Καλώς ήλθατε-Welcome-welkom-mirë se vini- welkomma- ahlan wa sahlan- bari galoust- xos gelmissiniz -i bisimila - akwaba - ongi etorri - Шчыра запрашаем - swagata - amrehba sisswène - ani kié - dobro došli - degemer mad - добре дошъл - kyo tzo pa eit - benvinguts - bonavinuta - dobrodošli - vítejte - velkommen - welkom - bonvenon - tere tulemast -gabitê - vælkomin - tervetuloa - welkom - bienvenue - wolkom - binvignut - benvido -herzlich willkommen - eguahé porá - mikouabô - bienvéni - baroukh haba / brouha aba-a - swaagat / aap ka swaagat hein - üdvözlöm - velkomin - nnoo / i biala - selamat datang -fáilte - benvenuto - yôkoso - amrehva ysswène / l'aaslama - chum reap suor (formal) / suor sdei (casual) -murakaza neza - 환영합니다 - nodé - bi xer hati - gnindi ton hap - gratus mihi venis - laipni lūdzam -

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

€..χρεωκοπήσαμε

Σοφά λόγια..

1. Όταν κάνεις το καλό, ζήτα απόδειξη, μην τυχόν και ο παράδεισος δουλεύει σαν την εφορία
2. Οι στατιστικές λένε ότι ένας στους τέσσερις ανθρώπους υποφέρει από κάποια διανοητική διαταραχή.
3. Το μόνο κοινό που έχουν το National Geographic και το Playboy είναι ότι σου επιτρέπουν να δεις πολλά μέρη που ποτέ δε θα μπορέσεις να επισκεφτείς..
4. Ποτέ μη μιλάς άσχημα για τον εαυτό σου. Οι φίλοι σου μπορούν να καλύψουν πλήρως αυτό το θέμα..
5. Αν ο Θεός ήταν φιλελεύθερος δεν θα έδινε δέκα εντολές, θα έδινε δέκα προτάσεις προς συζήτηση.
6. Η τύχη χτυπά μόνο μια φορά την πόρτα μας, αλλά.. η ατυχία έχει μεγαλύτερη υπομονή.
7. Οι ληστές ζητούν ή τα λεφτά ή τη ζωή σου. Οι γυναίκες και τα δυο.
8. Ο μόνος λόγος που κάποιοι χάνονται στις σκέψεις τους είναι επειδή τους είναι άγνωστη η περιοχή.
9. Για να έχεις επιτυχίες στο αντίθετο φύλο δήλωσε ανικανότητα. Θα κάνει τα πάντα για να σε διαψεύσει.
10. Συνέπεια είναι η τέχνη να υπολογίζεις ακριβώς πόσο καθυστερημένα θα έρθει ο άλλος.
11. Η Χονολουλού τα έχει όλα. Αμμο για τα παιδιά, ήλιο για τη σύζυγο, καρχαρίες για την πεθερά.
12. Τα αισθήματά μου είναι ανάμεικτα. Είναι σα να βλέπεις την πεθερά σου να πέφτει στο γκρεμό μαζί με το αυτοκίνητό σου.
13. Eίπα στη γυναίκα μου την αλήθεια. Της είπα πως βλέπω ψυχίατρο. Μετά μου είπε κι αυτή την αλήθεια: βλέπει ψυχίατρο, δυο υδραυλικούς και έναν μπάρμαν.
14. Για να ντυθεί μια γυναίκα, γδύνονται δυο ζώα: ένα που δίνει τη γούνα κι ένα που την πληρώνει.
15. Μετριοφροσύνη είναι η τέχνη να ενθαρρύνεις τους ανθρώπους να ανακαλύψουν μόνοι τους πόσο υπέροχος είσαι.
16. Καταλαβαίνεις ότι γέρασες από τη στιγμή που τα κεριά κοστίζουν περισσότερο από την τούρτα.
17. Σε παρακαλώ Θεέ μου. Αφησέ με να σου αποδείξω ότι τα λεφτά του ΛΟΤΤΟ δε θα χαλάσουν το χαρακτήρα μου!
18. Αν αναλάβει το κράτος την έρημο Σαχάρα, σε λίγα χρόνια θα υπάρχει έλλειψη άμμου
19. Στη δημοκρατία το κάθε κόμμα αφιερώνει το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειάς του να αποδείξει ότι το άλλο δεν είναι ικανό να κυβερνήσει. Και τα δυο το πετυχαίνουν. Και τα δυο έχουν δίκιο.
20. Η σκληρή δουλειά δε σκότωσε ποτέ κανέναν, αλλά γιατί να παίζουμε με την τύχη μας;
21. Έρωτας είναι η αυταπάτη ότι μια γυναίκα είναι διαφορετική από τις άλλες.
22. Ο άνθρωπος που χαμογελά όταν όλα πάνε στραβά έχει σκεφτεί κάποιον να ρίξει το φταίξιμο.
23. Προτιμώ να έχω σκύλο παρά να έχω γυναίκα. Δε μιλάει και έχει ήδη γούνα..
24. Επιτυχημένος άντρας είναι εκείνος που βγάζει περισσότερα λεφτά από όσα μπορεί να ξοδέψει η γυναίκα του. Επιτυχημένη γυναίκα είναι αυτή που μπορεί να βρει έναν τέτοιον άντρα
25. Όταν κάποιος σου κλέψει τη γυναίκα δεν υπάρχει καλύτερη εκδίκηση από το να τον αφήσεις να την κρατήσει..

Μόνο για τον ολυμπιακό, μίλησε ο Χριστοφοράκος! «Του χρόνου θα είμαστε ακόμα πιο δυνατοί»

Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2010
Δούλεμα στο δούλεμα τους έχει ο Χριστοφοράκος..
Αλλά τι περιμένει κανείς?Να ξεσκεπαστεί τέτοιο σκάνδαλο εκατομμυρίων?
Ρίχνουμε μερικά μύρια σε δημοσιοκάφρους και σε δημόσιους λειτουργούς για να τους έχουμε στο χέρι,πετάμε και καμία μαλακία για μεγάλη ομάδα στη μέση για να είμαστε καλυμμένοι από πλευράς στήριξης και τελειώσαμε.

Για πρώτη φορά μετά από τουλάχιστον δυο χρόνια, ο κ. Μιχάλης Χριστοφοράκος, μίλησε δημόσια, μετά το τέλος της εξέτασής του από τους Έλληνες βουλευτές στοπ κτίριο της εισαγγελίας του Μονάχου.
Απαντώντας σε ερώτηση του protothema.gr, είπε ότι του λείπει η Ελλάδα και πως θέλει να επιστρέψει αφού πρώτα όμως λύσει τις όποιες ανοιχτές εκκρεμότητες έχει με την ελληνική δικαιοσύνη.
Ο κ. Χριστοφοράκος προτίμησε να αφήσει τον δικηγόρο του κ. Σίλερ, που τον συνόδευε, να απαντήσει στα περισσότερα ερωτήματα.
Ο κ. Σίλερ προσεχτικά απέφυγε να μπει σε θέματα ουσίας τόσο για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο πελάτης του όσο και για αυτά που ερωτήθηκε από τους Έλληνες βουλευτές.
Πρόσθεσε μάλιστα ότι έχει προτείνει στον πελάτη του να μην πει τίποτα ώσπου η υπόθεση του να κλείσει οριστικά.
Παρά ταύτα ο κ. Χριατοφοράκος δεν έχασε την ευκαιρία να απαντήσει ο ίδιος σε ερώτηση για τη αγαπημένη ομάδα, τον Ολυμπιακό, λέγοντας ότι «θα μείνουν μια χρόνια εκτός Ευρώπης ώστε του χρόνου να επιστρέψουμε πιο δυνατοί».
http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/10/t_28.html

Σα να μην πέρασε μια μέρα....

Ο εκφωνητής του ραδιοφωνικού σταθμού Αθηνών Κώστας Σταυρόπουλος.

180px-Kostas_StavropoulosΕίναι ο εκφωνητής που μετέδωσε το ανακοινωθέν της κήρυξης του Ελληνοϊταλικού πολέμου του 1940-41.Ο Κώστας Σταυρόπουλος ήταν ο πρώτος αρχιεκφωνητής του Ραδιοφωνικού Σταθμού Αθηνών, εγγονός του εθνικού ευεργέτη Πανταζή Βασσάνη.

Γεννήθηκε στην Αίγυπτο και πέθανε στην Αθήνα το 1974. «Θέλγει με τη φωνή του τους ακροατές, οι οποίοι μόλις ανοίξουν το ραδιόφωνο και τον ακούσουν: Είναι ο Σταυρόπουλος!, λένε με θαυμασμό». Αυτά, μεταξύ άλλων επαίνων, είχε γράψει ο γνωστός δημοσιογράφος και θεατρικός συγγραφέας Αλέκος Λιδωρίκης στην εφημερίδα Ασύρματος, στις 25 Ιουλίου 1940• ένα χρόνο, δηλαδή, μετά την πρόσληψή του Κ. Σταυρόπουλου στη νεοσύστατη Ελληνική Ραδιοφωνία. Είχε προσληφθεί ύστερα από έναν πανελλήνιο διαγωνισμό για την κάλυψη μιας θέσης εκφωνητή. Από τους 180 υποψήφιους, πέτυχε πρώτος, εκτός συναγωνισμού. Και είναι ο πρώτος και ο μόνος στην Ελλάδα, που δημιούργησε παράδοση και «σχολή» εκφωνητών.

Ο Σταυρόπουλος εκφωνούσε συνήθως τα βραδινά δελτία ειδήσεων, όλους τους λόγους των επισήμων και τις πιο υπεύθυνες εκπομπές.

Είναι ο εκφωνητής που μετέδωσε το ανακοινωθέν της κήρυξης του Ελληνοϊταλικού πολέμου του 1940-41 κι αυτός που κάθε βράδυ στις 23:20 μετέδιδε το λακωνικό ανακοινωθέν του Ελληνικού Στρατηγείου. Στις 5 Απριλίου το 1941 διάβασε την περίφημη «Ανοιχτή επιστολή» προς τον Αδόλφο Χίτλερ του Γ. Α. Βλάχου και την επομένη το πρωί, το ανακοινωθέν της κήρυξης του Ελληνογερμανικού πολέμου. Κι όταν τα εχθρικά στρατεύματα έμπαιναν στην Αθήνα, ο Σταυρόπουλος μπροστά στο μικρόφωνο, με φωνή που έπαλλε από συγκίνηση, εκφωνούσε:

«Ο Ραδιοφωνικός Σταθμός Αθηνών ύστερα από λίγο δεν θα είναι ελληνικός. Θα είναι γερμανικός και θα μεταδίδει ψέματα. Έλληνες, μη τον ακούτε. Ο πόλεμος συνεχίζεται και θα συνεχισθεί μέχρι της τελικής μας νίκης. Ζήτω το Έθνος των Ελλήνων».

Το απόσπασμα αυτής της συγκλονιστικής μετάδοσης κι άλλα πολεμικά ανακοινωθέντα, ηχογραφήθηκαν μετέπειτα από τον ίδιο τον Σταυρόπουλο για το ηχητικό ντοκιμαντέρ σε δίσκο «Ο Μεγάλος Πόλεμος» και είναι αυτό που μεταδίδεται από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς στα επετειακά τους αφιερώματα για την 28η Οκτωβρίου του 1940.

Οι Δηλώσεις Μαρινάκη για την αναβολή του αγώνα, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΟΣΦΠ

Τα σαγόνια του κροκόδειλου

Από βέβαιο θάνατο γλίτωσε ένα μικρό ελεφαντάκι στη Νότια Αφρική, όταν μη γνωρίζοντας ακόμα τους κινδύνους της ζούγκλας θέλησε να πιει νερό στο ποτάμι με αποτέλεσμα να το αρπάξει ένας κροκόδειλος.

Ο κροκόδειλος αιχμαλώτισε το μικρό ελεφαντάκι δαγκώνοντας την προβοσκίδα του το οποίο άρχισε να καλεί σε βοήθεια την αγέλη του, η οποία έσπευσε σύσσωμη δίνοντας μια προβοσκίδα βοηθείας.

Έτσι, το ελεφαντάκι σώθηκε ενώ ο κροκόδειλος έμεινε με την όρεξη. Μάλιστα αφού βεβαιώθηκε η οικογένειά του ότι ήταν καλά, διέσχισαν όλοι μαζί το ποτάμι ενώ ο κροκόδειλος έγινε καπνός.

Την απίστευτη αυτή στιγμή κατάφερε να απαθανατίσει ένας ερασιτέχνης φωτογράφος, από τη Νότια Αφρική, ο Τζόχαν Όπερμαν.

"Οι ελέφαντες έτρωγαν χορτάρι, έπιναν νερό και χαλάρωναν όταν ο κροκόδειλος άρπαξε τη προβοσκίδα του μικρού", είπε ο 38χρονος προσθέτοντας ότι από όσα έχει ακούσει κάτι τέτοιο είναι σπάνιο αφού οι κροκόδειλοι συνήθως δεν επιτίθενται σε ελέφαντες.

"Όταν ο κροκόδειλος επιτέθηκε στο ελεφαντάκι ολόκληρη η αγέλη έκανε σαν τρελή, οι ελέφαντες άρχισαν να τρέχουν πάνω κάτω, κάνοντας θόρυβο και έπειτα έτρεξαν να σώσουν το μικρό", ανέφερε.

Μάλιστα τόνισε πως δεν πίστευε ότι τελικά είχε καταφέρει να βγάλει μια καλή φωτογραφία από το γεγονός αφού άρχισε να βγάζει αμέτρητες φωτογραφίες όταν άρχισε η δράση.

Ο Χάρυ Κλυν στο Αλ Τσαντίρι







Που "συχνάζουν" ιοί και βακτηρίδια

Το διεθνές κέντρο ελέγχου λοιμώξεων "χαρτογραφεί" και ιεραρχεί τα πιο επικίνδυνα σημεία του σπιτιού μας.

- Τα μισά από τα τηλεχειριστήρια του σπιτιού, έχουν στις επιφάνειές τους ιούς του κοινού κρυολογήματος.

- Περισσότερα μικρόβια και βακτηρίδια κρύβονται στο πληκτρολόγιο και στο ποντίκι του ηλεκτρονικού υπολογιστή παρά στη λεκάνη της τουαλέτας


- Εστία μικροβίων αποτελεί η οδοντόβουρτσα αφού αναπτύσσονται εκεί λόγω της υγρασίας

- Ιοί του κοινού κρυώματος βρίσκονται σε αφθονία πάνω στα δοχεία που χρησιμοποιούμε για το αλάτι και το πιπέρι.

- Βακτηρίδια όπως της Salmonella και του E. Coli ''κατοικοεδρεύουν'' στο νεροχύτη και γύρω από αυτόν αφού το ξέπλυμα των...
διαφόρων σκευών της κουζίνας δημιουργεί γόνιμο έδαφος για την ανάπτυξη τους

- Η μπανιέρα μόνο καθαρή δεν είναι αφού την ''προτιμούν'' για την ανάπτυξη τους τα βακτηρίδια.

Ακολουθεί πολιτική διαφήμιση..

Οδηγός χρήσης δημόσιων υπηρεσιών μέσω Διαδικτύου-Κατάλογος εντύπων σε ηλεκτρονική μορφή

Οδηγός χρήσης δημόσιων υπηρεσιών μέσω Διαδικτύου

Κατάλογος εντύπων σε ηλεκτρονική μορφή
Τα παρακάτω έντυπα είναι σε μορφή PDF και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε στις συναλλαγές σας με το Υπουργείο Οικονομικών.
Για να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας το έντυπο που σας ενδιαφέρει κάντε κλίκ στο εικονίδιο που βρίσκεται δίπλα στην περιγραφή του. Μπορείτε κατόπιν να το εκτυπώσετε και να το υποβάλλετε συμπληρωμένο στις υπηρεσίες του Υπουργείου.

Για οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε το τηλέφωνο 210-480.25.52 τις εργάσιμες ημέρες και από 08:00 έως 16:00.
Πίνακας Κωδικών Εντύπων
ΚΩΔΙΚΟΣ
ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΕΝΤΥΠΟΥ
PDF
Γενικά Έντυπα
010
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ( Άρθρο 8 Ν.1599/1986)
011
ΑΙΤΗΣΗ-ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ (Άρθρο 8 Ν.1599/86 & άρθ. 3 παρ.3 Ν.2690/99)
Φορολογικά Έντυπα
Έντυπα Μητρώου

Εντυπο Μ0

Αίτηση για επανεκτύπωση -έκδοση πιστοποιητικού ΥΠΜ & Ε- παροχή πληροφοριών

Εντυπο Μ1

Δήλωση απόδοσης Α.Φ.Μ. / Μεταβολής ατομικών στοιχείων
Εντυπο Μ2
Δήλωση έναρξης / μεταβολής εργασιών φυσικού προσώπου
Εντυπο Μ3
Δήλωση έναρξης / μεταβολής εργασιών μη φυσικού προσώπου
Εντυπο Μ4
Δήλωση διακοπής εργασιών
Εντυπο Μ5
Δήλωση υπό ίδρυση επιχείρησης
Εντυπο Μ6
Δήλωση δραστηριοτήτων επιχείρησης
Εντυπο Μ7
Δήλωση σχέσων φορολογουμένου
Εντυπο Μ8
Δήλωση μελών μη φυσικού προσώπου
Εντυπο Μ9
Δήλωση στοιχείων έδρας αλλοδαπής επιχείρησης
Εντυπο Μ10
Δήλωση εγκατάστασης εσωτερικού
Εντυπο Μ11
Δήλωση εγκατάστασης εξωτερικού
Εντυπο Μ12
Δήλωση πωλήσεων από απόσταση
Εντυπο Μ13
Δήλωση απενεργοποίησης Α.Φ.Μ.
Έντυπα Φορολογίας Εισοδήματος

Εντυπο Ε1

Δήλωση φορολογίας εισοδήματος
Εντυπο Ε2
Αναλυτική κατάσταση για μισθώματα ακινήτων
Εντυπο Ε3
Μηχανογραφικό δελτίο οικονομικών στοιχείων επιχειρήσεων και επιτηδευματιών
Εντυπο Ε5
Δήλωση φορολογίας εισοδήματος Ε.Π.Ε., Ο.Ε., Ε.Ε., Αστικών, Αφανών ή Συμμετοχικών Εταιριών, Κοινωνιών Αστικού Δικαίου και Κοινοπραξιών.
Εντυπo
Ν-146 Θ.Ν.-131α,
Φ01.019
Δήλωση (Απόδοσης παρακρατούμενου φόρου εισοδήματος εργολάβων, ενοικιαστών, δημόσιων κλπ προσόδων, αντιπροσώπων, πρακτόρων, μεσιτών κλπ)
Εντυπο
Θ.Ν.-131α,
Φ01.024
Δήλωση (Απόδοσης παρακρατούμενου φόρου από εισοδήματα από τόκους)
Εντυπo E454
Υπεύθυνη Δήλωση (άρθρου 81 ν. 2238/1994)
Εντυπo Ε286
Δήλωση απόδοσης φόρου εισοδήματος τελών χαρτοσήμου και εισφοράς ΟΓΑ στις αποζημιώσεις απολυομένων ή των εξερχόμενων της υπηρεσίας μισθωτών κλπ. παρ.1 αρθρ. 14 ν. 2238/1994
Εντυπο Φ01.018
Δήλωση προκαταβλητέου φόρου στις αμοιβές Αρχιτεκτόνων Μηχανικών
Εντυπο Δ457
Δήλωση καταβολής φόρου στη συγκέντρωση κεφαλαίων
Εντυπo E178
Δήλωση Απόδοσης παρακρατούμενου φόρου στα εισοδήματα από αποζημιώσεις, δικαιώματα, αμοιβές κλπ. (άρθρ. 13 παρ.6,7 και 8 του ν. 2238/1994)
Εντυπo Ε511
Προσωρινή δήλωση Απόδοσης φόρου και τελών χαρτοσήμου που παρακρατούνται από αμοιβές που θεωρούνται εισόδημα από Εμπορικές επιχ/σεις, από μισθούς και συντάξεις, καθώς και από αμοιβές για υπηρεσίες ελευθερίου επαγγέλματος.

Έντυπα Αυτοκινήτων

Εντυπo
Θ.Ζ. -50,
Ε25


Δήλωση ακινησίας αυτοκινήτου ή μοτοσυκλέτας

Έντυπα Φ.Π.Α.

Εντυπο
Φ1 009-ΦΠΑ
Εκκαθαριστική δήλωση Φ.Π.Α.
Εντυπο
Φ2 050-ΦΠΑ
Περιοδική δήλωση Φ.Π.Α. (Για υποκείμενους με Β'ή Γ΄ κατηγορίας βιβλία ΚΒΣ)
Εντυπο
Φ3 051-ΦΠΑ
Περιοδική δήλωση Φ.Π.Α. (Για υποκείμενους με Α' κατηγορίας Βιβλία ΚΒΣ)
Εντυπο Φ4
Ανακεφαλαιωτικός πίνακας Ενδοκοινοτικών Παραδοσεων
Εντυπο Φ5
Ανακεφαλαιωτικός πίνακας Ενδοκοινοτικών Αποκτήσεων
Εντυπο
ΦΠΑ-018A
Αίτηση (Επιστροφής πιστωτικού υπολοίπου Φ.Π.Α.)με βάση την Α.Υ.Ο. αριθ. 1031790/2051/575/1991

Έντυπα Δικαστικού

Εντυπο Δ2
Αίτηση ρύθμισης διευκόλυνσης
Έντυπα Κ.Β.Σ.
Εντυπο Β1
Σημείωμα Κ.Β.Σ. (Θεώρηση, Ακύρωση, Απώλεια βιβλίων και στοιχείων. Τόπος Τήρησης Ενημέρωσης, Αιτήσεις, Γνωστοποιήσεις.)
Εντυπο Β2
Δήλωση έναρξης - μεταβολής - παύσης λειτουργίας Φ.Τ.Μ.
Έντυπα Εφαρμογής Συμβάσεων Αποφυγής Διπλής Φορολογίας (Σ.Α.Δ.Φ.)
.
Αίτηση για την Εφαρμογή της Σύμβασης Αποφυγής της Διπλής Φορολογίας
Έντυπα Μετοχικού Ταμείου Πολιτικών υπαλλήλων
Εντυπο Γ401
Αίτηση χορήγησης δανείου
.
Αίτηση επιστροφής δόσεων
Εντυπο
Γ501/2/01
Αίτηση προεξόφλησης συντάξεων
Εντυπο
Β112 2/01
Αίτηση αναγνώρισης προϋπηρεσίας
Εντυπο Β201
Αίτηση κανονισμού μερίσματος
Εντυπο Β401
Aλλαγή διευθύνσεως
Εντυπο
Β409-1-99

Αίτηση (για διάφορα αιτήματα)

Έντυπα Τελωνείων
Εντυπο Τ300
Πιστοποιητικό τακτικής γραμμής θαλασσίων μεταφορών

tweeter

Our Banner

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ

Καλώς ήλθατε-Welcome-welkom-mirë se vini- welkomma- ahlan wa sahlan- bari galoust- xos gelmissiniz -i bisimila - akwaba - ongi etorri - Шчыра запрашаем - swagata - amrehba sisswène - ani kié - dobro došli - degemer mad - добре дошъл - - benvinguts - bonavinuta - dobrodošli - vítejte - velkommen - welkom - bonvenon - tere tulemast -gabitê - vælkomin - tervetuloa - welkom - bienvenue - wolkom - binvignut - benvido -herzlich willkommen - eguahé porá - mikouabô - bienvéni - / brouha aba-a - aap ka swaagat hein - üdvözlöm - velkomin - nnoo / i biala - selamat datang -fáilte - benvenuto - - amrehva ysswène / l'aaslama - chum reap suor (formal) / suor sdei (casual) -murakaza neza - - nodé - bi xer hati - gnindi ton hap - gratus mihi venis - laipni lūdzam - benvegnûi - boyeyi bolamu - sveiki atvykę - welkum - wëllkom - dobredojde - tonga soa -selamat datang - swagatham - merħba -haere mai - miawezon -tavtai morilogtun (Тавтай морилогтун) - ne y waoongo - namaste - velkommen - benvenguts - khosh âmadid (formal) / khoshumadi (informal) -witaj (sing.) / witajcie (pl.) -bem-vindo - mishto-avilian tú - bine ai venit (sing.) / bine aţi venit (pl.) - добро пожаловать - afio mai, susu mai ma maliu mai - benènnidu / beni benìu - fàilte - dobrodošli - karibu - wauya (plural: mauya) - bhali karay aaya -aayuboovan - vitame vás / vitajte - dobrodošel (to a man) - zupinje z te videtite - bienvenido - karibu - välkommen - härzliche wöikomme -maligayang pagdating - maeva / manava - nal-varravu -rahim itegez - swagatham -ยินดีต้อนรับ - malo e lelei - hosgeldiniz - gazhasa oetiśkom - laskavo prosymo -khush amdeed - hush kelibsiz - chào mừng - bénvnou (bénvnowe) / wilicome -croeso -bel bonjou - dalal ak diam - ékouabô / ékabô

(Ιf you want, you can use our website translator)