Καλώς ήλθατε-Welcome-welkom-mirë se vini- welkomma- ahlan wa sahlan- bari galoust- xos gelmissiniz -i bisimila - akwaba - ongi etorri - Шчыра запрашаем - swagata - amrehba sisswène - ani kié - dobro došli - degemer mad - добре дошъл - kyo tzo pa eit - benvinguts - bonavinuta - dobrodošli - vítejte - velkommen - welkom - bonvenon - tere tulemast -gabitê - vælkomin - tervetuloa - welkom - bienvenue - wolkom - binvignut - benvido -herzlich willkommen - eguahé porá - mikouabô - bienvéni - baroukh haba / brouha aba-a - swaagat / aap ka swaagat hein - üdvözlöm - velkomin - nnoo / i biala - selamat datang -fáilte - benvenuto - yôkoso - amrehva ysswène / l'aaslama - chum reap suor (formal) / suor sdei (casual) -murakaza neza - 환영합니다 - nodé - bi xer hati - gnindi ton hap - gratus mihi venis - laipni lūdzam -

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
Η Γενική Συνέλευση των Μετόχων στην Α.Ε. αποφασίζει για κάθε ζήτημα της Εταιρείας και είναι το μόνον ανώτατον όργανον που λαμβάνει αποφάσεις σύμφωνα με τα Νόμο και συνεδριάζει στα γραφεία της έδρας της Εταιρείας. Δύναται όμως να συνεδριάσει και εκτός έδρας στον Ελληνικό χώρο μετά από ζητηθείσα άδεια του Υπουργείου Εμπορίου στην οποία να αναφέρονται καθαρός οι λόγοι. Η άδεια χορηγείται πριν από τις διαδικασίες Δημοσίευσης κλπ. μετά από αίτηση της Α.Ε. Η χορήγηση άδειας δεν χρειάζεται όταν υπάρχει εκπροσώπηση του συνόλου του Μετοχικού Κεφαλαίου και δεν υπάρχει σχετική αντίρρηση. Η Εταιρεία πρέπει να χορηγεί αντίγραφα των Πρακτικών της Γ.Σ. στους Μετόχους. Σε περίπτωση άρνησης χορηγείται από το Υπουργείο Εμπορίου όπου υπάγεται ο φάκελος της Α.Ε. Οι μη παρίσταντες δύνανται να παίρνουν Πρακτικά από την προϊσταμένη αρμόδια αρχή με σχετική εισαγγελική παραγγελία.
ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
Οι Συνελεύσεις που συνέρχονται υποχρεωτικά σε διάστημα έξι μηνών κατά τη λήξη της εταιρικής χρήσης είναι Γενικές Συνελεύσεις και συζητούν και αποφασίζουν για την έγκριση ή όχι των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων του ελέγχου της Εταιρείας καθώς και την απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. και των ελεγκτών από κάθε ευθύνη. Επίσης και για την αποζημίωση και εκλογή του νέου Δ.Σ όταν η θητεία έχει λήξη μέσα στον ίδιο χρόνο, στη περίπτωση αυτή πρέπει να υπάρχει απλή απαρτία.
ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
Όλες οι Έκτακτες Συνελεύσεις γίνονται ανά πάσα στιγμή μετά από αίτηση των Ελεγκτών ή των Μετόχων.
ΑΠΑΡΤΙΑ ΓΕΝΙΚΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΟΝ
Όλες οι Γενικές Συνελεύσεις έχουν απαρτία σε θέματα Ημερησίας Διάταξης όταν εκπροσωπούνται από το 1/5 τουλάχιστον του καταβληθέντος Μετοχικού Κεφαλαίου. Όταν όμως δεν υπάρχει απαρτία επαναλαμβάνεται μέσα σε 20 ημέρες από την ημέρα ματαίωσης αφού προσκαλέσει μέσα σε 10 ημέρες και η συνεδρίαση θα συζήτηση τα θέματα της αρχικής ημερήσιας διάταξης, βρίσκεται δε σε απαρτία στην επαναληπτική αυτή συζήτηση και συνεδριάζει έγκυρα. Όλες οι αποφάσεις των εκάστοτε Γενικών Συνελεύσεων παίρνονται με την απόλυτη πλειοψηφία των μετόχων και που εκπροσωπούν το 1/5 (20%) του μετοχικού κεφαλαίου που έχει καταβληθεί (αρθρ. 29 παραγρ. 1), παρευρίσκονται δε στις Γενικές Συνελεύσεις που υπερβαίνει έστω και κατ' ελάχιστο το 50%.
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΣΥΓΚΛΗΣΗ
Η σύγκληση οιασδήποτε Γενικής Συνέλευσης γίνεται μετά από συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που θα αποφασίσει για το χρόνο και τα θέματα ημερήσιας διάταξης καθώς και για την σύνταξη της προσκλήσεως (Πρακτικό Δ.Σ.). Η Πρόσκληση πρέπει να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (Τεύχος ΑΕ & ΕΠΕ) αφού καταβληθεί σε ΔΟΥ δια το έτος 2002 τέλος 259,80 € μαζί με το δικαίωμα υπέρ ΤΑΠΕΤ 5% και επίσης σε μια ημερήσια πολιτική εφημερίδα και μια οικονομική των Αθηνών και που περιλαμβάνονται στην εκάστοτε Απόφαση του Υπουργείου Εμπορίου. Η Πρόσκληση στο ΦΕΚ πρέπει να δημοσιευθεί μέσα σε 10 ημέρες μπροστά από την Γενική Συνέλευση και πέντε ημέρες για την Επαναληπτική ενώ η δημοσίευση στις εφημερίδες θα γίνει από την Α.Ε. πριν από την Γενική Συνέλευση μη συμπεριλαμβανομένης της ημερομηνίας δημοσίευσης και της ημερομηνίας Συνέλευσης.
ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ
Όλες οι Α.Ε. πρέπει να υποβάλλουν στη Νομαρχία Δ/νση Εμπορίου 20 πλήρης ημέρες πριν από την Γενική Συνέλευση τα δικαιολογητικά που ορίζονται από την ειδική απόφαση του Υπουργείου Εμπορίου Κ2 2949/93. Εάν κατά τη συνέλευση υπάρχει πλήρης απαρτία 100% δεν χρειάζονται δημοσιεύσεις της Πρόσκλησης στο ΦΕΚ και στις εφημερίδες.
ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
  1. Αντίγραφο του Πρακτικού του Δ.Σ. που πήρε απόφαση για την Γενική Συνέλευση.
  2. Αντίγραφο Πρόσκλησης με όλα τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης.
  3. Το Προσάρτημα του Ισολογισμού υπογεγραμμένο από τους υπογράφοντες τον Ισολογισμό.
  4. Δύο (2) αντίγραφα Ισολογισμού το δε ένα υπογεγραμμένο από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο ή τον Εντεταλμένο, του Προέδρου Δ.Σ. και του Υπεύθυνου του Λογιστηρίου. Το δε με χωρίς υπογραφές κατατίθεται για δημοσίευση στο ΦΕΚ/ΔΑΕ.
  5. Έκθεση Ελεγκτών.
  6. Την Έκθεση του Δ.Σ. προς την Γ.Σ.
  7. Τις εφημερίδες με τις δημοσιεύσεις.
  8. Το διπλότυπο ΔΟΥ 486,60 € για την δημοσίευση ταυ Ισολογισμού στο ΦΕΚ.
  9. Το φωτοαντίγραφο Διπλότυπου ΤΑΠΕΤ για τη δημοσίευση στο ΦΕΚ της Πρόσκλησης.
  10. τρία αντίγραφα Ισολογισμού που να φέρουν τα ατομικά που να φέρουν τα ατομικά στοιχεία των προσώπων που υπογράφουν για την ανακοίνωση στο Εθνικό Τυπογραφείο.

Στην προκειμένη περίπτωση πρέπει να τονισθεί ότι οι Εταιρείες που ανήκουν στη Νομαρχία Πειραιώς πρέπει να δημοσιεύσουν και σε μια εφημερίδα που εκδίδεται στον Πειραιά.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΠΑ ΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
  1. Αντίγραφο Πρακτικού Δ.Σ που αποφασίζεται η Έκτακτη Συνέλευση.
  2. Αντίγραφο της Πρόσκλησης.
  3. Τις δημοσιεύσεις των εφημερίδων.
  4. Φωτοαντίγραφο του διπλότυπου είσπραξης ΤΑΠΕΤ για τη δημοσίευση της Πρόσκλησης στο ΦΕΚ
ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Οι Επαναληπτικές Γενικές Συνελεύσεις που συνέρχονται υποχρεωτικά σε 20 ημέρες από την χρονολογία της ματαιωθείσης συνεδρίασης και που προσκαλούνται πριν 10 ημέρες από το Δ.Σ. που συνεδριάζει και αποφασίζει πρέπει να υποβληθούν στην Προϊσταμένη Δημόσια Αρχή πριν 10 ημέρες από την ημερομηνία συνεδρίασης της Γενικής Συνέλευσης τα εξής δικαιολογητικά:

  1. Αντίγραφο επικυρωμένα από το Πρακτικό του Δ.Σ. που συγκαλεί τη Γενική Συνέλευση.
  2. Αντίγραφο της Πρόσκλησης.
  3. Τη δημοσίευση της Πρόσκλησης στις εφημερίδες.
  4. Φωτοαντίγραφο του διπλότυπου του ΤΑΠΕΤ Εθνικού Τυπογραφείου.
ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
Μετά από την Γενική Συνέλευση που λαμβάνει αποφάσεις μόνο επί θεμάτων Ημερησίας Διάταξης πρέπει να υποβληθούν στο Υπουργείο Εμπορίου ή Νομαρχία τα κάτωθι δικαιολογητικά: 1. Γενική Συνέλευση (Τακτική) Αρχική ή Επαναληπτική: α) Αντίγραφο του Πρακτικού της Γενικής Συνέλευσης επικυρωμένο από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. β) Το διπλότυπο είσπραξης ΔΟΥ 259,80 € για την δημοσίευση των ελεγκτών στο ΦΕΚ/ΔΑΕ.
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΥΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΠΡΟΣ
Τη Νομαρχία
Διεύθυνση Εμπορίου
Εις
..............................

Σας υποβάλλουμε μαζί τα κάτωθι δικαιολογητικά για την Γενική Συνέλευση της Εταιρείας που θα πραγματοποιηθούν την σύμφωνα με το Νόμο.

  1. Αντίγραφο του Πρακτικού του Δ.Σ. της
  2. Το Προσάρτημα του Ισολογισμού της
  3. Την Πρόσκληση των μετόχων της
  4. Την Έκθεση των Ελεγκτών.
  5. Αντίγραφα Ισολογισμού εις διπλούν της 31/12/2001.
  6. Την 'Έκθεση του Δ.Σ. της Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της
  7. Το υπ' αρίθμ Διπλότυπο είσπραξης ΔΟΥ.
  8. Τρία αντίγραφα Ισολογισμού της για δημοσίευση στο ΦΕΚ/ΔΑΕ.
  9. Φωτοαντίγραφο του υπ' αρίθμ ΤΑΠΕΤ για δημοσίευση στο ΦΕΚ/ΔΑΕ της Πρόσκλησης.
  10. Το υπ' αρίθμ φύλλο της οικονομικής εφημερίδας που δημοσιεύθηκε ο Ισολογισμός.
  11. Το υπ' αρίθμ φύλλο της πολιτική εφημερίδας που δημοσιεύθηκε ο Ισολογισμός.
  12. Το υπ' αρίθμ φύλλο της οικονομικής εφημερίδος που δημοσιεύθηκε η Πρόσκληση.
  13. Το υπ' αρίθμ φύλλο της πολιτική εφημερίδας που δημοσιεύθηκε η Πρόσκληση. Τρία αντίγραφα με τα ονόματα των Ελεγκτών της Εταιρείας για ανακοίνωση στο ΦΕΚ/ΔΑΕ.

    Η ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ (ΑΡΧΙΚΗ ή ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ) ΠΡΟΣ
    Τη Νομαρχία ........................
    Διεύθυνση Εμπορίου

    ο) Αντίγραφο του Πρακτικού της Γενικής Συνέλευσης επικυρωμένο από τον Πρόεδρο του Δ.Σ.
    β) Διπλότυπο είσπραξης ΔΟΥ με το ανάλογο παράβολο για τη δημοσίευση της Ανακοίνωσης. γ) Τρία αντίγραφα για τη δημοσίευση στο ΦΕΚ/ΔΑΕ της απόφασης της Γενικής Συνέλευσης.
    ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΥΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

    Μετά την Ετήσια Γενική Συνέλευση υποβάλλονται στην Νομαρχία ή Υπουργείο Εμπορίου τα κάτωθι:

    ΠΡΟΣ
    Τη Νομαρχία .....................
    Διεύθυνση Εμπορίου

    Σας υποβάλλουμε μαζί τα κατωτέρω δικαιολογητικά για την συγκληθείσα την.............. Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Ανωνύμου Εταιρείας μας.

    1. Αντίγραφο Πρακτικού Γενικής Συνέλευσης της
    2. Το υπ' αρίθμ Διπλότυπο είσπραξης ΔΟΥ Αθηνών.
    3. Τρία αντίγραφα για δημοσίευση στο ΦΕΚ/ΔΑΕ του Ισολογισμού.
    4. Τρία αντίγραφα για δημοσίευση στο ΦΕΚ/ΔΑΕ του ορισμού των ελεγκτών της Εταιρείας.
    ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ

    Μετά από της Γενικές Συνελεύσεις είναι οι Καταστατικές για τις οποίες ο Νόμος απαιτεί ενισχυμένη πλειοψηφία και απαρτία που λαμβάνονται αποφάσεις σε θέματα Ημερήσιας Διατάξεως που αφορούν Τροποποίηση καταστατικού της Εταιρείας, οι αποφάσεις αυτές παίρνονται με απόλυτη πλειοψηφία ήτοι τα 2/3 του καταβεβλημένου κεφαλαίου.
    Καταστατικό Συνέλευσης που χρειάζεται απαρτία και πλειοψηφία ανακαλούνται νια διάφορα θέματα ως κατωτέρω:
    « Μετατροπή της ΑΕ σε ΕΠΕ.

    • Συγχώνευση ή Παράταση διαρκείας.
    • Αύξηση ή μείωση του Μετοχικού Κεφαλαίου.
    • Μεταβολή του αντικειμένου της επιχείρησης.
    • Αλλαγή Εθνικότητας Εταιρείας.
    • Ανάθεση πλέον υποχρεώσεων των Μετόχων.
      « Μετατροπή των μετοχών.
      »Έκδοση δανείου.
      » Οιαδήποτε μεταβολή της διάθεσης κερδών.
      Όλες αυτές οι Γενικές Συνελεύσεις έχουν απαρτία και συνεδριάζουν έγκυρα για θέματα ημερήσιας διάταξης όταν συμμετέχουν σ' αυτή τα 2/3 του καταβεβλημένου Κεφαλαίου, όταν όμως δεν υπάρχει απαρτία συνέρχεται σε πρώτη επαναληπτική για την οποία η συμμετοχή πρέπει να φθάνει το 1/2 του καταβεβλημένου κεφαλαίου (αρθ. 29 παραγρ. 2 και 4). Σε αυτές τις Γενικές Συνελεύσεις που χρειάζεται εξαιρετική απαρτία απαιτείται επαυξημένη πλειοψηφία των 2/3 του εκπροσωπούμενου στη Γενική Συνέλευση καταβεβλημένου Κεφαλαίου (άρθρο 31).
      θα πρέπει να τονισθεί ότι κάθε Επαναληπτική Συνέλευση είναι νέα και γι' αυτό πρέπει να τηρούνται ύλες οι διαδικασίες και διατυπώσεις της Πρόσκλησης στη Νομαρχία και έχουν τα ίδια θέματα που είχαν διατυπωθεί στην προηγούμενη και πρέπει να συγκαλείται μέσα σε 20 ημέρες από την ημερομηνία ματαίωσης και με Πρόσκληση προ 10 τουλάχιστον ημερών.
    ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ - ΕΓΚΡΙΣΗ: ΕΤΗΣΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
    Σύμφωνα με το Νόμο και τις Διατάξεις του άρθρου 42 παρ. 1 του Νόμου 2190/20 οι ετήσιες οικονομικές καταστάσεις περιέχουν: Το Προσάρτημα, τον Λογαριασμό «Αποτελέσματα Χρήσεως» ταυ Ισολογισμού και τον «Πίνακα Διαθέσεως Αποτελεσμάτων», που ελέγχονται σύμφωνα με τα άρθρα 36, 36α και 37 και καταρτίζονται υποχρεωτικά σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 42β, γ, δ, ε, 43α και 43 και δίνονται στη δημοσιότητα με την καταχώρηση στο Μητρώο Α.Ε. της Νομαρχίας καθώς και με την δημοσίευση των οικονομικών καταστάσεων εκτός του Προσαρτήματος, όπως η παραγρ. 7β του άρθρου 1β ως επίσης στο ΦΕΚ/ΔΑΕ και σε μια ημερήσια Πολιτική και Οικονομική εφημερίδα σύμφωνα με το άρθρο 43β/4 του Νόμου 2190/20. Η σύνταξη του Ισολογισμού, του λογαριασμού «Αποτελέσματα Χρήσεως» γίνεται σύμφωνα με το άρθρο 42β καθώς και ο «Πίνακας Διαθέσεως Αποτελεσμάτων», γιο δε τις διατάξεις 4-1,103, 202, 302, 403 του ΕΓΛΣ ορίζεται η σύνταξη του Ισολογισμού χρήσεως, ο Πίνακας Διαθέσεως Αποτελεσμάτων και η Κατάσταση Εκμεταλλεύσεως. Όλες οι καταστάσεις «Προσάρτημα», «Λογαριασμός Αποτελεσμάτων Χρήσεως» και «Πίνακας Διαθέσεως Αποτελεσμάτων» πρέπει να έχουν εγκριθεί από το Δ.Σ. και τον Υπεύθυνο Λογιστηρίου, για να είναι έγκυρη η απόφαση της Γενικής Συνέλευσης και να έχει γίνει έλεγχος από τους Ελεγκτές της προηγούμενης Γενικής Συνέλευσης (άρθρο 36) αποστέλλονται δε στο Μητρώο της Α.Ε. της Νομαρχίας για δημοσίευση στο ΦΕΚ/ΔΑΕ και στις εφημερίδες 20 τουλάχιστον ημέρες πριν τη Γενική Συνέλευση. Σύμφωνο με το άρθρο 36 του Νόμου 2190/20 παρ. 1 εταιρείες που έχουν καθαρό κύκλο εργασιών 1 δισ.. που προκύπτει ύστερα από άθροιση των στοιχείων του Ενεργητικού, και απασχολήθηκαν 50 άτομα κατά τις δύο συνεχείς χρήσεις υποχρεώνονται να εκλέγουν Ορκωτούς Λογιστές από το Σώμα Ορκωτών Λογιστών (άρθρο 36 παρ. 1).
    ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ [Μεσαίου και Μεγάλου μεγέθους)
    Οι ετήσιες οικονομικές καταστάσεις ως γνωστόν δεόντως υπογεγραμμένες αποστέλλονται μέσα σε 20 ημέρες προ της Γενικής Συνέλευσης στη Διεύθυνση Εμπορίου της Νομαρχίας για την καταχώρηση στο Μητρώο των Α.Ε.
    Υποχρεούνται ακόμη η Εταιρείες να καταθέσουν εντός 20 ημερών προ της Γενικής Συνέλευσης τη δημοσίευση του Ισολογισμού «Αποτελέσματα Χρήσεως» καθώς και τον «Πίνακα Διαθέσεως Αποτελεσμάτων Χρήσεως» με το Πιστοποιητικό Ορκωτών Ελεγκτών (εάν υποχρεούνται) στο ΦΕΚ/ΔΑΕ καθώς και σε ημερήσια οικονομική και πολιτική εφημερίδα. Εάν εδρεύει στην πόλη του Πειραιά και μια εφημερίδα του Πειραιά (Ν. 2469/97 άρθρο 23). Εάν όμως εδρεύει σε Κοινότητα ή Δήμο εκτός Νομού Αττικής υποχρεούται να δημοσιεύσει σε μια ημερήσια ή εβδομαδιαία εφημερίδα που εκδίδεται στην έδρα της πρωτεύουσας του Νομού που συγκεντρώνει τις προϋποθέσεις του Νόμου που έχουν καθοριστεί με την υπ' αριθμ. 20814Α/Ε5589/13-10-99 και το 824/Ε/5591/13-10-99 Υπουργική απόφαση του Υπουργείου Τύπου και Μ.Μ.Ε. και έχουν δικαίωμα δημοσιεύσεως Ισολογισμών και Προσκλήσεων των Α.Ε. και Ε.Π.Ε. Δεν απαιτούνται δημοσιεύσεις των ως άνω οικονομικών καταστάσεων όταν κατά την ημερομηνία κλεισίματος Ισολογισμού το σύνολο του Ενεργητικού δεν υπερβαίνει τα 500 εκατομμύρια και στις εταιρείες με 1 δισ. και που ο μέσος όρος προσωπικού που απασχολήθηκε κατά την διάρκεια της χρήσης ήταν 50 άτομα.
    Οι ως άνω εταιρείες σύμφωνα με το άρθρο 43β παραγρ. 1 δύνανται να δημοσιεύουν Συνοπτικό Ισολογισμό και υποχρεωτικά να μνημονεύεται ότι ο Ισολογισμός είναι Συνοπτικός (σύμφωνα με το άρθρο 42α παραγρ. 6 του Νόμου 2190/20).



Share

tweeter

Our Banner

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ

Καλώς ήλθατε-Welcome-welkom-mirë se vini- welkomma- ahlan wa sahlan- bari galoust- xos gelmissiniz -i bisimila - akwaba - ongi etorri - Шчыра запрашаем - swagata - amrehba sisswène - ani kié - dobro došli - degemer mad - добре дошъл - - benvinguts - bonavinuta - dobrodošli - vítejte - velkommen - welkom - bonvenon - tere tulemast -gabitê - vælkomin - tervetuloa - welkom - bienvenue - wolkom - binvignut - benvido -herzlich willkommen - eguahé porá - mikouabô - bienvéni - / brouha aba-a - aap ka swaagat hein - üdvözlöm - velkomin - nnoo / i biala - selamat datang -fáilte - benvenuto - - amrehva ysswène / l'aaslama - chum reap suor (formal) / suor sdei (casual) -murakaza neza - - nodé - bi xer hati - gnindi ton hap - gratus mihi venis - laipni lūdzam - benvegnûi - boyeyi bolamu - sveiki atvykę - welkum - wëllkom - dobredojde - tonga soa -selamat datang - swagatham - merħba -haere mai - miawezon -tavtai morilogtun (Тавтай морилогтун) - ne y waoongo - namaste - velkommen - benvenguts - khosh âmadid (formal) / khoshumadi (informal) -witaj (sing.) / witajcie (pl.) -bem-vindo - mishto-avilian tú - bine ai venit (sing.) / bine aţi venit (pl.) - добро пожаловать - afio mai, susu mai ma maliu mai - benènnidu / beni benìu - fàilte - dobrodošli - karibu - wauya (plural: mauya) - bhali karay aaya -aayuboovan - vitame vás / vitajte - dobrodošel (to a man) - zupinje z te videtite - bienvenido - karibu - välkommen - härzliche wöikomme -maligayang pagdating - maeva / manava - nal-varravu -rahim itegez - swagatham -ยินดีต้อนรับ - malo e lelei - hosgeldiniz - gazhasa oetiśkom - laskavo prosymo -khush amdeed - hush kelibsiz - chào mừng - bénvnou (bénvnowe) / wilicome -croeso -bel bonjou - dalal ak diam - ékouabô / ékabô

(Ιf you want, you can use our website translator)