Καλώς ήλθατε-Welcome-welkom-mirë se vini- welkomma- ahlan wa sahlan- bari galoust- xos gelmissiniz -i bisimila - akwaba - ongi etorri - Шчыра запрашаем - swagata - amrehba sisswène - ani kié - dobro došli - degemer mad - добре дошъл - kyo tzo pa eit - benvinguts - bonavinuta - dobrodošli - vítejte - velkommen - welkom - bonvenon - tere tulemast -gabitê - vælkomin - tervetuloa - welkom - bienvenue - wolkom - binvignut - benvido -herzlich willkommen - eguahé porá - mikouabô - bienvéni - baroukh haba / brouha aba-a - swaagat / aap ka swaagat hein - üdvözlöm - velkomin - nnoo / i biala - selamat datang -fáilte - benvenuto - yôkoso - amrehva ysswène / l'aaslama - chum reap suor (formal) / suor sdei (casual) -murakaza neza - 환영합니다 - nodé - bi xer hati - gnindi ton hap - gratus mihi venis - laipni lūdzam -

Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Τι σημαίνει το όνομά σου σε αριθμούς


Φως στη μυστηριώδη δύναμη των ονομάτων, ρίχνει η αριθμολογία, που ακολουθώντας την πυθαγόρεια αρίθμηση, μετατρέπει κάθε γράμμα σε αριθμό και αθροίζοντας όλα τα γράμματα μίας λέξης, βγάζει το σύνολο, τον περίφημο λεξάριθμο, που με τη σειρά του αντιστοιχεί με ορισμένες πολύ συγκεκριμένες ιδιότητες.
Σύμφωνα με την πυθαγόρεια αρίθμηση τα γράμματα αντιστοιχούν στους εξής αριθμούς :

Α=1, Β=2, Γ=3, Δ=4, Ε=5, Ζ=7, Η=8, Θ=9, Ι=10, Κ=20, Λ=30, Μ=40, Ν=50, Ξ=60, Ο=70, Π=80, Ρ=100, Σ=200, Τ=300, Υ=400, Φ=500, Χ=600, Ψ=700, Ω=800.

Για να βρεις τον λεξάριθμο που αντιστοιχεί στο όνομά σου, αθροίζεις τους επιμέρους αριθμούς των γραμμάτων και αθροίζεις επίσης και το τελικό αποτέλεσμα, ώστε να καταλήξεις σε μονοψήφιο αριθμό. Καταλήγοντας στο μονοψήφιο αριθμό του ονόματος που μας ενδιαφέρει κοιτάμε στη λίστα που ακολουθεί για να βρούμε τα χαρακτηριστικά με τα οποία συνδέεται ο κάθε αριθμός

1 : Άτομο στο οποίο προέχει η λογική και ο παρορμητισμός. Διαθέτει ηγετικές ικανότητες και γοητεύεται από τα νέα ξεκινήματα και τις πρωτοποριακές ιδέες. Έχει έντονη προσωπικότητα, αλλά στην υπερβολή του, μπορεί να γίνεται εγωκεντρικό. Επειδή είναι πρωτοπόρο, συχνά έρχεται αντιμέτωπο με τη μοναξιά, καθώς προχωρά μπροστά με ορμή. Έχει μαχητικό πνεύμα, του αρέσει να παίρνει πρωτοβουλίες και να ξεκινά νέα πράγματα, αρκεί να υπάρχει κάποιος να τα συνεχίσει για να ανακαλύψει νέους ορίζοντες. Δεν αντέχει τη μονοτονία, την ανία και οτιδήποτε συνηθισμένο. Είναι όμως πολύ ευαίσθητο στην κριτική και στη γνώμη των άλλων. Η ισχυρογνωμοσύνη του απαιτεί να γίνονται όλα με το δικό του τρόπο κι έτσι μπορεί να συμπεριφέρεται με αυταρχισμό κρατώντας μία στάση σαν να τα ξέρει όλα. Θα αναμειχθεί εύκολα με τον κόσμο, αλλά ποτέ δεν θα γίνει "ένας από τους πολλούς".

2 : Σε αυτό το άτομο, προέχει το συναίσθημα. Το εκφράζει με τη μεγάλη του διάθεση για συντροφικότητα. Έχει πλούσια φαντασία και είναι πρόθυμο να αφοσιωθεί και να συνδεθεί βαθιά. Προτιμά κάποιος άλλος να έχει την πρωτοβουλία κι αυτό να ακολουθεί ή να συντροφεύει. Είναι συνεργάσιμο, αλλά μπορεί να γίνει έρμαιο των άλλων από φόβο μοναξιάς. Στην υπερβολή του, μπορεί να μετατρέψει την ευαισθησία σε ευθιξία, συναισθηματική ανασφάλεια και ενοχή. Κάτι που πρέπει να μάθει είναι να συνεργάζεται με άλλους, χωρίς να παραμελεί τις δικές του προσωπικές ανάγκες, ενώ είναι σημαντικό να μην παγιδεύεται στην αναποφασιστικότητα. Από την άλλη πλευρά, έχει τη μαγική ικανότητα να συμφιλιώνει αντιμαχόμενες πλευρές, ενώ στο σπίτι του όλοι νιώθουν εξαιρετική ζεστασιά. Παράλληλα, είναι καλός σύντροφος, πιστός, στοργικός και προσεκτικός στα οικονομικά.

3 : Πρόκειται για άτομο επικοινωνιακό με ισορροπία λογικής και συναισθήματος. Διαθέτει ευφράδεια και άνεση να διατυπώνει τις σκέψεις του. Λατρεύει το κουβεντολόι, τα τηλεφωνήματα, τα sms και τα e-mail, τόσο όσο και το να βρίσκεται συνεχώς σε κίνηση και σε επαφή με κόσμο. Είναι κοινωνικό και πρόθυμο στις συναναστροφές. Μπορεί να ζει σε κατάσταση χαράς και ενθουσιασμού εμπνέοντας τους άλλους. Είναι κεφάτο, διασκεδαστικό άτομο και του αρέσει το φλερτ. Κάτι που δεν αντέχει είναι η κριτική. Στην υπερβολή του μπορεί να γίνει φλύαρο, δυσκίνητο ή αντίθετα, υπερκινητικό και να περνά διαστήματα απομόνωσης και άρνησης για επαφή με κόσμο. Έχει την τάση να σκορπίζει την ενέργειά του, παρ' όλα αυτά έχει μία εκπληκτική ικανότητα να βρίσκεται στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή, ενώ είναι πολύ τυχερό με τα χρήματα και τις ευκαιρίες.

4 : Εδώ, το άτομο βάζει βάσεις και όρια. Ξέρει να εργάζεται με συνέπεια και πειθαρχία, ενώ πρόθυμα ακολουθεί τους κανόνες και δεσμεύεται από αυτούς. Γενικά δεν του αρέσει να κρατά εκκρεμότητες, αλλά μπορεί να καταλήγει σε αυτοπεριορισμό και βασανιστική υπευθυνότητα. Η ακεραιότητα και η τιμιότητά του είναι έμφυτες αρετές. Συχνά είναι τόσο προσγειωμένο που ίσως καταντά βαρετό. Το "πρέπει" είναι μία λέξη που χαρακτηρίζει έντονα τη ζωή του και καθώς σέβεται την τάξη, μπορεί να διατηρεί και την αναγκαία ρουτίνα της καθημερινότητας. Ξέρει την αξία του χρήματος και δεν το σπαταλά εύκολα, ενώ μπορεί να κάνει μεγάλες περικοπές επιδιώκοντας να αποκτήσει ένα δικό του σπίτι, μία δική του βάση. Ως σύντροφος είναι αξιόπιστος και αφοσιωμένος, ενώ συνήθως δεν ξοδεύει περισσότερα από όσα έχει. Επιπλέον, επειδή του αρέσει η τάξη τακτοποιεί πάντα ότι ανακατεύει.

5 : Η ελευθερία είναι η λέξη κλειδί για αυτό το άτομο. Ενδιαφέρεται για το χώρο του μεταφυσικού και τα μακρινά ταξίδια, αναζητώντας κάθε είδους ανοιχτούς ορίζοντες. Αγαπά την περιπέτεια, καθετί καινούργιο και απεχθάνεται την ανία και τη ρουτίνα. Η στάση του προς τη ζωή, εκφράζεται με ταχύτητα, ενθουσιασμό και επιθυμία να είναι ενήμερο για όλα, για αυτό κι αγαπά το διάβασμα. Δε φοβάται να γνωρίσει νέους ανθρώπους, νέες εμπειρίες και διαφορετικές κουλτούρες και καθώς αγαπά την ανεξαρτησία, είναι εντελώς απρόθυμο για δέσμευση. Όταν όμως πέσει στην υπερβολή, μπορεί η τάση για ελευθερία να μετατραπεί σε αυτοκαταστροφική φυγή και να εκφράσει μία στάση έλλειψης σεβασμού της ελευθερίας των άλλων. Σε κάθε περίπτωση βρίσκεται σε μία κατάσταση συνεχούς έντασης αλλά και σε ένα είδος νεανικότητας, ανεξάρτητα από την ηλικία του.

6 : Ο έρωτας, η οικογένεια, οι σχέσεις, έχουν μεγάλη σημασία για αυτό το άτομο. Αισθάνεται να ολοκληρώνεται μέσα από τις σχέσεις και έχει βαθιά ανάγκη για συντροφικότητα, συζυγική ζωή και συνύπαρξη. Το ιδανικό του είναι ένα λιμάνι - σπιτικό, όπου τα πάντα είναι όμορφα διακοσμημένα. Έχει την τάση να εξιδανικεύει το γάμο, το σύντροφό του και τις ερωτικές σχέσεις και βέβαια, είναι πρόθυμο να προσφέρει να φροντίσει και να αγαπήσει με πάθος. Παράλληλα, λατρεύει τα καταναλωτικά αγαθά, ιδίως αν έχουν να κάνουν με το σπίτι και τους αγαπημένους. Κάτι που έχει ανάγκη να μάθει είναι όχι μόνο να δίνει αλλά και να παίρνει γιατί συχνά παραμελεί τις δικές του ανάγκες, επιθυμώντας συνεχώς να φροντίζει και να υπηρετεί τους αγαπημένους του. Έχει επίσης την τάση να ανησυχεί υπερβολικά μπροστά σε οποιαδήποτε αλλαγή της ρουτίνας ή των συνηθειών του.

7 : Το άτομο εδώ έχει την ανάγκη να βρει απαντήσεις σε βαθύτερα υπαρξιακά ερωτήματα. Η ενδοσκόπηση, η αυτογνωσία και η ενασχόληση με τη φιλοσοφία το βοηθούν να εξελιχθεί και να γαληνέψει. Διαθέτει βαθιά ενόραση, παρατηρητικότητα και εσωτερική σοφία. Η απομόνωση, είτε είναι επιζητούμενη, είτε εντελώς ανεπιθύμητη. Γενικά όμως, είναι λιγομίλητο και δε νιώθει άνετα με τον πολύ κόσμο. Στη διάρκεια της ζωής του, θα περνά από περιόδους μοναξιάς ή αντίθετα θα βιώνει την έντονη εξάρτησή του, από την παρέα των άλλων. Παρ' όλα αυτά, έχει την ανάγκη να κάνει πράγματα μόνο του, να ερευνά, να μελετά και να διαβάζει. Πολύ σημαντικό για αυτό είναι να βρίσκεται συχνά στην εξοχή, καθώς η επαφή με τη φύση το βοηθά να ισορροπήσει και το θεραπεύει. Για κάτι που δεν χρειάζεται να ανησυχεί είναι τα χρήματα, επειδή πάντα θα έχει, έστω τα στοιχειώδη.

8 : Εδώ, το άτομο έχει την ικανότητα να θέτει μακροπρόθεσμους στόχους και να αφοσιώνεται σε αυτούς. Είναι ισχυρογνώμων και επιβάλλει τους δικούς του κανόνες για το πως πρέπει να γίνονται τα πράγματα, κάτι που του επιτρέπει η θέση εξουσίας στην οποία συχνά βρίσκεται. Στην καλύτερη έκφρασή του, μπορεί να μετατραπεί σε παράδειγμα και πηγή έμπνευσης για το περιβάλλον του. Ο κόσμος της ύλης το γοητεύει και συχνά ανοίγεται σε μεγάλες επιχειρήσεις. Στην υπερβολή του αποκτά έντονη προσκόλληση στα υλικά αγαθά ή κάνει σπατάλες μέχρι χρεοκοπίας. Μπορεί επίσης να έχει υπερβολική προσήλωση στο σεξ. Με τα χρόνια αποκτά αρκετά σύμβολα πλούτου, χρήμα, επιτεύγματα, επιτυχία και δύναμη. Είναι εξαιρετικός κριτής χαρακτήρων και συχνά παίζει το ρόλο του σοφού συμβούλου αν δεν έχει ξοδέψει τον εαυτό του στο κυνήγι του χρήματος και της δύναμης.

9 : Η ανάγκη για ολοκλήρωση είναι έντονη στο άτομο αυτό. Μόνο έτσι μπορεί να βρει την ειρήνη και να γαληνέψει. Συχνά αναλαμβάνει να ολοκληρώσει το έργο άλλων, καθώς έχει την ικανότητα να κλείνει ημιτελείς υποθέσεις και να φέρει εις πέρας τις αποστολές που του αναθέτουν ή που αναλαμβάνει οικειοθελώς. Είναι άτομο με βαθύ ανθρωπισμό και ανάγκη να βελτιώσει τον κόσμο. Νιώθει έντονη συμπόνια και κατανόηση και προσφέρει τον εαυτό του και την ενέργειά του στην υπηρεσία προς την ανθρωπότητα. Συχνά ζει σε έναν κόσμο γεμάτο ιδεαλισμό, αλλά με πολλά πρακτικά προβλήματα. Μπορεί να κάνει περιουσία και να τη χάσει πολλές φορές στη ζωή του. Αφοσιώνεται σε οικολογικές, ειρηνιστικές οργανώσεις και σκοπούς, αλλά διαθέτει και μία ασυνήθιστη ικανότητα να προσελκύει βοήθεια, ευκαιρίες επιτυχίας , χρήματα και καλοτυχία.

Διασύνδεση Τσοχατζόπουλου στο κύκλωμα των νονών. Είχε δώσει εντολή να ανατινάξουν το σπίτι του Σμπώκου

default
Το όνομα του Άκη Τσοχατζόπουλου εμπεριέχεται στη δικογραφία της πολύκροτης υπόθεσης που απασχολεί την τελευταία ημέρα την αστυνομία και αφορά στην εξάρθρωση κυκλώματος νονών της νύχτας που έβαζαν βόμβες σε δικαστικούς λειτουργούς και εκτελούσαν συμβόλαια θανάτου.
Συγκεκριμένα ο Άκης Τσοχατζόπουλος κατηγορείται για τις επιθέσεις με βόμβες που έγιναν στο σπίτι του επίσης κατηγορούμενου του για τα εξοπλιστικά, Γιάννη Σμπώκου. Το σπίτι του κ. Σμπώκου είχε γίνει στόχος δύο φορές, με την πρώτη στις 16 Απριλίου του 2014. Τις βομβιστικές ενέργειες αναλάμβαναν τα μέλη του κυκλώματος νονών, στο οποίο συμμετείχαν συνολικά 37 άτομα εκ των οποίων 17 συνελήφθησαν. Ανάμεσα τους ο απότακτος αστυνομικός που φέρεται ως συνεργός του Χριστόδουλου Ξηρού.

Στο σχεδιάγραμμα φαίνονται οι διασυνδέσεις του κυκλώματος. Πάνω αριστερά υπάρχει η αναφορά σε πολιτικό κατηγορούμενο-έγκλειστο φυλακών, που είναι ο Άκης Τσοχατζόπουλος
Οι νονοί προσπάθησαν να εκτελέσουν συμβόλαιο θανάτου στις 22 Νοεμβρίου του 2012, με στόχο την πρόεδρο εφετών κυρία Καλαϊτζή, στο Χαλάνδρι. Στο στόχαστρο τους είχε μπει επίσης η διευθύντρια των φυλακών Κορυδαλλού κ. Στέφη, της οποία το αυτοκίνητο ανατίναξαν στην περιοχή της Δάφνης. Εντύπωση δε προκάλεσε στους αστυνομικούς ότι την εν λόγω επίθεση είχαν αναλάβει μέλη της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς. Γεγονός που δείχνει τη διασύνδεση ποινικών και τρομοκρατών. Πρωταγωνιστικό ρόλο στη συγκεκριμένη ενέργεια φέρεται να έπαιξε ο απότακτος αστυνομικός. Επίσης, ανώτατος δικαστικός λειτουργός που χειρίστηκε την απόπειρα απόδρασης κρατουμένων από τις φυλακές Κορυδαλλού έγινε στόχος στις 20 Ιουλίου του 2013.
Εγκέφαλοι του κυκλώματος είναι τρεις έγκλειστοι βαρόνοι της νύχτας οι οποίοι έδινα εντολές μέσα από τις φυλακές για τις βομβιστικές επιθέσεις. Ο ένας από τους τρεις έχει καταδικαστεί για την απαγωγή του εφοπλιστή Παναγόπουλου, από την οποία λύτρα ενδέχεται να έχουν κατασχεθεί από την αστυνομία. Ο συγκεκριμένος βαρόνος είχε παραδώσει 250.000 ευρώ στην ξαδέλφη του, της οποίας το σπίτι επιχείρησε να ανατινάξει πριν από δύο εβδομάδες στη Μεταμόρφωση, διότι πίστεψε ότι του έκλεψε τα λεφτά.
Οι έγκλειστοι αρχηγοί του κυκλώματος επικοινωνούσαν με ειδικό γλωσσάρι προκειμένου να μην γίνονται κατανοητοί από τους αστυνομικούς που παρακολουθούσαν τις επικοινωνίες τους. Στην κατοχή τους είχαν παράνομα κινητά τηλέφωνα , τα οποία έπαιρναν λαδώνοντας σωφρονιστικούς υπαλλήλους εντός των φυλακών.
Θα αγόραζαν πλοίο
Διαπραγματεύσεις για την αγορά πλοίου έκαναν τα αρχηγικά μέλη του κυκλώματος τον τελευταίο καιρό. Στόχος τους ήταν να ξεπλύνουν τα χρήματα από εγκληματικές δραστηριότητες και εκτιμάται ότι με αυτό θα διακινούσαν ναρκωτικά, εκδιδόμενες γυναίκες και παράνομους μετανάστες.
Ποινική δίωξη άσκησε ο Εισαγγελέας
Ως ένα από τα μεγαλύτερα κυκλώματα εκβιαστών και νονών της νύχτας που οι διακλαδώσεις του περιλαμβάνουν πρόσωπα καταδικασμένα για τρομοκρατία αλλά και πολιτικά πρόσωπα που έχουν καταδικαστεί για «μαύρα χρήματα» περιγράφεται στην δικογραφία που σχημάτισε η ασφάλεια για 37 πρόσωπα.
Σύμφωνα με τις πρώτες αξιολογήσεις που έχουν γίνει από δικαστικές πηγές η όλη υπόθεση θα μπορούσε να περιγραφεί ως χαρτογράφηση των σχέσεων και δράσεων προσώπων που βρέθηκαν στην ΣΤ' πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού ή την αποκαλούμενη σε όσους γνωρίζουν τα ισχύοντα στο συγκεκριμένο Σωφρονιστικό κατάστημα και ως «VIP πτέρυγα».
Το υλικό που πλέον θα χειριστεί Ανακριτής Διαφθοράς περιλαμβάνει στοιχεία για εμπλοκή στην μεγάλη υπόθεση των εκβιαστών όχι μόνο γνωστούς κατάδικους και άλλους ως «νονοί της νύχτας» αλλά και πρώην κρατικούς αξιωματούχους , μεταξύ αυτών και πρώην υπουργό καταδικασμένο για παράνομες αμοιβές, 6 σωφρονιστικούς υπάλληλους, έναν γνωστό δικηγόρο, αλλά και πρόσωπα που εμπλέκονται σε υποθέσεις τρομοκρατίας όπως έναν καταζητούμενο ως συνεργό του Νίκου Μαζιώτη αλλά και τον απότακτο αστυνομικό που βρέθηκε στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης ως συνεργός του Χριστόδουλου Ξηρού.
Από τις πρώτες αξιολογήσεις του υλικού που έχει συλλέξει η Αστυνομία φαίνεται να προκύπτει ότι η πολυπρόσωπη οργάνωση είχε σκοπό να προχωρεί σε βομβιστικές επιθέσεις κατά παραγγελία είτε νονών της νύχτας είτε καταδικασμένων για τρομοκρατικές υποθέσεις. Ο ανακριτής που θα χειριστεί την υπόθεση θα κρίνει και σοβαρές ενδείξεις που φαίνεται να προκύπτουν ότι ο κατηγορούμενος πλέον στην υπόθεση πρώην υπουργός εμπλέκεται ως «εντολοδόχος» σε επιχείρηση βομβιστικής επίθεσης κατά συγγενικού προσώπου συγκατηγορουμένου του και επίσης καταδικασμένου για «μίζες». Η δικογραφία φαίνεται να παρέχει τις πρώτες ενδείξεις ότι ο εν λόγο πρώην υπουργός είχε σκοπό να εκβιάσει τον συγκατηγορούμενό του θεωρώντας ότι «του έφαγε λεφτά» ενώ θα ερευνηθεί και μία φράση που φέρεται να είπε για τον συγκατηγορούμενο του «έχει πεντακόσια εκατομμύρια σε χρυσό στην Ελβετία».
Δήλωση Κικίλια
Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, κ. Βασίλη Κικίλια δήλωσε για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που ενέχεται σε εκβιάσεις και εκρήξεις:
«Με μεγάλη χαρά και σήμερα, όπως για πολλοστή φορά τους τελευταίους οκτώ μήνες, συγχαίρω τη Φυσική Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας και τους άνδρες και γυναίκες των Υπηρεσιών Ασφαλείας για τα πολλαπλά κτυπήματα, που έχουμε καταφέρει, στην προσπάθειά μας να εξαρθρώσουμε τo βαρύ ποινικό έγκλημα και την τρομοκρατία.
Σήμερα άλλωστε, με την επιτυχή επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας ενισχύονται οι ενδείξεις για τη συνεργασία τρομοκρατών και ποινικών εγκληματιών, εφόσον αποδεικνύονται πλέον ταυτόσημοι και αλληλοκαλυπτόμενοι ρόλοι μεταξύ αυτών.
Θα συνεχίσουμε με την ίδια μεθοδικότητα, εργατικότητα και αυταπάρνηση τον αγώνα μας ενάντια σε κάθε μορφής παραβατικότητα. Αποτελεί κοινωνική απαίτηση και εθνική ανάγκη η Αστυνομία να παρέχει προστασία και ασφαλές περιβάλλον στον πολίτη, διασφαλίζοντας την κοινωνική ειρήνη και σταθερότητα, κάτι που αποτελεί ευρωπαϊκό ζητούμενο, ιδιαίτερα μετά τα τελευταία γεγονότα σε Γαλλία και Βέλγιο».

Public Issue: 5% μπροστά ΣΥΡΙΖΑ με 144 βουλευτές. Εκτός Βουλής Παπανδρέου και Κουβέλης

greek votes












Η πανελλαδική δημοσκόπηση της Public Issue για την "Αυγή της Κυριακής", δείχνει προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Ν.Δ. κατά 5 εκατοστιαίες μονάδες (35,5% έναντι 30,5%), ενώ η εκτίμηση για τις έδρες φέρνει τον ΣΥΡΙΖΑ στις 144 έναντι 81.
Αν και η ψαλίδα έχει μειωθεί από τις 8 στις 5 μονάδες σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα, η παράσταση νίκης έχει διευρυνθεί και δείχνει τον ΣΥΡΙΖΑ να προηγείται της Ν.Δ. (70% έναντι μόλις 16%).
Για την τρίτη θέση δίνουν μάχη Ποτάμι και ΚΚΕ με 7%, ενώ η Χρυσή Αυγή καταγράφεται στο 6,5% . Στο 5% το ΠΑΣΟΚ με 13 βουλευτές, στο οριακό 3% οι ΑΝ.ΕΛ με 8 βουλευτές και εκτός βουλής ΔΗΜΑΡ και το κόμμα Παπανδρέου.

tweeter

Our Banner

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ

Καλώς ήλθατε-Welcome-welkom-mirë se vini- welkomma- ahlan wa sahlan- bari galoust- xos gelmissiniz -i bisimila - akwaba - ongi etorri - Шчыра запрашаем - swagata - amrehba sisswène - ani kié - dobro došli - degemer mad - добре дошъл - - benvinguts - bonavinuta - dobrodošli - vítejte - velkommen - welkom - bonvenon - tere tulemast -gabitê - vælkomin - tervetuloa - welkom - bienvenue - wolkom - binvignut - benvido -herzlich willkommen - eguahé porá - mikouabô - bienvéni - / brouha aba-a - aap ka swaagat hein - üdvözlöm - velkomin - nnoo / i biala - selamat datang -fáilte - benvenuto - - amrehva ysswène / l'aaslama - chum reap suor (formal) / suor sdei (casual) -murakaza neza - - nodé - bi xer hati - gnindi ton hap - gratus mihi venis - laipni lūdzam - benvegnûi - boyeyi bolamu - sveiki atvykę - welkum - wëllkom - dobredojde - tonga soa -selamat datang - swagatham - merħba -haere mai - miawezon -tavtai morilogtun (Тавтай морилогтун) - ne y waoongo - namaste - velkommen - benvenguts - khosh âmadid (formal) / khoshumadi (informal) -witaj (sing.) / witajcie (pl.) -bem-vindo - mishto-avilian tú - bine ai venit (sing.) / bine aţi venit (pl.) - добро пожаловать - afio mai, susu mai ma maliu mai - benènnidu / beni benìu - fàilte - dobrodošli - karibu - wauya (plural: mauya) - bhali karay aaya -aayuboovan - vitame vás / vitajte - dobrodošel (to a man) - zupinje z te videtite - bienvenido - karibu - välkommen - härzliche wöikomme -maligayang pagdating - maeva / manava - nal-varravu -rahim itegez - swagatham -ยินดีต้อนรับ - malo e lelei - hosgeldiniz - gazhasa oetiśkom - laskavo prosymo -khush amdeed - hush kelibsiz - chào mừng - bénvnou (bénvnowe) / wilicome -croeso -bel bonjou - dalal ak diam - ékouabô / ékabô

(Ιf you want, you can use our website translator)