Καλώς ήλθατε-Welcome-welkom-mirë se vini- welkomma- ahlan wa sahlan- bari galoust- xos gelmissiniz -i bisimila - akwaba - ongi etorri - Шчыра запрашаем - swagata - amrehba sisswène - ani kié - dobro došli - degemer mad - добре дошъл - kyo tzo pa eit - benvinguts - bonavinuta - dobrodošli - vítejte - velkommen - welkom - bonvenon - tere tulemast -gabitê - vælkomin - tervetuloa - welkom - bienvenue - wolkom - binvignut - benvido -herzlich willkommen - eguahé porá - mikouabô - bienvéni - baroukh haba / brouha aba-a - swaagat / aap ka swaagat hein - üdvözlöm - velkomin - nnoo / i biala - selamat datang -fáilte - benvenuto - yôkoso - amrehva ysswène / l'aaslama - chum reap suor (formal) / suor sdei (casual) -murakaza neza - 환영합니다 - nodé - bi xer hati - gnindi ton hap - gratus mihi venis - laipni lūdzam -

Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Bασική σύνταξη ύψους 360€ μετά την 1/1/2018


Όλα ξεκίνησαν από αυτό που αναγράφεται στην σελίδα 7 του "ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗΣ" Αυγ.2010, που υπέγραψαν οι προδότες..


10.  Το Κοινοβούλιο ψήφισε μια σημαντική μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού συστήματος μπροστά από το χρονοδιάγραμμα. Εισάγεται ένα νέο σύστημα που αποτελείται από μία ανταποδοτική σύνταξη που θα συμπληρώνει μία μη ανταποδοτικού χαρακτήρα, προνοιακή, βασική σύνταξη, με στόχο τον έλεγχο της αύξησης των συνταξιοδοτικών δαπανών. Η Εθνική Αναλογιστική Αρχή θα ολοκληρώσει την αξιολόγηση των επιπτώσεων της μεταρρύθμισης όσον αφορά τα κύρια συνταξιοδοτικά ταμεία μέχρι το τέλος του Δεκεμβρίου 2010, και όσον αφορά τα μεγαλύτερα επικουρικά ταμεία συντάξεων μέχρι τα τέλη Μαρτίου 2011.
Στην συνέχεια και με βάση τα ανωτέρω η Εθνική Αναλογιστική Αρχή  (Ε.Α.Α), συνέχισε την συνεργασία που είχε ήδη ξεκινήσει λίγους μήνες πριν με το Διεθνές Γραφείο Εργασίας (ILO), που εδρεύει στην Γενεύη..
 
Αυτά που ακολουθούν και θα διαβάσετε είναι αποσπάσματα και περιέχονται στο:" Τεχνικό Σημείωμα προς την Εθνική Αναλογιστική Αρχή Ενοποιημένη χρηματοοικονομική εξέλιξη του Ελληνικού Συνταξιοδοτικού Συστήματος 2008- 2060, Δεύτερη Εκτίμηση της 22 Ιουνίου 2010" 
Το Μάιο του 2010 η Εθνική Αναλογιστική Αρχή της Ελλάδος ζήτησε τη συνδρομή του Τμήματος Κοινωνικής Ασφάλισης του Διεθνούς Γραφείου Εργασίας (ILO), με σκοπό την ανεξάρτητη εκτίμηση της χρηματοοικονομικής εξέλιξης του Ελληνικού Συνταξιοδοτικού Συστήματος υπό το πρίσμα των μέτρων τα οποία κρίθηκαν αναγκαία να ληφθούν λόγω της δημοσιονομικής κατάστασης της χώρας... 
Δείτε τώρα τι λέει στην σελίδα 4, αυτή η απίστευτη μελέτη της πλάκας...
2.1.2 Μοντελοποίηση των μεταρρυθμιστικών προτάσεων 
Τα βασικά σημεία της μεταρρύθμισης με μεγάλη χρηματοοικονομική επίδραση, που έχουν αναλυτικά μοντελοποιηθεί, είναι τα ακόλουθα: 
(1) Για όλους τους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης που παρέχουν Κύρια Σύνταξη: Εισάγεται η βασική σύνταξη ύψους 360€ ανά μήνα για το σύνολο των συνταξιοδοτούμενων μετά την 1/1/2018. Η βασική σύνταξη θα καταβάλλεται αναλογικά σε ασφαλισμένους πριν την 1/1/2013. Θα μειώνεται κατά 1/35 για κάθε έτος που υπολείπεται από την ελάχιστη περίοδο των 35 ετών διαμονής στην Ελλάδα. Οι συντάξεις αναπηρίας θα καταβάλλονται κατ’ αναλογία του βαθμού αναπηρίας οι συντάξεις χηρείας στην τυπική αναλογία που εφαρμόζεται στις λοιπές συντάξεις χηρείας.

45 στρέμματα στο Τοπ Καπί διεκδικούν Ρωμιοί της Πόλης

MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

Συγκλονίζει την Τουρκία η υπόθεση των Ρωμιών που διεκδικούν την ακίνητη περιουσία τους η οποία είχε κατασχεθεί με παράνομο τρόπο από το δημόσιο.
Η διεκδίκηση αυτή προκαλεί το ενδιαφέρον και των τουρκικών μέσων ενημέρωσης καθώς η υπόθεση «μπλέκει» ακόμη περισσότερο καθώς στην έκταση που διεκδικούν οι ομογενείς, βρίσκεται oı τάφοı και τα μνημεία του πρώην προέδρου της Τουρκίας Τουργκούτ Οζάλ και του πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας Αντνάν Μεντερές!

Σύμφωνα με την εφημερίδα Akşam oι οχτώ ομογενείς που σήμερα ζουν στις ΗΠΑ, είναι απόγονοι Γιώργου Παναγιωτίδη ο οποίος ήταν τούρκος υπήκοος και ζούσε στην Κωνσταντινούπολη. Τώρα ζητούν να τους επιστραφεί οικόπεδο 45.000 τετραγωνικών μέτρων στο Τόπκαπι σε μια από τις πιο κεντρικές περιοχές της Τουρκίας καθώς υποστηρίζουν πως το οικόπεδο κατασχέθηκε από το τουρκικό δημόσιο με παράνομο τρόπο.

Η ιστορία της κατάσχεσης ξεκινά το 1958. Το τουρκικό δημόσιο για έναν άγνωστο λόγο αποφασίζει τότε πως ο Γιώργο Παναγιωτίδης ο οποίος είχε πεθάνει το 1954 «αγνοούνταν» και δεν είχε υπηρετήσει στον τουρκικό στρατό. Με τη δικαιολογία αυτή το Υπουργείο Οικονομικών της γειτονικής χώρας πήρε στην κυριαρχία του όλη την ακίνητη περιουσία του Παναγιωτίδη όπως και το οικόπεδο των 45.000 τετραγωνικών μέτρων.
Το 1978 όμως αποκαλύφθηκε πως ο ομογενείς από την Πόλη ήταν ένας νόμιμοςτούρκος πολίτης και όλο το θέμα είχε προκύψει από λάθος στο ληξιαρχείο. Κανείς δεν ξέρει αν «το λάθος» ήταν εσκεμμένο. Μετά από δικαστικές διαμάχες η οικογένεια του αποθανόντα είχε λάβει μια μικρή αποζημίωση από το δημόσιο για ένα μικρό μέρος της περιουσίας του.
Τώρα όμως τα μέλη της οικογένειας με εξουσιοδοτήσεις που έστειλαν από τις ΗΠΑ στο δικηγόρο τους διεκδικούν την κυριαρχία όλου του οικοπέδου όπου από πάνω του περνά ο βασικός αυτοκινητόδρομος E-5, όπως βρίσκεται και ο τάφος του Οζάλ και του Μεντερές.
Ο Θανάσης Παναγιωτίδης, ο Γιώργος Παναγιωτίδης, η Μαρία Παναγιωτίδη ,η Μελπομένη Γκιουλτζούογλου, η Πολυξένη Πρίφτη, Η Ολυμία Πρίφτη, και ο Αθανάσιος Πρίφτης τώρα με αίτημα του δικηγόρου τους στο δικαστήριο της περιοχής Μακροχωρίου (Bakirköy) της Κωνσταντινούπολης διεκδικούν την περιουσία τους. Η υπόθεση αναμένεται να εκδικαστεί τους επόμενους μήνες.
Ο τούρκος δικηγόρος της οικογένειας αναρωτιέται « πως είναι δυνατόν ένας άνθρωπος ο οποίος ήταν τούρκος υπήκοος και πέθανε στην Τουρκία να έχει θεωρηθεί ως φυγάς»; εννοώντας πως τη δεκαετία του 50’ κάποιοι κατέσχεσαν με παράνομο τρόπο την περιουσία του ομογενή από την Κωνσταντινούπολη.
Πάντως επειδή το οικόπεδο βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της Πόλης και έχει και «ιστορική αξία» με τους τάφους του πρώην προέδρου και του πρώην πρωθυπουργού που απαγχονίστηκε. Σε περίπτωση δικαίωσης, δεν αναμένεται να περάσει η κυριότητα στην οικογένεια αλλά να αποζημιωθεί βάσει της αντικειμενικής αξίας που και αυτό θα είναι μια σημαντική δικαίωση.

Το τουρκικό δημόσιο πάντως έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες της επιστροφής των ακινήτων των μειονοτικών ιδρυμάτων στην Κωνσταντινούπολη τα οποία είχαν κατασχεθεί παράνομα. Ο πρόεδρος των μειονοτικών ιδρυμάτων των μειονοτήτων Λάκης Βίγκας σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Τaraf έχει αναφέρει πως αν και αργά η διαδικασία προχωρά. Σύμφωνα με εκτιμήσεις έχει επιστραφεί το 13% των ακινήτων,
Πάντως η μεγαλύτερη δικαίωση ήταν του Οικουμενικού Πατριαρχείου που μετά από περίπου 50 χρόνια δικαστικής διαμάχης με το τουρκικό δημόσιο το 2011 πήρε και πάλι στην κυριότητα του το κτίριο του Ορφανοτροφείου στην Πρίγκηπο μετά την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Ολο το σχέδιο για το νέο Λύκειο

Τέσσερις πανελλαδικές εξετάσεις σε τρία χρόνια θα καλούνται να δώσουν οι μαθητές του Λυκείου στην προσπάθειά τους να εισαχθούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, σύμφωνα με το σχέδιο του υπουργείου Παιδείας για το νέο Λύκειο και το νέο σύστημα εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Σύμφωνα με το σχέδιο που δημοσιευσε η εφημερίδα Καθημερινή, οι μαθητές θα δίνουν εξετάσεις πανελλαδικού χαρακτήρα... για την προαγωγή τους κάθε χρόνο, καθώς και για την απόλυσή τους από το Λύκειο. Αφού πάρουν το απολυτήριο Λυκείου θα δίνουν νέες πανελλαδικές εξετάσεις σε τέσσερα μαθήματα για να εισαχθούν σε ΑΕΙ ή ΤΕΙ.

Για τον υπολογισμό των μορίων εισαγωγής κάθε υποψηφίου στην τριτοβάθμια εκπαίδευση θα μετρά και ο βαθμός και των τριών τάξεων.

Σε ό,τι αφορά τα θέματα των εξετάσεων θα οργανωθεί Τράπεζα Θεμάτων, ενώ προβλέπεται να ιδρυθεί Οργανισμός Εθνικών Εξετάσεων, που θα προσδιορίζει την εξεταστέα ύλη και θα επιλέγει βαθμολογητές.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Καθημερινή, στόχος του υπουργείου είναι το νέο σύστημα να εφαρμοστεί από τους μαθητές της προσεχούς Α' Λυκείου, δηλαδή από το Σεπτέμβριο.

Σε ό,τι αφορά το νέο Λύκειο προβλέπεται:

Στην Α' Λυκείου, θα διδάσκονται τα μαθήματα: Ελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία (9 ώρες), Μαθηματικά (5 ώρες), Φυσικές Επιστήμες (6 ώρες), Πολιτική Παιδεία (3 ώρες) και (από 2 ώρες) Θρησκευτικά, Ιστορία, Ξένη Γλώσσα, Φυσική Αγωγή και Ερευνητική Εργασία.

Οι μαθητές επίσης θα έχουν ένα δίωρο μάθημα επιλογής, μεταξύ των Εφαρμογών στην πληροφορική, Διαχείρισης φυσικών πόρων και του μαθήματος Εκφραση-Πολιτισμός/ Ευρωπαϊκός Πολιτισμός.

Στη Β' Λυκείου, 30 ώρες θα δίνονται στο κοινό πρόγραμμα μαθημάτων για όλους τους μαθητές. Οι υπόλοιπες 5 θα δίνονται στα μαθήματα προσανατολισμού: Αρχαία και Λατινικά για τις ανθρωπιστικές σπουδές, Μαθηματικά και Φυσική για τις θετικές επιστήμες.

Στη Γ' Λυκείου από τις συνολικά 35 ώρες, 12 θα δίνονται στο κοινό πρόγραμμα μαθημάτων. Οι υπόλοιπες θα μοιράζονται ανάλογα τον προσανατολισμό κάθε μαθητή, καθώς θα υπάρχουν τρεις θεματικοί κύκλοι: ανθρωπιστικών σπουδών (με Αρχαία, Ιστορία, Λατινικά), θετικών σπουδών (με Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία) και οικονομικών, πολιτικών και κοινωνικών σπουδών (με Μαθηματικά, Οικονομία, Ιστορία και ένα εκ των Αρχών Φυσικών Επιστημών και Οργάνωσης και Λειτουργίας της Πολιτείας).

Αλλαγές θα γίνουν και στο Τεχνικό Λύκειο. Οι βασικότερες σε σχέση με το ισχύον σύστημα είναι οι εξής:

Στην Β' και την Γ' τάξη 22 ώρες θα δίνονται σε μαθήματα ειδικότητας. Εξ αυτών οι μισές ώρες θα γίνονται στο σχολείο για τη θεωρητική κατάρτιση και οι υπόλοιπες σε παραγωγικές μονάδες.

Επίσης, καθιερώνεται 4ο προαιρετικό έτος ως μεταδευτεροβάθμιος κύκλος σπουδών, ο οποίος θα οδηγεί -κατόπιν εξετάσεων πιστοποίησης- σε πτυχίο επιπέδου 4Α. Ο τρόπος εισαγωγής σε ΑΕΙ/ΤΕΙ δεν αλλάζει (εξετάσεις σε 4 μαθήματα).

Διαθεσιμότητα: Τα μόρια, τα κριτήρια, οι εξαιρέσεις

ΟΛΗ Η ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Υψηλότερη μοριοδότηση στην αξιολόγηση των υπαλλήλων που θα βρεθούν σε διαθεσιμότητα λαμβάνουν όσοι προσελήφθησαν στο Δημόσιο με γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ ή είναι απόφοιτοι των Εθνικών Σχολών Δημόσιας Διοίκησης και Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Αυξημένη βαρύτητα έχουν επίσης οι μεταπτυχιακοί και διδακτορικοί τίτλοι.

Η πρόσληψη μέσω ΑΣΕΠ και τα τυπικά προσόντα αποτελούν την «ασπίδα» των υπαλλήλων για να αποφύγουν τη διαθεσιμότητα, σύμφωνα με τη μοριοδότηση των κριτηρίων για την αξιολόγηση του προσωπικού που θα τεθεί σε κινητικότητα, τα οποία περιλαμβάνονται στην απόφαση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυρ. Μητσοτάκη, που δημοσιεύθηκε χθες.
Στην «κόκκινη γραμμή» της διαθεσιμότητας τίθενται οι υπάλληλοι χαμηλών προσόντων, όσοι έχουν διοριστεί εκτός ΑΣΕΠ ή όσοι πρώην συμβασιούχοι έχουν μονιμοποιηθεί με προεδρικά διατάγματα.
Στην «επικίνδυνη ζώνη» θα βρεθούν επίσης οι υπάλληλοι στους οποίους έχουν επιβληθεί πειθαρχικές ποινές, καθώς για πρώτη φορά με την απόφαση του Κυρ. Μητσοτάκη εισάγεται η αρνητική βαθμολογία των υπαλλήλων για αδικήματα που έχουν τελεσιδικήσει στα πειθαρχικά συμβούλια. Επίσης ενισχύονται οι νεότεροι προσοντούχοι υπάλληλοι, καθώς είναι αυξημένη η μοριοδότηση των πρώτων χρόνων υπηρεσίας.
Τα κριτήρια αξιολόγησης χωρίζονται σε πέντε βασικές κατηγορίες:
1 Τα τυπικά προσόντα στα οποία περιλαμβάνονται οι τίτλοι σπουδών και η γνώση ξένη γλώσσας που λαμβάνουν 30 μόρια ως ανώτατο όριο. Οι μεταπτυχιακοί και διδακτορικοί τίτλοι για να μοριοδοτηθούν θα πρέπει να είναι συναφείς με το αντικείμενο του φορέα που υπηρετεί ο υπάλληλος. Για παράδειγμα, διοικητικός υπάλληλος στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης που διαθέτει μεταπτυχιακό στην αειφόρο ανάπτυξη δεν θα μοριοδοτηθεί για τον δεύτερο τίτλο σε αυτή την πρώτη φάση αξιολόγησης
2 Η διοικητική εμπειρία (ανώτατο όριο τα 30 μόρια) που συμπεριλαμβάνει την προϋπηρεσία και την υπηρεσία σε θέση προϊσταμένου. Σαφώς ευνοημένοι είναι οι υπάλληλοι που έχουν διατελέσει γενικοί διευθυντές, καθώς όμως και οι νεότεροι υπάλληλοι, αφού λαμβάνουν 5 μόρια για τα πέντε πρώτα χρόνια υπηρεσίας.
3 Ο τρόπος εισαγωγής στο Δημόσιο με 8 διαβαθμίσεις στη μοριοδότηση. Τη μέγιστη βαθμολογία (30 μόρια) λαμβάνουν οι απόφοιτοι της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης και όσοι έχουν «περάσει» με γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ. Οσοι υπάλληλοι έχουν πετύχει σε διαγωνισμό με σειρά προτεραιότητας, όπου τον πλήρη έλεγχο είχε το ΑΣΕΠ, λαμβάνουν 25 μόρια και οι υπόλοιπες διαδικασίες πρόσληψης που ελέχθησαν από την ανεξάρτητη Αρχή βαθμολογούνται με 20 μόρια.
Τα ΑΜΕΑ που έχουν τοποθετηθεί σε οργανικές θέσεις με μοριοδότηση από τον ΟΑΕΔ σε εφαρμογή νόμων που έχουν ψηφιστεί από το ελληνικό Κοινοβούλιο και οι προσληφθέντες με διαδικασίες όπου στην επιτροπή αξιολόγησης συμμετείχε μέλος του ΑΣΕΠ βαθμολογούνται με 15 μόρια.
Οι γραπτοί διαγωνισμοί που πραγματοποιήθηκαν από υπουργεία κυρίως πριν από το 1994 λαμβάνουν 20 μόρια και όσοι προσλήφθηκαν μέσω επετηρίδας 5 μόρια. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη κατηγορία καταλαμβάνει το 33% της συνολικής μοριοδότησης.
4 Η υπηρεσιακή αξιολόγηση της τελευταίας οκταετίας βαθμολογείται το ανώτερο με 10 μόρια. Για όσους υπαλλήλους δεν βρεθεί έγγραφο αξιολόγησης στον φάκελό τους θα λάβουν μηδενική βαθμολογία.
5 Θα αφαιρούνται έως και 30 μόρια από την τελική μοριοδότηση σε περίπτωση κατά την οποία έχουν επιβληθεί πειθαρχικές ποινές στον υπάλληλο με τελεσίδικες αποφάσεις από τα αρμόδια συμβούλια.
Οσο μεγαλύτερη είναι η τελική βαθμολογία που θα λάβει ο υπάλληλος από την αξιολόγηση, δηλαδή όσο πιο ψηλά βρίσκεται στον τελικό πίνακα κατάταξης που θα εκδώσει το ΑΣΕΠ μετά την ηλεκτρονική επεξεργασία των μορίων τόσο απομακρύνεται από το ενδεχόμενο να τεθεί σε διαθεσιμότητα. Στην κορυφή της τελική βαθμολογίας σε κάθε υπουργείο ή φορέα αναμένεται να τεθούν οι 2.000 απόφοιτοι της Σχολής Δημόσιας Διοίκησης, καθώς μοριοδοτούνται διπλά τόσο για την εκπαίδευσή τους στη Σχολή όσο και για τον τρόπο εισαγωγής στο Δημόσιο, αφού έχει πραγματοποιηθεί με γραπτές εξετάσεις.
Ψηλά στην πυραμίδα της βαθμολογίας θα βρεθούν και όσοι έχουν εισαχθεί στο Δημόσιο με γραπτές εξετάσεις του ΑΣΕΠ. Στον αντίποδα της μοριοδότησης και πιο κοντά στη διαθεσιμότητα βρίσκονται οι υπάλληλοι αορίστου χρόνου που έχουν μπει στο Δημόσιο με «πλάγιο τρόπο», καθώς θα λάβουν μηδενική βαθμολόγηση στην κατηγορία του τρόπου εισαγωγής στη δημόσια διοίκηση, καθώς επίσης και οι υπάλληλοι Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης γενικών καθηκόντων.
ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Με τρόπο αντικειμενικό, δίκαιο και διαφανή το πρόγραμμα κινητικότητας
Εχει ξεκινήσει ήδη η διαδικασία συγκρότησης των τριμελών ειδικών υπηρεσιακών συμβουλίων, υπό την προεδρία μέλους του ΑΣΕΠ, σε κάθε υπουργείο και ΝΠΔΔ, που θα αναλάβουν την αξιολόγηση του προσωπικού που θα τεθεί σε διαθεσιμότητα.
Μετά την κατάργηση των οργανικών θέσεων που θα ανακοινωθεί από τις πολιτικές ηγεσίες των υπουργείων μέχρι και τις 23 Αυγούστου, οι επιτροπές αξιολόγησης θα συλλέξουν τα στοιχεία που αφορούν το προσωπικό της συγκεκριμένης κατηγορίας ή του κλάδου που θα καταργηθεί, προκειμένου να τα αποστείλουν στο ΑΣΕΠ. Η ανεξάρτητη Αρχή, αξιοποιώντας τα πληροφοριακά συστήματα που διαθέτει, εξάγει τα τελικά αποτελέσματα και δημοσιοποιεί πίνακες κατάταξης του προσωπικού με φθίνουσα σειρά.
Οι υπάλληλοι που θα βρεθούν στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας θα τεθούν σε διαθεσιμότητα για 8 μήνες με το 75% των αποδοχών τους, αναμένοντας να προκηρυχθούν κενές θέσεις στις οποίες θα καταθέσουν αιτήσεις επανατοποθέτησης και θα περάσουν από 2η αξιολόγηση και μοριοδότηση των κριτηρίων από το ΑΣΕΠ.
Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυρ. Μητσοτάκης, δήλωσε σχετικά με τη δημοσιοποίηση της υπουργικής απόφασης ότι «γίνεται κατανοητό και στον πλέον δύσπιστο ότι η αξιολόγηση όλων όσοι εισέρχονται στο πρόγραμμα της κινητικότητας θα γίνει με τρόπο αντικειμενικό, δίκαιο και διαφανή, έτσι ώστε να καλύψουμε τα κενά που έχουν εντοπιστεί στη Δημόσια Διοίκηση.
Η όλη διαδικασία θα πραγματοποιηθεί με τη συμβολή του ΑΣΕΠ, το οποίο αποτελεί θεματοφύλακα αξιοκρατίας, διαφάνειας και δικαιοσύνης». Ο κ. Μητσοτάκης επεσήμανε ότι οι διαδικασίες που προβλέπονται στην Υπουργική Απόφαση θα εφαρμοστούν άμεσα και απαρέγκλιτα από το σύνολο των υπουργείων και των εμπλεκόμενων φορέων.

tweeter

Our Banner

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ

Καλώς ήλθατε-Welcome-welkom-mirë se vini- welkomma- ahlan wa sahlan- bari galoust- xos gelmissiniz -i bisimila - akwaba - ongi etorri - Шчыра запрашаем - swagata - amrehba sisswène - ani kié - dobro došli - degemer mad - добре дошъл - - benvinguts - bonavinuta - dobrodošli - vítejte - velkommen - welkom - bonvenon - tere tulemast -gabitê - vælkomin - tervetuloa - welkom - bienvenue - wolkom - binvignut - benvido -herzlich willkommen - eguahé porá - mikouabô - bienvéni - / brouha aba-a - aap ka swaagat hein - üdvözlöm - velkomin - nnoo / i biala - selamat datang -fáilte - benvenuto - - amrehva ysswène / l'aaslama - chum reap suor (formal) / suor sdei (casual) -murakaza neza - - nodé - bi xer hati - gnindi ton hap - gratus mihi venis - laipni lūdzam - benvegnûi - boyeyi bolamu - sveiki atvykę - welkum - wëllkom - dobredojde - tonga soa -selamat datang - swagatham - merħba -haere mai - miawezon -tavtai morilogtun (Тавтай морилогтун) - ne y waoongo - namaste - velkommen - benvenguts - khosh âmadid (formal) / khoshumadi (informal) -witaj (sing.) / witajcie (pl.) -bem-vindo - mishto-avilian tú - bine ai venit (sing.) / bine aţi venit (pl.) - добро пожаловать - afio mai, susu mai ma maliu mai - benènnidu / beni benìu - fàilte - dobrodošli - karibu - wauya (plural: mauya) - bhali karay aaya -aayuboovan - vitame vás / vitajte - dobrodošel (to a man) - zupinje z te videtite - bienvenido - karibu - välkommen - härzliche wöikomme -maligayang pagdating - maeva / manava - nal-varravu -rahim itegez - swagatham -ยินดีต้อนรับ - malo e lelei - hosgeldiniz - gazhasa oetiśkom - laskavo prosymo -khush amdeed - hush kelibsiz - chào mừng - bénvnou (bénvnowe) / wilicome -croeso -bel bonjou - dalal ak diam - ékouabô / ékabô

(Ιf you want, you can use our website translator)