Καλώς ήλθατε-Welcome-welkom-mirë se vini- welkomma- ahlan wa sahlan- bari galoust- xos gelmissiniz -i bisimila - akwaba - ongi etorri - Шчыра запрашаем - swagata - amrehba sisswène - ani kié - dobro došli - degemer mad - добре дошъл - kyo tzo pa eit - benvinguts - bonavinuta - dobrodošli - vítejte - velkommen - welkom - bonvenon - tere tulemast -gabitê - vælkomin - tervetuloa - welkom - bienvenue - wolkom - binvignut - benvido -herzlich willkommen - eguahé porá - mikouabô - bienvéni - baroukh haba / brouha aba-a - swaagat / aap ka swaagat hein - üdvözlöm - velkomin - nnoo / i biala - selamat datang -fáilte - benvenuto - yôkoso - amrehva ysswène / l'aaslama - chum reap suor (formal) / suor sdei (casual) -murakaza neza - 환영합니다 - nodé - bi xer hati - gnindi ton hap - gratus mihi venis - laipni lūdzam -

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ Π.ΜΕΛΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ : εκδήλωση για όσους έχουν ευαισθησίες

by george sid.

Τι γίνεται εδώ; ποιος χρηματοδοτεί και γιατί; ποιοί οι σκοποί του; Ποιοι είναι πίσω από την έρευνα και την εκδήλωση;
Ακόμα μπορείτε να θαυμάσετε και τη γνωστή Θ.Δραγώνα να στηρίζει την μειονότητα της Θράκης

Αν έχετε οποιαδήποτε σχετική πληροφορία σας παρακαλώ ενημερώστε μας.

Πρόσκληση σε ημερίδα στα πλαίσια ερευνητικού προγράμματος

Islam in Greece: Religious identity and practice among indigenous Muslims and Muslim immigrants

http://www.i-red.eu/?i=institute.en.news.170

18χρονος Έλληνας χάκερ επί τρία χρόνια έκανε FBI και INTERPOL να χάσουν τον ύπνο τους-συνελήφθη χθες

Λίγα λεπτά χρειάστηκαν για να εντοπίσουν οι έλληνες αστυνομικοί τα ίχνη του χάκερ που είχε αναστατώσει FBI και Interpol. Και στήθηκε μια επιχείριση - αστραπή η οποία εκτελέστηκε άψογα και έτσι ο επικεφαλής του Σώματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μανώλης Σφακιανάκης και οι συνεργάτες του έπιασαν το έξυπνο πουλί από τη μύτη...

Μόνο στις ταινίες έχουμε παρακολουθήσει την δράση των περίφημων χάκερ που "τρυπώνουν" παντού και κάνουν τον δικό τους πόλεμο στον κυβερνοχώρο.

Ο 18χρονος έλληνας χάκερ µε το ψευδώνυµο nsplitter θα μπορούσε κάλλιστα να είναι πρωταγωνιστής μιας τέτοιας ταινίας.

Για τρία χρόνια ο nsplitter, εξελισσόταν σε στόχο της Ιντερπόλ και της Ελληνικής Αστυνοµίας. Ταυτόχρονα έπαιρνε θέση αρκετά ψηλά στη λίστα των καταζητούµενων χάκερ και από το FBI για κακόβουλες επιθέσεις σε κυβερνητικές ιστοσελίδες στις ΗΠΑ και την Ελλάδα. Ο 18χρονος Αλέξανδρος συνελήφθη χθες το πρωί στο σπίτι του στον Αγιο ∆ηµήτριο.

Σύμφωνα με όσα λένε άνθρωποι που τον γνώριζαν κι εκείνον και την οικογένειά του ήταν ένα μοναχικό παιδί, κλεισμένο στον εαυτό του που ειχε απομονωθεί απ' όταν έχασε τον πατέρα του.
Εγκατέλειψε το σχολείο από την στιγμή που άρχισε να ασχολείται μόνο με το χάκινγκ. Περνούσε στον υπολογιστή από 18 έως 20 ώρες το 24ωρο! Τον τελευταίο μήνα δεν είχε βγεί ούτε μια φορά από το σπίτι του! Φέρεται να είπε στους αστυνομικούς: «Τι να το κάνω το σχολείο. Εγώ όλους αυτούς του Πολυτεχνείου τούς έχω για πλάκα». Ζήτησε μάλιστα έναν υπολογιστή γιατί άρχισε να του λείπει...

Στα δύο του µπράτσα έχει κάνει τατουάζ της ίδιας φράσης γραµµένης στα αραβικά και τα εβραϊκά. «Ο καπιταλισµός είναι ευκαιρία και η ευκαιρία ελευθερία...».

Σήµερα αναµένεται το κατηγορητήριο που έχει σχηµατιστεί εις βάρος του από την αµερικανική ∆ικαιοσύνη.Οι αµερικανικές Αρχές αναµένεται να ζητήσουν την έκδοση του 18χρονου Ελληνα, που περιγράφεται ως διάνοια.
Το επόµενο 48ωρο αναµένεται στην Αθήνα το πρώτο επιτελείο του FBI κατευθείαν από την Ουάσιγκτον, προκειμένου να γνωρίσει από κοντά τον 18χρονο Ελληνα. Η αλήθεια είναι ότι οι Αμερικάνοι δεν αφήνουν τέτοια “κελεπούρια” να τους ξεφύγουν και σε παρόμοιες περιπτώσεις προσφέρουν 2 επιλογές στους κατηγορούμενους. Φυλάκιση για τα αδικήματα που κατηγορούνται, ή οι κατηγορούμενοι να εργαστούν για εκείνους με ένα μισθό που φυσικά ούτε στα όνειρα τους δεν θα έβλεπαν...
Ξεκίνησε από τα 15


Το «σπάσιµο» της ιστοσελίδας της Ιντερπόλ τον Φεβρουάριο του 2008 – όταν ήταν 15 χρονών –ήταν το πρώτο χτύπηµα του nsplitter που τον έκανε γνωστό στην κοινωνία των «cracker», όπως αποκαλούνται οι χάκερ που προκαλούν«καταστροφές». Οι επιθέσεις του στην ιστοσελίδα της NSA, του FBI και του αµερικανικού Πενταγώνου από τον Φεβρουάριο του 2009 και ύστερα µετέτρεψαν τον 18χρονο σε αστέρι της κοινωνίας των χάκερ και εχθρό για τις αµερικανικές Υπηρεσίες Ασφαλείας.

'Ολα γινόντουσαν από διαµέρισµα στον Αγιο ∆ηµήτριο.

Είχε:

Χαρτοφυλάκιο 48 εισηγµένων εταιρειών στο Ελληνικό Χρηµατιστήριο.
Σε ειδική κρύπτη - βιβλίο 7.850 ευρώ και 300 δολάρια.
Επιταγές 20.000 ευρώ από τράπεζες του εξωτερικού.
130 πιστωτικες κάρτες

Από την υποκλοπή στοιχείων πιστωτικών καρτών είχε κερδίσει περισσότερα από 500.000 ευρω.
Η πρώτη επίθεση του 18χρονου τότε δράστη έγινε το 2008 εναντίον του δικτύου της Interpol που φυσικά τον επικήρυξε.
Ακολούθησε επίθεση εναντίον γαλλικών υπηρεσιών, αλλά και εναντίον αμερικανικών με αποτέλεσμα να τον επικηρύξει και το FBI.

Ουσιαστικά ο πιτσιρικάς απ' το Μπραχάμι είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος των υπηρεσιών σε ολόκληρο τον κόσμο.

"Μόλυνε" χιλιάδες υπολογιστές ( bot net) και τους χρησιμοποιούσε για να κάνει τις επιθέσεις του εναντίον όποιου δικτύου ήθελε.

Μπορούσε να βγάζει μάλιστα και αρκετά χρήματα κάνοντας “ζόμπι” τους υπολογιστές ανυποψίαστων χρηστών του internet φτιάχνοντας ένα tool bar το οποίο όποιος το ¨κατέβαζε” και το χρησιμοποιούσε του άνοιγε την πόρτα σε όλα του τα αρχεία.

Η εκκωφαντική απουσία της Ελλάδας στο νατοϊκό μέτωπο.








Άρθρο του Στέφανου Σωτ. Γκίκα


8 και 9 Ιουνίου 2011 διεξάγεται στις Βρυξέλλες η κρίσιμη Σύνοδος των Υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ, με κύριο θέμα, την έγκριση της Νέας Δομής Διοίκησης της Συμμαχίας. Μία πολύ σημαντική διαδικασία, η οποία δημιουργεί ένα «νέο» ΝΑΤΟ, με πολύ λιγότερα Στρατηγεία και αρκετά μειωμένο προσωπικό, που δεν θα ξεπερνά τα 8.800 άτομα. Οι τελικές προτάσεις του Γ.Γ. του ΝΑΤΟ κ. Άντερς Φογκ Ράσμουσεν, προϊόν πολύμηνης, σκληρής διαπραγμάτευσης από τα κράτη-μέλη, έκρυβαν δυσάρεστες εκπλήξεις για την Ελλάδα, αφού παραμένει μόνη από τις σημαντικές χώρες της Νότιας Πτέρυγας της Συμμαχίας, χωρίς Στρατηγείο.

Αν κοιτάξουμε λοιπόν, τις γειτονικές μας χώρες στο Νότο, θα δούμε πρώτα, ότι οι Τούρκοι «αδελφοί» μας, μόλις συνειδητοποίησαν ότι πάει για κατάργηση το αεροπορικό Στρατηγείο της Σμύρνης, αντέδρασαν έντονα, πίεσαν και πέτυχαν να συμπεριληφθεί στην πρόταση του Γ.Γ. του ΝΑΤΟ, η δημιουργία ενός άλλου ισχυρού Στρατηγείου στην Σμύρνη, δυνάμεως 350 στελεχών, με έμφαση αυτή τη φορά στις χερσαίες επιχειρήσεις, παρότι στις αρχικές προτάσεις δεν περιλαμβάνονταν. Το ίδιο πέτυχαν και οι Ιταλοί που διατηρούν δύο Στρατηγεία στο έδαφός τους, ένα μεγάλο Διακλαδικό Στρατηγείο (Νάπολη) και ένα CAOC (Renatico), αλλά και οι Ισπανοί, οι οποίοι εξασφάλισαν τη δημιουργία ενός Αεροπορικού Κέντρου Διοίκησης και Ελέγχου στη πόλη Torrejon. Ακόμη και οι Πορτογάλοι, πέτυχαν όχι μόνον να διατηρήσουν το Κέντρο Επιχειρησιακής Ανάλυσης (Monsanto), αλλά να μεταφέρουν στο έδαφός τους και δύο άλλες νατοϊκές δομές από την Ιταλία. Αντίθετα το μοναδικό «δικό μας» Στρατηγείο, το CAOC της Λάρισας καταργείται.

Όσον αφορά στη Βόρεια Πτέρυγα, το μείζον Διακλαδικό Στρατηγείο διατηρείται στην Ολλανδία (Brunssum), το Ναυτικό Στρατηγείο πηγαίνει στην Αγγλία (Norwood) και το Αεροπορικό Στρατηγείο στην Γερμανία (Ramstein) η οποία μάλιστα διατηρεί και ένα CAOC (Uedem).

Δυστυχώς σε μια τέτοια σοβαρή διαδικασία, η χώρα μας ήταν και πάλι απούσα. Ακολουθώντας λάθος στρατηγική, δεν διαπραγματεύτηκε καν, τη διατήρηση τουλάχιστον, του CAOC της Λάρισας, παρότι έχουμε πληρώσει τόσα χρήματα για την ενεργοποίησή του και παρότι συνεισφέρουμε τα μέγιστα με βάσεις, πλοία, αεροσκάφη, μέσα και προσωπικό στις τρέχουσες επιχειρήσεις της Συμμαχίας. Αποδεχτήκαμε δε «αμαχητί», τη δημιουργία Στρατηγείου Χερσαίων Επιχειρήσεων στη Σμύρνη, γεγονός που συνιστά μείζονα αναβάθμιση της Τουρκίας, σαφή υποβάθμιση της Ελλάδας και ανατροπή εις βάρος μας, των συσχετισμών στην περιοχή.

Θα μπορούσε να γίνει κατανοητή μια στρατηγική διαπραγμάτευσης που να μην περιλαμβάνει την Ελλάδα και την Τουρκία στη χωροθέτηση των νέων Στρατηγείων, στρατηγική που θα μπορούσε να γίνει ευρύτερα αποδεκτή, αν θυμίζαμε στους νατοϊκούς Συμμάχους μας, τι έχουν «υποφέρει» από την Ελληνοτουρκική ενδοσυμμαχική διένεξη όλες αυτές τις δεκαετίες. Όμως, από τη στιγμή που αυτό δεν επιτυγχάνεται και παράλληλα υιοθετείται η τουρκική πρόταση για τη δημιουργία χερσαίου Στρατηγείου στη Σμύρνη, δεν είναι κατανοητή η απραξία της Ελληνικής κυβέρνησης και η αδυναμία της να διεκδικήσει τουλάχιστον, το CAOC της Λάρισας, έστω και εις βάρος του CAOC της Ιταλίας, αφού ούτως ή άλλως, οι Ιταλοί διατηρούν στη Νάπολη ένα μείζον Διακλαδικό Στρατηγείο.

Η διαφαινόμενη πρόθεση της κυβέρνησης να προβάλλει ως «επιτυχία» την «απομάκρυνση» των αεροπορικών και ναυτικών Στρατηγείων από τη Νότια Πτέρυγα, με το σκεπτικό ότι τώρα πια θα περιορισθούν τα προβλήματα στο Αιγαίο, ή κατά παλαιότερη ρήση Βενιζέλου, «οι ίδιοι κανόνες και οι ίδιες πρακτικές και αρχές που ισχύουν σε όλες τις περιοχές του ΝΑΤΟ, θα ισχύουν και στο Αιγαίο», είναι ψευδεπίγραφη. Γιατί απλά, αυτό προϋποθέτει ότι οι Τούρκοι αίφνης, θα άρουν τις αιτιάσεις, τις αντιρρήσεις και τις επιφυλάξεις τους για το «καθεστώς» της Λήμνου, για την «αποστρατικοποίηση» των νήσων του Αιγαίου, για τις «γκρίζες ζώνες» κλπ., ενδεχόμενο που κινείται στη σφαίρα του ονείρου.

Τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους. Στη Νότια Πτέρυγα, η Ελλάδα είναι απούσα από τη Νέα Δομή του ΝΑΤΟ. Η Τουρκία, η Ιταλία, η Ισπανία και η Πορτογαλία όμως όχι. Αν αυτό ικανοποιεί την παραπαίουσα Ελληνική κυβέρνηση, είναι σίγουρο ότι δεν ικανοποιεί τους Έλληνες πολίτες.
Όμως ευτυχώς ή δυστυχώς, οι αποφάσεις στο ΝΑΤΟ λαμβάνονται με «ομοφωνία» και έστω και την υστάτη ώρα, ο κ. Βενιζέλος μπορεί να διατυπώσει με σοβαρά επιχειρήματα την διαφωνία του, απειλώντας ακόμη και με ΒΕΤΟ, ή ζητώντας αναβολή, ώστε να επιτύχει το αυτονόητο, την διατήρηση δηλαδή του «πολύπαθου» CAOC της Λάρισας.

Πόλο:Στην Ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός!

Στην Ευρωλίγκα θα παίζει τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Παναθηναϊκός. Η ομάδα της Αθήνας κέρδισε με 10-9 στη Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο στην παράταση σ’ αγώνα για τις θέσεις 3-4 του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών πόλο έκανε το 2-1 και πήρε το Πολυπόθητο ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ο Νίκος Στελλάτος ισοφάρισε ένα λεπτό πριν το τέλος σε 9-9 και έστειλε το ματς στην παράταση. Στο πρώτο μέρος της ο έμπειρος Άγης Φαναριώτογλου έκανε το 10-9 και έδωσε το δικαίωμα στην ομάδα του να είναι στην Ευρωλίγκα.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Φάνης Κουντουδιός τόνισε: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που έφεραν την ομάδα 3η μέσα σε τόσα προβλήματα. Εύχομαι να μεριμνήσει η διοίκηση για την ομάδα».

Τα οχτάλεπτα: 2-2, 2-2, 1-2, 4-3 (0-1, 0-0).

Πανιώνιος: Μουρίκης 3, Μιράλης 2, Τόμσον 1, Μπεριστιάνος 1, Παπαδόγκωνας 1, Κοκκινάκης 1

Παναθηναϊκός: Στελλάτος 3, Ζ.Αφρουδάκης 2, Γ.Αφρουδάκης 2, Σάριτς 1, Καφετζόπουλος 1, Φαναριώτογλου 1

Immigrants looking at New York skyline

Αεροδρομιο Ελληνικου,1971

Ο Αντιβασιλευς Γ.Ζωιτακης και ο ηγετης της Κεντροαφρικανικης Δημοκρατιας(την περιοδο 1965-1979) Ζαν Μπαντελ Μποκασα.

Ηγετες ????

Απο αριστερα Γ.Αραφατ,τριτος ο Αλι Μπουτο και τεταρτος ο Μ.Κανταφι.

Και το στεφάνι lui vitton είναι?..

Η πρώτη εκπομπή της ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑΣ στον realfm97.8




ακούστε τα ηχητικά :

Mέρος 1ο
http://www.real.gr//Files/Articles/Audio/72320.mp3

Μέρος 2ο
http://www.real.gr//Files/Articles/Audio/72321.mp3

Επειδή ο ήλιος δεν κανει καλό πλεον, γυριστηκε η version "Κορίτσια στον ίσκιο"...και με αντηλιακό δεικτη 50...

Σαν να μην πέρασε μιά μερα....

tweeter

Our Banner

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ

Καλώς ήλθατε-Welcome-welkom-mirë se vini- welkomma- ahlan wa sahlan- bari galoust- xos gelmissiniz -i bisimila - akwaba - ongi etorri - Шчыра запрашаем - swagata - amrehba sisswène - ani kié - dobro došli - degemer mad - добре дошъл - - benvinguts - bonavinuta - dobrodošli - vítejte - velkommen - welkom - bonvenon - tere tulemast -gabitê - vælkomin - tervetuloa - welkom - bienvenue - wolkom - binvignut - benvido -herzlich willkommen - eguahé porá - mikouabô - bienvéni - / brouha aba-a - aap ka swaagat hein - üdvözlöm - velkomin - nnoo / i biala - selamat datang -fáilte - benvenuto - - amrehva ysswène / l'aaslama - chum reap suor (formal) / suor sdei (casual) -murakaza neza - - nodé - bi xer hati - gnindi ton hap - gratus mihi venis - laipni lūdzam - benvegnûi - boyeyi bolamu - sveiki atvykę - welkum - wëllkom - dobredojde - tonga soa -selamat datang - swagatham - merħba -haere mai - miawezon -tavtai morilogtun (Тавтай морилогтун) - ne y waoongo - namaste - velkommen - benvenguts - khosh âmadid (formal) / khoshumadi (informal) -witaj (sing.) / witajcie (pl.) -bem-vindo - mishto-avilian tú - bine ai venit (sing.) / bine aţi venit (pl.) - добро пожаловать - afio mai, susu mai ma maliu mai - benènnidu / beni benìu - fàilte - dobrodošli - karibu - wauya (plural: mauya) - bhali karay aaya -aayuboovan - vitame vás / vitajte - dobrodošel (to a man) - zupinje z te videtite - bienvenido - karibu - välkommen - härzliche wöikomme -maligayang pagdating - maeva / manava - nal-varravu -rahim itegez - swagatham -ยินดีต้อนรับ - malo e lelei - hosgeldiniz - gazhasa oetiśkom - laskavo prosymo -khush amdeed - hush kelibsiz - chào mừng - bénvnou (bénvnowe) / wilicome -croeso -bel bonjou - dalal ak diam - ékouabô / ékabô

(Ιf you want, you can use our website translator)