Καλώς ήλθατε-Welcome-welkom-mirë se vini- welkomma- ahlan wa sahlan- bari galoust- xos gelmissiniz -i bisimila - akwaba - ongi etorri - Шчыра запрашаем - swagata - amrehba sisswène - ani kié - dobro došli - degemer mad - добре дошъл - kyo tzo pa eit - benvinguts - bonavinuta - dobrodošli - vítejte - velkommen - welkom - bonvenon - tere tulemast -gabitê - vælkomin - tervetuloa - welkom - bienvenue - wolkom - binvignut - benvido -herzlich willkommen - eguahé porá - mikouabô - bienvéni - baroukh haba / brouha aba-a - swaagat / aap ka swaagat hein - üdvözlöm - velkomin - nnoo / i biala - selamat datang -fáilte - benvenuto - yôkoso - amrehva ysswène / l'aaslama - chum reap suor (formal) / suor sdei (casual) -murakaza neza - 환영합니다 - nodé - bi xer hati - gnindi ton hap - gratus mihi venis - laipni lūdzam -

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Το κράτος θα επιστρέψει το δώρο Χριστουγέννων σε 50.000 πολίτες.

8975d0dae5999c93.jpgΑναπάντεχο δώρο Χριστουγέννων ύψους 400 ευρώ επιστρέφει το κράτος.
 
Αναπάντεχο δώρο Χριστουγέννων ύψους 400 ευρώ επιστρέφει το κράτος σε περίπου 50.000 συνταξιούχους των ειδικών μισθολογίων, καθώς, μετά την αναπροσαρμογή που έγινε στις συντάξεις τους αναδρομικά από την 1η/8/2012, βρέθηκαν να παίρνουν πολύ πιο κάτω από τα 2.500 ευρώ που ήταν το ποσό πάνω από το οποίο είχε καταργηθεί η καταβολή Δώρων από το 2010 με το πρώτο μνημόνιο.

Όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος, οι εν λόγω συνταξιούχοι «κέρδισαν» τα 400 ευρώ, επειδή οι μειώσεις στις συντάξεις τους ήταν τόσο μεγάλες που τους έριξαν κάτω από το πλαφόν των 2.500 ευρώ και ταυτόχρονα έγιναν δικαιούχοι του δώρου Χριστουγέννων για το 2012, μία που οι περικοπές των ειδικών μισθολογίων εφαρμόστηκαν από την 1η Αυγούστου 2012.

Η επιστροφή του δώρου οριστικοποιήθηκε πριν από μερικές μέρες και η διαδικασία πίστωσης των χρημάτων αναμένεται να γίνει το προσεχές διάστημα, ενδεχομένως και στις συντάξεις Μαΐου οι οποίες καταβάλλονται στο τέλος Απριλίου. Με τις διατάξεις των ειδικών μισθολογίων συνταξιοδοτούνται αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με τα ΓΛΚ, 180.000 συνταξιούχοι απόστρατοι, δικαστικοί, γιατροί του ΕΣΥ, καθηγητές (μέλη ΔΕΠ) καθώς και μια ειδική κατηγορία γενικών διευθυντών του δημοσίου.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες εκτιμούν ότι το δώρο Χριστουγέννων έτους 2012 αφορά περίπου 40.000 με 50.000 συνταξιούχους, από τις παραπάνω κατηγορίες οι οποίοι είχαν μειώσεις που άγγιξαν και το 30% λόγω των περικοπών που έγιναν στους εν ενεργεία στρατιωτικούς, δικαστικούς, καθηγητές και γιατρούς του ΕΣΥ, στο πλαίσιο του νόμου 4093/12.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας η καταβολή των 400 ευρώ δεν αποτελεί «δεδικασμένο» ώστε να ισχύσει και για άλλους συνταξιούχους οι οποίοι μετά τις μειώσεις του Μνημονίου έπεσαν κάτω από τα 2.500 ευρώ. Ο λόγος για τον οποίο αυτή η “μοναδική περίπτωση” δεν θα έχει εφαρμογή σε άλλους συνταξιούχους είναι ότι οι συνταξιούχοι των ειδικών μισθολογίων δεν είχαν απλά μείωση, αλλά οι συντάξεις τους επαναυπολογίστηκαν και βγήκε νέα συνταξιοδοτική πράξη για κάθε έναν από τους 180.000 συνταξιούχους.

Δύο ρόλοι για την ίδια χώρα

ONE COUNTRY SHOW

 ΚΑΡΤΕΣΙΟΣ  Αυτές τις μέρες χαίρομαι που δεν είμαι επαγγελματίας σε κάποιο έντυπο. Θα έπρεπε οπωσδήποτε να παραδώσω ένα κείμενο. Να γράψω κάτι για όσα συμβαίνουν στην Κύπρο. Να πω κι εγώ μια γνώμη, να έχω μια άποψη. Αν είσαι παπαγαλάκι και πληρώνεσαι για το «συμπέρασμα» είναι εύκολο. Συμφωνείς πάντα με τη Μέρκελ. Όσο κι αν εκτεθείς, είσαι συνηθισμένος. Κι όσοι σε διαβάζουν είναι συνηθισμένοι να σε διαβάζουν στημένοι στα τέσσερα....

Όμως τι γίνεται αν πραγματικά θες να γράψεις τη δική σου άποψη; Σε μία φάση του πειράματος που βιώνουμε, μπορείς απλώς να καταγράψεις τα δεδομένα της στιγμής. Να επιτεθείς στον Σόιμπλε, για παράδειγμα, που στραγγάλισε την Κύπρο. Να, όμως, που βγαίνει ο Σόιμπλε ένα πρωί, λέει ότι η Γερμανία δεν ήθελε τη δέσμευση ποσού των καταθέσεων κάτω των 100.000 ευρώ, αλλά ήταν πρόταση του κύπριου πρωθυπουργού.
Είναι το γνωστό κόλπο με τον καλό και τον κακό μπάτσο. Πάντα υπάρχει ο καλός μπάτσος και το ρόλο αυτόν τον αναλαμβάνει η Γερμανία κάθε φορά που αποδεικνύεται ότι φέρει την αποκλειστική ευθύνη για τη διάλυση της ευρωζώνης. Μόλις σωθεί στο τσακ η υπόθεση, τότε η Γερμανία ξανακάνει τον κακό μπάτσο και ζητά αποκεφαλισμούς. Δύο ρόλοι για την ίδια χώρα. One country show.
Θα σταθώ μόνο σε μία φράση της Μέρκελ. Σε δήλωσή της, κατά τη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης των Χριστιανοδημοκρατών το Σάββατο το βράδυ, η Μέρκελ ανέφερε «Είπαμε ότι όσοι έχουν τα χρήματα τους στις κυπριακές τράπεζες πρέπει να συμβάλουν στη διάσωση της Κύπρου. Με τον τρόπο αυτό θα συμβάλουν οι υπεύθυνοι και όχι μόνο οι φορολογούμενοι από άλλες χώρες κι αυτό είναι το σωστό».
Μάλιστα! Ακόμη και για να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι μιας από τις μεγαλύτερες σφαγές στην ανθρωπότητα, έγινε δίκη. Η δίκη της Νυρεμβέργης. Κράτησε έναν ολόκληρο χρόνο και οι κατηγορούμενοι είχαν δικαίωμα απολογίας. Η Μέρκελ το ξέχασε. Αποφάσισε μόνη της, σε μία κομματική της συγκέντρωση ότι οι υπεύθυνοι της κρίσης ήταν οι καταθέτες κυπριακών τραπεζών. Τους δίκασε και τους καταδίκασε. Επέβαλε την ποινή και το ακροατήριό της χειροκρότησε.
Σε κάποια άλλη συγκέντρωσή της, ως υπεύθυνοι είχαν καταδικαστεί όλοι οι Έλληνες πολίτες. Δικάστηκαν και καταδικάστηκαν ως λαμόγια και τεμπέληδες που ξενυχτούσαν και γλεντούσαν χωρίς την άδεια της Γκεστάπο.  Διατάρασσαν τις ώρες κοινής ησυχίας, της καθώς πρέπει Ευρώπης. Κι έπρεπε να καταδικασθούν επειδή προσέβαλαν την ευταξία και το ωράριο. Σε κάποια άλλη ομιλία της η Μέρκελ είχε βγάλει καταδικαστικές αποφάσεις για τους Ισπανούς και τους Πορτογάλους. Και το ακροατήριό της πάντα χειροκροτούσε.
Αλλά γιατί να μη χειροκροτάει; Τουλάχιστον 15 δισεκατομμύρια ευρώ θα εξοικονομήσει από το κόστος των επιτοκίων η Γερμανία, έως το 2023, από την κρίση χρέους η οποία πλήττει την Ευρωζώνη, εκτιμά το Ινστιτούτο του Κιέλου για την Παγκόσμια Οικονομία. Σύμφωνα με σχετική έρευνα που διενήργησε το Ινστιτούτο για λογαριασμό του ειδησεογραφικού πρακτορείου Reuters, το γεγονός ότι η Γερμανία, ενώ άλλες χώρες είτε δανείζονται με εξαιρετικά υψηλά επιτόκια είτε έχουν αποκλειστεί από τις αγορές, εμφανίζεται ως ασφαλές καταφύγιο για τους επενδυτές, της αποφέρει σημαντικά κέρδη.
Άραγε πως δημιουργήθηκαν οι συνθήκες ώστε η Γερμανία να θεωρείται «ασφαλές καταφύγιο για τους επενδυτές»; Κι άραγε, όλοι αυτοί οι επενδυτές είναι έντιμοι; Άραγε όλες αυτές οι επενδύσεις είναι ξεκάθαρες και όχι ξεπλυμένες; Λέει η Γερμανία και τα παπαγαλάκια της, ότι στις κυπριακές τράπεζες πάρκαραν τα ξεπλυμένα τους οι ρώσοι μαφιόζοι. Σοβαρά ηθικοί μου άνθρωποι; Τέτοιο κακό;
Δηλαδή οι Γερμανοί μαφιόζοι της SIEMENS που βγάζουν δισεκατομμύρια κέρδη έχοντας δώσει μίζες στους πολιτικούς των μισών χωρών της γης είναι έντιμοι μαφιόζοι; Είναι ξανθοί μαφιόζοι, οπότε δικαιολογούνται;
Μήπως η  Thyssen Krupp που κατηγορήθηκε για συστηματική παραβίαση της νομοθεσίας περί αθέμιτου ανταγωνισμού σε διαγωνισμούς για τον εξοπλισμό των σιδηροδρόμων, είναι ηθικότατη; Μήπως η ΜΑΝ που δωροδόκησε δεκάδες κρατικούς λειτουργούς και στελέχη επιχειρήσεων για να διασφαλίσει παραγγελίες, έχει αθώα κέρδη;
Η Daimler που διαπιστώθηκε ότι «λάδωνε» παράγοντες σε 22 χώρες, αθώα κι αυτή; Η Siemens που εμπλέκεται στο μεγαλύτερο σκάνδαλο διαφθοράς στην ιστορία της οικονομίας, καθώς φέρεται να δαπάνησε περίπου 1,3 δισ. ευρώ για ύποπτες πληρωμές, με αποτέλεσμα η αμερικανική δικαιοσύνη να της επιβάλει πρόστιμο ύψους 1,2 δισ. ευρώ, μήπως ανήκει σε ρώσους;
Μήπως το ότι ο  Διευθύνων Σύμβουλος της Deutsche Bank, Γιούργκεν Φίτσεν, ομολόγησε «κομψά» ότι η τράπεζα χειραγωγούσε το διατραπεζικό επιτόκιο Euribor, είναι θεμιτό και καθαρό; Μήπως το ότι η Deutsche Bank κατηγορείται για φοροδιαφυγή αλλά και για “αμέλεια” καταγγελίας ξεπλύματος χρημάτων καθώς και για παρεμπόδιση της Δικαιοσύνης, είναι δουλειά των Ρώσων μαφιόζων;
Σε αυτή την αγγελικά πλασμένη παγκοσμιοποιημένη οικονομία, βρέθηκε ο ένοχος στο πρόσωπο των καταθετών της Κύπρου. Αν δεν ήξερα ότι οι Μερκελικοί είναι προτεστάντες, θα έκοβα το κεφάλι μου ότι είναι Ιησουίτες. Τόση υποκρισία δεν επέδειξαν ούτε οι κατηγορούμενοι αρχιναζί στη δίκη της Νυρεμβέργης. Πόσο χειρότεροι άραγε μπορούν να γίνουν;
http://ostria-gr.blogspot.gr/2013/03/one-country-show.html

Άρχισε στο ΣτΕ η συζήτηση των προσφυγών κατά του PSI

Ξεκίνησε στην Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) η συζήτηση των προσφυγών  κατά του PSI, του «κουρέματος» δηλαδή των ελληνικών ομολόγων από την κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου Έξω από το Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο έχουν συγκεντρωθεί δεκάδες ομολογιούχοι που υπογράφουν και τις προσφυγές.
Ειδικότερα, στο ΣτΕ έχουν προσφύγει ομολογιούχοι αλλά και σωματεία, σύλλογοι και άλλοι φορείς – ανάμεσά τους το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΕΒΕΑ), ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος, το Ταμείο Αλληλοβοηθείας Ιδιωτικού Προσωπικού του Πολεμικού Ναυτικού, το Ταμείο Υγείας Προσωπικού Αγροτικής Τράπεζας, κ.α- και ζητούν την ακύρωση της συμμετοχής τους στο PSI. 
 
Χθες, με αφορμή τη σημερινή συζήτηση των προσφυγών στο ΣτΕ, ο τέως ο τέως πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας Δημήτρης Παξινός κάλεσε τα μέλη του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως «κατά παράβαση βασικών αρχών του Συντάγματος, αλλά και της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (Ε.Σ.Δ.Α.) τον περασμένο Μάρτιο η Κυβέρνηση Λουκά Παπαδήμου «κούρεψε» κατά 53,5% όλα τα ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου και τα αντικατέστησε με νέους τίτλους ομολόγων οι οποίοι θα αποπληρωθούν μέχρι  το 2042, ανεβάζοντας έτσι τις απώλειες των ομολογιούχων στο 75%». 
 
Ο κ. Παξινός επισήμανε ακόμη: «Με τις καθ’ υπαγόρευση των Τροϊκανών εύρωστα ασφαλιστικά Ταμεία οδηγήθηκαν στο Καιάδα, ενώ μικροεπενδυτές έχασαν το αποκούμπι των γερατειών τους, αφού είχαν εναποθέσει για ασφάλεια τις οικονομίες και το εφάπαξ τους σε ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου. Την ίδια στιγμή χάθηκε η πίστη τόσο των απλών πολιτών όσο και των επενδυτών, αφού απροκάλυπτα το Ελληνικό Δημόσιο τους εξαπάτησε βάζοντας το χέρι του στην τσέπη τους». 
 
Σήμερα, κατά τη συζήτηση των προσφυγών οι δυο πλευρές -δηλαδή οι ομολογιούχοι και το ελληνικό δημόσιο - θα αναπτύξουν τις θέσεις και τα επιχειρήματα τους, ενώ η απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου αναμένεται να δημοσιευθεί τους επόμενους μήνες. 

Σπάνιο video της Φίνος Φιλμ από την απελευθέρωση της Αθήνας (video)



Απόσπασμα από τοντοκιμαντέρ του Ροβήρου Μανθούλη "Βίοι παράλληλοι του Εμφυλίου"
( Το απόσπασμα περιλαμβάνει τα Κινηματογραφημένα επίκαιρα του 1944 παραγωγή της Φίνος Φιλμ που έχουν θέμα την απελευθέρωση της Αθήνας από το Γερμανικό στρατό. Δεν προβλήθηκαν ποτέ στην

Ελλάδα.
 Ανακαλύφθηκαν από το Ροβήρο Μανθούλη σε κινηματογραφικά αρχεία στις ΗΠΑ και παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα στην αρχική τους μορφή ενσωματωμένα στο ντοκιμαντέρ του "Βίοι παράλληλοι του Εμφυλίου".)
Το απόσπασμα αναρτήθηκε στο διαδίκτυο με την άδεια του Ροβήρου Μανθούλη.

Πηγή εδώ

Οι απόστρατοι σχεδιάζουν μέχρι και καταλήψεις


stratiotikoi_117425299.jpgΑναβρασμός επικρατεί στους απόστρατους αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων, οι οποίοι βλέπουν τις… τσέπες τους να αδειάζουν επικίνδυνα, καθώς οι περικοπές στις συντάξεις τους έχουν ξεπεράσει τα τελευταία τρία χρόνια το 50%.

Όπως δημοσιεύουν τα Παραπολιτικά, οι απόστρατοι σκέφτονται να προχωρήσουν μέχρι και σε καταλήψεις στρατιωτικών μονάδων, προκειμένου να στείλουν ηχηρό μήνυμα ότι δεν αντέχουν άλλες μειώσεις.

Την ίδια στιγμή, τα εν ενεργεία στελέχη σκέφτονται την παραίτηση, μπροστά στο «κούρεμα» των μισθών τους.

Εκείνο που τρομάζει περισσότερο εν ενεργεία αξιωματικούς και απόστρατους είναι οι νέες μειώσεις που έρχονται το 2014, για τις οποίες ο Αντώνης Σαμαράς δεσμεύτηκε ότι θα επιχειρήσει να μην πραγματοποιηθούν.

Πηγή: newsbeast.gr

κύριε Παναγιωτόπουλε*,


                                                                           κύριε Παναγιωτόπουλε*,

ΜΑΣ ΑΠΑΞΙΩΣΑΤΕ, ΜΑΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΔΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΩΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ, ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.


Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ, ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΓΝΩΣΗ, ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ.

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ «ΒΟΥΛΓΑΡΟΠΟΙΗΣΗ» ΤΩΝ Ε.Δ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΕΤΕ... ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΜΗΝ ΤΡΕΦΕΤΕ ΦΡΟΥΔΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε Ή ΤΙΣ ΥΠΕΡΑΤΛΑΝΤΙΚΕΣ «ΣΥΜΜΑΧΕΣ» ΧΩΡΕΣ. Η Ε.Ε ΒΑΙΝΕΙ ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΡΟΣ ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ «ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ» ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΛΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΧΕΡΙ ΣΕ ΟΤΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΩΝ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ. ΤΟΥΣ ΖΗΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΠΟΥΝ «ΟΧΙ». ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΝΕΚΟΙ, ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ.

Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ, ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΘΕΟ. Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ?

ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. (ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΤΕ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ). Η ΨΗΦΟΣ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΟΥΝ, ΞΥΠΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ. ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΤΡΕΨΕΤΕ. ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣ. ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ Η ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ. ΧΘΕΣ Η ΚΥΠΡΟΣ ΑΥΡΙΟ ΕΜΕΙΣ. ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΑΣ ΘΑ ΤΕΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ.

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΛΟΓΟ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΑΤΕ ΘΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΘΥΣΙΕΣ. ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ....ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ!

ΕΜΕΙΣ ΟΙ Ε.Ε ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΙΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΜΙΜΗΘΟΥΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ. ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ.

ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΜΑΣ.

* ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΤΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ

(Από σχόλιο Αναγνώστη μας)

tweeter

Our Banner

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ

Καλώς ήλθατε-Welcome-welkom-mirë se vini- welkomma- ahlan wa sahlan- bari galoust- xos gelmissiniz -i bisimila - akwaba - ongi etorri - Шчыра запрашаем - swagata - amrehba sisswène - ani kié - dobro došli - degemer mad - добре дошъл - - benvinguts - bonavinuta - dobrodošli - vítejte - velkommen - welkom - bonvenon - tere tulemast -gabitê - vælkomin - tervetuloa - welkom - bienvenue - wolkom - binvignut - benvido -herzlich willkommen - eguahé porá - mikouabô - bienvéni - / brouha aba-a - aap ka swaagat hein - üdvözlöm - velkomin - nnoo / i biala - selamat datang -fáilte - benvenuto - - amrehva ysswène / l'aaslama - chum reap suor (formal) / suor sdei (casual) -murakaza neza - - nodé - bi xer hati - gnindi ton hap - gratus mihi venis - laipni lūdzam - benvegnûi - boyeyi bolamu - sveiki atvykę - welkum - wëllkom - dobredojde - tonga soa -selamat datang - swagatham - merħba -haere mai - miawezon -tavtai morilogtun (Тавтай морилогтун) - ne y waoongo - namaste - velkommen - benvenguts - khosh âmadid (formal) / khoshumadi (informal) -witaj (sing.) / witajcie (pl.) -bem-vindo - mishto-avilian tú - bine ai venit (sing.) / bine aţi venit (pl.) - добро пожаловать - afio mai, susu mai ma maliu mai - benènnidu / beni benìu - fàilte - dobrodošli - karibu - wauya (plural: mauya) - bhali karay aaya -aayuboovan - vitame vás / vitajte - dobrodošel (to a man) - zupinje z te videtite - bienvenido - karibu - välkommen - härzliche wöikomme -maligayang pagdating - maeva / manava - nal-varravu -rahim itegez - swagatham -ยินดีต้อนรับ - malo e lelei - hosgeldiniz - gazhasa oetiśkom - laskavo prosymo -khush amdeed - hush kelibsiz - chào mừng - bénvnou (bénvnowe) / wilicome -croeso -bel bonjou - dalal ak diam - ékouabô / ékabô

(Ιf you want, you can use our website translator)