Καλώς ήλθατε-Welcome-welkom-mirë se vini- welkomma- ahlan wa sahlan- bari galoust- xos gelmissiniz -i bisimila - akwaba - ongi etorri - Шчыра запрашаем - swagata - amrehba sisswène - ani kié - dobro došli - degemer mad - добре дошъл - kyo tzo pa eit - benvinguts - bonavinuta - dobrodošli - vítejte - velkommen - welkom - bonvenon - tere tulemast -gabitê - vælkomin - tervetuloa - welkom - bienvenue - wolkom - binvignut - benvido -herzlich willkommen - eguahé porá - mikouabô - bienvéni - baroukh haba / brouha aba-a - swaagat / aap ka swaagat hein - üdvözlöm - velkomin - nnoo / i biala - selamat datang -fáilte - benvenuto - yôkoso - amrehva ysswène / l'aaslama - chum reap suor (formal) / suor sdei (casual) -murakaza neza - 환영합니다 - nodé - bi xer hati - gnindi ton hap - gratus mihi venis - laipni lūdzam -

Σάββατο 14 Μαΐου 2011

O Phtosohopάκιας: Πρόβατο επί σφαγή... στα Play-off!
























http://newspao.blogspot.com/2011/05/o-phtosohop-play-off.html#axzz1MMNDDdjK

Το στρινγκακι

ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πλασματικά χρόνια ασφάλισης για τα στελέχη των ΕΔ. Το θέμα στη Βουλή.

Ερώτηση για την αναγνώριση πλασματικών ετών ασφάλισης για κάθε παιδί και για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας και του Πυροσβεστικού Σώματος κατέθεσαν στη Βουλή οι κ.Δημαράς και Οικονόμου. Ρωτάνε οι βουλευτές:


Σύμφωνα με το ν. 3865/2010 αναγνωρίζεται πλασματικός χρόνος συντάξιμης υπηρεσίας για όλους τους δημοσίους υπαλλήλους για κάθε παιδί μέχρι το τρίτο όπως ορίζεται στην προσθήκη που έγινε στο τέλος του άρθρου 11 του π.δ. 169/2007. Το άρθρο 11 όμως του π.δ. 169/2007 αναφέρεται αποκλειστικά και μόνο στους πολιτικούς υπαλλήλους, καθώς τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας και του Πυροσβεστικού Σώματος, είχαν διαφορετικό συνταξιοδοτικό πλαίσιο. Στον ν. 3865/2010 αναφέρεται ρητά ότι αναγνωρίζεται ως συντάξιμος χρόνος ο ελάχιστος χρόνος σπουδών και των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας και του Πυροσβεστικού Σώματος όπως ισχύει και για τους πολιτικούς υπαλλήλους. Δεν υπάρχει όμως αντίστοιχη ρητή πρόβλεψη και για την αναγνώριση πλασματικού χρόνου για κάθε παιδί των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας και του Πυροσβεστικού Σώματος παρά το γεγονός ότι και γι αυτούς διαψεύδονται με το νόμο αυτό συνταξιοδοτικές προσδοκίες.

Τα ερωτήματα στα οποία καλείται να απαντήσει η ηγεσία του ΥΕΘΑ είναι:
1. Για ποιους λόγους εξαιρούνται τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας και του Πυροσβεστικού Σώματος από την ευνοϊκή διάταξη που ισχύει για όλους όσους εργάζονται με οποιαδήποτε σχέση στο ελληνικό δημόσιο;
2. Προτίθεστε να προβείτε άμεσα σε σχετική νομοθετική ρύθμιση ώστε να συμπεριλάβετε και τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας και του Πυροσβεστικού Σώματος στην ευνοϊκή ρύθμιση της αναγνώρισης πλασματικού χρόνου για τα παιδιά αποκαθιστώντας έτσι την άδικη αυτή διάκριση που έγινε σε βάρος της κοινωνικής αυτής ομάδας;

Χαρείτε τη βόλτα. Δεν υπάρχει εισιτήριο επιστροφής!

Οι απόψεις του George Carlin’s για τα γηρατειά
Έχετε αντιληφθεί ότι η μόνη περίοδος της ζωής μας που μας αρέσει να μεγαλώνουμε είναι όταν είμαστε παιδιά; Εάν είσαι κάτω των 10 ετών, είσαι τόσο ενθουσιασμένος που μεγαλώνεις που σκέφτεσαι τμηματικά..
«Πόσων ετών είσαι;», «Είμαι τέσσερα και μισό!» Ποτέ δεν είσαι τριάντα έξι και μισό. Είσαι τέσσερα και μισό, και περπατάς στα πέντε! Αυτό είναι το κλειδί.
Μπαίνεις στην εφηβεία, και τώρα κανείς δεν μπορεί να σε συγκρατήσει. Πηδάς στον επόμενο αριθμό, ή ακόμη και μερικούς αριθμούς μπροστά.

«Πόσων ετών είσαι;» «Θα γίνω 16!» Μπορεί να είσαι 13, αλλά έ, θα γίνεις 16! Και τότε έρχεται η καλύτερη μέρα της ζωής σου
!Γίνεσαι 21. Ακόμα και οι λέξεις ακούγονται σαν ιεροτελεστία.ΓΙΝΕΣΑΙ 21.. ΝΑΙΙΙΙΙΙΙ !!!
Αλλά τότε περνάς στα 30. Ωωωω, τί έγινε εδώ; Ακούγεσαι σαν χαλασμένο γάλα! Αυτός ΠΕΡΑΣΕ, έπρεπε να τον πετάξουμε. Δεν έχει πλάκα πια, είσαι απλά ένας ξινισμένος λουκουμάς. Τι πάει στραβά; Τί άλλαξε;
ΓΙΝΕΣΑΙ
21, ΠΕΡΝΑΣ στα 30, και τότε ΠΕΡΠΑΤΑΣ στα 40. Ουάου! Πάτα φρένο, όλα σου ξεγλυστρούν. Πριν να το καταλάβεις,ΦΘΑΝΕΙΣ τα 50 και τα όνειρά σου χάνονται…
Αλλά! για περίμενε!!! ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΩΣ
τα 60. Δεν πίστευες ότι θα τα έφθανες!
Οπότε ΓΙΝΕΣΑΙ 21, ΠΕΡΝΑΣ στα 30,ΠΕΡΠΑΤΑΣ στα 40, ΦΘΑΝΕΙΣ τα 50 και ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΩΣ τα 60.
Έχεις αναπτύξει τόσο μεγάλη ταχύτητα που ΧΤΥΠΑΣ τα 70! Μετά απ’αυτό, η κατάσταση είναι μέρα με τη μέρα. ΧΤΥΠΑΣ την Τετάρτη!
Μπαίνεις !
στα 80 και κάθε μέρα είναι ένας πλήρης κύκλος. ΧΤΥΠΑΣ το γεύμα. ΠΕΡΝΑΣ στις 4:30.. ΦΘΑΝΕΙΣ την ώρα του ύπνου. Και δεν τελειώνει εκεί. Στα 90 σου, αρχίζεις να οπισθοδρομείς. «Ήμουν ΜΟΛΙΣ 92».
Και τότε κάτι παράξενο συμβαίνει. Εάν καταφέρεις να ξεπεράσεις τα 90, ξαναγίνεσαι μικρό παιδί. «Είμαι 92 και μισό!».
Μακάρι να φθάσετε όλοι στα υγιή 100 και μισό!!
ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΝΕΟΙ
1. Πετάξτε τους ασήμαντους αριθμούς..Αυτό συμπεριλαμβάνει την ηλικία, το βάρος και το ύψος. Αφήστε τους γιατρούς να νοιάζονται γι’αυτά. Γι’αυτό τους πληρώνετε άλλωστε.
2. Κρατήστε μόνον τους ευχάριστους φίλους. Οι γκρινιάρηδες σας ρίχνουν.
3. Να μαθαίνετε συνεχώς! Μάθετε περισσότερα για τους υπολογιστές, τις τέχνες, την κηπουρική, ο,τιδήποτε, ακόμη και για το ραδιόφωνο. Να μην αφήνετε ποτέ τον εγκέφαλο ανενεργό. «Ένα ανενεργό μυαλό είναι το εργαστήρι του Διαβόλου».Και το επίθετο του διαβόλου είναιΑλτζχάιμερ.
4.Απολαύστε τα απλά πράγματα.
5.Γελάτε συχνά, διαρκώς και δυνατά. Γελάστε μέχρι να σας κοπεί η ανάσα.
6.Τα δάκρυα τυχαίνουν… Υπομείνετε, πενθήστε, και προχωρήστε παραπέρα. Το μόνο άτομο, που μένει μαζί μας για ολόκληρη τη ζωή μας είναι ο εαυτός μας. Να είστε ΖΩΝΤΑΝΤΟΙ ενόσω είστε εν ζωή.
7.Περιβάλλετε τον εαυτό σας με ό,τι αγαπάτε, είτε είναι η οικογένεια, τα κατοικίδια, η μουσική, τα φυτά, τα ενδιαφέροντά σας, ο,τιδήποτε. Το σπίτι σας είναι το καταφύγιό σας.
8.Να τιμάτε την υγεία σας: Εάν είναι καλή, διατηρήστε την. Εάν είναι ασταθής, βελτιώστε την. Εάν είναι πέραν της βελτιώσεως, ζητήστε βοήθεια.
9.Μην κάνετε βόλτες στην ενοχή. Κάντε μια βόλτα στα μαγαζιά, ακόμη και στον διπλανό νομό ή σε μια ξένη χώρα αλλά ΜΗΝ πηγαίνετε εκεί που βρίσκεται η ενοχή.
10. Πείτε στους ανθρώπους που αγαπάτε ότι τους αγαπάτε, σε κάθε ευκαιρία.
ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ:

Η ζωή δεν μετριέται από τον αριθμό των αναπνοών που παίρνουμε, αλλά από τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα

Κι αν δεν στείλετε το παρόν σε τουλάχιστον 8 άτομα – ποιος νοιάζεται; Αλλά μοιραστείτε το με κάποιον. Όλοι χρειαζόμαστε να ζούμε τη ζωή μας στο έπακρο κάθε μέρα!!

Το ταξίδι της ζωής δεν είναι για να φθάσουμε στον τάφο με ασφάλεια σ’ένα καλοδιατηρημένο σώμα, αλλά κυρίως για να ξεγλυστρούμε προς όλες τις πλευρές, πλήρως εξαντλημένοι, φωνάζοντας

«…ρε γαμώτο…..τί βόλτα!».

Ο Μπιν Λάντεν είναι νεκρός. Επόμενος στόχος, η Ελλάδα!

Ο Μπιν Λάντεν είναι νεκρός. Επόμενος στόχος, η Ελλάδα!

Ο Μπιν Λάντεν είναι νεκρός. Επόμενος στόχος, η Ελλάδα. Bin Ellada. Τη δολοφονούν σιγά σιγά. Σε διαδηλώσεις, έξω από την πόρτα της, σε μισθούς και συντάξεις.

Περιχαρής ο Παπανδρέου δηλώνει «προχωρώ με όσους επικροτούν». Μόνο κρότοι ακούγονται προς το παρόν.

Βράζει ο τόπος.

Δολοφονία εν ψυχρώ στην 3η Σεπτεμβρίου, δίπλα στα όργανα του Παπουτσή που προστατεύουν τις πόρνες. Ελπίζω να βγάζουν «κάτι». Εκτός από το όργανο τους.

Ο Πάγκαλος εξαφανισμένος. Εκτός που είναι, κάνει και τον Βούδα. Θεωρήθηκε μεγαλύτερο το εκτόπισμα του Βενιζέλου. Σηκώθηκε ο ογκόλιθος της πολιτικής να πει το ποίημα του. «Αρνάκι άσπρο και παχύ και ανάκτηση της πολιτικής διεύθυνσης του τόπου». Τάχα γύρισε το μάτι του Παπανδρέου. «Τι θέλεις να πεις Ευάγγελε». Προσέξτε. Ο Βενιζέλος του είπε «κύριε πρόεδρε, εννοώ ότι πρέπει να ανακτήσει την πολιτική διεύθυνση του τόπου» και ο Βαθύς γνώστης της Ελληνικής γλώσσας πρωθυπουργός ηρέμησε. «Εύγε Βαγγέλη που ’χεις και κορμί σαν χέλι. Πάρε τηλέφωνο τον Σαμαρά, καλύτερα τώρα παρά μετά». Δεν υπάρχει καλύτερος επιθεωρησιογράφος από την κυβέρνηση.

Η αντιπολίτευση, δηλαδή η Ν.Δ., «στ’ αρχίδια της» δια στόματος και χειρονομίας Μεϊμαράκη. Λογικό μετά από τόσο Ζάππειο.
Ζούμε Ζάππειο 2. Επανεκκίνηση οικονομίας ζήτησε ο Αντώνης, δεν έχει πρόβλημα με τις εκλογές, αν είναι να ‘ρθουν θε να ρθούν αλλιώς θα πάει και Ζάππειο 3. Έχει 7 βήματα για την επανεκκίνηση. Και ο Φαραώ, 7 κατάρες είχε. Προφανώς ο αρχηγός της Ν.Δ. θεωρεί ότι ο Έλληνας, μετά από όλα αυτά, εξακολουθεί να είναι μαλάκας.
Πρότεινε δραστική μείωση φόρων. Διότι αν κερδίσει η Ν.Δ. θα χεστεί από το φόβο της η Τρόικα, θα φύγει, θα μας τα χαρίσει όλα, ο Στρός θα γίνει… Ο-που Στρός κι η μοίρα του.

Στο μεταξύ, νέος Λαλιώτης ανατέλλει στο κυβερνητικό στερέωμα. Ο Λοβέρδος. Επαναστάτες της φακής, τα βάζει με τα πολιτικά όσπρια με κινήσεις υπαγορευμένες από τον Μνημόνιο GAP.

Ήσυχος ο απόλυτος ηγέτης, την ώρα που η Αθήνα ξαναφλέγεται, πήγε στο Όσλο να δροσιστεί. Του προκαλεί αλλεργία η Ελλάδα. Άλλα του είχαν υποσχεθεί. Πίστεψε στο παραμύθι της μαλακόσκονης. Τρεις ψεκασμοί την ημέρα –την Ελλάδα κάνουν πέρα. Βρε, έχει ανοσία στη μαλακία ο Έλληνας. Ξύνεται ο Γιωργάκης «Αυτή η χώρα δεν πεθαίνει με τίποτα».

Εδώ δεν πεθαίνει –και καλά κάνει- ο Μητσοτάκης. Διώχνει τα κουνούπια. Όπως διώχνει τους Έλληνες αυτό που σήμερα λέγεται Ελλάδα. Πρωτεύουσα της Αφρικής λόγω φρίκης. Μας θέλουν τεταρτοκοσμικούς. Ζήτω οι λαθρέμποροι- κάτω οι νόμιμοι εμποροι. Ο Παπουτσής βλέπει μείωση εγκληματικότητας και δεν βρέθηκε ένας να τον στείλει σε οφθαλμίατρο, να του βγουν τα μάτια έξω με όσα δει. Κυρίως από αυτά που δεν κάνουν σωστά οι άνδρες του.

Η ζωή μας μια κάμερα. Ένα κινητό. Για 10 ευρώ. Ζωή σε λόγου τους.
Χέστηκαν όλοι. Ο Εφραίμ ξαναπήρε το ταμείο της Μονής. Μονή του.

Ο Σημίτης στέλνει μανιφέστο για την Siemens. Μανιφέστο κι άστα. Ο Άκης υποβρυχιάκης κάνει καταδύσεις και βλέπει ότι χωρά πολλούς ο πάτος της θάλασσας. Για την ανεργία δε μιλά κανείς. Ακόμα και οι μπάτσοι τα παίρνουν από τουρίστες για να μην τους δώσουν κλήση. Δε βγαίνουν, έχουν έξοδα. Και μείς έξοδο. Γιατί το βλέπω. Έξοδος εμπρός. Είναι βρεγμένα τα ξύλα, φταίει και ο κωλόκαιρος, κάποια στιγμή θα ανάψει η σπίθα.
Μόνο που οι ειδικές δυνάμεις καραδοκούν. Είναι υπό κατοχή η Bin Ellada. Τόσο καιρό τρώγαμε το λίπος μας περιμένοντας θαύμα. Από ποιόν. Βρέ δεν αλλάζει ο Έλληνας….

Άγγελος Πυριόχος

http://www.tsantiri.gr/

Νεο αφηγημα

Ο ναυαγος ηταν εκει;

Mήνυμα

Φουλ Ακροπολη απ'τα δυτικα!!!

Κηφισος,Αιγαλεω.

I really hope this in not true...

tweeter

Our Banner

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ

Καλώς ήλθατε-Welcome-welkom-mirë se vini- welkomma- ahlan wa sahlan- bari galoust- xos gelmissiniz -i bisimila - akwaba - ongi etorri - Шчыра запрашаем - swagata - amrehba sisswène - ani kié - dobro došli - degemer mad - добре дошъл - - benvinguts - bonavinuta - dobrodošli - vítejte - velkommen - welkom - bonvenon - tere tulemast -gabitê - vælkomin - tervetuloa - welkom - bienvenue - wolkom - binvignut - benvido -herzlich willkommen - eguahé porá - mikouabô - bienvéni - / brouha aba-a - aap ka swaagat hein - üdvözlöm - velkomin - nnoo / i biala - selamat datang -fáilte - benvenuto - - amrehva ysswène / l'aaslama - chum reap suor (formal) / suor sdei (casual) -murakaza neza - - nodé - bi xer hati - gnindi ton hap - gratus mihi venis - laipni lūdzam - benvegnûi - boyeyi bolamu - sveiki atvykę - welkum - wëllkom - dobredojde - tonga soa -selamat datang - swagatham - merħba -haere mai - miawezon -tavtai morilogtun (Тавтай морилогтун) - ne y waoongo - namaste - velkommen - benvenguts - khosh âmadid (formal) / khoshumadi (informal) -witaj (sing.) / witajcie (pl.) -bem-vindo - mishto-avilian tú - bine ai venit (sing.) / bine aţi venit (pl.) - добро пожаловать - afio mai, susu mai ma maliu mai - benènnidu / beni benìu - fàilte - dobrodošli - karibu - wauya (plural: mauya) - bhali karay aaya -aayuboovan - vitame vás / vitajte - dobrodošel (to a man) - zupinje z te videtite - bienvenido - karibu - välkommen - härzliche wöikomme -maligayang pagdating - maeva / manava - nal-varravu -rahim itegez - swagatham -ยินดีต้อนรับ - malo e lelei - hosgeldiniz - gazhasa oetiśkom - laskavo prosymo -khush amdeed - hush kelibsiz - chào mừng - bénvnou (bénvnowe) / wilicome -croeso -bel bonjou - dalal ak diam - ékouabô / ékabô

(Ιf you want, you can use our website translator)