Καλώς ήλθατε-Welcome-welkom-mirë se vini- welkomma- ahlan wa sahlan- bari galoust- xos gelmissiniz -i bisimila - akwaba - ongi etorri - Шчыра запрашаем - swagata - amrehba sisswène - ani kié - dobro došli - degemer mad - добре дошъл - kyo tzo pa eit - benvinguts - bonavinuta - dobrodošli - vítejte - velkommen - welkom - bonvenon - tere tulemast -gabitê - vælkomin - tervetuloa - welkom - bienvenue - wolkom - binvignut - benvido -herzlich willkommen - eguahé porá - mikouabô - bienvéni - baroukh haba / brouha aba-a - swaagat / aap ka swaagat hein - üdvözlöm - velkomin - nnoo / i biala - selamat datang -fáilte - benvenuto - yôkoso - amrehva ysswène / l'aaslama - chum reap suor (formal) / suor sdei (casual) -murakaza neza - 환영합니다 - nodé - bi xer hati - gnindi ton hap - gratus mihi venis - laipni lūdzam -

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Τα επεισόδια κατά την παρουσίαση του βιβλίου του Φ. Φραγκούλη στα Χανιά

Στήριξη και από το ΚΚΕ στην πρόταση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων!

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Κομμουνιστικού Κόμματος έχει ως εξής:
“Το ΚΚΕ από την πρώτη στιγμή έχει ζητήσει την δημοσιοποίηση των ονομάτων που περιέχονται στην…. λίστα «Λαγκάρντ» και την διενέργεια ελέγχου με όλους τους τρόπους.
Η προσπάθεια συγκάλυψης από τις κυβερνήσεις που χειρίσθηκαν την υπόθεση, είναι πρόκληση απέναντι στον λαό που όλα αυτά τα χρόνια δέχεται μια ανελέητη επίθεση.
Οι πολιτικές ευθύνες των κατ’ εξοχήν αρμοδίων υπουργών είναι προφανείς. Το ΚΚΕ εκτιμά ότι με βάση τα μέχρι τώρα στοιχεία, υπάρχουν ενδείξεις για την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, για την αναζήτηση ποινικών ευθυνών για τους δύο υπουργούς: Γεώργιο Παπακωνσταντίνου (νόθευση εγγράφου, υπεξαγωγή εγγράφου, απιστία, παράβαση καθήκοντος, πλαστογραφία) και Ευάγγελο Βενιζέλο (υπεξαγωγή εγγράφου, απιστία και παράβαση καθήκοντος) για τα οποία η Κοινοβουλευτική Ομάδα θα τοποθετηθεί αναλυτικά στην Βουλή.
Ταυτόχρονα το ΚΚΕ επισημαίνει ότι η έρευνα της υπόθεσης δεν πρέπει να περιορισθεί μόνον στους πιο πάνω αναφερόμενους αλλά θα πρέπει να αναζητήσει ευθύνες και κάθε άλλου εμπλεκομένου, και ιδιαίτερα του Γεωργίου Παπανδρέου και του Λουκά Παπαδήμου πως ως πρωθυπουργοί είχαν την πρώτη τουλάχιστον πολιτική ευθύνη.
Η ανάγκη αναζήτησης των πολιτικών και ποινικών ευθυνών κάθε εμπλεκομένου δεν μπορεί και δεν πρέπει να εμποδίσει τον λαό να δει ότι η υπόθεση της λίστας «Λαγκάρντ» δεν είναι παρά μόνον η κορυφή του παγόβουνου.
Εκείνοι που τα ονόματα τους φιγουράρουν στις διάφορες λίστες δεν είναι εργαζόμενοι άνθρωποι του μόχθου. Είναι μεγαλοεπιχειρηματίες, κεφαλαιοκράτες και τα χρήματα που μετέφεραν σε ξένες τράπεζες είτε με νόμιμο, είτε με λιγότερο νόμιμο τρόπο, είναι ένα μόνον μέρος από τον τεράστιο πλούτο που έχουν συγκεντρώσει, ξεζουμίζοντας κυριολεκτικά τον λαό. Για αυτούς δουλεύει το αστικό κράτος με τους νόμους του και η ΕΕ. Τις δικές τους ανάγκες υπηρετεί η ελεύθερη κίνηση των κεφαλαίων που κατοχυρώνει η ΕΕ και οι Ευρωπαϊκές συνθήκες που δεν σηκώνουν καμία βελτίωση, όπως υποκριτικά ισχυρίζονται αυτοί που σήμερα σηκώνουν την ρομφαία κατά της διαφθοράς.
Τα κόμματα αυτά υποκρίνονται ότι με την διερεύνηση της υπόθεσης θέλουν να χτυπήσουν την φοροδιαφυγή, την οποία θεωρούν αποπροσανατολιστικά ως αιτία της κρίσης. Στην πράξη χρησιμοποιούν την φοροδιαφυγή ως πρόσχημα για να εντείνουν την φοροεπιδρομή σε βάρος των εργαζομένων, των λαϊκών στρωμάτων. Ενώ αντίθετα δίνουν νέα προνόμια, φοροελαφρύνσεις και διάφορες άλλες απλόχερες παροχές στο μεγάλο κεφάλαιο με πρόσχημα την ανάπτυξη και τη στήριξη της «υγιούς επιχειρηματικότητας».
Ο λαός δεν πρέπει να πέσει στην παγίδα που του στήσουν για να καλλιεργήσουν τον αποπροσανατολισμό και την χειραγώγηση ώστε να διευκολυνθεί το πέρασμα των βάρβαρων αντιλαϊκών μέτρων. Διεκδικώντας την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης και την απόδοση των ευθυνών σε όλους όσους εμπλέκονται, πρέπει ταυτόχρονα να κλιμακώσει την πάλη του για της ανατροπή αυτής της πολιτικής, να διεκδικήσει την δική του εξουσία τον πλούτο που παράγει”.

«Μιλάνε» τα Όπλα στου Ζωγράφου ...Ως φύλακας Security εργαζόταν ο 29χρόνος

Νέο «πυρήνα» της «Συνωμοσίας» βλέπει η ΕΛ.ΑΣ από τα όπλα στου Ζωγράφου
Έναν νέο «πυρήνα» -μαζί με αυτόν που οργάνωσε την αιματηρή ληστεία στην Πάρο- την οργάνωσης «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς» βλέπει η ΕΛ.ΑΣ πίσω από την σύλληψη του 29χρονου Π.Μ. στην Κόρινθο.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ ερευνούν το ενδεχόμενο ο 29χρονος φοιτητής της Γεωπονίας που εργαζόταν τις τελευταίες εβδομάδες ως security, να οργάνωνε μια νέα ομάδα «ένοπλης δράσης» που θα συνέχιζε τις επιθέσεις της «Συνωμοσίας». Τα ίδια στελέχη εκτιμούν ότι ύστερα και από τον εντοπισμό της τελευταίας οπλαποθήκης της οργάνωσης στην Νέα Ιωνία Βόλου, την άνοιξη του 2011, υπήρξε ένα σχέδιο «αναγέννησης» της ένοπλης ομάδας και δημιουργίας νέων πυρήνων.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ ο ένας πυρήνας με την συμμετοχή του συλληφθέντα αντεξουσιαστή Τάσου Θεοφίλου προχώρησε στη ληστεία στην Πάρο, τον Αύγουστο του 2010, όπου έχασε την ζωή του ένας οδηγός ταξί. Ο δεύτερος φέρεται να ήταν αυτός στον οποίο συμμετείχε ο 29χρονος Π.Μ αποτύπωμα του οποίου ανακαλύφθηκε σε δύο παλιότερες «γιάφκες» της «Συνωμοσίας». Επιπλέον δείγμα DNA του 29χρονου βρέθηκε σε όπλα που είχαν βρεθεί θαμμένα -στις 18 Νοεμβρίου 2011- στην Πολυτεχνειούπολη στου Ζωγράφου, χωρίς τότε να δημοσιοποιηθεί οτιδήποτε.

Σύμφωνα με ανώτατο στέλεχος της λεωφόρου Κατεχάκη «τα όπλα που εντοπίσθηκαν στην Πολυτεχνειούπολη είχαν αγορασθεί λίγες ημέρες νωρίτερα από χώρα του εξωτερικού, με την βοήθεια ορισμένων μεσαζόντων που φρόντισαν ώστε να σβηστούν τα ίχνη αυτής της συναλλαγής. Θάφτηκαν σχεδόν αμέσως στην Πολυτεχνειούπολη και εμείς τα βρήκαμε λίγα εικοσιτετράωρα αργότερα. Γνωρίζουμε λεπτομέρειες γι αυτές τις ενέργειες που δεν θέλουμε να δημοσιοποιήσουμε.

Το «σχέδιο» του 29χρονου ήταν να νοικιάσει αμέσως ένα διαμέρισμα για να μεταφέρει εκεί τον οπλισμό. Τα έκρυψε μέσα σε μεταλλικό κουτί, τα έβαλε σε ειδικές συσκευασίες για να μην υποστούν καμία αλλοίωση και να είναι εύκολο να χρησιμοποιηθούν. Είναι όπλα μεγάλων βλητικών δυνατοτήτων και ακριβά. Όταν εμείς βρήκαμε τα όπλα, παρακολουθήσαμε τον χώρο και συγκεντρώσαμε σημαντικά στοιχεία για όσους μπορεί να σχετίζονταν με το θάψιμο του κιβωτίου. Η έρευνα μας βρίσκεται σε ιδιαίτερα καλό σημείο. Όμως μας ανησυχεί ότι γίνονται συνεχείς απόπειρες δημιουργίας «διαδόχων» σχημάτων της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς».

Η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία πραγματοποίησε τις τελευταίες ώρες έρευνα σε κατοικία συγγενούς του 29χρονου στην περιοχή της Καρδίτσας, χωρίς σημαντικά αποτελέσματα.


ΓΙΑ ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΝΕ ΑΚΟΜΑ. ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΜΩΣ ?????....

Η κυβέρνηση συζητά ακόμα για τη μείωση ή όχι των μισθών των υπαλλήλων της Βουλής

Η κυβέρνηση συζητά ακόμα για τη μείωση ή όχι των μισθών των υπαλλήλων της Βουλής

Πριν από λίγο καιρό η κυβέρνηση «υποσχέθηκε» πως θα κοπούν τα προνόμια των υπαλλήλων του Κοινοβουλίου, οδηγώντας δεκάδες από αυτούς στην... συνταξιοδότηση.
Το θέμα, μάλιστα, των αποδοχών των υπαλλήλων της Βουλής συζητήθηκε στη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο της Βουλής και τον υπουργό Οικονομικών, καθώς τις επόμενες μέρες αναμένεται να κατατεθεί η τροπολογία με την οποία εξισώνονται μισθολογικά με τους υπαλλήλους του υπουργείου Οικονομικών.
Καταρχήν συζητήθηκε το ενδεχόμενο η τροπολογία να κατατεθεί στο πολυνομοσχέδιο με το οποίο θα κυρώνονται όλες οι πράξεις νομοθετικού περιεχομένου και το το οποίο θα ψηφιστεί με τη διαδικασία του κατεπείγοντος την επόμενη Δευτέρα.
Όμως έγιναν και δεύτερες σκέψεις ως προς το κείμενο της συγκεκριμένης ρύθμισης και αυτό γιατί σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Οικονομικών διατυπώθηκε η άποψη ότι ίσως δεν θα έπρεπε να υπάρξει αυτή η εξίσωση και οι αποδοχές των υπαλλήλων της Βουλής να μειωθούν περαιτέρω.
Άλλωστε υποβόσκει και κόντρα ανάμεσα στους υπαλλήλους του υπουργείου Οικονομικών και τους υπαλλήλους της Βουλής καθώς οι πρώτοι δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να μπουν στο στόχαστρο δημοσιογράφων που θα αρχίσουν να ψάχνουν ποιες είναι οι πραγματικές τους αμοιβές.
Η υπόθεση δεν έχει κλείσει ακόμα και όπως έλεγαν στελέχη της Βουλής τα οποία πληροφορήθηκαν τη χθεσινή συζήτηση «είναι πιθανό και το θετικό σενάριο για τους υπαλλήλους της Βουλής αλλά και το αρνητικό σενάριο που θα επιφέρει και νέα μείωση των αποδοχών τους».



Πυρ Ομαδόν σε Σταικούρα απο Αξιωματικούς ...

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας στο “απόσπασμα”! Και απέναντί του Eνώσεις Aποστράτων να τον πυροβολούν …κατά ριπάς!

Σε μία ανακοίνωση που συνυπογράφουν η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ, η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩN ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ και ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ Σ.Σ.Α.Σ., τον κατηγορούν για “μένος και εχθρότητα κατά των στρατιωτικών” και δηλώνουν ότι δεν πρόκειται να επιτρέψουν τη μετατροπή τους “σε δημόσιο πτυλεοδοχείο από την πολιτική σας”. Λένε κι άλλα πολλά κι εξίσου σκληρά.

ΟΛΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ:

κε Σταϊκούρα,

Με βάση δημοσιεύματα που έχουν δει ευρέως το φως της δημοσιότητας, φέρεσθε, παρά τις έντονες κοινωνικές και πολιτικές αντιδράσεις, να εμμένετε μετ’ επιτάσεως στην πλήρη εφαρμογή των δρομολογημένων πολλαπλών μειώσεων, τόσο των ε.ε., όσο και των αποστράτων στρατιωτικών ιδιαίτερα. Παράλληλα, φέρεσθε να προωθείτε νωρίτερα και εντός του 2013, τις επίσης αποφασισμένες μειώσεις για το έτος 2014, υπό τη μορφή νέου μισθολογίου. Με αυτή την πρακτική, οι στρατιωτικοί συνταξιούχοι υπόκεινται σε δύο πακέτα αθροιστικών μειώσεων των συντάξεών τους, που εξελίσσονται και θα υλοποιηθούν εντός των προσεχών μηνών:
  • Μειώσεις σε όλους τους συνταξιούχους (και στρατιωτικούς) από 1-1-2013:
  • Μείωση στο άθροισμα της σύνταξης και των μερισμάτων, από το πρώτο ευρώ, η οποία και μόνον επιβάλλεται στους λοιπούς συνταξιούχους, η οποία επιφέρει επιπρόσθετη μείωση στις στρατιωτικές συντάξεις, έως και 19%. Οι αναδρομικές κρατήσεις των μειώσεων αναμένεται να επιβληθούν από τέλος Φεβρουαρίου 2013.
  • Μείωση από τις νέες κλίμακες φορολογίας, την αύξηση παρακράτησης φόρου, καθώς και από την αύξηση των κρατήσεων για υγειονομική περίθαλψη (4%).
  • Μειώσεις που αφορούν ΜΟΝΟ στους στρατιωτικούς:
  • Εξ αντανακλάσεως από τις μειώσεις του μισθολογίου των στρατιωτικών, στα στοιχεία υπολογισμού της σύνταξης των αποστράτων (μείωση βασικών μισθών, επιδόματος υψηλής ευθύνης ανωτάτων και επιδόματος εξομάλυνσης), έως και 20%. Οι αναδρομικές κρατήσεις των μειώσεων, υπολογίζονται από 1-8-2012 και αναμένεται να επιβληθούν από τέλος Ιανουαρίου 2013.
  • Εξ αντανακλάσεως από τις νέες μειώσεις στο μισθολόγιο (βασικούς μισθούς) των στρατιωτικών, τις οποίες είχατε προγραμματίσει για το 2014 και διαρρέετε πως θα αιτιολογήσετε ως κατάργηση των μισθολογικών κλιμακίων (βαθμολογικές προαγωγές), που θα επιφέρουν επιπρόσθετες μειώσεις στις στρατιωτικές συντάξεις, έως και 17%.

Δε γνωρίζουμε αν κάποιο μένος (ή τραύμα) σας στρέφει με τόση εχθρότητα κατά των στρατιωτικών, αλλά σας καλούμε να αντιληφθείτε την καταστροφική τάξη μεγέθους που συνειδητά ή ασυνείδητα προκαλείτε, δεδομένου ότι -εντός του 2013- επιβάλλετε στις στρατιωτικές
συντάξεις μειώσεις της τάξης του 50%!!!, οι οποίες έρχονται να προστεθούν στο 30% που είχε ήδη περικοπεί μέχρι την 31-12-2012, χωρίς να παραλείψουμε την επιπρόσθετη σφαγή των κάτω των 55 ετών με πολλαπλάσιες των λοιπών μειώσεις!!!!



Πέραν των ανωτέρω, άλλες πληροφορίες, σας φέρουν να ασκείτε βέτο προκειμένου να ακυρωθεί το άρθρο 17 της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου που εκδόθηκε στο ΦΕΚ Α’ 256 από 31-12-2012, με πρωτοβουλία του Υπουργού Εργασίας κου Βρούτση, η οποία αφορά στην παράταση για ένα έτος του δικαιώματος για εργασία χωρίς συνταξιοδοτικές ποινές, και παρότι, εσείς ο ίδιος είχατε δεσμευθεί, τόσο στη Βουλή των Ελλήνων (απάντηση σας αριθμ. Πρωτ.170234/0092 από 26/11/2012) όσο και στον Ι.Σ.Α, για την εναρμόνιση διατάξεων καθεστώτος απασχόλησης συνταξιούχων ιδιωτικού και δημόσιου τομέα (όπως έπρεπε σύμφωνα με το πνεύμα
του νομοθέτη, να ισχύει).

Γνωρίζετε κε υπουργέ ότι αυτή η καθολική, πολύπλευρη, αήθης και στοχευμένη επίθεση εναντίον της κοινωνικοοικονομικής υπόστασης περίπου 250.000 ελληνικών οικογενειών, βρίθει αντισυνταγματικότητας και παραβιάζει τις θεμελιώδεις αρχές της ισότητας και αναλογικότητας της Συνθήκης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Εν τούτοις όμως, το ξεπερνάτε με τη φερόμενη ως δήλωσή σας «Δεν μας προκύπτει επανεξέταση του θέματος», στέλνοντας τις μέχρι πρότινος αξιοπρεπείς οικογένειές μας, στην απόλυτη ένδεια.


Αυτό που δεν σας προκύπτει και δεν πρόκειται να σας προκύψει κε υπουργέ, είναι η υστερική και αδιέξοδη γραμμική μπακαλολογιστική που ακολουθείτε και οι «ελαφρά τη καρδία» πειραματισμοί σας, που χώνουν κάθε μέρα πιο βαθειά τη χώρα μας στην άβυσσο της ύφεσης.

Μιας ύφεσης που διαλύει τη συνοχή του κοινωνικού μας ιστού, δημιουργεί προϋποθέσεις κοινωνικών αυτοματισμών και υποθηκεύει κάθε πνευματικό και υλικό πόρο της Πατρίδας μας. Η δε πολιτική σας, που ακόμη και σήμερα συνεχίζει να μετατρέπει τα επισφαλή ιδιωτικά χρέη, σε κεφαλαιοποιημένα χρέη απέναντι σε κράτη, θέτει σε ορατό κίνδυνο ακόμη και αυτή την ίδια την εθνική μας κυριαρχία, την οποία δεν θα παραξενευτούμε αν εκχωρήσετε, έναντι της μερικής εξόφλησής τους, παρουσιάζοντας το σαν μοναδική ευκαιρία εξόδου από την κρίση.

Οι Έλληνες φέροντες εθνόσημο κε Σταϊκούρα δεν δέχονται να μετατρέπονται σε δημόσιο πτυελοδοχείο, από τη συνολική πολιτική σας και από την κοινωνική διχόνοια που σπέρνετε, ενώ φροντίζετε να ικανοποιείτε αυτούς που θεωρείτε πραιτοριανούς σας.

Για ακόμη μία φορά, σας καλούμε να αναλάβετε άμεσα ενέργειες και πρωτοβουλίες, κατ’ αρμοδιότητα σας, ώστε τουλάχιστον:
  • Σε πρώτη φάση, να ισχύσει άμεσα και για τους συνταξιούχους του Δημοσίου η πρόβλεψη του άρθρου 17 της ως άνω Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου.
  • Σε δεύτερη φάση, να αναγνωρισθεί σε όλους τους συνταξιούχους που συνταξιοδοτήθηκαν, κατ’ απόλυτη εφαρμογή της συνταξιοδοτικής νομοθεσίας που ίσχυε, έχοντας εκπληρώσει στο ακέραιο τις προβλεπόμενες κατά περίπτωση εργασιακές τους υποχρεώσεις, το συνταγματικό δικαίωμα στην εργασία, χωρίς περιορισμούς ή ποινές.
  • Να προσαρμοσθούν οι μειώσεις των στρατιωτικών συντάξεων, στα ίδια επίπεδα με αυτά των υπολοίπων Ελλήνων πολιτών, στα πλαίσια των αρχών της ισότητας και αναλογικότητας. κε Σταϊκούρα, η οποιαδήποτε αρνητική εξέλιξη επί των ανωτέρω δίκαιων, νόμιμων και ηθικών απαιτήσεών μας, θα ερμηνευθεί από εμάς και τις οικογένειές μας, ως εναντίον μας προσωπική σας εχθρική ενέργεια και θα σας παραδώσουμε ως «persona non grata», στην οργή και τη χλεύη των συναδέλφων μας, αλλά και των συμπολιτών σας, της ιδιαίτερης εκλογικής σας περιφέρειας.


Ευελπιστούμε παρά ταύτα, ότι οι αποδέκτες της παρούσας, που συμμετέχουν στο υπουργικό συμβούλιο (τους οποίους επίσης θέτουμε προ των ευθυνών τους), θα σας συμμαζέψουν και θα σας επαναφέρουν στην τάξη, αφού απροκάλυπτα πλέον, τόσο εσείς όσο και ο
παρακοιμώμενός σας κος Στουρνάρας, έχετε επιλέξει τον δρόμο της κοινωνικής αντιπαράθεσης με τους στρατιωτικούς, με απώτερο σκοπό τον κοινωνικοοικονομικό και ηθικό τους αφανισμό.


Ειδικά ο κ. Πρωθυπουργός, στον οποίο κοινοποιείται η παρούσα, ας αναλογισθεί τις ευθύνες του και ας απαντήσει στο ερώτημα των Πυθαγορείων:
«ΠΗ ΠΑΡΕΒΗΝ; ΤΙ Δ' ΕΡΕΞΑ; ΤΙ ΔΕ ΜΟΙ ΔΕΟΝ ΟΥΚ ΕΤΕΛΕΣΘΗ;» (*)

Σας υπενθυμίζουμε ακόμα τα λόγια του τραγικού Αγάθωνα:

Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι. Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους
άρχει. Τρίτον ότι ΟΥΚ ΑΕΙ ΑΡΧΕΙ.

Τέλος δηλώνουμε ότι, όλοι εμείς οι στρατιωτικοί εν αποστρατεία και εν ενεργεία, ενωμένοι σε μια
γροθιά, είμαστε άμεσα έτοιμοι να αντιδράσουμε δυναμικά - και για όλο το διάστημα αυτή τη φορά
που οι κρατήσεις θα μας στέλνουν στα οικονομικά τάρταρα - με κάθε νόμιμο μέσο και προς πάσα
κατεύθυνση για τη διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων μας που άπτονται της τιμής μας, της τιμής
της Πατρίδος και της αξιοπρέπειάς μας.

Για την ΑΚίΣ
Χρήστος Χρηστίδης
Αντισυνταγματάρχης ε.α.
Πρόεδρος ΔΣ
Για την ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ
Γεώργιος Παπακωνσταντίνου
Υποπτέραρχος ε.α.
Πρόεδρος ΔΣ
Για τον ΠΜ/ΣΑΣΥ/ΠΝ
Νίκος Βασιλείου
Αντιπλοίαρχος (Ε) ε.α.
Πρόεδρος ΔΣ
Για το Σ.Α.Σ.Σ.Α.Σ
Ιωάννης Αντωνιάδης
Πλοίαρχος ε.α.
Πρόεδρος ΔΣ


(*) «Πού παρέβην; Τι έκανα; Τι από αυτά που έπρεπε να κάνω δεν έγινε;»

tweeter

Our Banner

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ

Καλώς ήλθατε-Welcome-welkom-mirë se vini- welkomma- ahlan wa sahlan- bari galoust- xos gelmissiniz -i bisimila - akwaba - ongi etorri - Шчыра запрашаем - swagata - amrehba sisswène - ani kié - dobro došli - degemer mad - добре дошъл - - benvinguts - bonavinuta - dobrodošli - vítejte - velkommen - welkom - bonvenon - tere tulemast -gabitê - vælkomin - tervetuloa - welkom - bienvenue - wolkom - binvignut - benvido -herzlich willkommen - eguahé porá - mikouabô - bienvéni - / brouha aba-a - aap ka swaagat hein - üdvözlöm - velkomin - nnoo / i biala - selamat datang -fáilte - benvenuto - - amrehva ysswène / l'aaslama - chum reap suor (formal) / suor sdei (casual) -murakaza neza - - nodé - bi xer hati - gnindi ton hap - gratus mihi venis - laipni lūdzam - benvegnûi - boyeyi bolamu - sveiki atvykę - welkum - wëllkom - dobredojde - tonga soa -selamat datang - swagatham - merħba -haere mai - miawezon -tavtai morilogtun (Тавтай морилогтун) - ne y waoongo - namaste - velkommen - benvenguts - khosh âmadid (formal) / khoshumadi (informal) -witaj (sing.) / witajcie (pl.) -bem-vindo - mishto-avilian tú - bine ai venit (sing.) / bine aţi venit (pl.) - добро пожаловать - afio mai, susu mai ma maliu mai - benènnidu / beni benìu - fàilte - dobrodošli - karibu - wauya (plural: mauya) - bhali karay aaya -aayuboovan - vitame vás / vitajte - dobrodošel (to a man) - zupinje z te videtite - bienvenido - karibu - välkommen - härzliche wöikomme -maligayang pagdating - maeva / manava - nal-varravu -rahim itegez - swagatham -ยินดีต้อนรับ - malo e lelei - hosgeldiniz - gazhasa oetiśkom - laskavo prosymo -khush amdeed - hush kelibsiz - chào mừng - bénvnou (bénvnowe) / wilicome -croeso -bel bonjou - dalal ak diam - ékouabô / ékabô

(Ιf you want, you can use our website translator)