Καλώς ήλθατε-Welcome-welkom-mirë se vini- welkomma- ahlan wa sahlan- bari galoust- xos gelmissiniz -i bisimila - akwaba - ongi etorri - Шчыра запрашаем - swagata - amrehba sisswène - ani kié - dobro došli - degemer mad - добре дошъл - kyo tzo pa eit - benvinguts - bonavinuta - dobrodošli - vítejte - velkommen - welkom - bonvenon - tere tulemast -gabitê - vælkomin - tervetuloa - welkom - bienvenue - wolkom - binvignut - benvido -herzlich willkommen - eguahé porá - mikouabô - bienvéni - baroukh haba / brouha aba-a - swaagat / aap ka swaagat hein - üdvözlöm - velkomin - nnoo / i biala - selamat datang -fáilte - benvenuto - yôkoso - amrehva ysswène / l'aaslama - chum reap suor (formal) / suor sdei (casual) -murakaza neza - 환영합니다 - nodé - bi xer hati - gnindi ton hap - gratus mihi venis - laipni lūdzam -

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

COSMOPOLITAN & AL QAEDA

ΔΕΙΤΕ το video πρωτα και διαβάστε το μηνυμα μετα. Ειναι σοβαρο



Το πρόβλημα δημιουργήθηκε από τον ΣΤΑΤΙΚΟ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟ του σώματος
της γυναίκας.

ΠΡΟΣΟΧΗ σε περίπτωση που θα γεμίσετε ΜΟΝΟΙ σας το ρεζερβουάρ:
1. Μην μπαινοβγαίνετε στο αμάξι όσο γεμίζετε.
Η τριβή των ρούχων με το κάθισμα, δημιουργεί πρόσθετο στατικό
ηλεκτρισμό.
2. Κλείστε εντελώς τη μηχανή του αυτοκινήτου.
3. Κλείστε την πόρτα του αυτοκινήτου όταν βγείτε
και αμέσως ΠΡΙΝ ΑΚΟΥΜΠΙΣΕΤΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΕΤΟ ΤΗΣ ΜΑΝΙΚΑΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ,
αγγίξτε κάτι μεταλλικό, ώστε να εκκενωθεί το φορτίο στατικού
ηλεκτρισμού που κουβαλάτε.

Παραμένουν στους δρόμους........νέα συγκέντρωση το απόγευμα

Με τη φράση «η ανηφόρα μόλις ξεκίνησε... Η σκυτάλη πέρασε σε σας» οι δημιουργοί της σελίδας στο Facebook «Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα» δηλώνουν ότι η χθεσινή μεγάλη συγκέντρωση ήταν μόνο η αρχή και δίνουν νέο ραντεβού για σήμερα, Πέμπτη, στις 6 το απόγευμα. Μάλιστα, αρκετοί πολίτες διανυκτέρευσαν στην πλατεία Συντάγματος, ενώ η λεωφόρος Αμαλίας δόθηκε στην κυκλοφορία τις πρώτες πρωινές ώρες.

Οι δημιουργοί της σελίδας στο Facebook αναφέρουν ότι «η αρχική ιδέα όλου αυτού που έγινε σήμερα (σ.σ. την Τετάρτη) ανήκε σε έναν 18χρονο από εκεί και πέρα όλα πήραν το δρόμο τους».

«Άνθρωποι όλων των ηλικιών, άνθρωποι διαφορετικών απόψεων και άνθρωποι που ίσως για πρώτη φορά στη ζωή τους βρίσκονταν σε διαμαρτυρία ήταν εκεί. Ένωσαν τη φωνή τους με όλους μας και δείξαμε τελικά ότι μπορεί να γίνει διαμαρτυρία χωρίς παρατράγουδα, δείξαμε ότι μπορούμε να βρούμε την κοινή συνισταμένη για να υπερκεράσουμε τα όποια προβλήματα και ενωμένοι να αναζητήσουμε κοινούς στόχους» σημειώνουν.

Οι αναρτήσεις μελών της ιστοσελίδας πολλαπλασιάζονται λεπτό προς λεπτό. «Και σήμερα και αύριο και κάθε μέρα. Μην ξεχνάμε όμως ότι για να έχουμε αποτέλεσμα πρέπει μόνο ειρηνικά και χωρίς κόμματα» γράφει η Ν.Α.

«Κάθε μέρα με περισσότερο κόσμο!!! Κάθε μέρα!!!» γράφει άλλος ένας «φίλος» της σελίδας.

Τα μηνύματα, άλλωστε, που προτρέπουν σε συνεχείς συγκεντρώσεις, όχι μόνο στο Σύνταγμα, αλλά και σε άλλες πόλεις, είναι δεκάδες.

Πολλές είναι, επίσης, οι φωτογραφίες αλλά και τα ερασιτεχνικά βίντεο που έχουν «ανέβει» στο Διαδίκτυο, από τις συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα, τη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα.

Από τις αναρτήσεις που ξεχώρισαν είναι αυτές ξένων πολιτών, κυρίως Ισπανών, που έστελναν µηνύµατα συµπαράστασης.

«Μπράβο Έλληνες. Όλος ο κόσµος βλέπει τον ήλιο να ανατέλλει στην Ευρώπη. Όλη Ισπανία είναι µαζί σας» έγραψε ένας Ισπανός, ενώ ένας άλλος ευχαριστούσε την Ελλάδα «που έφερε τη ∆ηµοκρατία στην ανθρωπότητα πριν από χιλιάδες χρόνια και που σήµερα παλεύει γι’ αυτή».

Μηνύµατα συµπαράστασης προς τους διαδηλωτές έστελναν και οι οµογενείς, οι οποίοι παρακολουθούσαν από το Διαδίκτυο την ογκώδη ειρηνική διαδήλωση στο Σύνταγµα

Όταν οι τωρινοί υπουργοί εξορκίζανε και απειλούσαν για τις αποκρατικοποιήσεις που δεν έκανε ο Καραμανλής (video)

Χάρης Καστανίδης:"Θα τα διαλύσω όλα αν πουληθεί το λιμάνι, θα τα κάνω λίμπα"

Τότε που οι σοσιαλιστές βουλευτές και συνδικαλιστές, γκρέμιζαν κάγκελα για να εμποδίσουν την ενοικίαση του λιμανιού της Θεσσαλονίκης, έναντι 130 εκ.ευρώ το χρόνο για 25 χρόνια από τη Hutschisson. Θα έπαιρναν 3 δις ευρώ σε 25 χρόνια. Τώρα θα πάρουν καμιά 50αρά εκατομμύρια ευρώ όλα κι....όλα.

Χάρη, θα τα ξανασπάσεις τα κάγκελα τώρα; Ή θα ρουφήξεις το αβγουλάκι σου και θα βάλεις την υπογραφή σου, επειδή περνάμε κρίση (πότε δεν περνούσαμε;)
Kύριε Γεωργακόπουλε, μαχητικέ και αγριεμένε συνδικαλιστή τι λέτε σήμερα;
Για ξαναδείτε τη φάτσα σας!


http://ksipnistere.blogspot.com/20

Λιγότερες παραλίες με Γαλάζια Σημαία το 2011 για την Ελλάδα

Με 34 λιγότερες Γαλάζιες Σημαίες υποδέχεται το καλοκαίρι η Ελλάδα. Το 2011 σε 387 ακτές και σε 9 μαρίνες θα κυματίζει η «Γαλάζια Σημαία» ενώ σε 34 ακτές θα υποσταλεί. Πέρυσι η Ελλάδα είχε 421 βραβευμένες ακτές και 9 μαρίνες. Παρ' όλα αυτά διατηρεί τη δεύτερη θέση ανάμεσα σε 41 χώρες, με πρώτη και πάλι την Ισπανία. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ), που είναι υπεύθυνοι του προγράμματος στη χώρα μας, η Ελληνική Επιτροπή εξαίρεσε 11 ακτές διότι δεν είχαν εξαιρετική ποιότητα νερών και άλλες 11 γιατί υστερούσαν σε οργάνωση και αριθμό δειγματοληψιών υδάτων. Άλλες 12 ακτές απορρίφθηκαν από τη Διεθνή Επιτροπή των Γαλάζιων Σημαιών διοτί ο αριθμός των δειγματοληψιών δεν ήταν επαρκής. Σε όλο τον κόσμο βραβεύτηκαν 3.012 ακτές και 638 μαρίνες.

Οι νομοί με τις περισσότερες Γαλάζιες Σημαίες για φέτος είναι του Λασιθίου και των Δωδεκανήσων με 40 και 37 βραβευμένες ακτές αντίστοιχα. Η Χαλκιδική «έχασε» φέτος 10 σημαίες και από 40 βραβευμένες ακτές που είχε πέρυσι, φέτος η σημαία θα κυματίζει σε μόλις 30.

Όλες οι ελληνικές βραβευμένες ακτές και μαρίνες:

http://www.eepf.gr/blueflag/awards2011

Γαλάζιες Σημαίες 2011-Bραβευμένες ακτές και μαρίνες.pdf

The notorious B.E.O.S


Τελικά υπάρχει ελπίδα

Μέγα πάθος!! Μέγα πλήθος, από τη μία άκρη της χώρας μέχρι την άλλη είναι στους δρόμους και διαδηλώνει.
Βρίσκεται στους δρόμους χωρίς να είναι υποκινούμενο από κανέναν φορέα, κομματικό συνδικαλιστικό ή οποιονδήποτε άλλο, γιατί έχει πάψει από καιρό να πιστεύει σ'αυτούς...

Χιλιάδες Έλληνες διαδηλώνουν γιατί έπαψαν να ελπίζουν σε κάποιους άλλους για να σωθεί η χώρα.
Εκατομμύρια Έλληνες κατάλαβαν ότι η μόνη ελπίδα για την χώρα είναι οι ίδιοι!
Τελικά ναι υπάρχει ελπίδα και αυτή σίγουρα δεν είναι η 5η δόση της Τρόικας, αλλά όλος αυτός ο κόσμος που βρίσκεται και θα συνεχίσει να βρίσκεται έξω στους δρόμους μέχρι να αλλάξει επιτέλους αυτή η χώρα!!!

Καζακης: Εαν Συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις των πλατειών θα καταρρεύσουν σαν τραπουλόχαρτα!

Πάλι με δάνεια θέλει ο Παπανδρέου να πάει την χώρα μπροστά;
O Έχουν προσυμφωνήσει Σαμαράς και Γαπ και μας κοροϊδεύουν.
Οι Προτάσεις του Σαμαρά είναι για άλλον πλανήτη!
Οι άνθρωποι που είναι στο οικονομικό επιτελείο του Σαμαρά είναι αυτοί που πρωταγωνίστησαν στην ληστεία του χρηματιστηρίου! (Μυταράκης)


Αγανακτισμένοι Θεσ/νικη

Περίμενα πως και πως να παω σε μια διαμαρτυρία στα μέτρα μου.
Χωρίς χρώματα, χωρις οργανωτες, χωρις επιτροπες σημαιες κλπ...
γνωστες αποτυχημενες πρακτικες. Δυστυχως για ακομα μια φορα πολλοι συμπολιτες και αυτοι εννοειται "αγανακτισμενοι" θεωρησαν σωστο να οργανωσουν αυτην την αυθορμητη ανταποκριση τοσου μεγαλου αριθμου ανθρωπων. Αρχισαν να προτεινουν 15-μελεις επιτροπες,γενικες συνευλευσεις, ωστε να παρθουν αποφασεις. Νομιζα πως ο ! καθενας θα κατεβαινε σαν κυριος του εαυτου του και δεν θα γινει ακομα μια προσπαθεια εκμεταλλευσης απο ανθρωπους που εχουν μεγαλωσει με την αναγκη ειτε να εξουσιαζουν ειτε να εξουσιαζονται. Θα παω και αυριο ελπιζοντας πως μερικοι θα εχουν καταλαβει πως το σημαντικο ειναι ο καθενας να ειναι ικανος και υπευθυνος για τον εαυτο του και να μην ενθαρυνει 15-μελεις επιτροπες και εκπροσωπους να του υποδειξουν τι ειναι σωστο και τι λαθος. Μονο τοτε θα ειμαστε ικανοι να αλλαξουμε κατι στην χωρα μας. Οταν αποφασισουμε να ειμαστε σωστοι απο μονοι μ! ας. Χωρις την παροτρυνση, εκφοβισμο, απ οφαση,διαταγη καποιον διαλεγμενων. Ειτε ειναι βο(υ)λευτες αυτοι οι διαλεγμενοι ειτε μελη επιτροπων ειτε διαχειριστες πολυκατοικιας... Πρεπει να υπαρχει κριτικη σκεψη που δυστυχως ειμαστε στατιστικα πολυ πισω. Δεν πιστευω πως μια επιτροπη θα μπορουσε να αντιπροσωπευσει τον κοσμο που κατεβηκε σε μια συγκεντρωση ακριβως γιατι δεν ηθελε να αντιπροσωπευεται απο ΚΑΝΕΝΑΝ. Ελπιζω να αρχισουμε να ξυπναμε σιγα σιγα... Να λεμε την γνωμη μας και οχι να εκπροσωπευουμε γνωμες αλλων χωρις να τις ξερουμε καν...

Η απόγνωση θα γίνει ... "Οργή"

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
Τελικά οι Ισπανοί διαδηλωτές-κατασκηνωτές ανέλαβαν να μας αφυπνίσουν με το περίφημο σύνθημα “Κάντε ησυχία να μην ξυπνήσουμε τους Έλληνες”...
Ναι είναι αλήθεια εδώ και καιρό όλοι μας κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου ακούγοντας και βλέποντας όλο αυτό τον συφερτό από τους ανίκανους, τους ψεύτες και τα διάφορα λαμόγια που τους περιτριγυρίζουν να μας κατηγορούν, ως τεμπέληδες και συνένοχους στο φαγοπότι που έχουν στήσει εδώ και χρόνια εις βάρος όλων μας.

Το καλύτερο βέβαια μας το άφησαν για το τέλος αφού μας προορίζουν να γίνουμε έποικοι στην ίδια μας την χώρα την οποία θέλουν να ξεπουλήσουν πριν ξεκουμπιστούν κάποια νύχτα για άλλα μέρη όπου θα ξεκοκαλίσουν τα κλεμμένα.
Κύριε “κληρονόμε” των πολλών σπιτιών από τις θείες και τους μπαρμπάδες σου "δεν τα φάγαμε μαζί" γιατί οι περισσότεροι από εμάς δουλεύαμε και δουλεύουμε από νύχτα ως νύχτα για να σπουδάσουμε τα παιδιά μας (στην υποτιθέμενη δωρεάν παιδεία που μας παρέχετε). Δουλεύουμε δυο και τρεις δουλειές για 35 και 40 χρόνια για να μας δώσετε τα ψίχουλα της σύνταξης που πάτε να καθιερώσετε ενώ εσείς συνταξιοδοτήστε στα 8 χρόνια της “κουραστικής” βο(υ)λευτικής σας θητείας!!!
κ. Πρωθυπουργέ του “Λεφτά υπάρχουν” και του υπόγειου διακανονισμού για την παράδοση της χώρας μας στο Δ.Ν.Τ οι μέρες και τα έργα σας θα σας καταγράψουν στην ιστορία αυτού του τόπου με μελανά χρώματα και σίγουρα οι ιστορικοί του μέλλοντος θα σας κατατάξουν δίπλα από τον Εφιάλτη τον γιο του Ευρυδήμου ο οποίος πρόδωσε τους 300 Σπαρτιάτες του Λεωνίδα.
Ο Εφιάλτης όπως είναι γνωστό για αρκετό καιρό κρύφτηκε μέχρι που τον ανακάλυψε ο Αθηνάδης και τον τιμώρησε όπως του άξιζε. Έτσι και τώρα έχουμε μια επανάληψη της ιστορίας, μόνο που εσείς και η παρέα σας δεν θα έχετε μέρος να κρυφτείτε!!!

Ενας αγανακτισμενος

Σιγα τα αυγα...

At Mistrata's hospital,on May 23,2011

Misrata May 22,2011

At the sea port in Tripoli May 20,2011

Η επομενη μερα

Ping-Pong

tweeter

Our Banner

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ

Καλώς ήλθατε-Welcome-welkom-mirë se vini- welkomma- ahlan wa sahlan- bari galoust- xos gelmissiniz -i bisimila - akwaba - ongi etorri - Шчыра запрашаем - swagata - amrehba sisswène - ani kié - dobro došli - degemer mad - добре дошъл - - benvinguts - bonavinuta - dobrodošli - vítejte - velkommen - welkom - bonvenon - tere tulemast -gabitê - vælkomin - tervetuloa - welkom - bienvenue - wolkom - binvignut - benvido -herzlich willkommen - eguahé porá - mikouabô - bienvéni - / brouha aba-a - aap ka swaagat hein - üdvözlöm - velkomin - nnoo / i biala - selamat datang -fáilte - benvenuto - - amrehva ysswène / l'aaslama - chum reap suor (formal) / suor sdei (casual) -murakaza neza - - nodé - bi xer hati - gnindi ton hap - gratus mihi venis - laipni lūdzam - benvegnûi - boyeyi bolamu - sveiki atvykę - welkum - wëllkom - dobredojde - tonga soa -selamat datang - swagatham - merħba -haere mai - miawezon -tavtai morilogtun (Тавтай морилогтун) - ne y waoongo - namaste - velkommen - benvenguts - khosh âmadid (formal) / khoshumadi (informal) -witaj (sing.) / witajcie (pl.) -bem-vindo - mishto-avilian tú - bine ai venit (sing.) / bine aţi venit (pl.) - добро пожаловать - afio mai, susu mai ma maliu mai - benènnidu / beni benìu - fàilte - dobrodošli - karibu - wauya (plural: mauya) - bhali karay aaya -aayuboovan - vitame vás / vitajte - dobrodošel (to a man) - zupinje z te videtite - bienvenido - karibu - välkommen - härzliche wöikomme -maligayang pagdating - maeva / manava - nal-varravu -rahim itegez - swagatham -ยินดีต้อนรับ - malo e lelei - hosgeldiniz - gazhasa oetiśkom - laskavo prosymo -khush amdeed - hush kelibsiz - chào mừng - bénvnou (bénvnowe) / wilicome -croeso -bel bonjou - dalal ak diam - ékouabô / ékabô

(Ιf you want, you can use our website translator)