Καλώς ήλθατε-Welcome-welkom-mirë se vini- welkomma- ahlan wa sahlan- bari galoust- xos gelmissiniz -i bisimila - akwaba - ongi etorri - Шчыра запрашаем - swagata - amrehba sisswène - ani kié - dobro došli - degemer mad - добре дошъл - kyo tzo pa eit - benvinguts - bonavinuta - dobrodošli - vítejte - velkommen - welkom - bonvenon - tere tulemast -gabitê - vælkomin - tervetuloa - welkom - bienvenue - wolkom - binvignut - benvido -herzlich willkommen - eguahé porá - mikouabô - bienvéni - baroukh haba / brouha aba-a - swaagat / aap ka swaagat hein - üdvözlöm - velkomin - nnoo / i biala - selamat datang -fáilte - benvenuto - yôkoso - amrehva ysswène / l'aaslama - chum reap suor (formal) / suor sdei (casual) -murakaza neza - 환영합니다 - nodé - bi xer hati - gnindi ton hap - gratus mihi venis - laipni lūdzam -

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Mitroglou vs Valverde ( Bakalogatos scene )

κΑρΑΜπΟυΖοΥκΛιΔιΚα ΚάΛαΝτα

Kαλήν εσπέρα Τραπεζες...

Καλήν Εσπέραν Τράπεζες!













Santa ΓΑΠ in Wonderland !

Aφιερωμένο ...εξαιρετικά...

Ποινική δίωξη για Εσχάτη Προδοσία (ΠΚ 134) κατά της Κυβέρνησης και των «Βουλευτών» που ψήφισαν το Μνημόνιο.

Ο Εισαγγελέας Εφετών Αθηνών κίνησε ποινική δίωξη για Εσχάτη Προδοσία (ΠΚ 134) κατά της Κυβέρνησης και των «Βουλευτών» που ψήφισαν το Μνημόνιο.
Θρίαμβος! Ιστορική ημέρα. Ο Εισαγγελέας Εφετών Αθηνών κίνησε ποινική δίωξη για Εσχάτη Προδοσία (ΠΚ 134) κατά της Κυβέρνησης και των «Βουλευτών» που ψήφισαν το Μνημόνιο, μετά από την από 27-05-2010 μήνυσή μου.
Οι προδότες έχουν ήδη κληθεί να καταθέσουν με την κατηγορία της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. Αυτή είναι η Εκδίκηση του Λαού. Εγώ καταθέτω την 11-01-2011 στην Χαλκίδα. Αυτή είναι η νέα μας Εθνική Εορτή. Η πολιτική κηδεία των Προδοτών άρχισε. Σύντομα και ο Ενταφιασμός των.
Συμπατριώτες: Η Ελλάδα «κυβερνάται» από «ανθρωποειδή υπό κατηγορία για εσχάτη προδοσία». Αυτός είναι ο «τίτλος» των παρασιτοβιούντων στην Βουλή κι όσων τους ακολουθούν.
Αυτός είναι ο πάτος της παρακμής και του εκφυλισμού της φυλής μας. Γι αυτό το μόνο που μας αναμένει είναι η Αναγέννηση στα χέρια σας.
Διαδώστε το, για να ικανοποιηθεί, χαρεί και αναθαρρήσει ο Λαός.

Δημήτρης Αντωνίου, ο πρώτος που έκανε μήνυση στην κυβέρνηση του μνημονίου
http://www.ramnousia.com/2010/12/blog-post_2694.html

ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΣΤΟΛΟΓΟΙ

Αγαπητοί φίλοι,

Σας ευχόμαστε ολόκαρδα καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά, με υγεία για εσάς και τις οικογένειές σας, και την πολυπόθητη εθνική ανάταση για τον τόπο μας!


--

ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΣΤΟΛΟΓΟΙ

1.jpg

Merry Christmas!!!!!



The Nicest Present
Under the tree the gifts enthrall,
But the nicest present of them all
Is filling our thoughts with those who care,
Wanting our Christmas joy to share.

To you, whom we're often thinking of,
We send our holiday joy and love.

5 τρόποι για την προστασία της ιδιωτικότητας στο Διαδίκτυο

security6 1 5 ÄÁόÀ¿¹ ³¹± Ä·½ ÀÁ¿ÃıÃί± Ä·Â ¹´¹ÉĹºόķı ÃÄ¿ ´¹±´ίºÄÅ¿Η απώλεια των προσωπικών δεδομένων στο διαδίκτυο είναι πολύ εύκολο να πραγματοποιηθεί, αλλά η λήψη ορισμένων μέτρων δεν θα ήταν κακή ιδέα, ώστε να είστε προστατευμένοι κατά την πλοήγηση.

Παρακάτω περιγράφονται 5 τρόποι για να το καταφέρετε:

1. Προσαρμόστε σωστά τις ρυθμίσεις ασφάλειας στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, twitter κλπ.). Στο facebook για παράδειγμα μπορείτε να μεταβείτε στις «ρυθμίσεις απορρήτου» ή αλλιώς «privacy settings» και να τις διαμορφώσετε.

2. Βεβαιωθείτε ότι τα προσωπικά δεδομένα μεταφέρονται μέσω ασφαλούς σύνδεσης. Για παράδειγμα όταν στέλνετε αριθμούς πιστωτικών καρτών ή κωδικούς τραπεζών, βεβαιωθείτε ότι επάνω στη διεύθυνση υπάρχει το εικονίδιο μιας κλειδαριάς, η οποία δηλώνει την ασφαλή σύνδεση.

3. Απενεργοποιήστε τα cookies. Ορισμένες εταιρείες κατά την πλοήγησή σας στο διαδίκτυο, αποστέλλουν ένα μικρό αρχείο στο περιηγητή σας, το οποίο συλλέγει προσωπικά δεδομένα και συνήθειες στο διαδίκτυο. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη λήψη αυτών στην καρτέλα των ρυθμίσεων.

4. Χρησιμοποιήστε τη δυνατότητα προσωπικής πλοήγησης ή χρησιμοποιήστε VPN. Πολλοί περιηγητές παρέχουν ένα ακόμη επίπεδο ασφάλειας και ονομάζεται «private» ή «stealth browsing» και δεν επιτρέπουν τα cookies ούτε καταγράφουν τις συνήθειές σας. Επιπλέον μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ιδεατά ιδιωτικά δίκτυα (VPN), στα οποία οποιαδήποτε πληροφορία ή δεδομένο κρυπτογραφείται και στη συνέχεια αποστέλλεται.

5. Σκεφτείτε πριν «ποστάρετε» το οτιδήποτε. Αυτό αφορά πληροφορίες, φωτογραφίες και οτιδήποτε μας αφορά. Είναι καλό να σκεφτόμαστε τι θέλουμε να παραμείνει ιδιωτικό, γιατί έαν το δημοσιεύσουμε κάπου, δεν θα μείνει μόνο εκεί...



Ασφαλιστικά μέτρα κατά του army alert από τον Α/ΓΕΣ!

"Μπορεί να μη συμφωνώ μ'αυτά που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μεχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες".

Δυστυχώς παρ όλη την καλή μας διάθεση να μην οξύνουμε την αντιπαράθεση μας με τον Α/ΓΕΣ, αφ' ενός λόγω του ότι η όλη διαδικασία είναι σε εξέλιξη, και αφ' ετέρου λόγω των αγίων ημερών των Χριστουγέννων, ο κ. Α/ΓΕΣ, φοβούμενος δεν γνωρίζω τι, συνεχίζει με τον ίδιο ανίερο τρόπο τις επιθέσεις του. Μας απειλεί ελπίζοντας στον εκφοβισμό μας, ώστε με αυτόν τον τρόπο να κάμψει το ηθικό μας.
Έλληνες bloggers, απευθύνομαι σε σας, ως ελεύθερος Έλληνας. Μετά την πρόσφατη άδικη περιπέτεια μου, την οποία όλοι γνωρίζετε, σήμερα το απόγευμα υπέστην νέα άδικη επίθεση. Οι αντίδικοι μου, σύσσωμοι αυτή την φορά, μου κοινοποίησαν αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, με την οποία ζητούν από την Δικαιοσύνη την φίμωση του armyalert.blogspot.com. με απώτερο σκοπό την πλήρη απαγόρευση της ελευθερίας του λόγου, της ελευθερίας της έκφρασης, της ελεύθερης διακίνησης των ιδεών. Ζητούν να απαγορευτεί η οποιαδήποτε δημοσίευση σχετικά με τα πρόσωπα τους, βυσσοδομώντας με απύθμενη εμπάθεια εναντίον μου, επιχειρώντας να με συσχετίσουν για μία ακόμη φορά με άγνωστα παντελώς σε εμένα πρόσωπα.
Οι απειλές τους όμως ούτε μας τρομάζουν, και πολύ περισσότερο δεν μας τρομοκρατούν, απ εναντίας μας χαλυβδώνουν. Κυρίως γιατί ξέρω ότι έχω όλους ΕΣΑΣ! κοντά μου, και κυρίως τους ελεύθερους - σκεπτόμενους Έλληνες , που μου συμπαραστάθηκαν, και εξακολουθούν να μου συμπαρίστανται.
Σας καλώ όλους από σήμερα και έως τις 4 Ιανουαρίου 2011, και ώρα 10 π.μ. οπότε στο κτίριο 5 , της πρώην Σχολής Ευελπίδων, ενώπιον του Προέδρου Υπηρεσίας, θα συζητηθούν τα ασφαλιστικά μέτρα, να δώσουμε για άλλη μία φορά σύσσωμοι τον αγώνα για την Δημοκρατία, για την ελευθερία της σκέψης , την ελευθερία της διακίνησης των ιδεών, το δικαίωμα της κριτικής στην εξουσία, και κυρίως για την διαφύλαξη και την υπεράσπιση της εθνικής μας κυριαρχίας.
Σας ευχαριστώ όλους σας.

Σπύρος Σταματόπουλος
Διαχειριστής army alert

Τα ελεγε ο Στελιος...



Γιατι δεν επιτρεπονται τα κινητα στη ταξη;

Η παρεα

Ο Κ.Καζακος με τους αξεχαστους Σ.Κωνσταντοπουλο,Τ.Καρεζη και Ν.Ξυλουρη.

Πανουσης



Εκδήλωση με εκκλησιαστικούς ύμνους του Αγίου Δωδεκαήμερου από την χορωδία της ΣΣΑΣ

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε η εορταστική εκδήλωση που συνδιοργανώθηκε από την Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων και το Γραφείο Θρησκευτικού του Γ΄ Σώματος.
Η εορταστική εκδήλωση ήταν χωρισμένη σε δυο μέρη. Το πρώτο μέρος περιελάμβανε εκκλησιαστικούς ύμνους από το Άγιο Δωδεκαήμερο (Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Θεοφάνεια).
Το δεύτερο μέρος περιελάμβανε παραδοσιακά κάλαντα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς από όλη την Ελλάδα.
Ακολουθεί ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από την εκδήλωση, «Ένα άλλο όραμα ζωής προσφέρουν συνεχώς τα Χριστούγεννα. Αποκαλύπτουν την ανθρώπινη τραγωδία και το βαθύ νόημα αυτής, ακόμα την τεράστια δυνατότητα για την υπέρβασή της: ότι «ο Λόγος σαρξ εγένετο ίνα τον άνθρωπον δεκτικόν θεότητος ποιήση», ότι «Αυτός …. ενηθρώπησεν ίνα ημείς θεοποιηθώμεν», κατά την πυκνή διατύπωσι του Μεγάλου Αθανασίου. Η τραγική κατάσταση που δημιουργεί η μοναξιά του ανθρώπου, ο οποίος απομακρύνεται από το Θεό, καταργείται καθώς ο Λόγος έρχεται μέσα μας, όχι απλώς για να μας διδάξει και οδηγήσει, αλλά για να μας χαρίσει την σωτηρία, να «σκηνώσει εν ημίν» (Ιωάν α’ 14), να συμμεριστεί τη ζωή μας, τα προβλήματα, τον πόνο, τα αδιέξοδά της, να προσλάβει στη θεϊκή Του ύπαρξη την ανθρώπινη φύση, να την μεταμορφώσει, αγιοποιήσει και θεοποιήσει.»



Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Παναγιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος ο οποίος στο τέλος της εκδήλωσης συγκινημένος συνεχάρη τους Σπουδαστές, ο Ταξίαρχος Διοικητής της Σχολής, και αυτός ομοίως, καθώς επίσης και αρκετός κόσμος ο οποίος από νωρίς είχε κατακλίσει τον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης του Γ΄ΣΣ.



Ο Στρατιωτικός Ιερέας του Γ΄ΣΣ, ο Αρχιμ. Σωσίπατρος Σαββίδης Λοχαγός (ΣΙ) στο τέλος της εκδήλωσης, προσέφερε στον χοράρχη μια κεντητή εικόνα της Υπερμάχου Στρατηγού την Υπεραγία Θεοτόκο, ως ένδειξη ευχαριστίας και προσφοράς της χορωδίας στην εκδήλωση, αλλά σε στις διάφορες εκδηλώσεις στην Φρουρά του Γ΄ Σώματος Στρατού.

John Lennon - Happy Christmas (War is Over)

Άστραψε και Βρόντηξε...Θα αμαρτήσουμε στο τέλος...

"Σας καλώ να απολογηθείτε για συνειδητή απεμπόληση κυριαρχικών δικαιωμάτων"


.................................................................................................................................................................................................................................................................

Για να σας πω πώς φέρεστε στις Ένοπλες Δυνάμεις και πώς αντιμετωπίζετε το ζήτημα της εθνικής κυριαρχίας, τελειώνω με δύο φράσεις. Κρατείστε τις καλά στο κεφάλι σας, γιατί είναι πραγματικές πληροφορίες. Στα πλαίσια της οικονομίας κόψατε το δωρεάν γάλα στο στρατό, σε στρατιωτικούς των σχολών. Κόψαμε το γάλα στο στρατό. Εγώ ντρέπομαι! Πηγαίνετε στη Vivartia και στους άλλους, στο καρτέλ γάλακτος, να πάρετε με χορηγό γάλα για τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Κλείνετε δύο στρατιωτικά νοσοκομεία –αν αυτό το θεωρείτε εξαιρετικά υγειές- έχετε κληρωτούς με οκτώ ευρώ και παραγγείλατε και έξι φρεγάτες για να τις χρησιμοποιήσετε πού; Στη Σομαλία; Εσείς που έχετε συμμετάσχει και στο σχέδιο του ΝΑΤΟ να εκπαιδεύονται οι εθνικοί στρατοί για την αντιμετώπιση των διαδηλώσεων και των εκδηλώσεων;
Δεν σπέρνετε για να θερίσετε θύελλες. Σπέρνετε εκείνη την ανασφάλεια που θα χρειαστεί μια σπίθα για να αποκτήσει έννοια η πατρίδα, έξω από τις δημόσιες σχέσεις και τις επικοινωνίες. Για την ώρα δεν έχει καταργηθεί η έννοια και ούτε πρόκειται να την καταργήσετε. Με ψεύτικα διλλήματα δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί αυτή η ιστορία. Σας το είχα ξαναπεί και την προηγούμενη φορά. Σας το λέω και κάθε φορά που συζητάμε για τις Ένοπλες Δυνάμεις. Όταν δεν μπορείτε να στηρίξετε ως σάρκα εκ της σαρκός σας τον ένστολο Έλληνα στο εικοστό πρώτο αιώνα και τον κάνετε μισθοφόρο, μην ψάχνετε να βρείτε πόσο πάει το κλειδί της κερκόπορτας. Μην το ψάξετε. Θα το βρείτε σε ξεπουλημένα από την πατρίδα πολύ φθηνά γαλόνια.






























Σε δρομους του Αγρινιου...

ΚΑΛΑΝΤΑ....

tweeter

Our Banner

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ

Καλώς ήλθατε-Welcome-welkom-mirë se vini- welkomma- ahlan wa sahlan- bari galoust- xos gelmissiniz -i bisimila - akwaba - ongi etorri - Шчыра запрашаем - swagata - amrehba sisswène - ani kié - dobro došli - degemer mad - добре дошъл - - benvinguts - bonavinuta - dobrodošli - vítejte - velkommen - welkom - bonvenon - tere tulemast -gabitê - vælkomin - tervetuloa - welkom - bienvenue - wolkom - binvignut - benvido -herzlich willkommen - eguahé porá - mikouabô - bienvéni - / brouha aba-a - aap ka swaagat hein - üdvözlöm - velkomin - nnoo / i biala - selamat datang -fáilte - benvenuto - - amrehva ysswène / l'aaslama - chum reap suor (formal) / suor sdei (casual) -murakaza neza - - nodé - bi xer hati - gnindi ton hap - gratus mihi venis - laipni lūdzam - benvegnûi - boyeyi bolamu - sveiki atvykę - welkum - wëllkom - dobredojde - tonga soa -selamat datang - swagatham - merħba -haere mai - miawezon -tavtai morilogtun (Тавтай морилогтун) - ne y waoongo - namaste - velkommen - benvenguts - khosh âmadid (formal) / khoshumadi (informal) -witaj (sing.) / witajcie (pl.) -bem-vindo - mishto-avilian tú - bine ai venit (sing.) / bine aţi venit (pl.) - добро пожаловать - afio mai, susu mai ma maliu mai - benènnidu / beni benìu - fàilte - dobrodošli - karibu - wauya (plural: mauya) - bhali karay aaya -aayuboovan - vitame vás / vitajte - dobrodošel (to a man) - zupinje z te videtite - bienvenido - karibu - välkommen - härzliche wöikomme -maligayang pagdating - maeva / manava - nal-varravu -rahim itegez - swagatham -ยินดีต้อนรับ - malo e lelei - hosgeldiniz - gazhasa oetiśkom - laskavo prosymo -khush amdeed - hush kelibsiz - chào mừng - bénvnou (bénvnowe) / wilicome -croeso -bel bonjou - dalal ak diam - ékouabô / ékabô

(Ιf you want, you can use our website translator)