Καλώς ήλθατε-Welcome-welkom-mirë se vini- welkomma- ahlan wa sahlan- bari galoust- xos gelmissiniz -i bisimila - akwaba - ongi etorri - Шчыра запрашаем - swagata - amrehba sisswène - ani kié - dobro došli - degemer mad - добре дошъл - kyo tzo pa eit - benvinguts - bonavinuta - dobrodošli - vítejte - velkommen - welkom - bonvenon - tere tulemast -gabitê - vælkomin - tervetuloa - welkom - bienvenue - wolkom - binvignut - benvido -herzlich willkommen - eguahé porá - mikouabô - bienvéni - baroukh haba / brouha aba-a - swaagat / aap ka swaagat hein - üdvözlöm - velkomin - nnoo / i biala - selamat datang -fáilte - benvenuto - yôkoso - amrehva ysswène / l'aaslama - chum reap suor (formal) / suor sdei (casual) -murakaza neza - 환영합니다 - nodé - bi xer hati - gnindi ton hap - gratus mihi venis - laipni lūdzam -

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Χάνονται 3 μισθοι και 3 συντάξεις απο τα 2 μνημόνια !!!!

ILLUMINATI CARD GAME.Ένα προφητικό παιχνίδι?…

Το παιχίδι αυτό εμφανίστηκε το 1994 – 1996 (ανανεωμένη έκδοση).

Δημιουργία του Steve Jackson.

Το παιχνίδι αυτό το οποίο θα επαναλάβουμε , κυκλοφόρησε στο εξωτερικό μεταξύ 1994 και 1996 περιέχει κάποιες κάρτες.

Ο Steve Jackson έχει παρουσιάσει πολλά παιγνίδια, άλλα είναι με κάρτες και άλλα όχι. Το παιγνίδι είναι με κάρτες, και όπως λέει ο J ackson πρωτοεκδόθηκε το 1 982, ενώ το 1999 έγινε έγχρωμο. Έχει μεγαλώσει σε αριθμό καρτών και δίνεται σε πολλές γλώσσες, αλλά και παραλλαγές. Εκτός από την έκδοση Deluxe Illuminati κυκλοφόρησε το Y2K, Brainwash,και πιο πρόσφατα το Bavarian Fire Drill και το Crime Lords. Παρόλο που παραμένει ένα παιγνίδι, παριστάνει πολύ καλά τις αποκρυφιστικού χαρακτήρα «πονηρές» κινήσεις των αφανών κέντρων εξουσίας. Δεν χρειάζεται παρά να παραθέσουμε λίγες μόνο από τις κάρτες για να καταλάβετε τι εννοούμε.

Εξ άλλου η έφοδος των Αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών στα γραφεία του Jackson το 1990 ( για την οποία παραπονείται) δηλώνει ότι αυτά που παρουσίαζε στα παιγνίδια του . δεν ήταν μόνο θέμα παιγνιδιού γι' αυτές!

Μήπως αυτές οι κάρτες ήταν προφητικές για τα γεγονότα που θα ακολουθούσαν στα αμέσως επόμενα χρόνια;;


Πάντως σε τόσο μεγάλες συμπτώσεις δεν πιστεύω..

Πως συνδέονται τα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω μας με το 2012 και τους Illuminati ;;;

Είναι από το παιχνίδι που ονομάζετε "illuminati card game".

Έκανε την εμφάνιση του κάπου μεταξύ 1995 και 1996...


Πρώτη κάρτα γράφει διαγραφή της ιστορίας. (σε εξέλιξη…)


Δεύτερη κάρτα δίδυμοι πύργοι (έγινε!)

Τρίτη κάρτα χτύπημα στο Πεντάγωνο. (σχεδόν έγινε την ίδια μέρα με τους Πύργους…)

Τέταρτη κάρτα μόλυνση της ατμόσφαιρας και μείωση πληθυσμού.(σε εξέλιξη…)

Πέμπτη κάρτα κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νόσων (σε εξέλιξη…)

Εκτη κάρτα παγκόσμια επιδημία και καραντίνα πληθυσμών με μαζικούς εμβολιασμούς. (σε εξέλιξη…)

Εβδομη κάρτα..μεγάλη καταστροφή …(σε αναμονή…)

Ογδόη κάρτα…ομάδες ανθρώπων θα εξεγερθούν και θα σκοτώνουν στο όνομα της ειρήνης (σε αναμονή…)


Ένατη κάρτα…στην γλώσσα των εικονοληπτών tape out σημαίνει το τέλος.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ:




Να σημειώσουμε πως η κάρτα δειχνει 2:55 στο ρολόι... την ωρα ακριβώς που εγινε ο σεισμός...


Κρατηθείτε τώρα .

Αυτό που όλοι νόμιζαν ότι δείχνει(η κάρτα), δηλαδή το big ben στην Αγγλία.....

Αυτό που δείχνει στη πραγματικότητα είναι το ρολόι στη περιοχή του Τόκιο που λέγεται ....Ginza
Ταιριάζει απόλυτα μέχρι και τα κολονάκια στη κορυφή του.
Οι άνθρωποι στη κάρτα είναι ασιάτες.
Το κείμενο της κάρτας γράφει "συνδιασμός δύο καταστροφών στον ίδιο τόπο", όπως και είναι, σεισμός και πυρηνική καταστροφή.
Η ώρα στο ρολόι είναι 11 και 11… Κάτι σημαίνει αυτό. Το αγαπημένο νούμερο των illuminati είναι το 11















Παραθέτουμε και το Big Ben για τις απαραίτητες συγκρίσεις!

KAI AKOMA ΠΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ......
.

Στην κάρτα λοιπόν που παρουσιάζεται ανωτέρω, ένα υποτιθέμενο ανώτατο διευθυντήριο των Ιlluminati,συμμετέχει και κάποιος που παρουσιάζει πραγματικά εντυπωσιακή ομοιότητα με τον σημερινό πρωθυπουργό μας.Τον άνθρωπο που κατά κοινή παραδοχή πλέον έχει “φυτευθεί” να εκτελέσει ένα “πιλοτικό” πρόγραμμα της Ν.Π.Τ(Νέας Τάξης Πραγμάτων)με αντάλλαγμα μιας υψηλής θέσης στα διεθνή κέντρα αποφάσεων της.

Διαβάζουμε στο σχετικό άρθρο του περιοδικού “Τρίτο Μάτι”(Τεύχος 190)“Το προφητικό “παιχνίδι” που φαίνεται να το ζούμε στην πραγματικότητα”:

Η συγκεκριμένη κάρτα που υπαινίσσεται την ύπαρξη ενός ανώτατου διευθυντηρίου το οποίο θα εναρμονίζεται απόλυτα με τους σκοπούς των Ιλλουμινάτι,αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Ελλάδα,αφού η ομοιότητα του κάτω δεξιά μέλους του “Ανωτατου Δικαστηρίου” με τον σημερινό πρωθυπουργό της Ελλάδος Γ.Παπανδρέου,είναι εμφανής!Βέβαια η πιθανότητα σύμπτωσης είναι ομολογουμένος μεγάλη στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Όμως η παρουσία του του πατέρα Μπους στην ίδια κάρτα(που σίγουρα δεν είναι σύμπτωση),καθώς και οι φήμες ότι ο ΓΑΠ προορίζεται για υψηλές θέσεις στην ιεραρχία της ΝΤΠ,προβληματίζουν..(Τ.Μ)

Εάν τελικά πρόκειται για απλές συμπτώσεις ή ζούμε σε μια εικονική πραγματικότητα και μια καλοστημένη παγκόσμια φάρσα,αφήνεται στην κρίση του καθενός…

Σχόλιο Η κάρτα βάσει λογικής απεικονίζει το Scotus Supreme Court of the United States , δηλαδή τους 9 Δικαστές – τον Άρειο Πάγο των ΗΠΑ

Ανέκδοτα...

Ο ΑΡΑΒΑΣ & Ο ΕΒΡΑΙΟΣ

Ένας Άραβας δισεκατομμυριούχος πρόκειται να υποβληθεί σε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς. Ο γιατρός, προετοιμάζει τη μετάγγιση αίματος. Επειδή ο συγκεκριμένος ασθενής είχε σπάνια ομάδα αίματος, δεν μπορούσε να βρεθεί δότης από τη χώρα του. Έτσι έγινε έκκληση και σε διάφορες άλλες χώρες στο εξωτερικό. Τελικά βρέθηκε ένας Εβραίος με την ίδια ομάδα αίματος, που δέχθηκε να δωρίσει το αίμα του στον Άραβα.

Μετά την εγχείρηση, ο Άραβας έστειλε στον Εβραίο μία ευχαριστήρια κάρτα, συνοδευόμενη από ένα ακριβό διαμάντι και μία ρολς ροις - για να δείξει την ευγνωμοσύνη του.

Δυστυχώς, ο Άραβας ασθενής χρειάστηκε μετά από λίγο καιρό να ξαναυποβληθεί σε παρόμοια επέμβαση. Οι γιατροί κάλεσαν και πάλι τον Εβραίο, ο οποίος βεβαίως δέχθηκε μετά χαράς να ξαναδώσει το αίμα του, πιστεύοντας ότι θα λάβει και άλλα δώρα από τον Άραβα.

Μετά τη δεύτερη επέμβαση, ο Άραβας έστειλε στον Εβραίο μία ευχαριστήρια κάρτα μαζί με ένα κουτί σοκολατάκια Τζοκόντα. Ο Εβραίος, σοκαρισμένος από το γεγονός ότι ο Άραβας δεν αναγνώρισε με τον ίδιο τρόπο όπως την πρώτη φορά την καλή του πράξη, του τηλεφώνησε, και τον ρώτησε γιατί εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του με αυτόν τον καθόλου γενναιόδωρο τρόπο.

Και ο Άραβας απάντησε: «Για Χαμπίμπι (αγαπητέ μου φίλε), θυμήσου, έχω εβραϊκό αίμα στις φλέβες μου τώρα.»

============================================================================

Μια κυρια με πολυ ζηλιαρη συζυγο επισκεπτεται τον οδοντιατρο της.
Ο αντρας της, φοβουμενος μη τον απατησει καλει στο κινητο της ανα 5 λεπτα.
Η κυρια εχοντας στο στομα της σωληνακια δεν μπορει να απαντησει ωστοσο..

Ο γιατρος τσατιζεται με την επιμονη του συζυγου, οποτε απαντα εκνευρισμενος στο τηλεφωνημα:

"Εδω ειναι η γυναικα σου. Τελειωνω, φτυνει και ερχεται!"

------------------------------------------------------

Η σύζυγος μπαίνει στην κουζίνα και βρίσκει τον άνδρα της να κυνηγάει μύγες.

" Τι κάνεις εκεί;" ρωτάει αυτή.
"Κυνηγάω μύγες" απαντάει αυτός.
"Σκότωσες καμμία;" ρωτάει αυτή.
"Αμέ, 3 αρσενικές και 2 θηλυκές" απαντάει αυτός.
Έκπληκτη αυτή ρωτάει. "Πως ξεχωρίζεις τις αρσενικές από τις θηλυκές;!"
Και αυτός απαντάει, "οι 3 ήταν στη μπύρα και οι 2 ήταν στο τηλέφωνο..."

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Συναντώνται δυο φίλοι και μετά τα «τι κάνεις και πώς είσαι» και τα σχετικά, ρωτάει ο πρώτος :
-Με τη χολή σου εντάξει; Την έκανες την επέμβαση που έλεγες ..
-Μπα, όχι. Μπήκα στο χειρουργείο, αλλά δεν άντεξα. Φοβήθηκα. Πριν με ναρκώσουν οι γιατροί, τους την κοπάνησα και βγήκα έξω.
-Δεν είμαστε καλά. Τι φοβήθηκες μωρέ ; Πιο απλή επέμβαση από τη χολή δεν υπάρχει . Είναι πιο απλή κι από τις αμυγδαλές και την σκωληκοειδίτιδα.
-Δεν αντιλέγω αλλά .. να . Ήταν επάνω από το κεφάλι μου και δύο νοσοκόμοι και ο αναισθησιολόγος και όλο αυτό έλεγαν και ξανάλεγαν ... «μη σε νοιάζει» . «όλα καλά θα πάνε» . «μια γελοία επέμβαση είναι, θα δεις»
-Καλά σου έλεγαν . Έτσι είναι. Συνεχίζω και δεν σε καταλαβαίνω. Εσύ γιατί φοβήθηκες;
-Φοβήθηκα γιατί δεν τα έλεγαν σε μένα. Στον γιατρό που θα με χειρουργούσε τα λέγαν!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Κάποιος αγοράζει πανάκριβο και ολοκαίνουργιο τζιπ. Το βράδυ το παρκάρει κάτω από το σπίτι του. Περνάει πιτσιρικάς, κοιτάει το τζιπ, τού 'ρχεται φαεινή ιδέα, βγάζει σουγιά και πλάι στην ένδειξη 4Χ4 χαράζει στη λαμαρίνα =16! Το πρωί ο τύπος τραβάει τα μαλλιά του. Πάει στην αντιπροσωπεία, όπου δέχονται να του αλλάξουν το καπό, μια που δεν συμπλήρωσε ούτε μέρα που πήρε το αμάξι... Το ίδιο βράδυ ξαναπερνάει ο πιτσιρικάς, βλέπει το 4Χ4 να αστράφτει πάλι, ξαναβγάζει το σουγιά και ξαναχαράζει στη λαμαρίνα =16. Το άλλο πρωί ο ιδιοκτήτης στα πρόθυρα εμφράγματος ξαναπάει στην αντιπροσωπεία.

- Κοιτάξτε κύριε, του λένε εκεί, δυστυχώς υπάρχουν πολλά τέτοια παλιόπαιδα και το ίδιο πρόβλημα το 'χουν κι άλλοι ιδιοκτήτες τζιπ. Για να μην κάνετε συνέχεια αυτή τη δουλειά λοιπόν, εμείς έχουμε φτιάξει μια πατέντα, όπου κολλάμε ένα μεταλλικό πλαίσιο πάνω στο πίσω κάπο, το οποίο γράφει 4Χ4=16, με όμορφα καλλιτεχνικά γράμματα. Κι έτσι δεν έχουν πια τι να γράψουν και γλιτώνετε. Αν παρατηρήσετε θα δείτε πολλά τζιπ με αυτό το κόλπο. Τι λέτε; Τι να πει... βάζει το μεταλλικό πλαίσιο με 4Χ4=16 και επιστρέφει σπίτι. Το βραδύ περνάει ο πιτσιρικάς, βλέπει το 4Χ4=16 και προβληματίζεται. Ξύνει το κεφάλι για λίγο και τελικά βγάζει το σουγιά και χαράζει στο κάπο ακριβώς από κάτω:

ΣΩΣΤΟΟOOOO Σ…….!!!!!!!!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Πεθαίνει ο Ντε Κάρτ ( Καρτέσιος ) και πηγαίνει στον παράδεισο.

Τον παίρνει ο Άγιος Πέτρος από τις πύλες για να τον οδηγήσει μέσα.

Καθώς προχωρούσανε του λέει ο Ντε Καρτ:
- "Ξέρεις ποιος είμαι εγώ; Είμαι ο ιδρυτής ενός ολόκληρου φιλοσοφικού κινήματος και αυτός που είπε την ιστορική φράση "Σκέφτομαι, άρα υπάρχω"
Οπότε ο Άγιος Πέτρος τον χτυπάει φιλικά στην πλάτη και του λέει:
- "Δεν υπάρχεις, αλλά μην το σκέφτεσαι..."

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Συναντιούνται δύο φίλοι:
-Τι έγινε ρε, καλά?
- Άσε ρε, πέθανε η πεθερά µου.
- Σώπα! Τί είχε?
- Μαλ.....ς µωρέ, ένα κτήµα στο χωριό.
- Όχι ρε, σε ρωτάω αν είχε κανά πρόßληµα.
- Ναι µωρέ, δεν ήτανε γραµµένο στο κτηµατολόγιο και τρέχουµε.
- Ρε µ........, σε ρωτάω από τι πέθανε.
- Προχτές το µεσηµέρι µωρέ, δεν είχαµε φαγητό, ßγήκε να πάει στο χασάπη να
πάρει κανά κρέας και την πάτησε αυτοκίνητο.
- Όχι ρε την καηµένη!!! Και τί κάνατε?
- Τι να κάνουµε, φάγαµε µακαρόνια!!!!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

«Τίποτα δεν μας σταματά - Δεν θα πληρώσουμε ποτέ»

Χιλιάδες και χθες το βράδυ στο Σύνταγμα, ραντεβού την Τετάρτη με περικύκλωση της Βουλής
Με το σύνθημα «Δεν πάμε διακοπές, δεν πάμε παραλία θα είμαστε όλοι εδώ κάθε μέρα στην πλατεία» χιλιάδες «Αγανακτισμένοι» έδωσαν το παρόν για 3η εβδομάδα στο Σύνταγμα και στο Λευκό Πύργο. Η συγκέντρωση στο Σύνταγμα αν και ενθουσιώδης και με παλμό ήταν αισθητά μικρότερη από αυτή της προηγούμενης Κυριακής και ενδεχομένως μικρότερη και από την πρώτη συγκέντρωση πριν από τρεις εβδομάδες. Αιτία τής όχι και τόσο μαζικής προσέλευσης η αργία του Αγίου Πνεύματος, όπου αρκετοί πολίτες αποφάσισαν να εγκαταλείψουν την πόλη για το τριήμερο, αλλά και η βροχή που έπεσε επί αρκετή ώρα και προκάλεσε πολλά προβλήματα σε διάφορες γειτονιές της Αθήνας. Όμως ο ...
προσανατολισμός των «Αγανακτισμένων» επικεντρώνεται στις κινητοποιήσεις της Τετάρτης 15 Ιουνίου, ημέρα της γενικής απεργίας, με αφορμή τη συζήτηση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής.

Πολίτες όλων των ηλικιών διαμαρτυρήθηκαν μαζικά και με παλμό για την κυβερνητική πολιτική.

Τα γιουχαρίσματα των πολιτών, πολλοί εκ των οποίων κρατούσαν ελληνικές σημαίες, και φωνάζαν "κλέφτες, κλέφτες, κλέφτες" έξω από το Κοινοβούλιο, μαρτυρούσαν τη διάθεση του κόσμου που προσπάθησε να εκφράσει το αδιέξοδο που νιώθει λέγοντας ότι "δεν πάει άλλο".

Η αγανάκτηση του κόσμου εκφράστηκε με συνθήματα όπως "Η χούντα δεν τελείωσε το '73, εμείς θα την κηδέψουμε σε τούτη την πλατεία" και "Η Βουλή τους θα γίνει φυλακή τους".

Μέσα στο πλήθος διακρίνονταν πλακάτ με το σήμα του ΔΝΤ και τη φωτογραφία του Γ. Παπανδρέου, ενώ άλλα έφεραν το σήμα της Γκόλντμαν Σακς και τη φωτογραφία του Παπακωνσταντίνου.

Το παρόν έδωσαν και πολίτες που είχαν έρθει από την Κρήτη δηλώνοντας "Η Κρήτη είναι επαέ".

Στη Θεσσαλονίκη , οι "Αγανακτισμένοι", αψήφησαν τη βροχή και κρατώντας ομπρέλες φωνάζαν: "Βρέχει πολύ-βρέχει αγανάκτηση", "Δεν θα φύγουμε από τις πλατείες, αν δεν φύγουν αυτοί" και "24 ώρες στο δρόμο". Νωρίτερα πραγματοποιήθηκε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης ενώ σε ένδειξη συμπαράστασης προς τους "Αγανακτισμένους" του Συντάγματος, οι Θεσσαλονικείς αποφάσισαν στις 15 Ιουνίου να περικυκλώσουν τη Γενική Γραμματεία Μακεδονίας Θράκης.

Εν τω μεταξύ τα μεγάφωνα στο Σύνταγμα καλούσαν τον κόσμο σε συγκέντρωση την Τρίτη 14 Ιουνίου και ώρα 7:00 το πρωί έξω από τη Βουλή, ενώ οι "Αγανακτισμένοι" έχουν αποφασίσει στη λαϊκή τους συνέλευση, κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους στις 15 Ιουνίου, την ημέρα της γενικής απεργίας, και περικύκλωση της Βουλής την ώρα που θα συζητείται στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής το νομοσχέδιο του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος. Επίσης καλούν τον κόσμο να απέχει την ημέρα αυτή από την αγορά καταναλωτικών αγαθών.

"Τώρα που η κυβέρνηση προσπαθεί να περάσει το μεσοπρόθεσμο, περικυκλώνουμε τη Βουλή, μαζευόμαστε και μένουμε στο Σύνταγμα. Όλοι μαζί συνεχίζουμε και δυναμώνουμε τις κινητοποιήσεις που ξεκινήσανε στις 25 Μάη.

Πρώτος σταθμός η γενική απεργία την Τετάρτη 15 Ιουνίου. Δε σταματάμε μέχρι να το πάρουν πίσω (το μεσοπρόθεσμο). Στηρίζουμε με κάθε τρόπο τη Γενική Απεργία και διαδηλώνουμε ειρηνικά.

Στις 15 Ιουνίου δεν εργαζόμαστε και δεν καταναλώνουμε. Συντονιζόμαστε με όλους τους πολίτες που θέλουν να εκφράσουν την αντίθεσή τους στο μεσοπρόθεσμο, με τους απεργούς και τα σωματεία τους, με τις λαϊκές συνελεύσεις, με τις κινητοποιήσεις και τις καταλήψεις σε όλη τη χώρα. Καλούμε τους καλλιτέχνες να πλαισιώσουν την κινητοποίηση, να κατέβουν στους δρόμους μαζί μας και να δώσουν το δικό τους χρώμα" τονίζεται στο ψήφισμα της Λαϊκής Συνέλευσης.

Επιπλέον καλείται ο κόσμος να συμμετάσχει σε "τρία μεγάλα ραντεβού" μπροστά στη Βουλή, στο μετρό Ευαγγελισμός και στο Παναθηναϊκό Στάδιο, για την ίδια ημέρα στις 7 το πρωί.

"Το Μεσοπρόθεσμο δεν θα περάσει" καταλήγει το ψήφισμα.

«Έγραψαν» με λέιζερ στον τοίχο της Βουλής τη λέξη «Κλέφτες».


Χωρίς αστυνομία, πυροσβεστική και λιμενικό τα Σαββατοκύριακα λόγω... Μνημονίου

Εσωτερικό έγγραφο – σοκ, με το οποίο επισημαίνεται ότι το Μνημόνιο απειλεί να αφήσει την Ελλάδα χωρίς αστυνοµικούς, πυροσβέστες και λιµενικούς τα σαββατοκύριακα και τις αργίες, βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στο γραφείο του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Χρήστου Παπουτσή. Και αυτό, επειδή μεταξύ άλλων, προβλέπεται περικοπή κατά 68,04% των αμοιβών για την πέραν του πενθηµέρου εργασία ενώ για τα οδοιπορικά οι πιστώσεις θα µειωθούν κατά 23,3%.

Το έγγραφο έχουν συντάξει επιτελικά στελέχη των τριών σωµάτων ασφαλείας έπειτα από καταγραφή των προβληµάτων που αντιµετωπίζουν, ενώ ...
σε αυτό αναφέρεται χαρακτηριστικά (και με άκρως ειρωνικό τόνο): «Αυτό πρακτικά σηµαίνει ότι η ΕΛ.ΑΣ., το Λ.Σ. και το Π.Σ. – ίσως και... οι εγκληµατίες, η ακτοπλοΐα και οι φωτιές –θα λειτουργούν Δευτέρα έως Παρασκευή και θα αργούν τα Σαββατοκύριακα».

Οι συντάκτες του εγγράφου (που αποκαλύπτουν τα «Νέα») επισηµαίνουν ότι οι υπηρεσίες των τριών σωµάτων ασφαλείας λειτουργούν οριακά και παραθέτουν µια σειρά επιχειρηµάτων για να δείξουν πως η Ελλάδα κινδυνεύει να γίνει Αργεντινή αν εφαρµοστούν κι άλλα µέτρα για τον περιορισµό του λειτουργικού τους κόστους. «Οι εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του ΔΝΤ, µε βάση τις εµπειρίες που έχουν από άλλες χώρες εφαρµογής σκληρών δηµοσιονοµικών προγραµµάτων, γνωρίζουν ότι έχουν ως αποτέλεσµα έντονες κοινωνικές συγκρούσεις, αύξηση της εγκληµατικότητας και γενικευµένη αναταραχή», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, πέρα από το δραματικό sos για την «οριακή κατάσταση» στην οποία λειτουργούν τα σώµατα ασφαλείας με τις πολλές ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναµικό και µέσα, διαπιστώνεται ότι η εγκληµατικότητα αυξάνεται και τονίζεται πως εξαιτίας της συρρίκνωσης της επιχειρησιακής ετοιµότητας των σωµάτων «οδηγούµαστε σε κενό ασφαλείας, η διαχείριση του οποίου θα είναι αδύνατη». Στα επιχειρήµατα των επιτελών κυριαρχούν οι αυξηµένες απαιτήσεις που υπάρχουν λόγω της κρίσης του Σέγκεν σε ευρωπαϊκό επίπεδο και οι σχετικές αυστηρές αξιολογήσεις για τη χώρα µας, αλλά και οι ανάγκες για τη µείωση της λαθροµετανάστευσης. Παράλληλα, επισηµαίνεται ότι «το πάσης φύσεως και µορφής οργανωµένο έγκληµα διαρκώς εξελίσσεται, η µικροεγκληµατικότητα σε όλη τη χώρα εξαπλώνεται, η γενική πολιτική ένταση της περιόδου οξύνεται».

Για τους λόγους αυτούς η εφαρµογή της ρύθµισης για µία πρόσληψη ανά πέντε αποχωρήσεις ή, ακόμα χειρότερα, µία προς δέκα, ακόµη κι αν υπολογιστούν στο σύνολο του δηµόσιου τοµέα, οδηγούν «σε ανυπέρβλητα εµπόδια και µη διαχειρίσιµη κατάσταση». Χαρακτηριστικά αναφέρουν ότι για την Αστυνοµία δεν υπάρχει κανένα απολύτως περιθώριο εφαρµογής της προτεινόµενης αναλογίας, καθώς το σύνολο των κενών θέσεων θα φτάσει τις 16.637 το 2015! Στο Λιµενικό οι κενές θέσεις µε την εφαρµογή του µέτρου θα είναι 4.000, ενώ θα υπάρχουν βαθµοί που δεν θα υπηρετεί κανένας. Ιδια θα είναι όμως και κατάσταση και στην Πυροσβεστική, όπου τα οργανικά κενά θα ξεπεράσουν τα 5.000 άτοµα…

Όλα στους τοκογλύφους!

Ξεπούλημα, φοροεπιδρομή και μαχαίρι παντού. Οδηγούν στη φτώχεια ένα ολόκληρο λαό για να τα δώσουν όλα στους τοκογλύφους!

Standard & Poors: Υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας κατά 3 βαθμίδες

Έντονη η αντίδραση του υπουργείου Οικονομικών
Νέο χτύπημα δέχθηκε σήμερα η Ελλάδα από τους διεθνείς οίκους αξιολόγησης. Η S&P υποβάθμισε την πιστοληπτική ικανότητα της χώρας από την κατηγορία Β στην CCC.

"Η απόφαση υποβάθμισης από τον οίκο Standard & Poor’s γίνεται εν μέσω έντονων φημολογιών και δηλώσεων (στις οποίες και κάνει αναφορά) από εκπροσώπους της ΕΕ και της ΕΚΤ" επισημαίνει το υπουργείο Οικονομικών στην απάντησή του για την υποβάθμιση.

Προσθέτει επίσης ότι η ανακοίνωση της S&P "Παραβλέπει τις έντονες διαβουλεύσεις εντός της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του ...
Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για την εύρεση μιας βιώσιμης λύσης, που επιτρέπει τη συνεχιζόμενη χρηματοδότηση της χώρας μας και την κάλυψη των δανειακών της αναγκών τα επόμενα χρόνια. Η απόφαση επίσης παραβλέπει τις κινήσεις της Κυβέρνησης, ώστε να αποφευχθούν οποιαδήποτε προβλήματα σε σχέση με τις συμβατικές υποχρεώσεις της Ελλάδας, καθώς και την βούληση όλων των Ελλήνων να σχεδιάζουμε το μέλλον μας μέσα στην Ευρωζώνη. Η Ελληνική Κυβέρνηση έχει, ήδη, επιτύχει σημαντικούς δημοσιονομικούς στόχους και έχει καταθέσει στη Βουλή το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής, το οποίο αναμένεται να ψηφιστεί μέχρι το τέλος Ιουνίου, και με το οποίο αναλαμβάνει ακόμα πιο συγκεκριμένες δεσμεύσεις με στόχο την συνέχιση της δημοσιονομικής προσπάθειας, αλλά και την απελευθέρωση των δημιουργικών δυνάμεων στην κοινωνία. Σε κάθε περίπτωση παραμένει αταλάντευτη στο δρόμο που έχει χαράξει για τη σωτηρία της χώρας".

«Θυσίες» 28 δισ. για τα επόμενα 10 Χρόνια

Όλα τα νέα μέτρα που «καίνε»
Κρίσιμος γύρος συσκέψεων, σε Ελλάδα και Ευρώπη, με θέμα το ελληνικό σχέδιο διάσωσης. Την Τρίτη ο υπουργός Οικονομικών θα ενημερώσει τους ευρωπαίους ομολόγους του για τα μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση, και τα οποία θα οριστικοποιηθούν στο υπουργικό συμβούλιο την Τετάρτη.

Στόχος είναι να ψηφιστούν γρήγορα τα νέα μέτρα, ώστε να μην κινδυνεύσει η πέμπτη δόση και το νέο δάνειο. Η κυβέρνηση θα πρέπει να πείσει τους δανειστές ότι αυτή τη φορά, τα μέτρα θα είναι αποτελεσματικά. Αντιμετωπίζει όμως έντονες ...
αντιστάσεις ακόμα και στο εσωτερικό της, για την πιο άγρια φοροεπιδρομή όλων των ετών.

Τα μέτρα που «καίνε» και που προκαλούν τις μεγαλύτερες αντιδράσεις είναι η "μόνιμη" έκτακτη εισφορά (κεφαλικός φόρος) 1%-4%, η φορο-αφαίμαξη μισθών και συντάξεων, η επιβολή κρατήσεων έως 3% στους μισθούς, οι απολύσεις συμβασιούχων στο δημόσιο και η «χρυσή εφεδρεία», οι νέοι φόροι στους ιδιοκτήτες ακινήτων, η περικοπή ή και κατάργηση φοροαπαλλαγών και η φορολόγηση με νέα, αυξημένα τεκμήρια.

Επιπλέον σχεδιάζονται:

- το νέο Τέλος Ακίνητης Περιουσίας θα εισπράττεται μαζί με άλλους φόρους στο λογαριασμό της ΔΕΗ και σύμφωνα με πληροφορίες θα ξεκινά από τουλάχιστον 1 ευρώ ανά τετραγωνικό, όπως το ΕΤΑΚ το οποίο …καταργήθηκε.

- αυξήσεις τουλάχιστον 10% στα τέλη των ΙΧ.

- μεγαλύτεροι φόροι στα τσιγάρα.

- έκτακτη εισφορά από τα 3.000 ευρώ το τετραγωνικό και άνω, στα ακίνητα που βρίσκονται σε ακριβές περιοχές της χώρας.

Ανοιχτό παραμένει τι μέλλει γενέσθαι με τους ειδικούς φόρους σε Αέριο, πετρέλαιο θέρμανσης, αναψυκτικά, αλλά και με τις αυξήσεις ΦΠΑ στο 23% στα τρόφιμα –εκτός από εστιατόρια, ταβέρνες και καφετέριες όπου θεωρούνται σίγουρες.

Τα μέτρα αυτά θα περάσουν από κρησάρα και στο κρίσιμο συμβούλιο Εurogroup την άλλη Δευτέρα, ενώ προηγουμένως, για την ακρίβεια την Παρασκευή, ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί και η γερμανίδα Καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ συναντώνται στο Βερολίνο, μία εβδομάδα πριν από την κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ (στις 23 - 24 Ιουνίου) με κύριο θέμα φυσικά την κρίση χρέους.

tweeter

Our Banner

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ

Καλώς ήλθατε-Welcome-welkom-mirë se vini- welkomma- ahlan wa sahlan- bari galoust- xos gelmissiniz -i bisimila - akwaba - ongi etorri - Шчыра запрашаем - swagata - amrehba sisswène - ani kié - dobro došli - degemer mad - добре дошъл - - benvinguts - bonavinuta - dobrodošli - vítejte - velkommen - welkom - bonvenon - tere tulemast -gabitê - vælkomin - tervetuloa - welkom - bienvenue - wolkom - binvignut - benvido -herzlich willkommen - eguahé porá - mikouabô - bienvéni - / brouha aba-a - aap ka swaagat hein - üdvözlöm - velkomin - nnoo / i biala - selamat datang -fáilte - benvenuto - - amrehva ysswène / l'aaslama - chum reap suor (formal) / suor sdei (casual) -murakaza neza - - nodé - bi xer hati - gnindi ton hap - gratus mihi venis - laipni lūdzam - benvegnûi - boyeyi bolamu - sveiki atvykę - welkum - wëllkom - dobredojde - tonga soa -selamat datang - swagatham - merħba -haere mai - miawezon -tavtai morilogtun (Тавтай морилогтун) - ne y waoongo - namaste - velkommen - benvenguts - khosh âmadid (formal) / khoshumadi (informal) -witaj (sing.) / witajcie (pl.) -bem-vindo - mishto-avilian tú - bine ai venit (sing.) / bine aţi venit (pl.) - добро пожаловать - afio mai, susu mai ma maliu mai - benènnidu / beni benìu - fàilte - dobrodošli - karibu - wauya (plural: mauya) - bhali karay aaya -aayuboovan - vitame vás / vitajte - dobrodošel (to a man) - zupinje z te videtite - bienvenido - karibu - välkommen - härzliche wöikomme -maligayang pagdating - maeva / manava - nal-varravu -rahim itegez - swagatham -ยินดีต้อนรับ - malo e lelei - hosgeldiniz - gazhasa oetiśkom - laskavo prosymo -khush amdeed - hush kelibsiz - chào mừng - bénvnou (bénvnowe) / wilicome -croeso -bel bonjou - dalal ak diam - ékouabô / ékabô

(Ιf you want, you can use our website translator)