Καλώς ήλθατε-Welcome-welkom-mirë se vini- welkomma- ahlan wa sahlan- bari galoust- xos gelmissiniz -i bisimila - akwaba - ongi etorri - Шчыра запрашаем - swagata - amrehba sisswène - ani kié - dobro došli - degemer mad - добре дошъл - kyo tzo pa eit - benvinguts - bonavinuta - dobrodošli - vítejte - velkommen - welkom - bonvenon - tere tulemast -gabitê - vælkomin - tervetuloa - welkom - bienvenue - wolkom - binvignut - benvido -herzlich willkommen - eguahé porá - mikouabô - bienvéni - baroukh haba / brouha aba-a - swaagat / aap ka swaagat hein - üdvözlöm - velkomin - nnoo / i biala - selamat datang -fáilte - benvenuto - yôkoso - amrehva ysswène / l'aaslama - chum reap suor (formal) / suor sdei (casual) -murakaza neza - 환영합니다 - nodé - bi xer hati - gnindi ton hap - gratus mihi venis - laipni lūdzam -

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Παραιτήθηκε ο Διευθυντής Ενημέρωσης του Πενταγώνου

Σε παραίτηση οδηγήθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του υπουργείου Εθνικής Άμυνας Ηλίας Βεργίτσης, μη μπορώντας να κάνει αλλιώς μετά τις αποκαλύψεις της zougla.gr, για τις διαδικτυακές και κοινωνικές δραστηριότητές του.

Ο κ. Βεργίτσης, υπό το ψευδώνυμο Saile Sistigrev, είχε αναρτήσει αγγελίες σε διαδικτυακούς τόπους του εξωτερικού, για την υπενοικίαση δωματίων στο διαμέρισμά του επί της οδού Σεβαστείας, στα Ιλίσια. Από τους υποψήφιους ενοικιαστές ζητούσε τα χρήματα να καταβληθούν χέρι με χέρι, χωρίς την μεσολάβηση τραπεζών.

Ως τηλέφωνο και email επικοινωνίας, εμφανίζονταν αυτά που χρησιμοποιεί για υποθέσεις του Yπουργείου Εθνικής Άμυνας, ενώ ο ίδιος αναρτούσε σε δημόσια θέα λεπτομέρειες για την προσωπική ζωή του, τις σεξουαλικές προτιμήσεις του και την καταγωγή του.

Επίσης εμφανιζόταν και σε άλλες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, επίσης του εξωτερικού όπου άτομα με πολύ συγκεκριμένες επιλογές στην προσωπική ζωή τους ζητούσαν επικοινωνία, σε διάφορες πόζες.

Αντιδρώντας στις αποκαλύψεις ο κ. Βεργίτσης απέστειλε email όπου με βαρείς και υβριστικούς ...
χαρακτηρισμούς επιτίθεται κατά της zougla.gr.

Δημοσιοποιούμε, αυτούσια, χωρίς διορθώσεις, την επιστολή-λίβελο

Κύριοι,

Ο δικτυακός τόπος zougla.gr σε ανάρτησή του της Κυριακής, 22 Μαΐου 2011, δίνει έμφαση και ως εκ τούτου με «καταγγέλει» για τα εξής παραπτώματα: ομοφυλοφιλία, εβραϊκή καταγωγή, φοροδιαφυγή, ύποπτες σχέσεις με το ισραηλινό στρατιωτικό κατεστημένο.

Θα απαντήσω πολύ σύντομα στα δύο τελευταία γιατί τα δύο πρώτα είναι ανάξια οποιουδήποτε σχολιασμού και πραγματικά δείχνουν σε όλο τους το μεγαλείο το σκότος της ψυχής του «καταγγέλοντος» συγγραφέα του σχετικού άρθρου.

Όντως υπάρχει αγγελία μου στο διαδίκτυο με την οποία εδώ και καιρό ψάχνω συγκάτοικο, προκειμένου να μοιραστώ τα έξοδα του σπιτιού. Από πού συνεπάγεται λοιπόν ότι φοροδιαφεύγω; Να είναι σίγουρος ο «καταγγέλλων» συγγραφέας του άρθρου ότι όταν βρω συγκάτοικο θα ενημερώσω σχετικά τον λογιστή μου προκειμένου να διευθετήσει το θέμα αυτό με την εφορία. Δυστυχώς, όμως, ακόμα δεν έχω βρει, οπότε δεν έχω διαπράξει το «έγκλημα» για το οποίο «καταγγέλομαι».

Σε ό,τι αφορά τις ύποπτες διασυνδέσεις μου με ισραηλινές υπηρεσίες (!!!) και συγκεκριμένα με τον κ. Εφρέμ Σνεχ, μένω άφωνος. Ο «καταγγέλων» βρήκε στο διαδίκτυο μία συνέντευξη που είχα πάρει το 2000 από τον τότε υφυπουργό Αμυνας του Ισραήλ για το in.gr και ορμώμενος από αυτό έχτισε σε μία παράγραφο σενάριο που παραπέμπει ακόμα και σε κατασκοπία!

Δεν με εκπλήσει το επίπεδο της δημοσιογραφίας της zougla.gr γιατί είναι δεδομένο ότι πρόκειται περί βόθρου που μολύνει το διαδίκτυο και την τηλεόραση. Με εκπλήσει ότι χωρίς αιδώ, ο «καταγγέλων» παραβιάζει το νόμο μέσω του αφεντικού του Μάκη Τριανταφυλλόπολου. Για να εξηγούμαι τι εννοώ:

Ο «καταγγέλων» έχει ονοματεπώνυμο και αυτό είναι Πάνος Πικραμένος, ο οποίος από το 2004 έως σήμερα παρασιτεί ως αργόμισθος στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Ο κ. Πικραμένος «απασχολείται» συγκεκριμένα στην εκπομπή του ΥΠΕΘΑ «Με αρετή και τόλμη» ως «επιμελητής εκπομπής» με μισθό 1.000 ευρώ μετά τις τελευταίες περικοπές. Παράλληλα, είναι υπάλληλος του κ. Τριανταφυλλόπου στη zougla.gr.

Το λάθος μου, όσο διάστημα βρίσκομαι στη Διεύθυνση Ενημέρωσης του ΥΠΕΘΑ, είναι ότι δεν είχα ασχοληθεί ποτέ σε βάθος με το αντικείμενο εργασίας του κάθε δημοσιογράφου που απασχολείται στην εκπομπή. Όταν το έκανα πριν 3 μήνες ανακάλυψα ότι ο κ. Πικραμένος δεν έχει παράξει ούτε ένα ρεπορτάζ το 2010, ενώ ανάλογη ήταν και η παραγωγικότητά του τα προηγούμενα χρόνια.

Μετά από ανακατατάξεις στην εκπομπή, ο κ. Πικραμένος ενημερώθηκε ότι από εδώ και στο εξής πρέπει να παράγει όσο και οι άλλοι προκειμένου να διατηρήσει τη θέση του. Την Παρασκευή 6 Μαΐου, ο κ. Πικραμένος εισέβαλε στο γραφείο μου με απειλητικό ύφος και με εριστικό τόνο απαίτησε να «αποκατασταθεί» στην προηγούμενη θέση του της «επιμέλειας εκπομπής» (στην αργομισθία που τον «απασχολούσε» 2-3 ώρες εβδομαδιαίως) απειλώντας ότι σε αντίθετη περίπτωση «δεν ξέρει τι μπορεί να κάνει». Του μίλησα πολύ ήρεμα και του εξήγησα ότι το παλαιό καθεστώς δεν μπορεί να συνεχιστεί γιατί είναι ανέντιμο, κυρίως απέναντι στους συναδέλφους του που εργάζονται κανονικά με 700 ευρώ το μήνα. Μου απάντησε ότι η ενασχόλησή του στη zougla.gr δεν του επιτρέπει να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στην εκπομπή (από τις 2-3 ώρες που απλά παραβρίσκεται) και του ανταπάντησα ότι αυτό θα πρέπει να το διευθετήσει με τον εργοδότη του κ. Τριανταφυλλόπουλο. Η συζήτησή μας έληξε όταν του είπα ότι θα σκεφτώ όσα μου είπε και θα του απαντήσω γραπτώς την Δευτέρα.

Την Δευτέρα 9 Μαΐου έστειλα e-mail στον κ. Πικραμένο με το οποίο του έλεγα ότι η απόφασή μου δεν άλλαξε και ότι του ζητώ να μου απαντήσει μέχρι την Τετάρτη αν επιθυμεί να ενταχθεί κανονικά στην ομάδα και να εργαστεί όπως όλοι οι άλλοι. Κανονικά, βέβαια, θα έπρεπε να του είχα ανακοινώσει την άμεση λήξη της συνεργασίας, παρ' όλα αυτά ακολούθησα μία πιο ήπια στάση, η οποία γενικότερα με χαρακτηρίζει (επισυνάπτω το σχετικό e-mail).

Από την Τετάρτη 11 Μαΐου έως και την Παρασκευή 20 Μαΐου, ο κ. Πικραμένος μου έστειλε τέσσερα διαδοχικά e-mail (επισυνάπτονται επίσης) με τα οποία μου ζητούσε παράταση χρόνου προκειμένου να επιστρέψει ο εργοδότης του, ο κ. Τριανταφυλόπουλος, από τη Θεσσαλονίκη και να συζητήσει μαζί του τα περί αλλαγής του ωραρίου του στη zougla.gr, κάτι που θα του επέτρεπε να εργαστεί πλήρως στην εκπομπή. Στην πραγματικότητα, ο κ. Πικραμένος ήθελε να κερδίσει χρόνο προκειμένου να συγκεντρώσει τα εναντίον μου «αποκαλυπτικά» στοιχεία και να υλοποιήσει την απειλή του προς εμένα.

Την περασμένη Παρασκευή ο κ. Πικραμένος, μέσω διαφόρων κύκλων που διαθέτουν «διασυνδέσεις» (ξέρει πολύ καλα ο ίδιος τι εννοώ), μου «έστειλε το μήνυμα» ότι έχει στοιχεία εναντίον μου που θα τα βγάλει στον αέρα η zougla.gr. Με την αντίδρασή μου, έστειλα κι εγώ με τη σειρά μου το μήνυμα σε «αγγελιοφόρους» του ότι δεν εκβιάζομαι και δεν υποχωρώ σε θέματα αρχής. Το μήνυμα το έλαβε ο κ. Πικραμένος και αφού κατάλαβε ότι η απόφασή μου δεν θα άλλαζε, έκανε την απειλή του πραγματικότητα σήμερα, μέσω του διαδικτυακού τόπου του κ. Τριανταφυλλόπουλου. Λειτούργησε ανοιχτά ως εκβιαστής που διασύρει αδιακρίτως οποιονδήποτε.

Ο εκβιασμός ήταν απλός: Ή με αφήνεις να συνεχίσω να παρασιτώ εις βάρος του Έλληνα φορολογούμενου ή σου βγάζω τα άπλυτα στη φόρα. Ε, λοιπόν, προτιμώ να βλέπω τα «άπλυτά μου» (που είναι αυστηρά προσωπικά μου θέματα), παρά να ντρέπομαι να κοιταχτώ στον καθρέφτη ξέροντας ότι υπέκυψα σε εκβιασμούς από τα σκοτεινά κυκλώματα με τα οποία συνδέεται ο κ. Πικραμένος και ο εργοδότης του, που του χορηγεί βήμα και μέσον.

Για το θέμα της υποκλοπής τηλεφωνικής συνομιλίας και δημοσιοποίησης του περιεχομένου της, αλλά και για την υπόθεση του εκβιασμού -δηλαδή για πολύ σοβαρά ποινικά αδικήματα- έχω ήδη ενημερώσει τον δικηγόρο μου, ο οποίος και θα πράξει τα δέοντα. Παραλλήλως, για λόγους ευαισθησίας, υπέβαλα την παραίτησή μου στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, ο οποίος και ως έμπειρος πολιτικός αλλά και ως καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου, είναι σε θέση καλύτερα από κάθε άλλον να αξιολογήσει τα δεδομένα που παραθέτω.

Ευχαριστώ.


Το χρονικό μίας ύποπτης υπόθεσης

Όλα άρχισαν όταν στη zougla.gr έφτασαν πληροφορίες για περίεργες οικονομικές δραστηριότητες του στενού συνεργάτη του υπουργού Εθνικής Άμυνας Ευάγγελου Βενιζέλου μέσω γνωστών ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης πάντα του εξωτερικού, κυρίως ισπανικής, ισραηλινής και αμερικανικής προέλευσης.

Στην ιστοσελίδα athensflat.blogspot.com και στην ισπανική σελίδα www.gabinohome.com όπου υπό το ψευδώνυμο Seile Sistigrev έχουν αναρτηθεί αγγελίες για ενοικίαση δωματίων, σε οικία επί της οδού Σεβαστείας στα Ιλίσια, εμφανίζεται το κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας 6959 99.... και το email, elve65@..... Και τα δύο τα χρησιμοποιεί ο διευθυντής Ενημέρωσης του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας κ. Ηλίας Βεργίτσης, στις επικοινωνίες του για υπηρεσιακά ζητήματα.

Σε διάλογο με υποψήφιο ενοικιαστή ο διευθυντής Ενημέρωσης του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας δηλώνει ότι ο αριθμός κινητού τηλεφώνου και η ηλεκτρονική διεύθυνση που εμφανίζεται στις αγγελίες, είναι η είναι η ίδια που χρησιμοποιεί για την αποστολή ηλεκτρονικών μηνυμάτων από το υπουργείο εθνικής Άμυνας. Δηλώνει επίσης ότι το blog athensflat.blogspot.com, όπου δημοσιεύονται οι αγγελίες με όσα αυτές περιέχουν, ανήκει στον ίδιο και πως το πραγματικό όνομά του είναι Ηλίας.

Παρουσιάζοντας τον εαυτό του στους υποψήφιους ενοικιαστές πάντα με το ψευδώνυμο Saile Sistigrev, δίνει λεπτομέρειες για τις σεξουαλικές προτιμήσεις του, την καταγωγή του, την επαγγελματική ζωή του και τις συνήθειές του.

Επίσης στην ισραηλινή έκδοση της ιστοσελίδας Hi 5 η φωτογραφία του κ. Βεργίτση, εμφανίζεται κάτω από άνδρες σε διάφορες πόζες, μεταξύ των οποίων και σκανδαλιστικές.

Σημειώνεται πως, σαράντα οκτώ ώρες πριν δημοσιευτούν οι αποκαλύψεις, το περιεχόμενο των αγγελιών για την ενοικίαση του σπιτιού άλλαξε και οι φωτογραφίες στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης άρχισαν να «πέφτουν».

Από zougla.gr

Ο «σκανταλιάρης» Διευθυντής Ενημέρωσης του Πενταγώνου
Μία πολύ ύποπτη ιστορία κρύβεται πίσω από τις οικονομικές και κοινωνικές δραστηριότητες του διευθυντή Ενημέρωσης του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και στενού συνεργάτη του υπουργού Ευάγγελου Βενιζέλου, κ. Ηλία Βεργίτση.

Ηλεκτρονικά διαδικτυωμένος με μεγάλο αριθμό διεθνών ιστοσελίδων κοινωνικής συνεύρεσης δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια στην υπενοικίαση δωματίων του σπιτιού του σε τρίτους, με ένα σεβαστό ποσό της τάξεως των 40 ευρώ ημερησίως, (αν πρόκειται για ζευγάρι 70 ευρώ) τα οποία πληρώνονται χέρι με χέρι, χωρίς να εμπλέκονται τραπεζικοί λογαριασμοί ή άλλου είδους αποδεικτικά στοιχεία.

Η πληροφορία για αυτή την περίεργη οικονομική δραστηριότητα του συνεργάτη του Ευάγγελου Βενιζέλου έφτασε στη zougla.gr από χρήστες του διαδικτύου, οι οποίοι σερφάροντας στο Internet έτυχε να «πέσουν» πάνω σε ανακοινώσεις-προσκλήσεις-συζητήσεις, μέσω γνωστών ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης πάντα του εξωτερικού, κυρίως ισπανικής, ισραηλινής και αμερικανικής προέλευσης.

Μόλις λάβαμε την πληροφορία επιχειρήσαμε να την ελέγξουμε, δεδομένου ότι βρεθήκαμε μπροστά σε μία ξεκάθαρη υπόθεση παραοικονομίας με ό,τι αυτό συνεπάγεται για ένα ανώτερο στέλεχος της δημόσιας διοίκησης.

Στην ιστοσελίδα athensflat.blogspot.com και στην ισπανική σελίδα www.gabinohome.com όπου υπό το ψευδώνυμο Seile Sistigrev έχουν αναρτηθεί αγγελίες για ενοικίαση δωματίων, σε οικία επί της οδού Σεβαστείας στα Ιλίσια, εμφανίζεται το κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας 6959 99.... και το email, elve65@..... Και τα δύο τα χρησιμοποιεί ο διευθυντής Ενημέρωσης του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας κ. Ηλίας Βεργίτσης, στις επικοινωνίες του για υπηρεσιακά ζητήματα.
Ο καταγγέλλων, κάτοικος εξωτερικού επικοινώνησε με τον κάτοχο του τηλεφώνου ενημερώνοντάς τον, ότι ένας φίλος του από την Ελλάδα επιθυμεί να υπενοικιάσει δωμάτιο στο σπίτι του για δική του προσωπική χρήση. Αξίζει να σημειωθεί ότι η επικοινωνία μέσω των συγκεκριμένων ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης αφορά άτομα με πολύ συγκεκριμένες επιλογές στην προσωπική και κοινωνική τους ζωή.

Παρακολουθείστε τον παρακάτω διάλογο, όπου ο Saile Sistigrev δηλώνει ότι ο αριθμός κινητού τηλεφώνου που εμφανίζεται στις αγγελίες είναι ο ίδιος με αυτόν που χρησιμοποιεί ο διευθυντής Ενημέρωσης του ΥΠΕΘΑ, πως η ηλεκτρονική του διεύθυνση είναι η ίδια που χρησιμοποιεί για την αποστολή ηλεκτρονικών μηνυμάτων από το υπουργείο εθνικής Άμυνας, το blog athensflat.blogspot.com, όπου δημοσιεύονται οι αγγελίες, ανήκει στον ίδιο και πως το πραγματικό όνομά του είναι Ηλίας.

- Παρακαλώ ο κ. Sistigrev;
- Ναι
- Είμαι ο Iταλός για το διαμέρισμα...
- Α ναι! αλλά πότε θέλεις να το νοικιάσεις;
- Μου χρειάζεται για τον Ιούλιο. Λοιπόν έχω δει εδώ στο internet ότι έχεις ένα blog το athensflat.blogspot.com
- Nαι
- Ναι είδα ότι έχεις και ένα διαμέρισμα που μπορούμε να νοικιάσουμε
- Ναι αλλά το διαμέρισμα είναι κατειλημμένο τώρα από τις 25 Ιουλίου μέχρι 10 Αυγούστου και είναι ελεύθερο μόνο για τρεις εβδομάδες τον Ιούλιο.
- Για πόσο καιρό μπορούμε να το νοικιάσουμε;
- Το περισσότερο τρεις εβδομάδες
- Ωραία για δύο εβδομάδες είναι καλά;
- Από 4 Ιουλίου μέχρι 17 Ιουλίου είναι καλά
- Αυτό το νούμερο που τηλεφωνώ είναι που νοικιάζεις;
- Ναι.
- Νοικιάζεις δωμάτιο ή το σπίτι;
- Εγώ νοικιάζω το ¼ του σπιτιού
- Εσύ μένεις στο σπίτι;
- Ναι αφού το λέει και το blog
- Ναι το βλέπω, αλλά είναι άνετα, έχει μπάνιο που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε;
- Ναι, είναι 40 τμ ο χώρος.
- Πόσο θα μου κοστίσει αυτό για ένα δωμάτιο;
- Θα σου κοστίσει 200 ευρώ
- Πως θα σε πληρώσω, έχεις κάποια τράπεζα;
- Όχι! προτιμώ κατευθείαν σε μένα όταν δει ο κύριος το δωμάτιο
- Πες στον κύριο να μου στείλει ένα email με όλα αυτά που θέλει να ρωτήσει κι εγώ θα απαντήσω στα Αγγλικά και στα Ισπανικά
- Εντάξει θα σου στείλει email στο elve65@.....
- Ναι ακριβώς
- Εντάξει..αλλά αυτό το όνομα το Saile από πού βγαίνει;
- Ναι το όνομα μου είναι Ηλίας..αυτό είναι το ψευδώνυμό μου
- To τηλέφωνο που έχεις είναι 695-999….
- Ναι

Αν διαβάσουμε το ψευδώνυμο Saile Sistigrev που ο Διευθυντής Ενημέρωσης του ΥΠΕΘΑ το χρησιμοποιεί για ζητήματα του Υπουργείου στις επικοινωνίες του με email, στην προσωπική σελίδα του στο Facebook και σε άλλες δραστηριότητές του, ανάποδα, από το τέλος προς την αρχή (Saile Sistigrev- Elias Vergitsis), εμφανίζεται το όνομα του κ. Ηλία Βεργίτση.

Οι «σκανδαλιάρικες» ιστοσελίδες

Ο καταγγέλλων αιφνιδιάστηκε όταν ανακάλυψε ότι στις συγκεκριμένες ιστοσελίδες, όπου ο εξ' απορρήτων συνεργάτης του Ευάγγελου Βενιζέλου εμφανίζεται με το ψευδώνυμο Saile Sistigrev, ομοφυλόφιλοι αναζητούν επικοινωνία.

Πρόκειται για την ισραηλινή έκδοση της ιστοσελίδας Hi 5 όπου η φωτογραφία του κ. Βεργίτση, εμφανίζεται κάτω από άνδρες σε διάφορες πόζες, μεταξύ των οποίων και σκανδαλιστικές. Η παρουσία του εν λόγω διευθυντή ενημέρωσης σε τέτοιου είδους ιστότοπους εγείρει προφανή ερωτήματα για τη σοβαρότητά του.

Κάνοντας κλικ ο αναγνώστης πληροφορείται ότι βρίσκεται «in a loving relationship» , δηλαδή έχει σχέση με κάποιον, με τον οποίο είναι ερωτευμένoς.

Εκθέτοντας προσωπικά ζητήματα του σε δημόσια θέα ο κ. Βεργίτσης, στiς αγγελίες που έχει αναρτήσει για την υπενοικίαση δωματίων του σπιτιού του, συστήνεται στους υποψήφιους ενοικιαστές του, ως ένας gay απολύτως φιλικός με όσους δεν έχουν τις ίδιες σεξουαλικές προτιμήσεις, που του αρέσει να κάνει παρέα με ανθρώπους που δεν έχουν αισθανθεί ποτέ άγχος, ειδικά νεαρούς.

Μιλώντας για τον εαυτό του, λέει ότι είναι εβραϊκής καταγωγής Έλληνας πολίτης, γεννημένος στις ΗΠΑ, και έχει ζήσει λιγότερο από 11 χρόνια στην Ελλάδα. Δηλώνει επίσης ότι τα περισσότερα χρόνια της ζωής του τα πέρασε στις ΗΠΑ, την Ισπανία, την Πορτογαλία και το Ισραήλ και μιλάει με άνεση 4 γλώσσες, ενώ καταλαβαίνει πολλές άλλες.

Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά του, αναφέρει ότι είναι δημοσιογράφος και ασχολείται με πολιτικά, διπλωματικά και στρατιωτικά ζητήματα, για τον λόγο αυτό, όπως λέει, ταξιδεύει πολύ, τουλάχιστον δύο φορές τον μήνα.

Κλείνοντας, σε ένα κείμενο που χαρακτηρίζεται από μία εμμονή σε θέματα, καταγωγής, χρώματος, εθνικότητας και σεξουαλικών προτιμήσεων, επαναλαμβάνει ότι είναι ομοφυλόφιλος και πληροφορεί το κοινό, ότι είναι ένα ευτυχισμένο ζευγάρι με τον εραστή του, με τον οποίο συγκατοικούν, δυστυχώς όμως, δεν μπορούν να βλέπονται συνεχώς γιατί εκείνος εργάζεται πολύ.

Ο… σκανδαλιάρης Saile Sistigrev, το 2006 εμφανίζεται να σχολιάζει κείμενα άλλων χρηστών στο blog aderfi.blogspot.com, με τίτλο «la garconnier» (μτφ. η γκαρσονιέρα), και υπότιτλο «αδερφή & ανάγνωση» δημοσιεύματα άλλων χρηστών όπως η «Μαρκησία του Ο του πόνου και πασών Θεσσαλιών», η «Κουρούνα» κ.ά. και διαχειριστή το «mauvais garcon» (μτφ. κακό αγόρι). Από το «la garconnier» υπάρχουν λινκ προς άλλα φιλικά blog με τίτλους όπως «Ο Χοιροβοσκός», «Θεϊκό τραγί» κ.ά. Με το ίδιο ψευδώνυμο, όμως, εμφανίζεται να σχολιάζει και στο επίσημο blog του υπουργού Εθνικής Άμυνας.

«Η σεξουαλική ζωή κάθε πολίτη είναι προσωπική υπόθεσή του, όταν όμως την εκθέτει δημόσια με τρόπο που δεν αρμόζει σε υψηλόβαθμο δημόσιο λειτουργό, τότε τίθεται θέμα τόσο για τον ίδιο, όσο και για εκείνους που τον επέλεξαν», τονίζει με νόημα κυβερνητικό στέλεχος, υπ΄ όψιν του οποίου τέθηκαν οι καταγγελίες για τις διαδικτυακές και οικονομικές δραστηριότητες του κ. Βεργίτση.

Ο κ. Βεργίτσης, που θεωρείται από τους ισχυρούς άνδρες του ελληνικού Πενταγώνου και έχει την πλήρη στήριξη και εμπιστοσύνη του υπουργού, είναι συνεργάτης του από την εποχή που εκείνος ήταν υπουργός Πολιτισμού. Παρέμεινε όμως στο γραφείο Τύπου του υπουργείου και επί κυβερνήσεων ΝΔ, μετά από παράκληση του κ. Βενιζέλου προς τον κ. Βουλγαράκη και αργότερα τον ακολούθησε στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Πρέπει να σημειωθεί, ότι θεωρείται άνθρωπος με ικανότητες και διεθνείς διασυνδέσεις, έχει δε υψηλότατες επαφές με το στρατιωτικό κατεστημένο του Ισραήλ και ειδικότερα με τον πρώην υπουργό Άμυνας στρατηγό Εφρέμ Σνεχ. Ο κ. Σνεχ, από τα «γεράκια» του ισραηλινού Πενταγώνου και σήμερα αρχηγός κόμματος, διαδραματίζει έναν ιδιαίτερο ρόλο στο Ισραήλ αφού υπήρξε επί μακρόν επικεφαλής της αρμόδιας κοινοβουλευτικής υποεπιτροπής της Knesset, για ζητήματα Ασφαλείας και Μυστικών Υπηρεσιών.

Σαράντα οκτώ ώρες πριν τη δημοσίευση του θέματος, το περιεχόμενο των αγγελιών για την ενοικίαση του σπιτιού άλλαξε και οι φωτογραφίες στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης άρχισαν να «πέφτουν».
Από zougla gr



Share

tweeter

Our Banner

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ

Καλώς ήλθατε-Welcome-welkom-mirë se vini- welkomma- ahlan wa sahlan- bari galoust- xos gelmissiniz -i bisimila - akwaba - ongi etorri - Шчыра запрашаем - swagata - amrehba sisswène - ani kié - dobro došli - degemer mad - добре дошъл - - benvinguts - bonavinuta - dobrodošli - vítejte - velkommen - welkom - bonvenon - tere tulemast -gabitê - vælkomin - tervetuloa - welkom - bienvenue - wolkom - binvignut - benvido -herzlich willkommen - eguahé porá - mikouabô - bienvéni - / brouha aba-a - aap ka swaagat hein - üdvözlöm - velkomin - nnoo / i biala - selamat datang -fáilte - benvenuto - - amrehva ysswène / l'aaslama - chum reap suor (formal) / suor sdei (casual) -murakaza neza - - nodé - bi xer hati - gnindi ton hap - gratus mihi venis - laipni lūdzam - benvegnûi - boyeyi bolamu - sveiki atvykę - welkum - wëllkom - dobredojde - tonga soa -selamat datang - swagatham - merħba -haere mai - miawezon -tavtai morilogtun (Тавтай морилогтун) - ne y waoongo - namaste - velkommen - benvenguts - khosh âmadid (formal) / khoshumadi (informal) -witaj (sing.) / witajcie (pl.) -bem-vindo - mishto-avilian tú - bine ai venit (sing.) / bine aţi venit (pl.) - добро пожаловать - afio mai, susu mai ma maliu mai - benènnidu / beni benìu - fàilte - dobrodošli - karibu - wauya (plural: mauya) - bhali karay aaya -aayuboovan - vitame vás / vitajte - dobrodošel (to a man) - zupinje z te videtite - bienvenido - karibu - välkommen - härzliche wöikomme -maligayang pagdating - maeva / manava - nal-varravu -rahim itegez - swagatham -ยินดีต้อนรับ - malo e lelei - hosgeldiniz - gazhasa oetiśkom - laskavo prosymo -khush amdeed - hush kelibsiz - chào mừng - bénvnou (bénvnowe) / wilicome -croeso -bel bonjou - dalal ak diam - ékouabô / ékabô

(Ιf you want, you can use our website translator)