра запрашаем - swagata - amrehba sisswène - ani kié - dobro došli - degemer mad - добре дошъл - - benvinguts - bonavinuta - dobrodošli - vítejte - velkommen - welkom - bonvenon - tere tulemast -gabitê - vælkomin - tervetuloa - welkom - bienvenue - wolkom - binvignut - benvido -herzlich willkommen - eguahé porá - mikouabô - bienvéni - / brouha aba-a - aap ka swaagat hein - üdvözlöm - velkomin - nnoo / i biala - selamat datang -fáilte - benvenuto - - amrehva ysswène / l'aaslama - chum reap suor (formal) / suor sdei (casual) -murakaza neza - - nodé - bi xer hati - gnindi ton hap - gratus mihi venis - laipni lūdzam - benvegnûi - boyeyi bolamu - sveiki atvykę - welkum - wëllkom - dobredojde - tonga soa -selamat datang - swagatham - merħba -haere mai - miawezon -tavtai morilogtun (Тавтай морилогтун) - ne y waoongo - namaste - velkommen - benvenguts - khosh âmadid (formal) / khoshumadi (informal) -witaj (sing.) / witajcie (pl.) -bem-vindo - mishto-avilian tú - bine ai venit (sing.) / bine aţi venit (pl.) - добро пожаловать - afio mai, susu mai ma maliu mai - benènnidu / beni benìu - fàilte - dobrodošli - karibu - wauya (plural: mauya) - bhali karay aaya -aayuboovan - vitame vás / vitajte - dobrodošel (to a man) - zupinje z te videtite - bienvenido - karibu - välkommen - härzliche wöikomme -maligayang pagdating - maeva / manava - nal-varravu -rahim itegez - swagatham -ยินดีต้อนรับ - malo e lelei - hosgeldiniz - gazhasa oetiśkom - laskavo prosymo -khush amdeed - hush kelibsiz - chào mừng - bénvnou (bénvnowe) / wilicome -croeso -bel bonjou - dalal ak diam - ékouabô / ékabô

(Ιf you want, you can use our website translator)